چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوشگر
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 71

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
    سلام پرریسک عزیز
    در مورد وبشهر الان چند هفته هست که از همون اول وقت صف فروش هست خودمون رو مشغول این سهم کردیم شاید درسته که زیاد منفی نمی خوره ولی یه ایست حسابی و فرسایشی پیدا کرده والا حسابی خستم کرده چیکارش کنم خریدم 213 تومان قبل از مجمع بوده و باعث شده خیلی سهام خوب از جمله قزوین 300 تومانی رو هم از دست بدم.
    مرسی بابت راهنمائیت و زحماتت در این تایپیک
    سلام پرریسک عزیز جوابمو هنوز ندادی، در مورد وبشهر با توجه به قیمت در حال حاضر صبر بشه(در صورت+ بودن تا کی) یا اینکه تو صف فروش اول وقت بزارم ردش کنم؟؟؟ بازم تشکر
    [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• رویش
      کاربر فعال
      • Aug 2011
      • 232

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      خرید بدون تحلیل یعنی همین ...بعضی وقتها میگره بعضی وقتها نمی گیره ...

کسی نگفت قندی نخرید ولی گفته شد با تحلیل بخرید ..وگرنه ما هم با قزوین قشیر اصفهان همراه شدیم ودوستان ما هم همراه شدن ..

خرید بدون تحلیل در هر سهمی در هر صنعتی محکوم به شکست هست شاید یکبار دوبار شانسی سود بشه ولی یکبار هم مثل صدرا چنان گیر می کنه طرف که تا اخر عمر یادش بمونه دیگه با هر باید وبا هر صف خریدی هر سهمی رو نخره...البته اونهایی که صدرا رو با تحلیل خریدن حسابشون جداست منظور اونهایی هست که با جو میخرن...

این ها هیچ جای گله ای ندارن..

ممکنه یکی تحلیل بکنه تحلیلش اشتباه باشه ولی خوب مهم اینه با تحلیل خریده ...نه از روی جو....

با توافق به امید خدا همه صنایع کشور در مدار رشد قرار میگیرن وبه امید خدا ورشکستگی هیچ صنعتی رو شاهد نباشیم ...
      جناب پر ریسک شما در کدام خط از نوشته های من پی به خرید بدون تحلیل بردید که نوشتید خرید بدون تحلیل یعنی همین!
      واقعا" دور نمای اوضاع اقتصادی کشور را خوب میبینید . وقتی ارزش سهام یک بانک انگلیسی با توجه به تحریم های اعمال شده ازسوی آمریکا ،بدلیل مبادله بانکی با ایران در یک روز 20درصد سقوط میکنه فکر میکنین تحریم های اخیر در خصوص عدم خرید محصولات پتروشیمی ایران بی تاثیره .
      دوست عزیز کاش در این هفته و در اوج بازار مثبت قندی ها و بازار منفی سایر صنایع و بویژه پتروشیمی ها خودتان را تحریم ! نمی کردین و با حضور در تالار و تحلیل رفتار بازار، دوستان را راهنمایی میکردید چون ظاهرا" افرادی که در این تاپیک از کلمات گوسفند و بز ( ادبیات محاوره ای امروز برخی از افراد جهت تحقیر سایرین وکاستن از فشار روانی روی خود ! ) استفاده کردن از روی دست شما خرید میکنن !
      آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2012/08/09, 06:11.
      به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• جواد مهرابی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 543

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
        یعنی الان تو یه فروم دیگه با یه تحلیل دیگه بگن خریداران کرماشا مثل .... هستند به نظر شما صحیحه؟و شما ناراحت نمیشی؟؟
        مگه مسایل روانشناسی با چنین تشبیهاتی بایستی صورت بگیره؟اون هم تو این تایپیکهایی که صحبت از فاند و تکنیکال هست!
        از شما انتظار دارم و خواهشمندم در مقابل چنین پستهایی واکنش نشان دهید!
        نقل قول نوشته اصلی توسط ققنوس14 نمایش ارسال ها

بادرود من بحث "حرکت گله ای" را مطرح کردم بعضی دوستان از دست من ناراحت شدند و از جناب پرریسک خواستار برخورد با اینجانب شدند

ققنوس عزیز نمیدانم شما "کینز" را میشناسید یا نه؟ جزئ 2 اقتصاددان برتر تاریخ جهان است و نظریه های ایشان در کتاب های دانشگاهی

همه جهان تدریس میشود، و ایشان نظریه خرید گله ای را مطرح کرده اند، پس شما همانطور که خواستار مجازات من شدید ، با تمام دانشگاه

های جهان مکاتبه کنید و خواستار مجازات کینز شوید چون ابتدا توهین به خریداران را ایشان شروع کردند.............

