کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تبریک به غبشهر دارها
9 ماهه 250 تومن ساخته
12 ماه حداقل 330 پوشش میده انشالله
پی بر ای 6 هم بیشتر ندیم بهش 2000 میشه کف سهم
باز ملت بذارن تو صف فروش فردا !!!!!!!!!!
تبریک به غبشهر دارها
9 ماهه 250 تومن ساخته
6 ماهه اول 150 ساخته در همین سه ماهه سوم 100 ساخته شده 250 ..تازه افزایش نرخ که چند روز قبل گرفت به کنار ..
با این رویه سال بعد بالیا 400 میسازه ..مجمع هم معمولا سود حداکثر تقسیم می کنه گفته 150 ولی بالای 250 هم شاید تقسیم کنه نکنه هم میره تو انابشه وافزایش سرمایه ..
پی بریا 5 بدیم 2000 میشه کف قیمت سهم اونم بدون سود مجمع تازه ..ولی خوب بازار ماست دیگه میره تو صف فروش ..حالا اونهایی که امروز صف فروش سهم جمع نشد وتو صف فروش موندن به نظر خیلی شانس اوردن ..باید صبر کرد..
تبریک به غبشهر دارها
9 ماهه 250 تومن ساخته
با سلام
اولا" کسی که زیر 1000 خریده ، خب چرا شناسایی سود نکنه
دوما" : شما خودت میگه 12 ماهه حدود 2000 تومان می ارزه یعنی لزومی نداره از الان به این قیمتها برسه
به نظر من در قیمتهای فعلی وارد شدن اشتباهه ، یعنی سهمهای بهتر جهت ورود هست که سریعتر بازدهی بیشتری بدهند
قیمت الان 1600 تومنه و جای زیادی برای رشد سریع نداره و بازده شش ماهه ( تا 6 ماه ديگر) در حدود 20 الی 25 درصد خواهد بود
شما فکر میکنید حتما" باید سهمی تا 6 ماه مانده به مجمع ، p بر e خود را باید پر کند؟؟
فعلا" جا برای افت دارد و به نظر من که خرید در قیمتهای فعلی در مقایسه با بعضی سهمها اشتباه است
ششماهه 2490 ساخته که در مقایسه با پارسال 3450 خواهد ساخت
P بر E معادل 5.5 هم بدهید میشه 18976 ریال
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
سلام اقای پرریسک درباره قشهد تحلیل میدی من22000 ریال خرید داشتم ایا بهتر نیست غبشهر رو جایگزینش کنم
سلام..
دوست من چند وقت قبل حد ضرر هم گفتیم وبارها گفتیم غبشهر 1000 تومین بر کل گروه غذایی برتری داره در خرید ..
الانم دوست من قشهد همچنان هدف رو بالای 3000 می بینم ودر صدر لیست خرید گروه قندی هست ولی خوب باید تکنیکالی هم یاری کنه فعلا رفتن تو اسرتحت ...
غبشهر دوست من باید بالای 2000 باشه حالا خودتون ببیند ارزش خرید داره یا نه ..سهم قندی با سود 300 داره بالیا 3500 معامله میشه اونوقت غبشهر با سود 300 اونم تازه کف سود ه این زیر 1600 معلومه مفته ..تازه گروه روغن خیلی وقته افزایش نرخ رو گرفتن وهمینطور دارن میگیرن ...
غبشهر ندارید اضاف کنید اگر فرصت خرید بدهد ...گروه غذایی همچنان لیدری خود رو حفظ می کنن بازار هم که ریخت دیگه بیشتر بازار میاد رو اینها ...
اولا" کسی که زیر 1000 خریده ، خب چرا شناسایی سود نکنه
دوما" : شما خودت میگه 12 ماهه حدود 2000 تومان می ارزه یعنی لزومی نداره از الان به این قیمتها برسه
به نظر من در قیمتهای فعلی وارد شدن اشتباهه ، یعنی سهمهای بهتر جهت ورود هست که سریعتر بازدهی بیشتری بدهند
قیمت الان 1600 تومنه و جای زیادی برای رشد سریع نداره و بازده شش ماهه ( تا 6 ماه ديگر) در حدود 20 الی 25 درصد خواهد بود
شما فکر میکنید حتما" باید سهمی تا 6 ماه مانده به مجمع ، p بر e خود را باید پر کند؟؟
فعلا" جا برای افت دارد و به نظر من که خرید در قیمتهای فعلی در مقایسه با بعضی سهمها اشتباه است
ششماهه 2490 ساخته که در مقایسه با پارسال 3450 خواهد ساخت
P بر E معادل 5.5 هم بدهید میشه 18976 ریال
سلام..
بابک جان بازار به استقبال میرود ..
با این رویه سال بعد 400 میسازد ..5 بدهیم میشود 2000..200 تومن مجمع میشود 2200..
حالا جو گروه هم مثبت که چه بهتر..
حالا اگر قرار هست منتظر باشیم تا اول سود برسه به 400 بعد بخریم اونوقت که دیگه هیچ سهمی رو نباید خرید ..همین ذوب نه به باره نه به داره سحبت از سود 100 هست وبازار برا همین داره این رو میبره رو 300 تومن ..تازه این 100 سال 92 میخواد بیاد ..تا اون موقع کی مرده کی زنده ..بازار به اینده پی برای میده ..
در قیندها قزوین شده 1400....
غبشهر سهم خوبه اگر غذایی بخواهم بخریم غبشهر واگر بخوایهم دور گروه غذایی رو خط بکشیم واز نظر شما گروه غذایی اخر خط هستن هیچ کدام ارزش خردی ندران به جز غبشهر ..
نظر