پرریسک جان حمایت سغرب بعد از 260 میره 240 ؟؟؟امکان داره 260بشکنه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جان شما دیگه چرا
شما که بیشتر سبدت قشهد بود اونم در قیمت 1900 تومن دیگه چرا
شما مگه در اون قیمتها از قندیها دفاع نمیکردی
قیمت شکر از همه چی الان کمتره
پ به ای انتظار سهامدار رو از سهم میرسونه
کرماشا رو من دارم و نمیفروشم
ولی این دلیل نداره با قندی مقایسش کنم .در صعود قندیها شک ندارم
اکه همه عرضه قپیرای امروز کار وتوصا باشه 38 درصد سهمش رو ریخته وسط نتونست عطش بازار به قپیرا رو فرو بقنشونه
قشیر و قصفها و قنقش شکر رو در صورتهای مالیشون 1345 تومخن دیدن و لی قپیرا 1170 تومن
جذب چغندر سال قبل قپیرا کگه یادتونه
در منطقه بسیار خوبی از لحاظ جذب قرار داره
اگه دلار تک نرخی بیاد روی 1500 تومن برا پتروشیمی فرقی نمیکنه ولی قندی میترکونه
کل خرید های قندی من این بوده : قشکر خرید 170 فروش 330 -- قصفها 1700........فروش 2400.......قپیرا 950 .......1350 ..........قلرست 1700 ...فروش 2800-2900........بیشترید درصد رو قلرست داد بهم .......
قشهد رو هم که گفتم .........یه چند تا نوسان هم از قنیشا ........البته همه اینا تو یه سبد نبود ........هر کدوم بازدهی میداد میرفیتیم روی بعدی .....حالا بازدهیش رو حساب کنید ......;)
و این یه ماه پیش هم خرید و فروش قصفها و قشیر که روی قشیر چند درصد ضرر هم دادم رفتم روی پالایشگاه ها ........
حالا امروز دوباره قشهد خریدم .........چرا چون خبر تک نرخی شدن ارز رودیدم البته در حد همون خبر .......از ظرفی قندی ها هم وسوسه کننده ........گفتم یه قندی هم داشته باشیم تو سبد ......البته دلیل خرید قشهد هست تو تاپیکش ........
من یه دونه سهم غیر بنیادی نخریدم پارسال .............الان هم روشم عوض نشده ...........یه ماه پیش هم گفتم قشیر و قصفها ارزنده هستن با دید میان مدت و بلند مدت ..........توی تاپیک قصفها-قپیرا -قشهد-قشیر-قلرست..همه تحلیل های پارسال و امسال هست ........توی همه شون هم گفتیم تعدیل مثبت دارن ...........قلرست رو کسی 1700 نگاه نمیکرد گفتیم گل سر سبد قندی ..قپیرا رو 1150 صف فروش ساختگی میزدن براش گفتیم بخرید ....قپیرا امسال رکورد میزنه و دیدیم که زد ........قصفها هم تو تاپیکش روی 1700 گفتیم بخرید بچه های پانیذ پارس هم نخرن بقیه بازار داره میخره این سهمو دیدیم که بالای 3000 تومن هم رفت .......
حالا اینا رو گفتم که چی ؟ برسیم به این که من فقط سهمی میخرم که در اینده تعدیل بده .........اگه نداد با سودش بریم مجمع ..........من الان هم میگم قندی ها فعلا هیچ خبری نیست وپول اومده پشت این گروه بعضی ها ارزنده بودن الکی افت کردن حالا باید جبران کنن ولی بقیه نه .... ...........تا جذب چغندر اینا نیاد توی گزارششون و تا پایان جذب چغندر ...........هر گونه تحلیل یعنی کشک و خرید بر اساس پیش بینی فعلیه و امکانش هست که به واقعیت نرسه ........دیدم که قثابت پارسال نتونست جذب چغندر رو که پیش بینی کرده بود رو تامین کنه و پوشش بده ...........یکی هم مثل قپیرا رکورد جذب رو زد ........