با عرض معذرت از همه دوستان وتحلیلگران عزیز

بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
          جناب پر ریسک شما در کدام خط از نوشته های من پی به خرید بدون تحلیل بردید که نوشتید خرید بدون تحلیل یعنی همین!
          واقعا" دور نمای اوضاع اقتصادی کشور را خوب میبینید . وقتی ارزش سهام یک بانک انگلیسی با توجه به تحریم های اعمال شده ازسوی آمریکا ،بدلیل مبادله بانکی با ایران در یک روز 20درصد سقوط میکنه فکر میکنین تحریم های اخیر در خصوص عدم خرید محصولات پتروشیمی ایران بی تاثیره .
          دوست عزیز کاش در این هفته و در اوج بازار مثبت قندی ها و بازار منفی سایر صنایع و بویژه پتروشیمی ها خودتان را تحریم ! نمی کردین و با حضور در تالار و تحلیل رفتار بازار، دوستان را راهنمایی میکردید چون ظاهرا" افرادی که در این تاپیک از کلمات گوسفند و بز ( ادبیات محاوره ای امروز برخی از افراد جهت تحقیر سایرین وکاستن از فشار روانی روی خود ! ) استفاده کردن از روی دست شما خرید میکنن !
          در کدام خط از نوشته ها دوستان به شما اشاره کردن که شما ناراحت شده ای وبه خود گرفته ای....

دوست عزیز منظور دوستان این است خرید بدون تحلیل اشتباه هست هر سهمی میخواد باشه ...قندی غیر قندی نداره ...

اما در مورد اون بازار مثبت قندی ونبودن بنده واین حرفهای بچه گانه...

دوست من اونهایی که با حرف بنده خریدن البته به گفته شما ...اگ به حرف بنده خریدن حتما قزوین 350 تومنی وقشیر 400 تومنی وقند شهد 1030 تومنی که هر سه تا رو حتی زمانی که دوستان جا مانده بودن واین سه تا در این قیمتها صفشون ریخت وهمین جا گفتم فقط بخرید ودر اولیت گفتیم قزوین قشیر بخرید ودر اخر قشهد خریدن وحالشو بردن ..البته اگر با حرف من بخرن ...

نمیشه وقتی سود کنن بیان بکن خومدن خریدیم وقتی ضرر به حرف پرریسک خریدیم ..این میشه عدم قول مسئولیت در خرید فروش ..

خوب بارها گفته شده هر سهمی 20 درصد سبد ونهایت 40 درصد ..حالا بقیه قندیها بنده گفتم نخرید بازم میگم واز صحبت خودم هم پشیمان نیستم وروز چهارشنبه هم بازار ثابت کرد کدوم سهم واقعا خوبه ودیدیم ..بحثی نیست ..

خوب بقیه سهام که گفتیم دوستان بخرن ..سغرب 260 بود الان 260 هست ..کرمانشاه برا کوتاه مدتیها در 440 معرفی کردیم اصلا دوستی 450 خرید مکر همین سهم بالای دو میل در قیمت 420 تومن شناور نشد ..مگر بارها نگفتم بالای 450 باید تثبیت بشه تکنیکالی ..حالا گیریم دوستی ماند ودید کوتاه مدت داشت مگر هفته قبل ننوشتم 427 بشنه تا 400 وبعد 370 ممکنه بره ..خوب رو 420 خروج می کردید 5 درصد زیان هم نمیخواهید حد ضرر بزارید ...عجب..

بقیه سهام شلعاب گفتیم تا 330 ممکنه بیاد هر کی موریخه پله ای بخره ..شفارس تا 220 هم پله ای بخرید ..وکلی سهام دیگر...

یاد اون دوستی افتادم که می گفت شما قزوین گفتی 340 بخرن الان شده 300 ...باعث ضرر شدی ..ما فاراک خریدم فلان قدر سود کردیم ..حالا برید ببینم فاراک انگشت کوچیکه قزوین هم نمیشه ..

