چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    کیانوش جان به نظرت شبندر هم اون 3.5 میلیارد دلارشو میاره تو بورس ارز ؟؟:d یا بقیه شرکت های صادر کننده؟؟ ;)
    به نظرم با راه اندازی بورس ارز میشه دلار رو زیر 2000 تومن نگه داشت و چه بسا بیاد روی 1700-1800.........
    حالا ببنیم جواب میده بورس ارز یا بازم تقاضا برای ارز بالا باقی میمونه و بازاراش کاذب نیست !!!!!
    به نظر که جواب میده این طرح برای کنترل قیمت ارز..........
    به هر حال دیگه این وسط همه چی رو عرضه و تقاضا تعیین میکنه و ممکنه نوسانات شدید هم بده ........... ;)
    قطعا همينطور خواهد بود.
    اين شبندر سال 1391 همه را شگفت زده خواهد کرد.
    امروز صحبت از ارز تک نرخي شده است.يعني مرجع 1226 توماني ديگه ميشه کشک.و حالا شما خودت اون 3.5 ميليارد دلار را با نرخ ارز مرجع جديد که احتمالا دلار1600 تومان باشه ببين چه سودي از توي شبندر در بياره.در ضمن دلار 1600 توماني ارز ازاد را تکون خواهد داد.يعني اون دلار بورس ارز ميره واسه 2000 به بالا
    ..............................

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
      جناب پرريسك

به نظر شيران در فروش دو محصول نرمال پارافین مازاد و الکیل بنزن خطي با كاهش 62 و24 درصدي مشكل اساسي داشته اما محصولي كه تونسته اين كاهش رو جبران كنه برش هاي نفتي بوده كه مبلغ فروش آن حدود 54 درصد كل فروش شركت بوده..
      حالا اگر امكان داره ساير دوستان هم يك بررسي دقيقتري انجام بدن
      تولید 220 درصد رشد داشته سه ماهه امسال ...خدایی کولاک کرده ...در تمام حصولات رشد تولید داشته ...

فروش هم 75 درصد رشد داشته ..فقط در این دو محصول در یکشون از بودجه یه ماهه عقب افتاده..به جای 25 درصد فروش در سه ماهه 10 درصد فروش داشته ودر محصول دیگه 20 درصد فروش ...

ولی در کل عالی بوده ..75 درصد رشد فروش یعنی کولاک...

نظر

• آواچی
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 337

پرریسک عزیز خدا قوت داداش...هنوز کرماشارو برا جامونده ها پیشنهاد میکنید یا خیر؟درضمن بیمه پارسیان چرا نزولی شد؟ممنون

نظر

• masome
          عضو عادی
          • Nov 2011
          • 186

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          از نظر من بیشترین نفع رو گروه سیمان خواهد برد ...

این گروه صادرات خوبی داره مشکل هم نداره تا حدودی ..نرخ ارز مرجه 1226 دیده حالا بیاد رو 1500-1600..ببیند چی میشن..کمترین پی بریا بازار هم برا سیمانیهاست ..یعنی هیچ رشدی رو پیشخور نکردن...

بعدش به نظرم گروه پالایشگاه باشه که بیشترین نفع رو میبره ..

قنیدها بیشترشون رشد رو پیشخور کردن ..هنوز نظرم رو همون چند تا قندی هست که گفتم فرصت خرید دادن اونها عالی هستن ..با بقیه کاری ندارم...

فعلا که حواسم بدجور رفته رو گروه سیمان ..
          جعفر جان از چند روز پیش ذهن منم شدید رفته رو این گروه فکر میکنم بعضی از سهام این گروه مثله شصفها سود بسازن. برای همین فکر کنم تو سود سازی این گروه رو دست پتروها بزنه. حالا نظرت رو چه سهمهایه؟

نظر

• m2075
            عضو عادی
            • May 2012
            • 53

پر ريسك جان نظر جنابعالي در مورد رايان سايپا چيست؟ممنون
            خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
              جعفر جان از چند روز پیش ذهن منم شدید رفته رو این گروه فکر میکنم بعضی از سهام این گروه مثله شصفها سود بسازن. برای همین فکر کنم تو سود سازی این گروه رو دست پتروها بزنه. حالا نظرت رو چه سهمهایه؟
              خوب بهترین که سغرب هست ..این سهم همینطوری سود 100 رو شاخشه ..حالا دلار 1500-1600 شاید سودی دو برابر این رقم ..

