کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت دوست گرامی سید جعفر
گزارش امروز پارسان رو چطور ارزیابی می نمایید
با تشکر
با سلام..
گزارش عالی بود ..
با سال قبل مقایسه کنید ..سال قبل این سهم بیشتر سود از محل فروش سرمایه گذاریها بود ..سهم دارایی فروخته وسهام فروخته ..ولی امسال از محل فروش دارایی وسهام نزدیک یک سوم سال قبل سود ساخته ...برا پوشش سود نیومده سهام بفروشه بلکه بیشتر سود امسال از محل افزایش سوداوری زیرمجموعه هاست وکاملا عملیاتی ...
اگر مثل سال قبل بخواد اقدام به فروش سهام هم بکنه بالای 220 سود میسازه ولی خوب سود عملیاتی به مراتب ارزشمند تر هست ..گزارش خوبی بود فقط دلیل عدم رشد سهم برمی گرده به اوضاع بازار ..وقتی سهم مثل کرمانشاه 100 درصد تعدیل میده نزدیکه منفی هم بخوره دیگه از پارسان چه انتظاری باید داشت در صمن پارسان سود کرمانشاه رو همون 50 تومن قبل دیدیه در حالی الان سود پارسان حدود 90 هست تا اینجا وتا بالای 150 حداقل میره ..سود .
پرريسك عزيز چشم انداز سيمان غرب ، قزوين و كرمانشاه را در كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت چگونه مي بينيد ؟
( اگر چه بارها و بارها در تاپيك هاي جداگانه توضيح داده ايد )
سلام جعفر جان خسته نباشی.غاذر رو چطور میبینی؟ راستی چرا گزارش سه ماهه نداده فکر نمیکنی تو اینم خبرهایی باشه خصوصا با توجه به خریدهایی که دلیران چند وقت پیش تو این سهم داشت. نظرت چیه؟
به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم و حق تقدم شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به توقف نماد اصلي ،متوقف شدند.مديريت بازار.
ممكنه بپرسم معني اين يعني چي تعديلش منفيه يامثبت كسي اطلاع داره؟؟؟
نمي دونم چرا هرسهمي كه من ميخرم همون روز بسته ميشه براي تعديل يامن ازهمه جا بي خبرم يا خبرا پشت سرم مي ياد :-/تو يه ماه گذشته هرسهميخريدم همون روز بسته شد/:)
با اجازه از پرریسک عزیز
نقل قول از باربد گرامی خوب گویا خریداران دیروز و امروز خبرهایی داشتند که ما نداشتیم
بعد از معاملات امروز وساپا و حقش برای تعدیل بسته شدند
و خوب واضحه تعدیل مثبت و بالای 20 درصد است
از انجا که حق تقدم این سهم 36 روز دیگر باز خواهد بود
پس بی هیچ نگرانی
میتونیم به خریداران این دو سهم تبریک بگیم
پرريسك عزيز چشم انداز سيمان غرب ، قزوين و كرمانشاه را در كوتاه مدت ، ميان مدت و بلند مدت چگونه مي بينيد ؟
( اگر چه بارها و بارها در تاپيك هاي جداگانه توضيح داده ايد )
چشم انداز رو با توجه به سودها خودتون در نظر بگیرد ..
از نظر من سغرب 100 تومن میساره ..پی برای 4 بدیم 400 در میاد و3 بدیم 300 در میاد ..دیگه پی برای 3 برا سهمی با تقسیم سود 80-90 درصد وصادرات 50 درصد فکر کنم ظلم باشه ..قیمت سهم چند بود 260 ..جک بود.....
قزوین بنده سود این سهم با شکر 1170 رو 100 می دیدم ومبینم ...پی برای 4 بدیم 400 و5 بدیم 500 در میاد ...حالا شکر بشه 1300 -1400 اونوقت سود قزوین 150 -200 وبرا سالهیا بعد قیند اصفهان دوم واونوقت قیمت بالای 1000..
برا این سود هم کافیه میزان تولید شکر در قزوین وهمیچنین ظرفیت تولید اون رو نگاه کنید ...غول خفته هست این سهم وقند اصفهان دوم وچیزی برتر از اون...
کرمانشاه امسال حداقل 150 براش مبینم پی برای 3 بدیم 450 و4 بدیم 600 و5 بدیم 750 ..این 150 کمترین سود برا این سهم بود ......خوب خودتون می بیند سه تا سهم مفت رو دارن میدن ..بازار نمیخره دگیه تصیر ما نیست ....
سلام جعفر جان خسته نباشی.غاذر رو چطور میبینی؟ راستی چرا گزارش سه ماهه نداده فکر نمیکنی تو اینم خبرهایی باشه خصوصا با توجه به خریدهایی که دلیران چند وقت پیش تو این سهم داشت. نظرت چیه؟
سلام ..
بالیا 350 وارد روند صعود شده با حد ضرر 335 خوبه برا خرید ..هر قدر نزدیک 350 بشه خرید عالیه ولی فکر نکنم زیر 360 بیاد وبا این گزراشهای گروه غذایی اینم بپره ..
در مورد بنیادی سال قبل انتظار سود 80 داشتم ازش پاک ناامیدم کرد شاید امسال جبران کنه ...
پرريسك جان ممنون بابت جوابهاي به موقع و دقيقت
براي من روش هاي رسيدن شما به اين ارزيابي هاي دقيق در اين بازار آشفته خيلي خيلي مهمتر از دانستن صعودي بودن يا نزولي بودن يك سهم است ، اينكه اينگونه دقيق و به ظاهر ساده سهم هاي تاپ بازار را مشخص مي كني برايم بسيار جالب است ، من بيشتر مشتاق متر و معيار ارزيابي هاي شما هستم تا جزييات اين سهم يا ان سهم .
باز هم ممنون
با سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار جناب پرریسک
لطفاً راهنمائی فرمائید با وپترو (35% ضرر)و با آ.س.پ (12% ضرر) جه کار کنم؟
آیا با سهم خاصی تعویض نکنم ؟
با تشکر
طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
با سلام خدمت استاد عزیز و بزرگوار جناب پرریسک
لطفاً راهنمائی فرمائید با وپترو (35% ضرر)و با آ.س.پ (12% ضرر) جه کار کنم؟
آیا با سهم خاصی تعویض نکنم ؟
با تشکر
با اجازه جناب پرريسك
1- هميشه با حد ضرر داشتيم كه مثلا ضرر 35 درصدي ندهيم .
2- وپترو بالاي 71 تثبيت بشه روند صعودي ميگيره و آ س پ را نمي دونم
3- اگر قصد تعويض داشتي قزوين كرماشا سغرب حرف ندارند براي خريد .
خوب قبلا هم اشاره شد شاید حقهای وساپا یک رالی 100 داشته باشن وانگاری داره همانگونه میشه ...با سود 40 تومن خود سهم 120 هم قیمت بخوره حقش احتمال زیاد حدود 30 قیمت بخوره یعنی یک بازدهی تقزیبا 100 درصد //
نظر