الان هم میگم صبر کنید ..اینده روش می کنه اشتباه کردیم یا نه ..هم در قنیدها وهم در سایر سهام ....

هر سهمی گفته شده حد ضررش هم گفته شده وشما هم نگران افرادی که با حرف بنده خرید فروش می کنن نباشید ..دوستان ما سهامدار قزوین قشیر قند اصفهان قلر وقشهد ودر نهایت اگر اینها گیر نیان قپیرا هستن ..

نظر

• جواد مهرابی
            عضو فعال
            • May 2012
            • 543

داداش رویش عزیز
            بحث حرکت گله ای یک بحث اقتصادیست قصد توهین نبوده در ثانی ما سهام شرکت های صادراتی خریدیم حتما با تحلیل خرید شده :

1- تا شش ماه از سال گذشته بصورت کامل فروش صادراتی انجام دادن و معمولا صورتهای مالیشون را با دلار 1226تومن نشون دادن

که وقتی تعدیل میکنن به 2100یا این حوالی سودشون بیشتر میشه

2- با راه افتادن بورس ارز این شرکت ها حواله های ارزیشون را با نرخ روز به شرکت های وارد کننده میفروشن و هیچ بانکی درگیر معاملات ارزی

نمیشه

3-در بدترین حالت این شرکت ها کل صادراتشون قطع بشه .......... در سال جاری که برا نصف سال که فروختن برا نصف سال دیگه هم تو بازار داخل

میفروشن....وقتی پاکستان بدون نفت از ایران خواسته تا کود اوره بهش بده و در مقابل یک میلیون تن گندم به ایران بده ........... وقتی عراق جنگ زده

نیاز مبرم به سیمان داره ........حتی اگه عراقم نخره مث قبلا تو ایران میفروشه دیگه

4- بدبینانه ترین حالت تو ایران جنگ بشه...... الان دیگه دوره انقلابات مخملی در عرض شش ماه حکومت عوض میشه ، و اقتصاد به حالت عادی بر میگرده

و شرکت های صادراتی دلاراشون را راحت تبدیل میکنن به هرحال افراد سرمایه گذار در شرکت های صادراتی با تجزیه و تحلیل خرید کردن ، حتما از نظریه های

استاد پرریسک استفاده کردن و لی حتما خودشون تحلیل کردن،

5- "برای اینکه ثابت کنیم درست میگوییم نیازی نیست که ثابت کنیم همه اشتباه میکنند"

به امید برگشت بازار به روزهای اوج و حتما این اتفاق می افتد چون در تولید و فروش شرکت ها اتفاقی نیفتاده و بعیدمیدانم اتفاقی هم بیفتد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

بالای 375 تثبیت بشه روند صعود میگیره ..
              مقاومت ها 426 وبعدی 475 ...
              حمایت در صورت افت 375 وبعدی 356 ...بالای 375 دوام نیاره روند صعود نمی گیره ..در ضمن فقط تکنیکالی ...بنیادی هیچ نظری رو این سهم ندارم ...نمی دونم این سهم بخواد به اون قیمتها برسه سهام خوب میخوان کجا برن...

حتی در پیت ترین قندیها هم با تکنیکال گفته شدن اگر کسی میخواست میتونست بخره(البته از نظر بنده در پیشت ..شاید دوستی تحلیل کرده واین سهام از قند اصفهان هم سرتر باشن ..شاید ما اشتباه می کنیم ..این رو گزارشهای 12 ماهه ثابت می کنه .) ..قثابت هم بالای 350 گفت شد روند صعودی میگره ..

ولی بازم میگم وقتی به راحتی تمام میشه قشیر خرید قپیرا که دیگه الان میلیونی میشه خرید چرا باید رفت قثابت خرید قشرین خرید ...این نظر منه ..

حالا اونی که با تحلیل میره قشرین وقثابت میخره رو سر ما جا داره ولی اونی که فقط از رو جو میره میخره فردا یهویی این قندیها بستن وگزارشهای اون چنانی دادن نباید ناراحت بشن چون خریدشون بدون تحلیل بوده ..

