در اصل توسط 664 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب کگل کچاد عالی بودن ...
بقیه فعلا نتونستن بالا این قیمتها بیان وصف خرید بشن..
برا امروز خرید قپیرا همه جوره ارزشمند هست ..حتی خریدش از خرید قشیر هم ارزمندتره ...حد ضرر 870 تومن ..
کرمانشاه با حد ضرر 415 هم عالی هست...تصمیم با دوستان...
قپیرا 8514 ریال هم شد ...حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط 664 پست شده است View Postقپیرا 8514 ریال هم شد ...
در ضمن این حد ضرر برا دوستان نوسانگیر گفتیم معطل نشن..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبرام جالبه بازار داره قپیرا قشرین قثابت رو تو یه کاسه میزاره ..
قشرین باید افت کنه ولی قپیرا جای افت نداره ...ایمدوارم دوستان احساسی فروشنده به خود بیان ..
به نظر من سهامداران حقیقی دارن سهام های قنی خود را با سهام های فولادی تعویض میکنند ، و در این میان به علت عقب نماندن از گروه پیشرو ، خشک و تر با هم میسوزند .حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط 664 پست شده است View Postبه نظر من سهامداران حقیقی دارن سهام های قنی خود را با سهام های فولادی تعویض میکنند ، و در این میان به علت عقب نماندن از گروه پیشرو ، خشک و تر با هم میسوزند .
فشار عرضه در بازار بسیار بالاست ..ببینم بازار توان جذب این عرضه ها رو دارد ..
فردا معلوم میشود چه خواهد شد ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postپایاینی بالای 870 هست..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...حضرت علی (ع) می فرمایند:
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postپایاینی بالای 870 هست..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...
اول اینکه من همان کاربر h1978 هستم که به لطف مدیر محترم سایت با تغییر نام کاربری به " تاران" تبدیل شده ام!!
دوم اینکه پرریسک جان من امروز مقداری از ذوب رو با قپیرا تعویض کردم خوشحالم که نظر شما هم مثبته
نظر
-
پرریسک جان
نظرت راجع به این نوشته چیه؟
در اصل توسط mahdi valikhani پست شده استبا سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟
نظر
نظر