کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بخدا گفتم خستم
گفت:”لا تنقطوا من رحمت الله;از رحمت من نا امید نشوید”
گفتم:هیچکس نمیدونه تو دلم چی میگذره
گفت:”ان الله بین المرء و قلبه; خدا حائل است میان انسان وقلبش”
گفتم:هیچکس وندارم گفت:”نحن اقرب الیه من حبل الورید;ما از رگ گردن به شما نزدیکتریم” گفتم اصلا انگار من و فراموش کردی؟
گفت” فاذکرونی اذکرکم ;منو یاد کنید تاشما را یادکنم”
به عاصیان وعده ی رحمت رسید ، ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برای دوستانم در تالار بورسی آرزومندم.
من همون روزی که پتروشیمی آبادان بست برای تقسیم سود یه مقداری برداشتم،می خواستم از دوستان بپرم به سهام من سود تعلق می گیره یا نه؟
ممنون
سلام . بله . به تمامی سهامداران تا روز بسته شدن مجمع ، سود تعلق میگیره
وغدیر :
سطوح حمایتی و مقاومتی که تو شکل مشخص شدن
الآنم روی سطح حمایت خوبی قرار داره . کندلهای سفید قشنگی هم انداخته . بنظرم دیگه وقتشه
نکته سهم اینه که این سهم هم احتمال داره تا 375 بیاد و کمی استراحت کنه . بعد استارت بزنه برای شکست 375 و تشکیل سروشونه کف با تارگت 410 .
کساوه :
این سهم 2هفته پیش پیش کانال صعودی سابقش رو شکست .
تکنیکالی و بنیادی تو کف قرار داره . درواقع چند هفته ای هست که اشباع فروشه .ولی هنوز نشونه های بازگشت نداره . خرید رو 225 مناسبه . کف کف سهم 200 هست که هم حمایت سابق سهمه و هم فیبوی 127% . اونجا برسه ارزش تک سهم شدن رو هم داره
غاذر :
این سهم هم از بهترین های گروه غذاییه . خرید رو 335 مناسبه . اگر از این سطح برگرده ، احتمال 390 درش زیاده . اگر 390 رو بزنه ، سروشونه قشنگی تا 510 میزنه:O
در آخر بازم عرض میکنم که این تصاویر فقط جنبه تکنیکی دارن . یه سری شرایط مثل تصمیمات یک روزه و ... و حتی ماه رمضان احتمال تاخیر و حتی فیل شدن در الگوهای ذکر شده رو فراهم میکنن
دیروز دیدم سهامدارای عمده 1.5 میل خالی کردن. ترسیدم ازش
سهم رو 140 مقاومت داشت که امروز از 137 برگشت .
دوستان بازی سهامدارو دقت کنید
رو 135 سهامدارا خالی کردن .ما هم روی 134 فرداش خالی کردیم
شاخصه های تصمیم گیری فروش تکنیکی :
سهم واگرایی منفی با MACD , VOLUME داشت + سقف کانال+کندلهای سیاه دوجی و بلندپوشا در سقف
از اون روز تاحالا سهم افت زیادی کرده . اما الآن نزدیک حمایت 110 قرار داره .این حمایت خیلی مهمه . اگر بشکنه سهم میره برای 100 . ولی جدیدا دوباره سهامدارا افتادن تو سهم.
اگر سهمو رو 110 که کف کانال هم محسوب میشه جمع کردن ، سهم حداقل 122 رو باید ببینه . اگر شکست ، میره برای 135
خوشحالم که قندیها امروز روز زیبا ولی حساس رو دارن.
