در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Postپرريسك جان اين امكان هست كه قزوين به هدف اوليه 1400 كه گفته بوديد برسه و بعد منفي بشه و پشت آن بقيه گروه قند رو يه مدتي منفي كنن. و تو اين مدت هم بقيه بازار مثبت باشه.
چون چند روزه كه گروه قند نوسان مثبت و منفي داره و صعود خاصي نداشه ولي تو اين مدت قزوين 24 درصد رشد كرده و همچنين بازار 25 درصد رشد كردن
الان هم اكثر حقيقيها سهام قندي رو دارن و عين پارسال نيست كه عده حقيقيهايي كه سهام قندي داشتن كم بوده.
قزوین 1400 رو مثل هلو می شکنه ..در ضمن دارم حد ضرر میگم ..قشیر از 1210 همینطور دارم داد میزنم حد ضرر 1180 بخرید ای مردم بخرید ...
تکنیکال گروه قند از این پایین تر نشون نمیده برگشتی باشه از همین جا خواهد بود ودیدیم که برگشت زدن ..بازار اشتباه فکر می کنه قپیرا لیدره هست وقندیها یکی یکی دارن راه رو جدا می کنن اول قزوین بعد قشیر بعد مدتی قشهد قثابت قنیشا و.....کل گروه ...10 نفر نمی تونه فدای یک نفر بشه ..پس اون 10 نفر راه خود رو جدا می کنن ..مدیر عامل قپیرا هم گفته ارزش سهم ما همین قدره ..سهمش رو نگه داره برا نوه هاش ...
نظر
-
در اصل توسط همراهان پست شده است View Postجناب پرريسک باتوجه به کنترل قيمت قشهد به نظر شما جابجايي اين سهم با ساير سهام صحيح است ؟
نظر
-
رفقا 21605 سفارش من بود روی قشهد.
رفت! و خریدم.
خودم تعجب کردم. :-)
این اولین خریدم براساس ---پرریسک سیستم--- هست
سید ببینم چه میکنی!؟؟
البته به الان که اینارو مینویسم قیمت امد بالا و به دوستم گفتم : همین الان تو سودم...بدم بره ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! =)) =))
نظر
-
-
ممنون جناب پرريسك نمي دونستم نماد متوقفه خيلي آقايي افتخار ما آشنايي باشماست كه تازه كاري مارو پوشش مي ده :) ضمنا ممنون مي شم نظرتونو راجب مپنا بدونم از وقتي كه صرف مي كنيد سپاسگزارمآخرین ویرایش توسط bashash؛ 2012/10/03, 11:04........خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
-
نظر