چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

جعفر جان تو گروه پترو پارسان براي خريد بهتر نيست
    www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در مورد شاخص کل حمایت 26170 بود که امروز به اون نفوذ کرد اگر نیاد بالای این رقم احتمال افت تا 25400 برا شاخص هست وشکست این حمایت رو خیلی خیلی سخت می بینم مگر اینکه جنگی چیزی پیش بیاد چون اون وقت شاید شاخص همون 22000 معروف رو که خیلی ها خیلی وقته منتظر اون هستن ببینه ....حالا اون وقت قراره قیمت سهام وپی برای اونها چند بشه شاید یک خدا می دونه....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
        جعفر جان تو گروه پترو پارسان براي خريد بهتر نيست
        پارسان هم خوبه ..چون سهامدار اصلی گروه پترو هست ولی معمولا خرید سهام اصلی سود بیشتری میده...

ولی خوب خرید سهامدار عمدش ریسک کمتر داره وسود کمتر معمولا...

به شخصه ترجیج میدم سهم اصلی رو بخرم تا مالکش رو مگر اینکه سهم اصلی گیر نیاد یا بسته باشه ...

نظر

• يگانه
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 616

جعفر جان به قندیها خوش اومدی >:d<

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
            جعفر جان به قندیها خوش اومدی >:d<
            سلام...تشکر...
            شما خودتون که استادید...

ولی خوب هر دوستی روشی داره ...روش منم کار با روندهاست ..از نظرم فقط قنیشا وارد دور صعود شده ..بقیه قندیها هنوز نتونستن وارد بشن ..

به همین خاطر بنیادی بررسی کردم وحمایت رو پیدا کردم در سهمی که تشخیص می دادم بازدهی بیشتری میده پله ای وارد شدم که دوستان سهمها رو کشیدن بالا ..

با این همه امیدوارم همگی سهام روند صعود بگیرن وکام سهامدارهای قندی رو که ضرر زیادی هم کردن شیرین کنن...

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              در ضمن بعد گروه قند گروه پترو هم لیدر بازار خواهند شد ..گروه قند یک برتری دارن اونم اینکه تحریم به نفع اینهاست تا به ضرر اینها وما هم که هر روز با این سیاستها داریم حلقه تحریم ها رو بیشتر می کنیم..

اگر این گروه در فروش محصول به مشکل برنخورن ودولت با دلار های اینها کاری نداشته باشه سوداوری این گروه خیلی بیشتر از سال قبل خواهد بود ولی خوب فعلا بازار به خاطر ترس از تحریم ها داره پی برای زیر 4 به این گروه میده ..

در این گروه پترو کرمانشاه پترو خارک پترو پردیس پترو اصفهان رو در صدر لیست خرید می بینم وانتظار سوداوری بیشتری از اینها دارم ...

بعد گروه پترو وقند گروه سیمان هم هم می تونه گزینه خوبی برا خرید باشه فقط به شرطی که افزایش نرخ بگیرن وگرنه سود اینها چندان افزایش پیدا نمی کنه ولی افزایش نرخ بگیرن با این پی برای اینها هم خوبن...

بقیه بازار هم سود های اعلامی رو پوشش میدن ومثل این چند گروه جهش سوداوری چشمگیر در اینها انتظار ندارم..
              با سلام یک گروه دیگر هم برای سود آوری خوی ومناسب می باشد که تعدیل شگفتی دارد البته شاید بتوان با جرعت بیان کرد 1 فولاد خوزستان با تنگ تر شدن حلقه تحریم که صد در صد اعمال می گرد و نرخ شمش ممکنه تا 1200 تومان هم بالا بیاید و شاید هم بالاتر و سهم های که با فخور مربوط می شوند کگل و کچاد سود خوبی امسال دارند می توانند تا 50 درصد با سرمایه فعلی تعدیل اعمال کنند کگل می تواند کم کم سود امسال 150 تومان می باشد ولی افزایش سرمایه 70 درصد دارد با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

جعفر جان انصافا حقوقي ها هم خاك بر سر شدن
                تو پارسان غدير نوسان 2 درصدي مي گيره
                امروز هم تو قشير پرشيا نوسان گرفته من فكر مي كردم پانيذ فروخته
                www.mahak-charity.org

نظر

• آواچی
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 337

فرانسه خواستار تشدید تحریمهای ایران شد
                  در حالی که پاسخ منطقی و قاطع مقامات جمهوری اسلامی ایران به خواسته های خارج از قانون و معاهده منع گسترش سلاحهای هسته ای(ان پی تی) طرفهای در مذاکرات مسکو سبب خشم آنها شده است؛ لورنت فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، مدعی شد برای اینکه ایران مذاکرات را جدی بگیرد باید تحریمهای شدیدتری علیه ایران اعمال کنیم.