امسال هم معلوم نیست بتونن جذب کنن یا نه .............الان غرب کشور سیل اومده ........اصفهان هم مشکل کمبود اب داره؟؟ از کجا معلوم بتونن چغندر جذب کنن..........چرا اول ماه رمضون رشد قندی ها شروع شد .مگه خبری شده بود؟؟ اون هم رشد دسته جمعی ؟؟ قثابت چرا باید بیاد بالا؟؟ کسی تحلیل داره ازش؟
من گفتم قندی میگم قندی .........ولی نه هر قندی ............الان هم تو سقف قیمت این یکی دو ماه پیشنهاد ورودی ندارم .........اونی حال کرد که دو هفته پیش خرید نه الان .......فعلا خبر تک نرخی شدن ارز برای این گروه یه خبر خوبه ........ اونم هم باز نه برای همه ;) ما کی گفتیم قندی بده؟؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/01, 12:56.///
نظر
-
مقاله ای از جناب شروین شهریاری در دنیای اقتصاد در خصوص قپیرا:(بیشتر از 70 تومان میتونه رو سودش بزاره)
آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/08/01, 14:49.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postپرریسک جان حمایت سغرب بعد از 260 میره 240 ؟؟؟امکان داره 260بشکنه ؟
دلار بشه 1600 تومن نزخ مرجع بیشترین نفع رو گروه سیمان میبرن ...باز هم می گم ...ببینم چی میشه ایا سیمانیها میشن لیدر بازار..البته نرخ ارز بیاد بالا ..نیادم سغرب همینجوری ارزشمند هست ..
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postمقاله ای از جناب شروین شهریاری در دنیای اقتصاد در خصوص قپیرا:(بیشتر از 70 تومان میتونه رو سودش بزاره)
http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=304180
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postلینک باز نمیشه..
این شکلکهایی که تو نوشته های من میاد ، من نمیزارم هرکاری هم که تو ویرایش میکنم پاک نمیشه.
از اینکه لینک باز نمیشه تعجب می کنم.لینکش رو عوض کردم.درست شد.آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/08/01, 14:50.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
با سلام جعفر اقای گل حجمو اگه نمیدادیم کدوم قندی گره رفته که قزوین میرفت اگه تلاش دوست مشترکمون در ...نبود که بعد از مجمع رو 220 باخته بودیم رفته بود از شما انتظار رعایت انصاف میشه بله من دو بار صف قزوینو در 318.0ریال و312.7 جمع کردم و تو سودم منتی هم نیست التماس دعا
نظر
-
در اصل توسط parsa پست شده است View Postبا سلام جعفر اقای گل حجمو اگه نمیدادیم کدوم قندی گره رفته که قزوین میرفت اگه تلاش دوست مشترکمون در ...نبود که بعد از مجمع رو 220 باخته بودیم رفته بود از شما انتظار رعایت انصاف میشه بله من دو بار صف قزوینو در 318.0ریال و312.7 جمع کردم و تو سودم منتی هم نیست التماس دعا
دوست عزیز چرا ناراحت میشی..
یک پست زدیم دو بار از شما تشکر کردیم ..
بحث ما بحث حجم مبنا نبود برادر....چیز دیگری بود ..در مورد زمان معرفی قزوین بود ..تمام پست ها ما موجوده ..تا دوهفته ما داشتیم رو این سهم گیج می زدیم وهمه می گفتن حامی نداره که درست قبل بستن برا مجمع شما محبت کرده از سهم حمایت کردید.وهمین جا هم گفتیم شخص حقیقی حامی سهم شده...همین ...امیدوارم به دل نگیرید...
بحث ما هم رعایت انصاف بود ..
..در اخز محتاجیم به دعا..
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postپرریسک جان
این شکلکهایی که تو نوشته های من میاد ، من نمیزارم هرکاری هم که تو ویرایش میکنم پاک نمیشه.
از اینکه لینک باز نمیشه تعجب می کنم.لینکش رو عوض کردم.درست شد.
ولی خوب مهم نیست طبق محاسابت خودم قپیرا با حاشیه سود 300 تومن برا فروش شکر با فرض تولید همون مقدرا شکر سال قبل که بهترین سال تولید قپیرا بود وبا این سرمایه می تونه 170 تومن سود بسازه وحالا 30 تومن از بحث فروش کلر بقیه موارد میشه سود سهم 200 تومن با پی بریا 4 قیمت در میاد 800 تومن ...