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

سلام به همه دوستان عزیز
                امیدوارم در این روزها بهترین ها را از خدا وند دریافت کنید..........تقدیم به همه دوستان گرامی و پرریسک عزیز که همه را به صبر دعوت می کنند ....اولین شرط................................... سرمایه گذاری............................................. ...... صبر و تحمل ضرر وشکست است............و عدم تکرار آن است..
                بر طاعت خدا صبر كن و در ترك معاصى او شكيبا باش ؛ زيرا دنيا لحظه اى بيش نيست . آنچه گذشته جاى شادى و غم ندارد و از آنچه نيامده نيز خبرى ندارى . پس لحظه اى را كه در آن به سر مى برى ، صبور باش چنان كه گويى خوشبخت و خوشحالى .

بحارالأنوار، ج75، ص311، ح1
                .................................................. .................................................. .................................................. ....................................
                خبرهایی در حوزه سیاسی شنیده می شود مبنی بر کاهش سطح غنیسازی در برابر لغو تحریمها که ميتواند بررسی شود. اگر این خبر تائید شود، می توان روزهای خوبی را برای بازار شاهد بود............................................... .......................................

دلار که در محدوده بیش از 2100 تومان تثبیت شده است می تواند با خبرهای خوب سیاسی پایین تر هم بیاید. در خبرهای حوزه ارز رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از تصمیم دیروز کارگروه ویژه ارزی برای عدم تغییر نرخ 1226 تومانی ارز مرجع که برای کالاها شامل دارو و مواد غذایی مورد نیاز مردم است خبر داده و گفته: قرار شد نرخ دوم ارز در بورس بر اثر عرضه و تقاضا کشف و نیز دلالی ارز حذف شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کرده که حذف ارز مرجع فعلاً منتفی است. بستر معاملات گواهی ارزی در بورس نیز احتمالا تا هفته آینده آماده میشود............................................. ......................

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                  نقل قول نوشته اصلی توسط ققنوس14 نمایش ارسال ها

بادرود من بحث "حرکت گله ای" را مطرح کردم بعضی دوستان از دست من ناراحت شدند و از جناب پرریسک خواستار برخورد با اینجانب شدند

ققنوس عزیز نمیدانم شما "کینز" را میشناسید یا نه؟ جزئ 2 اقتصاددان برتر تاریخ جهان است و نظریه های ایشان در کتاب های دانشگاهی

همه جهان تدریس میشود، و ایشان نظریه خرید گله ای را مطرح کرده اند، پس شما همانطور که خواستار مجازات من شدید ، با تمام دانشگاه

های جهان مکاتبه کنید و خواستار مجازات کینز شوید چون ابتدا توهین به خریداران را ایشان شروع کردند.............

با عرض معذرت از همه دوستان وتحلیلگران عزیز

http://www.aftabir.com/articles/view...AF%D8%B1%DB%8C
                  به نظر من می تونین با تمامی کسانی هم که 16 چاپ کتاب جامعه شناسی خودمانی رو هم خوندن و به قول نویسنده ش ممکنه بهشون برخورده باشه یه کمپین تشکیل بدین.
                  همچنین با تمام کسانی که کتاب " گوسفند نباشید" رو خوندن و به دیگران توصیه کردن برخورد کنید.
                  حالا چرا به خودتون گرفتید؟ نقد فرهنگ عمومی یک جامعه معلومه که به بعضی ها بر می خوره.
                  اگه کتاب گوسفند نباشید رو می دیدین چی می گفتین؟
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در کدام خط از نوشته ها دوستان به شما اشاره کردن که شما ناراحت شده ای وبه خود گرفته ای....

دوست عزیز منظور دوستان این است خرید بدون تحلیل اشتباه هست هر سهمی میخواد باشه ...قندی غیر قندی نداره ...

اما در مورد اون بازار مثبت قندی ونبودن بنده واین حرفهای بچه گانه...

دوست من اونهایی که با حرف بنده خریدن البته به گفته شما ...اگ به حرف بنده خریدن حتما قزوین 350 تومنی وقشیر 400 تومنی وقند شهد 1030 تومنی که هر سه تا رو حتی زمانی که دوستان جا مانده بودن واین سه تا در این قیمتها صفشون ریخت وهمین جا گفتم فقط بخرید ودر اولیت گفتیم قزوین قشیر بخرید ودر اخر قشهد خریدن وحالشو بردن ..البته اگر با حرف من بخرن ...

نمیشه وقتی سود کنن بیان بکن خومدن خریدیم وقتی ضرر به حرف پرریسک خریدیم ..این میشه عدم قول مسئولیت در خرید فروش ..