فعلا سغرب رو برتین سیمانی می بینم ..سیمان قائن هم در لیستم هست ..سیمان ارومیه هم انتظار سود بالایی ازش دارم تا 150 تومن ..

سیمان کرمان هم عالیه ..فعلا همین 4 تا .....بقیه رو بیاد بررسی کنم ..ببینم چه خبره توشون ..ولی سیمان غرب ارومیه قائن از هر نظر روشون مثبت هستم....

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
                پرریسک عزیز خدا قوت داداش...هنوز کرماشارو برا جامونده ها پیشنهاد میکنید یا خیر؟درضمن بیمه پارسیان چرا نزولی شد؟ممنون
                بالای 213 باید دوام بیاره ..فردا برنگرده روند صعود سهم تایید نمیشه ..

روند صعود تایید نشده بود ...وارد شده بود ولی تایید نشده ..برا تایید سه کندل بالای قیمت کفته باید بزنه ..برا جانماندن به محض ورود یک پپله خرید میشه در صورت تثبیت پله های بعدی کم اوردن خروج..

کرمانشاه داداش من رشد کرده که بخواد از لیست خارج بشه...این سهم با شکست 455 تازه رالیش اغاز میشه برا مقاومت بالای 500....ببینم اینبار چه می کنه یا انیبار هم باخبرهای الکی میان مجدد سهم رو میریزن دوباره در قیمتهای مفت از دست مردم در میارن ...امیدوارم بشکنه وبیش از این نتونن مفت جمع کنن....

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

بالای 213 باید دوام بیاره ..فردا برنگرده روند صعود سهم تایید نمیشه ..

روند صعود تایید نشده بود ...وارد شده بود ولی تایید نشده ..برا تایید سه کندل بالای قیمت کفته باید بزنه ..برا جانماندن به محض ورود یک پپله خرید میشه در صورت تثبیت پله های بعدی کم اوردن خروج..

کرمانشاه داداش من رشد کرده که بخواد از لیست خارج بشه...این سهم با شکست 455 تازه رالیش اغاز میشه برا مقاومت بالای 500....ببینم اینبار چه می کنه یا انیبار هم باخبرهای الکی میان مجدد سهم رو میریزن دوباره در قیمتهای مفت از دست مردم در میارن ...امیدوارم بشکنه وبیش از این نتونن مفت جمع کنن....
                  10 ميليون سهم را تو چند روز گذشته از دست سهامداران جز دراوردند.امروز بزور 1 ميليون عرضه داشت.اين خبر داغ را بچسبيم و
                  فردا شرکتهاي صادر کننده و داراي درامد ارزي را قلع و قمع کنيد.مثل کرمانشا-شفن-شيران-شاراک-سغرب-شپترو-حتي زاگرس-شخارک شپديس
                  مارون فباهنرو.......
                  تهران:۱۶:۲۰ , ۱۳۹۱/۰۵/۱۰ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان

0
                  1662763

طرح پوشش نوسانات نرخ ارز روی میز دولت قرار گرفت
                  در جلسه امروز سه شنبه کارگروه صادرات کشور، گزارشی پیرامون طرح پوشش نوسانات نرخ ارز (هجینگ) ارائه و در خصوص راهکارهای اجرای این طرح بحث و تبادل نظر شد.
                  به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه علی رغم فشارها و محدودیت های ناشی از تحریم ها، وضعیت صادرات غیرنفتی کشور رضایت بخش و امیدوارکننده است، از همه مسئولان و کسانی که در بخش صادرات غیرنفتی دست دارند خواست با تعصب و جدیت بیش از پیش در جهت پیشبرد برنامه های صادراتی و تحقق هدفگذاری تعیین شده در سال جاری تلاش کنند.

محمدرضا رحیمی ظهر امروز(سه شنبه) در جلسه کارگروه صادرات کشور، بر لزوم درک اهمیت صادرات غیر نفتی برای اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: باید تلاش شود ضمن مراقبت از وضعیت موجود با برنامه ریزی های تشویقی، کمبودها و نواقص برطرف و در جهت گسترش صادرات غیرنفتی اقدام گردد.

رحیمی همچنین استانداران سراسر کشور و سفرای جمهوری اسلامی ایران را به تلاش هرچه بیشتر و بکارگیری ظرفیت های فراوان موجود در جهت پیشبرد اهداف صادراتی دولت فراخواند.

