در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
-
-
-
-
گاهی میبینم که نفراتی میان اینجا تا یه سهم سبد جعفر منفی میخوره پشت هم پست میزنن با فلان سهم چه کنیم وای بیچاره شدم وای فلان........
جهت یاداوری:
1.ما تو چیره دستی جعفر شک ندارم که هیچ بهش ایمان داریم بنابراین اگه قصد ضایع کردن جعفر باشه که جاتون اینجا نیست وایشون طرفداراش دو آتیشه هستن..
2.لطفا قبل خرید به حد ضرر هاتون توجه کنید واگه با رسیدن به حد ضرر نمیفروشید پس صبور باشید چه طور انتظار دارید 2 روز سود کلان ببرید و......همه سهم هایی که جعفر اسم میبره وحد ضرر میشکنه با صبوری غوغا میکنه.
3.اگه قراره به نوشته های جعفر ایمان داشته باشد هرگز نباید بترسید اگه حرفهاشو گوش کرده باشیم وسبد داشته باشیم فعلا باید حداقل نصف سبدمون با سود خوبی همراه شده باشه واونهای که سود نداشتن هم مهم نیست صبر کنید.
در پایان کسانی که سود میکنن تو این بارار اون هم با پی رویی از جعفر حتما به فقرا کمک کنن وبخشی از نیتشون هم باشه برای سلامتی جعفر وخانواده اش به پاس زحمات بی دریغشآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/22, 15:53.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام پرریسک عزیزدرگروه پترو کرمانشا و شپترو سرگروه هستندولی خارک باسود 4800ریالی و عملکرد خوب میتواند درگروه سرباشد؟ بنیادی خوب دارد وصادرات رابلد هستند ازتحریم ردکنند . جایرشد دارد وشما تاکجا مدنظرتان است .تشکر
ولی رد قیمت زیر 1400 عایل بود ..ولی ابادان یک چیز دیگر هست ..تولید به شدت بالا رفته وفروش هم هیچ مشکلی ندراه ..وقتی این هست خوب این رو میخرم چرا برم سهمی بخرم که ممکنه تحریم براش مکشل ایجاد کنه ..
من همچنان ابادا وکرمانشاه رو برتر می بینم ..
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postدوستان عزیز آ.س.پ با "پی بر ای" 2.7 و مجمع 21 آبان رو چطور میبینید؟!
این سهم در لیست خرید قرار دارن اما زمان ورود مهمه!
از نظر تکنیکالی این سهم هنوز وارد روند صعود نشده اما آخر وقت امروز حرکت هایی در این سهم مشاهده شد که ممکن است در روزهای آینده به سیگنال صعود بیانجامد...چو فردا شود فکر فردا کنیم.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در مورد غبشهر من کاملا با جعفر هم عقیده هستم روزی که فقط خواننده تاپیک چی چرا بودم از طریق جعفر با غبشهر آشنا شدم و به قول جعفر که سهم مفت و صف فروش خنده داره....
البته خوب بیشتر تاکید جعفر هم برای این سهم نگاه بلند مدت و میان مدته اینجوری که من فهمیدم و افق بلند مدت سهم وبسیار روشن وخوب میبینن بنابراین با این افق نگهداری و سهامداری بسیار سود ساز وکم استرس خواهد بود و این صف فروش که به حجم مبنا هم نمیرسه اصلا عددی نیست!!!ولی خوب به احتمال زیاد هیچ مشکل بنیادی وجدی برای سهم پیش نیومده و کسانی مثل من که 1000تومنی بودن دارن شناسایی سود میکنن و این همیشه طبیعی است.
هر چند ه گزارش غبشهر خوب بود وشاید هم عالی ولی به قول جعفر این خریدها افق بلند تری داره و چندان به این گزارش ها اهمیت نمیده مثل شبندر و ذوب و.......
این سهم سود خوب مجمع داره و افزایش سرمایه که مزیت های سهمه و اگه به کدال بریم میبینیم که نکات بسیار برجسه ای تو گزارشش هست ولی این روزها سهم خوب کم نیست و هر روز سبد جعفر داره پر سهم تر میشه شبدر،شراز،ذوب،شبریز،فاسیمین،سیمان،فولاد که به هدف رسید،خود غبشهر وغمارگ،وبموتو و وتوکا و........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جعفر یه سوال:
با این تورم و گرونی که قیمت یه خونه معمولی تو تهران 500میلیون شده و خونه های میلیاردی تا دلمون بخواد هست و قیمت یه سکه شده 1.5 ملیون و..........این ارزش بازارهای سهام بورس تهران چه معنی میده؟؟!!!
