صف خريد 22 ميليوني فولاد عرضه شد و به دنبال اون صف خريد وتوكا و فولاي ريخت و ذوب هم منفي شد . معلوم نيست باز چه خبر شده .
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postذوب فعلا با حد ضرر 230 نگهداری کنید ..زیر 230 نباید بیاد ..مراقب باشید
گروه پترو که عالی هست کرمانشاه وشاراک رو در یابید ..
ببینم قشیر همین امروز می تونه راه خودش رو از قپیرا جدا کنه ..صبر می کنیم ..
حد ضرر ذوب فعال شد.
بریم تو کارش؟[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Postصف خريد 22 ميليوني فولاد عرضه شد و به دنبال اون صف خريد وتوكا و فولاي ريخت و ذوب هم منفي شد . معلوم نيست باز چه خبر شده .سكوت سرشار از ناگفته هاست
نظر
-
-
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمن زنگ زدم خ جمهوری گفتم آقایه همچین خبری شنیدم راسته گفتن فروش نداریم واینم گفت بازاریان ازفروختن اجناس به دلیل هرروزبالارفتن قیمت اجناس ونامشخص بودن قیمت ارز ازفروش خودداری میکنن
اره درسته یکی از دوستای من که برای خرید کلی ز زده بود بهش گفتن فعلا فروش ندارن!!!
نظر
-
ما که یه دونه گوشی هم نمیفروشیم نوکیا 1616 30هزارتومانی شده 100هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!بابام میگفت زمان جنگ اینقدر احتکای کالا نبود که الان هست همه هرچی دارن در حال انبار کردنش هستندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
خوب بازار شرایط عادی نداشت واین عرضه معلوم نشد برا چی بود ..ببینم هفته بعد باز با افزایش نرخ فولاد دوباره صف 20 میلی براش میزارن ..
صبر می کنیم تا بازار دوباره هم از ناحیه دلار ضرر کنه هم از ناجیه سهام ...بار دوم هست این اتفاق رخ میده ..
گفتم شرکتها دلار رو زیر 2000 دیدن به فرضن همین الان قیمت دلار بشه 2000 بازم این عرضه ها کاملا بیمعنی واحساسی بود ...
نظر
-
سلام... من خودم لوازم یدکی کامیون وارد میکنم ... تاجر جزئم کله گنده نیستم
نمیتونن نفروشن... این داستان امروز یکسال پیش وقتی دلار استارت زد برای ما پیش اومده چیز تازه ای نیست... یه ماه شل و ول نفروختیم بعدش مجبور شدیم بفروشیم گنده تر از ما جنس نمیداد بالاخره چون مجبور بود دلار یورو و درهم بزنه فروش رو شل کرد.
الانم بازار نمیتونه نفروشه چون تقاضا بالاست بعدشم باید دلار بزنن اونور آب جنس باید بفروشن که پول بیاد و بزنن. زیر و روکشیه حرفای دیروزه... نفروشن جواز باطل میشه به همین راحتی. الان مالیات ندی اتحادیه سوال پیچ میکنه چه برسه به این ناز و اداها.... دیگه احتکار بماند. خداروشکر ما مصرف کننده های خوبی هم هستیم ... هرسال مدل جدید میاد باید بخریم... نخریم از دیگران عقب میفتیم!!! پس تقاضا سرجاشه.
این خبرا هم بهتره اینجا نیاد روند کار خودشو میکنه ... دو روز منفی خورد ولی دوباره بالا رفت. اینهمه سهم کلفت داریم
فولادی معدنی پالایشی قندی کاشی ... با اینهمه تعدیل توی راه ....
تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب بازار شرایط عادی نداشت واین عرضه معلوم نشد برا چی بود ..ببینم هفته بعد باز با افزایش نرخ فولاد دوباره صف 20 میلی براش میزارن ..
صبر می کنیم تا بازار دوباره هم از ناحیه دلار ضرر کنه هم از ناجیه سهام ...بار دوم هست این اتفاق رخ میده ..
گفتم شرکتها دلار رو زیر 2000 دیدن به فرضن همین الان قیمت دلار بشه 2000 بازم این عرضه ها کاملا بیمعنی واحساسی بود ...
نظر
نظر