در این جلسه که وزرای امور خارجه و صنعت، معدن و تجارت نیز حضور داشتند، گزارشی تحلیلی از عملکرد و اهداف صادراتی در بخش های میعانات گازی، پتروشیمی، صنعت، فرش و صنایع دستی، کشاورزی، معدن و خدمات فنی و مهندسی طی سه ماهه اول سال 91 ارائه شد.

در این نشست همچنین گزارشی پیرامون طرح پوشش نوسانات نرخ ارز (هجینگ) ارائه و در خصوص راهکارهای اجرای این طرح بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش مهر، هجینگ ارزی به عملیاتی گفته می شود که طی آن، واردکننده برای اینکه از افزایش نرخ برابری ارز نسبت به پول ملی متضرر نشود، اقدام به خرید ارز زودتر از موعد و برابر محاسبات و برنامه ریزی شرکت خود میکند تا خود را در مقابل ریسک نوسانات نرخ ارز پوشش دهد.

به عبارت دیگر، هجینگ که نوعی از قراردادهای آتی محسوب می شود، به معنی خنثی نمودن ریسک موجود در یک بازار با استفاده از ریسک متضاد در بازاری دیگر است.

یکی از متداول ترین شقوق قراردادهای آتی برای مدیریت انواع ریسک ها، دور نگاه داشتن فعالان اقتصادی از ریسکهای ناشی از نوسانات ارزش پول است که عموما در قالب ابزار هجینگ مدیریت می شود.

نظر

• saeedte
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 478

پر ریسک جان با مهارتهای فنی و حسامنتال خارق العاده ای که داری و الان داری صحبت از گروه سیمان من یکی که مطمئن شدم یه رشد خیلی خفن این گروه خواهد داشت ...

سدور تو این گروه غیر از داشتن پایین ترین پی بر ای مزیت و امتیاز بنیادی ای داره برای خرید ؟ مثلا مثل سغرب

نظر

• masome
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 186

جعفر جان سبهان تو سال 90 حدود 30 میلیون دلار صادرات داشته فکر نمیکنی این سیمانی هم مثله سغرب الان مفت باشه؟ میشه یه نگاهی هم به این سیمانی بندازی؟ممنون

نظر

• taze vared
                        عضو عادی
                        • Feb 2012
                        • 173

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                        سلام
                        یعنی جعفر جان بگردیم سهام با پی به ای پایین پیدا کنیم؟
                        الان که کرمانشاه 5 هست؟چرا میگید زیر 3؟
                        پس با این حساب توی پتروها شفارا از همه بهتره؟
                        من الان پارسان دارم با شپترو
                        اگه بخوام تا آخر سال سهامداری کنم اینا خوبن یا برم روی سهم دیگه؟
                        جعفر جان مارو فراموش کردی؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                          جعفر جان مارو فراموش کردی؟
                          قزوین پی برای 10 هست ...نظرت چیه..از نظر شما هگمتان بهتره یا قزوین..هگمتان پی برای کمتر داره..

دوست من گفتم سهمی که با تعدیل های مثبت پی بریا زیر 3 داره وحتی 2 یعنی مفت واینده روشن...وگرنه الان سایپا پی برای 2 داره یعنی خوبه..این سهم اوضاعش اونقدر خرابه با تعدیل های منفی شاید به روزی بدتر از زامیاد بیفته...

من می گم کرمانشاه بالای 150 حداقل میسازه و200 ..با سود 200 تومن پی بریا کرمانشاه الان نزدیک 2 هست..

به نظر بنده قزوین 100 میسازه حداقل شکر بشه 1400-1500 قزوین 150 تا 200 میسازه پی بریا 2..

شلعاب 150 میسازه با این گزراش الان پی بریا نزدیک 2...مسئله اینه ...

شفارا مگه گیر میاد شما بری بخری....؟؟؟؟در مورد سهامی داریم صحبت می کنیم که بشه خرید ..