همچنان قصفها ، قزوین،قشکر،قشیر و قپیرا که قبلا بعنوان بهترینها معرفی شده بودند ، بیشترین اقبال بازار رو کسب کردن
معاملات پرحجم امروز چندتا حسن داره :
1) امیدوارم جامونده های بتونن سوار بشن
2) باعث امیدواری بیشتر به استارتی قوی برای روندی صعودی میشه
اگر هم صف ها داده نشه ، بنظرم کم کم به روزهای اوج برمیگردیم . روزهایی که تو سایت همسایه بودیم و التماس میکردیم حجم مبنای شرکتها رو بدن
تا اینجا خریداران قشکر 345 (سهمی که سه شنبه صف فروش بود و راحت میشد برداشت) 8% سود گرفتن . تا ادامه راه منتظریم
فکر میکنم اگه دیگه حقوقی ها دست از سر قندی ها بر داشتن میریم به امید جبران ضرر های همه ی بچه های بورسی البته فقط قند نیست خیلی ها دارن چشمک میزنند چون قیمت همه سهم ها نصف شده ومتعادل با تحریم نفت دیگه هیچ اتفاقی نمیتونه وضع رو بدتر کنه مگر جنگ اونم که اصلا امکان نداره
اين مطلب رو در سايتي ديگر ،صبح امروز در رابطه با گروه قند نوشتم ......
دوستان توجه داشته باشيم هنوز اتفاقي نيفتاده است.
جو امروز به نظر مي رسد كه صرفا واكنش بازار باشد به افت قابل توجه و p به e پايين سهمهاي گروه.
هنوز اصلاح در قنقش و قشرين و قجام و قمرو براي يك حركت هماهنگ به پايان نرسيده است.
هنوز خبرهاي خوب و اصلي نيامده است و شايد هم به زودي نيايد.
نياز حياتي به حداقل سه روز جو مثبت و رشد مداوم در گروه وجود دارد.....
در آخر به نظرم وقتي اين روز را ديديم بدانيم كه احتمالا آغاز روند صعود است :
...روزي كه قجام و قمرو صف خريد محكمي داشته باشند.....
سلام و احترام
بازار داره قجام رو با eps منفي در مثبت 4 مي خره....
قنقش و قشرين ظاهرا به پايان اصلاح رسيده اند (نظر قطعي تا دو-سه روز ديگر مي توان داد)
قمرو هم احتمالا با تعديل مثبت خوبي در راه ،'هم راستا با گروه خواهد شد...
اگر فردا هم گروه قند مثبت و با صف خريد باشند....
مي توان پيش بيني دقيقي كرد كه خبرهاي خوب هم حتما در راهند
و روند صعودي درحال آغاز......
بادرود خدمت پرریسک عزیز که که چند ماه دیگه مث خودم اعزامه یه پیشنهاد دارم یه تبلت بخر از اونجام خرید وفروش کن من که چنین قصدی دارم
پرریسک جان با توجه به گروه بندی اختصاص دادن ارز مرجع وقرار گرفتن مقوا و کاغذ در گروه پنج گانه دوم(ارز آزاد) در نتیجه با گرانی مقواوکاغذ نیز روبرو خواهیم شدتا(50%) فکر کنم تو صنعت محصولات کاغذی بد نباشه وارد بشیم و تو این صنعت تنها شرکتی که مواد اولیه اش تماما داخلیه و اندکی از فروششم صادرایته و تو چند سال اخیر با رشد سود عملیاتی همراه بوده ، لطف می کنید بررسی بفرمایید.
با تشکر استاد
بادرود خدمت پرریسک عزیز که که چند ماه دیگه مث خودم اعزامه یه پیشنهاد دارم یه تبلت بخر از اونجام خرید وفروش کن من که چنین قصدی دارم
پرریسک جان با توجه به گروه بندی اختصاص دادن ارز مرجع وقرار گرفتن مقوا و کاغذ در گروه پنج گانه دوم(ارز آزاد) در نتیجه با گرانی مقواوکاغذ نیز روبرو خواهیم شدتا(50%) فکر کنم تو صنعت محصولات کاغذی بد نباشه وارد بشیم و تو این صنعت تنها شرکتی که مواد اولیه اش تماما داخلیه و اندکی از فروششم صادرایته و تو چند سال اخیر با رشد سود عملیاتی همراه بوده ، لطف می کنید بررسی بفرمایید.
با تشکر استاد
نظر