خوب بارها گفته شده هر سهمی 20 درصد سبد ونهایت 40 درصد ..حالا بقیه قندیها بنده گفتم نخرید بازم میگم واز صحبت خودم هم پشیمان نیستم وروز چهارشنبه هم بازار ثابت کرد کدوم سهم واقعا خوبه ودیدیم ..بحثی نیست ..

خوب بقیه سهام که گفتیم دوستان بخرن ..سغرب 260 بود الان 260 هست ..کرمانشاه برا کوتاه مدتیها در 440 معرفی کردیم اصلا دوستی 450 خرید مکر همین سهم بالای دو میل در قیمت 420 تومن شناور نشد ..مگر بارها نگفتم بالای 450 باید تثبیت بشه تکنیکالی ..حالا گیریم دوستی ماند ودید کوتاه مدت داشت مگر هفته قبل ننوشتم 427 بشنه تا 400 وبعد 370 ممکنه بره ..خوب رو 420 خروج می کردید 5 درصد زیان هم نمیخواهید حد ضرر بزارید ...عجب..

بقیه سهام شلعاب گفتیم تا 330 ممکنه بیاد هر کی موریخه پله ای بخره ..شفارس تا 220 هم پله ای بخرید ..وکلی سهام دیگر...

یاد اون دوستی افتادم که می گفت شما قزوین گفتی 340 بخرن الان شده 300 ...باعث ضرر شدی ..ما فاراک خریدم فلان قدر سود کردیم ..حالا برید ببینم فاراک انگشت کوچیکه قزوین هم نمیشه ..

الان هم میگم صبر کنید ..اینده روش می کنه اشتباه کردیم یا نه ..هم در قنیدها وهم در سایر سهام ....

هر سهمی گفته شده حد ضررش هم گفته شده وشما هم نگران افرادی که با حرف بنده خرید فروش می کنن نباشید ..دوستان ما سهامدار قزوین قشیر قند اصفهان قلر وقشهد ودر نهایت اگر اینها گیر نیان قپیرا هستن ..
                    بله دوست عزیز شما در یک ماه گذشته اگه متوجه شده باشید پرریسک عزیز اقدام به آموزش ماهیگیری کردن و تجربیات این چند ساله شون رو در اختیار دوستان قرار دادن و مثل بسیاری از دوستان برای خودشون دکون و دستک راه نینداختن(مجددا اشتباه نکنید منظوم شما نیستید).
                    وقتی توی ماه اخیر می نشستینم و تمام صورت های مالی شرکت ها رو می خوندیم و با حرف های پرریسک مقایسه می کردیم به صحت حرف های دوست عزیزمون پرریسک پی می بردیم. ان شا الله در پست های بعدی نمونه هایی از زحمات ایشون رو بالا میارم تا بدونین در لابلای حرف های ایشون نکات آموزشی فراوانی وجود داشته که ما رو مدیون خودش ساخته و کاری کرده که تک تک دوستان بتونن در صورت نبودن ایشون بازار رو تحلیل کنن.
                    به این می گن مردونگی

نظر

• nirvana_00
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 172

درود جعفر خان
                      خواستم دلیل برتری قزوین نسبت به سایر همگروهی هاش رو از دید شما بدونم
                      نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

نوشته اصلی توسط محسن مختاری در تايپيک موج شماري
                        وقتی شمارشم از دیتای 25 ساله ی نفت برنت تموم شد ،نتیجه ش برام قابل باور نبود ،چون چند نفر از دوستانی که کارشونو توو الیوت قبول داشتم و دارم ،دیدگاه نزولی ای نسبت به نفت دارن، ولی به هر حال من موج شماری نفت رو بدین شکل میدونم:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظرم سقف 144 دلاری نفت در کمتر از 7 ماه آینده شکسته خواهد شد

زیرموج شماریه موج (3) :

زیرموج شماریه موج (5) (که الان درش به سر میبریم):

*.ذکر این نکته لازمه که توو بازه ی 19 ساله ای که دیتای شاخص بورس ایران وجود داره، این شاخص همبستگی بالایی با قیمت نفت داشته
                        .................................................. ....................................
                        پايان شرح.
                        کيانوش نوشته است.
                        با تشکر از استاد مختاري عزيز
                        واي خداي من چه اتفاقي مي خواهد بيفتد که در 7 ماه اينده نفت ممکنه سقف 144 دلاري را بشکونه.
                        ايا اقتصاد دنيا قراره از رکود در بياد؟نه نه گمان نکنم.هيچ پيش زمينه اي در اين خصوص وجود ندارد.