نظر

• هادی129
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 296

پرریسک جان اولین حمایت و اولین مقاومت حتوکا کجاست ؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              10 ميليون سهم را تو چند روز گذشته از دست سهامداران جز دراوردند.امروز بزور 1 ميليون عرضه داشت.اين خبر داغ را بچسبيم و
                              فردا شرکتهاي صادر کننده و داراي درامد ارزي را قلع و قمع کنيد.مثل کرمانشا-شفن-شيران-شاراک-سغرب-شپترو-حتي زاگرس-شخارک شپديس
                              مارون فباهنرو.......
                              تهران:۱۶:۲۰ , ۱۳۹۱/۰۵/۱۰ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان

0
                              1662763

طرح پوشش نوسانات نرخ ارز روی میز دولت قرار گرفت
                              در جلسه امروز سه شنبه کارگروه صادرات کشور، گزارشی پیرامون طرح پوشش نوسانات نرخ ارز (هجینگ) ارائه و در خصوص راهکارهای اجرای این طرح بحث و تبادل نظر شد.
                              به گزارش خبرگزاری مهر، معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه علی رغم فشارها و محدودیت های ناشی از تحریم ها، وضعیت صادرات غیرنفتی کشور رضایت بخش و امیدوارکننده است، از همه مسئولان و کسانی که در بخش صادرات غیرنفتی دست دارند خواست با تعصب و جدیت بیش از پیش در جهت پیشبرد برنامه های صادراتی و تحقق هدفگذاری تعیین شده در سال جاری تلاش کنند.

محمدرضا رحیمی ظهر امروز(سه شنبه) در جلسه کارگروه صادرات کشور، بر لزوم درک اهمیت صادرات غیر نفتی برای اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: باید تلاش شود ضمن مراقبت از وضعیت موجود با برنامه ریزی های تشویقی، کمبودها و نواقص برطرف و در جهت گسترش صادرات غیرنفتی اقدام گردد.

رحیمی همچنین استانداران سراسر کشور و سفرای جمهوری اسلامی ایران را به تلاش هرچه بیشتر و بکارگیری ظرفیت های فراوان موجود در جهت پیشبرد اهداف صادراتی دولت فراخواند.

در این جلسه که وزرای امور خارجه و صنعت، معدن و تجارت نیز حضور داشتند، گزارشی تحلیلی از عملکرد و اهداف صادراتی در بخش های میعانات گازی، پتروشیمی، صنعت، فرش و صنایع دستی، کشاورزی، معدن و خدمات فنی و مهندسی طی سه ماهه اول سال 91 ارائه شد.

در این نشست همچنین گزارشی پیرامون طرح پوشش نوسانات نرخ ارز (هجینگ) ارائه و در خصوص راهکارهای اجرای این طرح بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش مهر، هجینگ ارزی به عملیاتی گفته می شود که طی آن، واردکننده برای اینکه از افزایش نرخ برابری ارز نسبت به پول ملی متضرر نشود، اقدام به خرید ارز زودتر از موعد و برابر محاسبات و برنامه ریزی شرکت خود میکند تا خود را در مقابل ریسک نوسانات نرخ ارز پوشش دهد.

به عبارت دیگر، هجینگ که نوعی از قراردادهای آتی محسوب می شود، به معنی خنثی نمودن ریسک موجود در یک بازار با استفاده از ریسک متضاد در بازاری دیگر است.

یکی از متداول ترین شقوق قراردادهای آتی برای مدیریت انواع ریسک ها، دور نگاه داشتن فعالان اقتصادی از ریسکهای ناشی از نوسانات ارزش پول است که عموما در قالب ابزار هجینگ مدیریت می شود.
                              این همون بازار سلف ارزیه که باید مدتها پیش راه مینداختن.
                              مشکل اصلیش اینه که علما با این بازار مشکل دارن. حالا باید یه حجم عظیمی ارز به برخی داده بشه تا حدیث حلالیت بازار سلف ارزی هم پیدا کنن!
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

از نظر من بیشترین نفع رو گروه سیمان خواهد برد ...

این گروه صادرات خوبی داره مشکل هم نداره تا حدودی ..نرخ ارز مرجه 1226 دیده حالا بیاد رو 1500-1600..ببیند چی میشن..کمترین پی بریا بازار هم برا سیمانیهاست ..یعنی هیچ رشدی رو پیشخور نکردن...

بعدش به نظرم گروه پالایشگاه باشه که بیشترین نفع رو میبره ..

قنیدها بیشترشون رشد رو پیشخور کردن ..هنوز نظرم رو همون چند تا قندی هست که گفتم فرصت خرید دادن اونها عالی هستن ..با بقیه کاری ندارم...

فعلا که حواسم بدجور رفته رو گروه سیمان ..
                                جعفرجان کاشی سرامیک از قلم نیفته
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X