چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پاسال
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 304

قشرین فعلن بسته است با 200 درصد پوشش 6 ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی 700 باز کند
    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
      قشرین فعلن بسته است با 200 درصد پوشش 6 ماهه طبق گفته بچه های بالا باید روی 700 باز کند
      منتظر روز بازگشایی می ماینم ..

در ضمن ما تحلیل خودمون رو بیشتر قبول داریم تا بچه های بالا وپایین رو...

در ضمن سود اصلی قندیها دادن حالا قشرین میخواد 1000 باز بشه یا 10000 مهم نیست ..مهم قزوین 340 بود که شد 1380 وبه هدف 1400 ما رسید ...

نظر

• best
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 294

در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
        ببین دوست من من خودم قشرین رو با همه در پیتی بودنش دوست دارم
        ولی مگه امکان داره قشیر 1200 باشه و قشرین 700 قیمت بخوره
        قشهد اینجوری معامله بشه و قشرین 700 معامله بشه
        به شخصه دوست دارم همه سهامداران قندی سود کنند ولی قشرین-قثابت- رو سهمی نمیدونم که کسی به خواد براشون تعصب خرج کنه
        هر موقع قشیر شد 2000 یا قزوین شد 2000 میشه به قشرین 700 تومانی فکر کرد تا اون موقع این خیالات رو از سرتان دور کنید که ممکن است به تریدتان صدمه بزند
        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          فولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..
          البته فعلا غداییا روندشونو از شاخص جدا کردن ولی امروز دو سهم قوی این گروه غمارگو غبشهر رونده خوبیو نداشتن متاسفانه!
          جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            فولاد هنوز روند صعودی داره ..فاتحه زوده بفرستید ..فولاد لیدر بازار هست ..امروز هم در این جو منفی عالی بود..
            در تکمیل فرمایش شما، به محض اینکه صف ذوب جمع بشه فولاد تا مثبت کامل پیش خواهد رفت... یا فردا یا پس فردا
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• پاسال
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 304

بیاد داشته باشیم تکنیکال وفاند در این بورس جواب نمیده البته من قندی ندارم چه برسد به قشرین ویا چیز دیگر شما تاریخ بورس را در 10 سال گذشته یک ورقی بزنید خواهید دید چه سهمهای در پیتی یکشبه به عرش رسیدند وچه سهمهایی که در عرش بودند وبه فرش رسیدند با تشکر
              در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• تاران
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 959

پرریسک جان
                صف فروش قندیها امروز جمع نشد و باقی موند
                البته قزوین که راه خودشو میره و قلر هم که دکتر روستا و فک و فامیلشون باهاش بازی میکنن!
                این جمع نشدن صفهای فروش قیپیرا و قشیر نشان از برگشت گروه و آغاز روند نزولی هر چند کوتاه مدتیه؟
                شاخص قند و شکر هم اگر میشه یک تحلیلی بکنید

نظر

• زاپاتا
                  عضو عادی
                  • Jun 2012
                  • 229

پرریسک عزیز

با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است

و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.

وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟
                  [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• زاپاتا
                    عضو عادی
                    • Jun 2012
                    • 229

دوستان عزیز

آیا کسی از قیمت دلار اطلاع داره؟

مثل اینکه امرو صبح 2860 تومان بوده که ساعت 14:10 به 3280 تومان رسیده است.
                    [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

سلام پرریسک جان
                      نظرت در مورد خاور چیه ؟

نظر

• iran1389
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 139

سلام دوستان نظرتون در مورد منگنز چیه دارم یه قدری خرید کردم

نظر

• morteza93
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 516

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                          دوستان عزیز

آیا کسی از قیمت دلار اطلاع داره؟

مثل اینکه امرو صبح 2860 تومان بوده که ساعت 14:10 به 3280 تومان رسیده است.

امروز یه صرافی توی فردوسی دلار میداد با کارت ملی به هرکس 5هزارتا به قیمت 2850 تومن
                          بقیه صرافی ها 3100 فروش 3000 خرید
                          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                            البته فعلا غداییا روندشونو از شاخص جدا کردن ولی امروز دو سهم قوی این گروه غمارگو غبشهر رونده خوبیو نداشتن متاسفانه!
                            جعفرخان شما کدوم سهمای این گروهو بررسی داشتین چون یادمه جز این دو سهم بقیه به نظرتون خوب نبودن ولی فعلا رونده خوبیو دارن دنبال میکنن غاذر غپینو و ...:-/
                            دوست من صبور باش...

برا سود کردن باید صبور بود ..بورس امروز در کل منفی بود واین به همه گروهها سرایت کرد ...حد ضررها هنوز هست غبشهر 1250 .در صدر لیست خرید ما اول غبشهر هست البته قبل اون فگل که نمیشه خرید ..

غدام 12 ماهه 90 سود اعلام کرده نه ماهه حدود 100 تومن پوشش داده ..حالا ببیند غبشهر چیه ..گفتم به بالای 2000 فکر می کنم .البته حد ضرر هم داریم .

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                              پرریسک عزیز

با توجه به اینکه علی رغم گفته ها و شایعات، در نهایت با دادن وام به دو خودرو ساز بزرگ موافقت نشده است

و سایپا از تامین کنندگان که مدتهاست قطعه نمی دهند، خواسته است که قطعات را تامین کنند تا تولید انجام شود و پس از فروش خودرو، پول به آنها پرداخت شود.

وضعیت خودرویی ها خوب نیست. این موضوع را چگونه تحلیل می کنی؟
                              دوست من از نظر بنیادی گروه خودرو اوضاع خوبی ندارن ..گروهی هم که اوضاع خوب نداشته باشه ما تکنیکالی فقط خرید فروش می کنیم ..سایپا گفتم بالای 140 دوام بیاره هدف 180 وحد ضرر هم 140 بود ..دوام نیاورد از لیست خارج شد به همین راحتی...گروه خودرو بنیادی دوری بشه بهتره واگر ورود می کنید فقط تکنیکالی برا گرفتن نوسانهای 10 تا 15 درصد..

نظر

• mobina
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 333

برریسک عزیز غچین هم یه سهم غذایی با روند صعودیه نظرتون در مورد خرید اون در کنار سایر غذاییها چیست؟
                                وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

در حال کار...
                                X