چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
    دوست عزیز پر ریسک .

میشه یک توضیحی در مورد سیگنال فروش بدین ممنون میشم .
    دوست من برید در این لینک می بیند کی سیگنال فروش دادم ودلیل اینکه گفتم دوستان احتیاط کنند وخروج کنند چی بوده ومهمتر از همه در چه قیمتی گفتیم دوستان بفروشن...

جناب سارا90 شمام یه سر بزن.....ماهی سالی یه بار میای تو تاپیک شاید این پستها رو نمی بینی...ببین خوبه...

http://forums.boursy.com/showthread....%D8%9F/page204

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
      من بعثو همينجا تموم ميكنم فقط به دوستان تازه وارد پيشنهاد ميكنم از صفحه 230 اين تاپيك به دقت نوشته ها رو بخونن همچي دسشون مياد
      روز خوش
      باسلام.
      در مورد قندی ها میشه بیشتر بحث کرد.
      حق فاراک و حتی فاراکی که 140 یا 150 بود با کله تا 112 اومد پایین . خوب اگه حمایت از این بازار صورت نمیگرفتو بازار اینقدر مطمئن خرید نمیکرد همچی بازدهی رو نمیداد به این زودی و موقع برگشت.و اونی که نقد بود برد....
      همین بازدهی رو هم به افرادی داد که نقد بودن. پس نمیشه این رو مثال زد.یا مثلا توریل فردا 20 درصد میده ولی تو همین سایت چند نفر خریدن ........ این بازدهی های اینجوری خیلی کم نصیب افراد میشه . گرنه دوماه بورس روندش نزولی بوده فقط از4 شنبه میشد سود کرد تو این بازار ............روزهای دیگه هرکی بگه بالای 12 درصد سود کرده تو دوماه اخیر غیر از این هفته من که باور نمیکنم راست گفته بشه ................چون بهترین سهم ها ریزش داشتن ........یا یه یک روز در میون مثبت منفی بوده ......
      ///

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در قند قزوین یک حقیقی با 640 هزار تا اومد بالای یک درصد ...

میثم جان دوستان تبحر دارن مثل ما اماتور نیستن که...

هفته قبل سهام تو صف فروش گیر افتاده بودن ....ما می گفتیم هم بخرید اگر یک نفر سهم میخرید .....بعضی دوستان زیادی دیگه ماهر تشریف دارن ..
        ما دیروز خرید کردیم واز خریدهامون واز اینکه بالاتر خریدیم هم ناراحت نیستیم ..

چون روش پرریسک البته اونهایی که پستها پرریسک رو دنبال می کنن خرید در روند صعود هست ...در قزوین هم گفتیم روند نزولی هست وپله ای بخرید ...

دوستانی که دیروز شبندر خریدن پترو اصفهان خریدن کاذر خریدن پترو اراک خریدن امروز پترو ابادن خریدن وساپا خریدن در روند صعود وارد شدن...

هنوز کلی سهام هست که باید بره تو روند صعود ...نگران نباشید ..بالاتر میخریم ولی در روند صعود...

نظر

• هادی129
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 296

در شمواد یکی حقیقی اومد بالای یک درصد
          حقوقی نوسان گیر خارج شد
          سهامدار عمده در حال عرضه است (پلی اکریل)
          نظرت چیه پرریسک جان؟؟115 رو میبینه باز ؟

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            در قند قزوین یک حقیقی با 640 هزار تا اومد بالای یک درصد ...

میثم جان دوستان تبحر دارن مثل ما اماتور نیستن که...

هفته قبل سهام تو صف فروش گیر افتاده بودن ....ما می گفتیم هم بخرید اگر یک نفر سهم میخرید .....بعضی دوستان زیادی دیگه ماهر تشریف دارن ..
            ما دیروز خرید کردیم واز خریدهامون واز اینکه بالاتر خریدیم هم ناراحت نیستیم ..

چون روش پرریسک البته اونهایی که پستها پرریسک رو دنبال می کنن خرید در روند صعود هست ...در قزوین هم گفتیم روند نزولی هست وپله ای بخرید ...

دوستانی که دیروز شبندر خریدن پترو اصفهان خریدن کاذر خریدن پترو اراک خریدن امروز پترو ابادن خریدن وساپا خریدن در روند صعود وارد شدن...

هنوز کلی سهام هست که باید بره تو روند صعود ...نگران نباشید ..بالاتر میخریم ولی در روند صعود...
            خداییش این دو ماه اخر بازار بدی بود. نمیشدتو بازار میموندی و ضرر رو نمیدادی..........
            مثلا کنور 1900 شد گفتن 1800 کف سهمه با این قیمت ها رفت مجمع سود تقسیم کرد اومد 1650 فک کنم باز شد گفتیم دیگه کف قیمته ..........1500 شد گفتیم کف قیمت..........1406 شد که بالاخره برگشت.... تازه میترسیدیم بخریم ....... ومن خودم که اصلا نگاش هم نمیکردم دیگه
            البته من قبل مجمع ردش کردم با ضرر ...
            یا خیلی سهم های دیگه .............وپترو از 100 اومد چند روزی روی 88 گفتیم کفه خریدیم(برای دوستان)............تا 63 اومد پایین بعد.......یعنی طرف داشت سکته میزد دیگه (حتما یه فحشی هم به هم داده =))) ............ یعنی این مدت کف اکثر سهم ها سوراخ شد......
            ---------------------------
            ///

