قشرین فعلن بسته است با 200 درصد پوشش 6 ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی 700 باز کند
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postقشرین فعلن بسته است با 200 درصد پوشش 6 ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی 700 باز کند
در ضمن ما تحلیل خودمون رو بیشتر قبول داریم تا بچه های بالا وپایین رو...
در ضمن سود اصلی قندیها دادن حالا قشرین میخواد 1000 باز بشه یا 10000 مهم نیست ..مهم قزوین 340 بود که شد 1380 وبه هدف 1400 ما رسید ...
نظر
-
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postقشرین فعلن بسته است با 200 درصد پوشش 6 ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی 700 باز کند
ولی مگه امکان داره قشیر 1200 باشه و قشرین 700 قیمت بخوره
قشهد اینجوری معامله بشه و قشرین 700 معامله بشه
به شخصه دوست دارم همه سهامداران قندی سود کنند ولی قشرین-قثابت- رو سهمی نمیدونم که کسی به خواد براشون تعصب خرج کنه
هر موقع قشیر شد 2000 یا قزوین شد 2000 میشه به قشرین 700 تومانی فکر کرد تا اون موقع این خیالات رو از سرتان دور کنید که ممکن است به تریدتان صدمه بزندتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..
جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بیاد داشته باشیم تکنیکال وفاند در این بورس جواب نمیده البته من قندی ندارم چه برسد به قشرین ویا چیز دیگر شما تاریخ بورس را در 10 سال گذشته یک ورقی بزنید خواهید دید چه سهمهای در پیتی یکشبه به عرش رسیدند وچه سهمهایی که در عرش بودند وبه فرش رسیدند با تشکردر مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
نظر
-
پرریسک جان
صف فروش قندیها امروز جمع نشد و باقی موند
البته قزوین که راه خودشو میره و قلر هم که دکتر روستا و فک و فامیلشون باهاش بازی میکنن!
این جمع نشدن صفهای فروش قیپیرا و قشیر نشان از برگشت گروه و آغاز روند نزولی هر چند کوتاه مدتیه؟
شاخص قند و شکر هم اگر میشه یک تحلیلی بکنید
نظر
-
پرریسک عزیز
با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است
و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.
وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Postدوستان عزیز
آیا کسی از قیمت دلار اطلاع داره؟
مثل اینکه امرو صبح 2860 تومان بوده که ساعت 14:10 به 3280 تومان رسیده است.
امروز یه صرافی توی فردوسی دلار میداد با کارت ملی به هرکس 5هزارتا به قیمت 2850 تومن
بقیه صرافی ها 3100 فروش 3000 خریدیا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postالبته فعلا غداییا روندشونو از شاخص جدا کردن ولی امروز دو سهم قوی این گروه غمارگو غبشهر رونده خوبیو نداشتن متاسفانه!
جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/
برا سود کردن باید صبور بود ..بورس امروز در کل منفی بود واین به همه گروهها سرایت کرد ...حد ضررها هنوز هست غبشهر 1250 .در صدر لیست خرید ما اول غبشهر هست البته قبل اون فگل که نمیشه خرید ..
غدام 12 ماهه 90 سود اعلام کرده نه ماهه حدود 100 تومن پوشش داده ..حالا ببیند غبشهر چیه ..گفتم به بالای 2000 فکر می کنم .البته حد ضرر هم داریم .
نظر
-
در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Postپرریسک عزیز
با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است
و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.
وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟
نظر
نظر