در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
سبدی که با چند تا سهم خوب و درس درمون بسته بشه تو بدترین بازارها هم استرس نداره ومیشه باخیال راحت رفت سراغ زندگی
جناب پرریسک شمواد صدتومنی تو سبد من یادگاری شما از تالار بورسه ، ازش خبری ندارین؟
متشکرمعلت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب بهترین که سغرب هست ..این سهم همینطوری سود 100 رو شاخشه ..حالا دلار 1500-1600 شاید سودی دو برابر این رقم ..
فعلا سغرب رو برتین سیمانی می بینم ..سیمان قائن هم در لیستم هست ..سیمان ارومیه هم انتظار سود بالایی ازش دارم تا 150 تومن ..
سیمان کرمان هم عالیه ..فعلا همین 4 تا .....بقیه رو بیاد بررسی کنم ..ببینم چه خبره توشون ..ولی سیمان غرب ارومیه قائن از هر نظر روشون مثبت هستم....
ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﻣﻨﺘﮫﯽ ﺑﻪ 30 اﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎه 91 را ﺑﻪ ﻣﺒﻠﻎ 549 رﯾﺎل ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﻧﻤﻮده ﮐﻪ در ﻋﻤﻠﮑﺮد 3 ﻣﺎھﻪ ﻧﺨﺴﺖ
ﺳﺎﻟﺠﺎری، ﻣﺒﻠﻎ 208 رﯾﺎل ﮐﻪ ﻣﻌﺎدل 38 درﺻﺪ از ﺑﻮدﺟﻪ ﺳﺎﻟﯿﺎﻧﻪ اﺳﺖ را ﭘﻮﺷﺶ داده اﺳﺖ.ﺳﺎروم ﺷﺮﮐﺘﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ
ﻣﺼﺎرف ارزی ﻧﺪاﺷﺘﻪ وﻟﯽ ﻣﻨﺎﺑﻊ ارزی (ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ) ﺷﺮﮐﺖ در ﺳﺎﻟﺠﺎری اﻓﺰون ﺑﺮ 25.624.00 دﻻر ﺑﻪ ﻧﺮخ 1226
ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﻣﻨﻈﻮر ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﮑﺎف ارزی 7240 رﯾﺎﻟﯽ ﺑﺎ ﻓﺮض ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﻓﺮوش ﺧﺎرﺟﯽ ﺑﺎ دﻻر 1950 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﻓﻌﻠﯽ
و ﻣﻌﺎف از ﻣﺎﻟﯿﺎت ﺑﻮدن ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮﻻت،اﻣﮑﺎن اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﻮدآوری 18.5 ﻣﯿﻠﯿﺎرد ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﺳﺎروم از اﯾﻦ ﻣﺤﻞ وﺟﻮد دارد ﮐﻪ
ﺑﻪ ازای ھﺮ ﺳﮫﻢ 463 رﯾﺎل ﺧﻮاھﺪ ﺑﻮد. ﺣﺎﺻﻞ آﻧﮑﻪ ﺳﺎروم ﻣﺴﺘﻌﺪ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ 84 درﺻﺪی درآﻣﺪ ھﺮ ﺳﮫﻢ از ﻣﺒﻠﻎ 549
رﯾﺎل ﻓﻌﻠﯽ ﺑﻪ 1012 رﯾﺎل در ﭘﺎﯾﺎن ﺳﺎل ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاین همون بازار سلف ارزیه که باید مدتها پیش راه مینداختن.
مشکل اصلیش اینه که علما با این بازار مشکل دارن. حالا باید یه حجم عظیمی ارز به برخی داده بشه تا حدیث حلالیت بازار سلف ارزی هم پیدا کنن!
هر وقت عالم شدید در کار آنها سرک بکشیدسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
-
در اصل توسط masome پست شده است View Postجعفر جان سبهان تو سال 90 حدود 30 میلیون دلار صادرات داشته فکر نمیکنی این سیمانی هم مثله سغرب الان مفت باشه؟ میشه یه نگاهی هم به این سیمانی بندازی؟ممنون
رو این سهم وبعضی سیمانیها باید دید مجمع داشت..بلند مدتی باشی بله خوبه..
نظر
نظر