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              خداییش این دو ماه اخر بازار بدی بود. نمیشدتو بازار میموندی و ضرر رو نمیدادی..........
              مثلا کنور 1900 شد گفتن 1800 کف سهمه با این قیمت ها رفت مجمع سود تقسیم کرد اومد 1650 فک کنم باز شد گفتیم دیگه کف قیمته ..........1500 شد گفتیم کف قیمت..........1406 شد که بالاخره برگشت.... تازه میترسیدیم بخریم .....
              البته من قبل مجمع ردش کردم با ضرر ...
              یا خیلی سهم های دیگه .............وپترو از 100 اومد چند روزی روی 88 گفتیم کفه خریدیم(برای دوستان)............تا 63 اومد پایین بعد.......یعنی طرف داشت سکته میزد دیگه (حتما یه فحشی هم به هم داده =))) ............ یعنی این مدت کف اکثر سهم ها سوراخ شد......
              ---------------------------
              میثم جون حالا این حقوقی ها با چند تا روانشانس متوجه شدن هفته قبل دیگر اخر ناامیدی هست ....البته من بیشتر فکر می کنم کش شلوار اینها به اون بالا ها گیر کرده بود....

چون اگر .ان ودار ودستش به داد بورس نمی رسیدن الان باید شاهد سکته زدن خیلی ها بودیم ....

راستی تو قندیها چه خبره ..حقیقی حقوقی جدید دارن وارد میشن ..تو قثابت هم نیکرو وارد شده..نکنه کش شوار اینها هم به اون بالا وصله قراره خبری بشه...

بازار نگاه کنید حالشو ببرید ...ببینم این حقیقی وحقوقی ها جدید میزارن ما خریدمامون رو بکنیم ..در ضمن برا بار چند صدم قندیها روند نزولی دارن ..دوستانی که علاقه به روند صعود دارن کمی صبر ..انگاری روزهای خوش داره میاد ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                در شمواد یکی حقیقی اومد بالای یک درصد
                حقوقی نوسان گیر خارج شد
                سهامدار عمده در حال عرضه است (پلی اکریل)
                نظرت چیه پرریسک جان؟؟115 رو میبینه باز ؟
                باید دید این حقیقی جدید چقدر می تونه حمایت کنه وایا سهامدار عمده بازم قصد حمایت داره یا عرضه..

در ضمن بنده نگفتم تا 115 میاد ..گفتم تا وقتی زیر 112 نره مشکلی نیست ..یعنی حد ضرر 112..حمایت اول 116...مقاومت هم 130 ...

نظر

• AVIN 8861
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 210

پر ریسک عزیز
                  سلام و احترام

دوست نادیده به عنوان یک نظر شخصی به نظرم اصلا و ابدا اهمیتی به نوشته هایی که هر از گاهی ناسپاسانه می آید و می رود ندهید. برخی از ما متاسفانه در خیلی از مواقع به توقع و انتظار زیاد و قدرناشناسی ، به اختیار ، فرهنگ و مرزو بوممان را پرآوازه کرده ایم.
                  برخی قصد مطرح شدن برخی قصد تشویش و برخی نیز اسیر ناآگاهی اند و البته بحث آزادی اندیشه و تضارب آرا ، جداست و طبیعی است که از بحث منطقی و مستدل و بی غرض استقبال گردد.
                  ما شما را قبول داریم و در این بلبشو و کارزاری که چون شمایی ، صادقانه ، به یاری و کمک آمده اید ،امید فراوان دارم که هرگز نوشته هایی این چنینی توان ایجاد خللی را نداشته باشد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

میثم جون حالا این حقوقی ها با چند تا روانشانس متوجه شدن هفته قبل دیگر اخر ناامیدی هست ....البته من بیشتر فکر می کنم کش شلوار اینها به اون بالا ها گیر کرده بود....

چون اگر .ان ودار ودستش به داد بورس نمی رسیدن الان باید شاهد سکته زدن خیلی ها بودیم ....

راستی تو قندیها چه خبره ..حقیقی حقوقی جدید دارن وارد میشن ..تو قثابت هم نیکرو وارد شده..نکنه کش شوار اینها هم به اون بالا وصله قراره خبری بشه...