................................................
                        من فکر مي کنم اين علم تکنيکال يک جور جام جهان نما هست که حتي مي توان از روي ان يک سري اتفاقات و تحولات سياسي و بحرانهاي منطقه اي را باهاش حدس زد.مي گم حدس تا به جايي بر نخوره.
                        .............................................
                        انچه باعث شد اين سوال را از جناب مختاري بکنم که تکنيکال نفت را برايمون ترسيم کنيد اين بود.که بيداري اسلامي يا سياسي که در منطقه بزرگي از کشورهاي اسلامي راه افتاده و جديدا به اطراف خليج فارس خصوصا عربستان صعودي کشيده شده است هر هرروز در حال بزرگ شدن هست و کم کم داره از حالت جنبشهاي اجتماعي به انقلاب هاي اجتماعي ميرسد.
                        چند وقت پيش شنيدم عربستان از ترسش داره سهام فيس بوک را ميخره تا ان را بروي شهروندان و مردم کشورش ببنده.باز شنيدم که انگلستان داره يک نسخه سياسي براي عربستان مي پيچه که نظام سياسي عربستان به سلطنت مشروطه با يک سري تغييرات و ازاديهاي سياسي تغيير اساسي کنه.
                        همچنين تغيير و تحولات جنبشهاي اجتماعي که در يمن بحرين و.... داره هر روز گسترش مي يابد.
                        ..........................................
                        نتيجه
                        شايد و اگه جنبشهاي اجتماعي که در منطقه خليج فارس خصوصا عربستان اگه کارش به انقلاب بکشه و توليد نفت را بشدت به مخاطره بياندازه انوقت ممکنه قيمت جهاني نفت حتي به 200 دلار برسه.
                        ..............................................
                        بگمانم با توجه به روند قيمت جهاني نفت و قيمت دلار و فروشهاي خوب گروه پتروشيمي و تعديل هاي مثبت خوب اين گروه در گزارشهاي 6 و 9 ماهه تا هفت ماه اينده قسمت بزرگي از پرتفوي را به اينها اختصاص بدهيم بد نباشد.
                        .......................
                        کرمانشا-شپترو-شصفها-شاراک-شيران-و..............
                        در حال حاضر نفت برنت به 112.23
                        و نفت سبک به 93.65 رسيده است.

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

رونق داشتن بازار سهام به طور حتم دارای ثمرات روشن برای اقتصاد واقعی است ..........................ولی بازار سکه یک بازار صرفا دلالی است که ثمره آن فقط در بخش اقتصاد مالی است و در بخش واقعی اقتصاد اثری ندارد.......................................

نظر

• جواد مهرابی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 543

برادر کهنه سوار عزیز
                            من که هم کتاب لطفا گوسفند نباشید نامنی را خوندم واقعا کتاب خوبیه کتاب جامعه شناسی خودمانی رو که لطف کرده بودید صبح معرفی کرده بودید

دانلود کردم کتاب خوبیه الانم پرینت گرفتم من از انتقاد بدم نمیاد چون ناراحتی لحظه ای اما پیشرفت دائمی را همراه داره دوستان از "خرید گله ای" به دل

گرفتن ......

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

نمونه شماره 1 : آموزش های پرریسک

دوست من برای من حرف ونظر همه قابل احترام هست ولی در خرید فروش هام حرف اول رو نظر خودم میزنه ...چون اگر ضرر کردم نمیخوام فردا بیام یقه یکی دیگه رو بگیرم...

باید مسئولیت پذیر باشیم ومسئولیت تمام ضررها وسودها رو بپذیریم ...

دوست من بارها گفته شد اول بنیادی بررسی کنید بعد تکنیکالی بخرید حد ضرر بزارید....تا نشکسته نگران نشید وبا سهم بمانید..

اگر شما بنیادی بررسی داشتی تکنیکالی هم حد ضرر گذاشتی ودرصد هم در سبد رعایت شده پس دیگر نگران چه هستی....

قشکر تکنیکالی همچنان روند نزولی داره ..بنیادی هم هر قدر بی ارزش باشه دیگه از قنیشا وئقثابت قشرین که بی ارزش تر نیست ...با اون ارزش بازار مسخره قشکر ...