یه شرکت با این هم دارایی و زمین چند هکتاری واستراکچر مستغلات و دیوایس های جورباجور و دم ودستگاه و با ارزش های جایگزینی سر به فلک کشیده فقط چندین میلیارد؟؟؟
سوای افق سودسازی و......آیا بورس تهران جای رشد زیادی نداره؟؟؟آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/10/22, 17:02.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجعفر یه سوال:
با این تورم و گرونی که قیمت یه خونه معمولی تو تهرات 500میلیون شده و خونه های میلیاردی تا دلمون بخواد هست و قیمت یه سکه شده 1.5 ملیون و..........این ارزش بازارهای سهام بورس تهران چه معنی میده؟؟!!!
یه شرکت با این هم دارایی و زمین چند هکتاری واستراکچر مستغلات و دیوایس های جورباجور و دم ودستگاه و با ارزش های جایگزینی سر به فلک کشیده فقط چندین میلیارد؟؟؟
سوای افق سودسازی و......آیا بورس تهران جای رشد زیادی نداره؟؟؟
وقتی نون واب میشه که شرکت بخواد اونها بفروشه ..
ارزش سهام بشه میلیارید وقتی سودی نداره بده به چه درد منه سهامدار جز میخوره ..مثال ایران خودرو وسایپا دارن زیان ده میشن با این همه دارایی...اگر قراره ایران خودرو سایپا اعلام ورشگستگی کنن ودارایی رو به حراج بزارن حرف شما درست وگرنه ارزش خرید ندارن..
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدر مورد غبشهر من کاملا با جعفر هم عقیده هستم روزی که فقط خواننده تاپیک چی چرا بودم از طریق جعفر با غبشهر آشنا شدم و به قول جعفر که سهم مفت و صف فروش خنده داره....
البته خوب بیشتر تاکید جعفر هم برای این سهم نگاه بلند مدت و میان مدته اینجوری که من فهمیدم و افق بلند مدت سهم وبسیار روشن وخوب میبینن بنابراین با این افق نگهداری و سهامداری بسیار سود ساز وکم استرس خواهد بود و این صف فروش که به حجم مبنا هم نمیرسه اصلا عددی نیست!!!ولی خوب به احتمال زیاد هیچ مشکل بنیادی وجدی برای سهم پیش نیومده و کسانی مثل من که 1000تومنی بودن دارن شناسایی سود میکنن و این همیشه طبیعی است.
هر چند ه گزارش غبشهر خوب بود وشاید هم عالی ولی به قول جعفر این خریدها افق بلند تری داره و چندان به این گزارش ها اهمیت نمیده مثل شبندر و ذوب و.......
این سهم سود خوب مجمع داره و افزایش سرمایه که مزیت های سهمه و اگه به کدال بریم میبینیم که نکات بسیار برجسه ای تو گزارشش هست ولی این روزها سهم خوب کم نیست و هر روز سبد جعفر داره پر سهم تر میشه شبدر،شراز،ذوب،شبریز،فاسیمین،سیمان،فولاد که به هدف رسید،خود غبشهر وغمارگ،وبموتو و وتوکا و........
فعلا زیر 1600 هست وکوتاه مدت همچنان روند این سهم صعود می بینم با هدف بالای 2500 ...
در ضمن در صدر لیست کل بازار شاید بیاد ...سهام بهتری من پیدا نمی کنم اون یکی ها برا نوسان هست ..
ولی غبشهر هم نوسان هم مجمع هم کوتاه مدت هم میان مدت همه جوره عالیه ..گزارش دیروز طوفانی بود ..بازار هنوز درک نکرده ..درک کنه حجم مبنا هم نمیده ...
میخوام ببینم سهام با پی بریا زیر 5 رو تا کجا جای افت داره ..سود سهم 330 هست فعلا ...1500-1400 چند ..اخرش رو بگید..
تو بموتو هم دوستی گفت اصلاحی هست اونم رو 310 گفتم اخرش چند 290-280 چند اخرش رو بگو ..سهم زیر 300 رو ندید والان صحبت از سود 75 تومن هست برا امسال ...برا سال بعد بمتو سود 100 پی برای 5 میشه 500 ...به هیمن راحتی ..
غبشهر ببینم تا چند میهر 1500-1400 چند؟؟؟؟؟سهمی که پایین نداره مجبوره بره بالا...راه دیگری نیست ..
نظر
نظر