پکن: ایران هزینه صادرات نفتش به چین را بپردازد
                  این منابع آگاه مقدار نفتی که این شرکت از ایران می خرد را روزانه 500 هزار بشکه پیش بینی کرده اند که این مقدار نفت خام نزدیک به میانگین خریدهای سینوپک از ایران در سال گذشته است

کیوسک بینالمللی «تابناک»
                  آمریکا خود را برای «گزینههای دیگر» آماده میکند؟

ادعای انتشار تصاویر جدیدی از مرکز نظامی پارچین، سفر معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا، گمانهزنیها درباره پیامدهای مذاکرات مسکو بر امکان تقابل نظامی بر سر برنامه هسته ای ایران و موضعگیری دبیر کل سازمان ملل متحد درباره نتایج مذاکرات ایران و ۱+۵ در مسکو، از مهمترین عناوین امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

دوستان متاسفانه یه خبر مثبت نیست همش منفیه منفی...خدا بخیر کنه
                  آخرین ویرایش توسط آواچی؛ 2012/06/21, 09:25.

نظر

• تاران
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 959

پرریسک عزیز
                    با سلام
                    یه مطلبی دیروز شایعه شد و بعد آقای مالمیر اعلام کردند که مجوز افزایش سرمایه از محل تجدد ارزیابی داراییها به قندیها داده نمیشود
                    این خبر بدی برای قندیها نیست؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                      پرریسک عزیز
                      با سلام
                      یه مطلبی دیروز شایعه شد و بعد آقای مالمیر اعلام کردند که مجوز افزایش سرمایه از محل تجدد ارزیابی داراییها به قندیها داده نمیشود
                      این خبر بدی برای قندیها نیست؟
                      این خبر برا اون سهم قندی بد هست که فقط به خاطر این افزایش سرمایه پی برای بالا گرفته وگرنه قندی که قراره سودش رو چند برابر کنه والان با حساب تعدیل پی برای زیر 3 داره این خبر اصلا مهم نیست ...

دنبال قندی باشید که هنوز تعدیل های مثبت رو در اینده پیشخور نکرده وبا حساب تعدیل مثبت ها پی برای زیر 4 داشته باشه...به همین خاطر گفته میشه هر قندی رو نخرید ..

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 959

با این حساب قندثابت و قجام و قشکر و رو بیخیال؟

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                          با این حساب قندثابت و قجام و قشکر و رو بیخیال؟
                          من خودم قثابت رو بیخیال هستم ...
                          ولی قشکر قجام اگر خوب مدیریت بشن با توجه به ارزش بازار پایین می تونن جهش سود اوری بالایی داشته باشن...

ولی گفتم بهتره بهترین ها رو انتخاب کنیم ..خودم قشکر قزوین رو دارای اینده روشن وکمی ریسک بیشتر وقند اصفهان وقلر رو هم سهام با بنیادی قوی وریسک کمتر انتخاب کردم...

این سهام افزایش سرمایه این ها هم براشون مهم نیست ..بنیادی به حد کافی قوی هستن..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

البته دوستان این رو بگم .. در قندیها با پی برای بالا که بنیادی نظر مثبت چندانی ندارم فقط تکنیکالی اقدام به خرید فروش می کنیم اونم زمانی که قندیها خوب فرصت خرید ندن...

زمانی که قجام 340 وقثابت 480 وقند اصفهان 1700 تومن پیشنهاد خرید شد زمانی که کل گروه قند برا تعدیل بسته شده بود وچار های نبود جز خرید اینها ..البته قجام بعدش تا بالای 700 رفت قثابت بالای 700 رفت واصفهان با لای 3000...

نظر

• محمد حسن
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 423

سلام پرریسک جان حوبی؟ بالاخره اینجا پیدات کردم نظراتت را در سایتهای دیگر نقل قول می کردند من که دوباره سبد را پر قند کردم قشکر قپیرا قنقش قثابت
                              امیدوارم که مجدداً این گروه رو سفیدمان کند

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                من خودم قثابت رو بیخیال هستم ...
                                ولی قشکر قجام اگر خوب مدیریت بشن با توجه به ارزش بازار پایین می تونن جهش سود اوری بالایی داشته باشن...

ولی گفتم بهتره بهترین ها رو انتخاب کنیم ..خودم قشکر قزوین رو دارای اینده روشن وکمی ریسک بیشتر وقند اصفهان وقلر رو هم سهام با بنیادی قوی وریسک کمتر انتخاب کردم...

این سهام افزایش سرمایه این ها هم براشون مهم نیست ..بنیادی به حد کافی قوی هستن..
                                جعفر جان قشکر از نظر بنیادی بعد از تابستون تعدیلای خوبی میده (بخاطر تصفیه شکر خام)
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X