بازار نگاه کنید حالشو ببرید ...ببینم این حقیقی وحقوقی ها جدید میزارن ما خریدمامون رو بکنیم ..در ضمن برا بار چند صدم قندیها روند نزولی دارن ..دوستانی که علاقه به روند صعود دارن کمی صبر ..انگاری روزهای خوش داره میاد ...
                    وردن

از کار قثابت سر در نیاوردم ......ولی حقوقی وقتی وارد میشه که بالای 20 درصد فکر میکنه .......... چون با اون پول روی هر سهم دیگه ای اگه بره و همینجوری خودش صف بزنه راحت 20 درصد رو در میاره.........پس حقوقی الکی وقت خودشو نمیگیره وقتی وارد سهم های کوچیک میشه یه خبری هست .....یعنی از نظر بنیادی تعطیله به نظرم ولی از نظر بازدهی خوب چیزیه .........
                    حتما یه خبر بنیادی توش هست ;)
                    باید ببینیم امروز قشیر و قزوین رو کی جمع کرد ........یعنی باید ببینیم واسه نوسان وارد شدن یا قصدشون میان مدت بلند مدته.............
                    قثابت حالا بماند احتمالا از دوست و رفیق های باگاته :d
                    ///

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

وردن

از کار قثابت سر در نیاوردم ......ولی حقوقی وقتی وارد میشه که بالای 20 درصد فکر میکنه .......... چون با اون پول روی هر سهم دیگه ای اگه بره و همینجوری خودش صف بزنه راحت 20 درصد رو در میاره.........پس حقوقی الکی وقت خودشو نمیگیره وقتی وارد سهم های کوچیک میشه یه خبری هست .....یعنی از نظر بنیادی تعطیله به نظرم ولی از نظر بازدهی خوب چیزیه .........
                      حتما یه خبر بنیادی توش هست ;)
                      باید ببینیم امروز قشیر و قزوین رو کی جمع کرد ........قثابت حالا بماند احتمالا از دوست و رفیق های باگاته :d
                      قزوین یه حقیقی خریده 640 تا...
                      والا مفت خریده سهم با پی برای زیر 4 ..دیگه از خدا چی مخواد یا تو قشیر..تازه اونم با شکر 1170 ..شکر تا پایان سال چه شود...

تو قثابت چون به بنیادی اینکی مطمئن نیستم فقط تکنیکالی ...
                      با دیتای امروز بالای 354 روند صعود میگیره هروقت اومد در خدمتیم ....

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

قزوین یه حقیقی خریده 640 تا...
                        والا مفت خریده سهم با پی برای زیر 4 ..دیگه از خدا چی مخواد یا تو قشیر..تازه اونم با شکر 1170 ..شکر تا پایان سال چه شود...

تو قثابت چون به بنیادی اینکی مطمئن نیستم فقط تکنیکالی ...
                        با دیتای امروز بالای 354 روند صعود میگیره هروقت اومد در خدمتیم ....
                        قنیشا تو تالار بورس احسنت میگفتن به سپهبدو نور همدانیان ............ نمیدونم کی رنج زد معلوم نیست کیا دارن خرید میکنن;)...........مسلما همدانیان که نبوده ......چون امروز خریدی نداشته........از کار قنیشا هم سر در نیاوردم این همه قندی خوب مگه میخواد چند بشه این سهم که سپهبد نمیزاره بیاد پایین !!!!!!!!!!!!!

البته شاید این حرکت اخر روی قنیشا واسه این بوده که سهامدار عمده بترسه و دیگه عرضه نکنه ............. حتما دیدن کدش در حال فروشه
                        :d
                        ///

نظر

• eshtriki
                          کاربر فعال
                          • Mar 2012
                          • 146

قنیشا تو تالار بورس احسنت میگفتن به سپهبدو نور همدانیان ............ نمیدونم کی رنج زد معلوم نیست کیا دارن خرید میکنن;)...........مسلما همدانیان که نبوده ......چون امروز خریدی نداشته........از کار قنیشا هم سر در نیاوردم این همه قندی خوب مگه میخواد چند بشه این سهم که سپهبد نمیزاره بیاد پایین !!!!!!!!!!!!!

البته شاید این حرکت اخر روی قنیشا واسه این بوده که سهامدار عمده بترسه و دیگه عرضه نکنه ............. حتما دیدن کدش در حال فروشه
                          :d
                          میثم جان منم با شما موافقم....نور همدانیان امروز خرید نکرد جون بهشهر داشت عرضه میکرد. و این اوج حقارت بهشهر هستش که به جای این که مثل نور حمایت کنه داره عرضه می کنه
                          [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• negar
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2025
                            • 536

شاید افزایش سرمایه از محل تجدید......در کار باشد قصفها و قشیر که اماده اند شکر 1000 دلار شدن هم یک چیز نامعقول به نظر نمیاید مرغ 2500 بوده شکر 1000 حالا مرغ 5000 تومنی با تهدید و ارعاب تنظیم بازار به حساب میاید 200-300 بره رو شکر اصلا تو چشم نمی اید اصلا کارخانه ها همین نرخ کردند لابد گفتند بی صدا باشد
                            آخرین ویرایش توسط negar؛ 2012/07/02, 21:55.

نظر

• mane1659
                              كاربر فعال
                              • Dec 2011
                              • 235

پرریسک جان خدا قوت بابت این همه انرژی که صرف می کنی
                              میخواستم نظرت را روی کهمدا جویا بشم ممنون

نظر

• 222
                                Banned
                                • Dec 2010
                                • 75

خبر طرح دو فوریتی مجلس تاثیری روی بازار نداره دوستان سهامدار؟

نظر

در حال کار...
                                X