قزوین با فرض تولید سال قبل با حاشیه سود 300 تومن با همین سرمایه میتونه 160 سود بسازه با 20 تومن هم که سه ماهه ساخته میشه 180 تومن با پی بریا 4 قیمت سهم میشه 720 تومن ...خالا به نظرم دوستان دلیل عدم عرضه شدن قزوین رو بهتر متوجه میشن..
شکر 100 تومن بره بالا یعنی حاشیه سود شکر بشه 400 تومن قپیرا تا 250 سود میسازه وجالبه قزوین هم تا حدود 250 سود میسازه ...قپیرا با پی بریا 4 میشه هزار تومن وقزوین هم میشه 1000 تومن ..با این فرق که قزوین الان 420 تومن هست....
نظر
-
در اصل توسط mehgol پست شده است View Postپرریسک جان نظرت در مورد خرید سکه چیه؟
از یک طرف دلار آزاد 2000 رو رد کرده
از طرف دیگه احتمال ریزش اونس هست
بار دوم در قیمت 600620 گفتیم بخرن...
با سوم در 650....گفته شد دوستان بخرن...
بار اخر هم گفته شد حوالی 670 وزیر 700 ....
در این قیمتها امروز نظری ندارم ...وقتی افت کرد باید خرید کرد ...
نظر
-
اما در مورد قندیها دوستانی که واقعا قصد خرید سهام از این گروه رو دارن ...
قند قزوین زیر 500 فرصت خرید داد شک نکنید در خرید ..
قند اصفهان هم فرصت خرید داد در زیر 1800-1900 در خرید انم شک نکیند ...قشیر هم عالیه که بارها اشاره به خرید شده...
اولویت با اینها وهر سه فکر کنم باز هم فرصت خرید بدن در زیر این قیمتها ...
اینها نشد قلر قشکر قشهد فنقش....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدرست نشد ..
ولی خوب مهم نیست طبق محاسابت خودم قپیرا با حاشیه سود 300 تومن برا فروش شکر با فرض تولید همون مقدرا شکر سال قبل که بهترین سال تولید قپیرا بود وبا این سرمایه می تونه 170 تومن سود بسازه وحالا 30 تومن از بحث فروش کلر بقیه موارد میشه سود سهم 200 تومن با پی بریا 4 قیمت در میاد 800 تومن ...
قزوین با فرض تولید سال قبل با حاشیه سود 300 تومن با همین سرمایه میتونه 160 سود بسازه با 20 تومن هم که سه ماهه ساخته میشه 180 تومن با پی بریا 4 قیمت سهم میشه 720 تومن ...خالا به نظرم دوستان دلیل عدم عرضه شدن قزوین رو بهتر متوجه میشن..
شکر 100 تومن بره بالا یعنی حاشیه سود شکر بشه 400 تومن قپیرا تا 250 سود میسازه وجالبه قزوین هم تا حدود 250 سود میسازه ...قپیرا با پی بریا 4 میشه هزار تومن وقزوین هم میشه 1000 تومن ..با این فرق که قزوین الان 420 تومن هست....آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postطبق آخرین گزارشات اعلام شده به بورس(کدال)قند پیرانشهر پیش بینی تولید شکر رو 46186 تن دیده و قزوین 24000تن .همچنین جذب چغندر قپیرا 320000تن بوده و قزوین 200000تن.اینکه فرمودید قزوین 160 میسازه و قپیرا 170 رو یک کم بیشتر توضیح بدهید ممنون میشم.
ما میزاریم قپیرا مثل سال قبل همون 56 هزرا تن شکر تولید کنه وقزوین 33 هزرا تن تولید کنه ...حالا اینها با حاشیه سود 300 تومن در هر کیلو تقسیم بر تعدا سهام میشه سود هر سهم ..البته اینم بگم قزوین در بخش هزینه مالی مقدار زیادی از سودش میره برا هزینه مالی که اگر بتونه این هزنه مالی رو کاهش بده اونوقت یک جهش عجیب در سوداوری رخ میده ...
در ضمن تعدا دسهام قزوین 62 میلیون سهم وقپیرا 100 میلیون سهم هست ..
نظر
نظر