پس اول بنیادی بعد تکنیکال بعد حد ضرر...

الان بندذه سغرب دارم با حد ضرر 254 تومن....حالا یه روز یکی میاد میگه سیامنی ورشکست شد..سوخت 10 برابر شد..مازوت 200 تومن شد ..اصلا مهم نیست برام ..مهم برام اینه سهم 254 رو بشکنه میفروشم با کارمزد 5 درصد ضرر می کنم نشکنه می مونم باهاش واگر بازی چیزی درنیارن 20-30 درصد میریم تو سود ....به همین راحتی ...شبام راحت میخوابم وهیچ چیز هم برام مهم نیست جز حد ضررم...بنیادی هم که حرف نداره ..

در همه خریدها قبل خرید بنیادی بررسی تکنیکالی حد ضرر بعد با ارامش کامل سهامداری ..تمام

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

نمونه شماره 2 : آموزش های پرریسک

در اصل توسط arioman پست شده است View Post
                                ممنون پررسيك عزيز بابت ياددادن ماهيگيري ( به قول كهنه سوار )
                                البته اگر جواب سوال هاي زير را در حد امكان بدهيد اين ياددادن ماهيگيري تقريبا كامل ميشه :
                                1- در تحليل بنيادي به چه مسائلي بيش از همه توجه مي كنيد ؟
                                2- در تحليل تكنيكال غير از خط روند و مقاومت و حمايت و واگرايي و rsi از روشهاي ديگري استفاده مي كنيد ؟
                                3- حدضرر هميشه با كارمزد 5 درصد است ؟
                                4- حد ضرر را ثابت نگه مي داريد يا با توجه به روند بالا پايين مي بريد ؟
                                5- حد سود داريد ؟ اگر داريد ثابت است يا متغير ؟
                                6- الگوي سبد شما چگونه است ؟ تعداد سهام ؟ تنوع گروه ها ؟ درصد تخصيص سبد به هر سهم ؟ آيا درصدي از سرمايه بورسي را هميشه بصورت نقدينگي نگه مي داريد ؟
                                ببخشيد كه سوالها زياده ولي حيفه كه از دانش شما استفاده نكرد جناب پرريسك عزيز
                                با تشکر ...البته اینها روش منه ...نمی دونم شاید به درد دوستان هم خورد..

1-در بنیادی علاوه بر میران فروش تولید وهمچینی درصد پوشش ..شریاط اتی کشور رو لحاظ می کنم واثر اون بر سهم مورد نظرم رو..مثل تحریم .نرخ ارز.هدفمندی.بحث عوارض..تعرفه.قیمتگذاری دولتی و.....

2-بله ...نمودارهایی که اینجا میزارم فقط قسمتی از روش خرید فروشم بر مبنای تکنیکال هست وگرنه بنده روشهای خاص خود برا پدا کردن حد ضرر وهمیچنین اغاز روند صعود ونزول رو دارم..

3-حد ضرر با کارمزد برا بنده نهایت نهایت 6 تا 7 درصد میشه ..چون بیشتر از اون دیگه هر چی در بیاریم باید ضرر کنیم...سهامی که در نظر می گیرم نهایت 6 تا 7 درصد ضرر در برار بالای 20 درصد رشد که به نظرم منطقی هست این ریسک..

4-خیر حد ضرر با بالا رفتن قیمت سهم مسلما بالا میاد ..نمیشه که حد ضرر بنده در سهمی 150 باشه سهم بشه 200 توم باز حد ضرر همون 150 باشه..

5-در مورد حد سود تا وقتی سیگنال فروش نگیرم سهامداری می کنم...البته یک روش دیگر هم دارم اونم هم به ازاری هر 10 درصد رشد در صورت ریزش سهم وکم اورد 20 درصد خروج می کنم ..یعنی 10 درصد 20 درصد خروج ..20 درصد رشد 40 درصد خروج..30 درصد رشد 60 درصد خروج والی اخر.....البته گفتم اگر سهم کم بیاره وتقاضا براش کم بشه ..وگرنه تا وقتی بالا میره کاری بهش ندارم ..

6-در مورد سبد ...نهایت تعداد سهم 5 سهم....در مورد تنوع سبد ..همیشه بهترین گروهها رو انتخاب می کنم واز گروههای درپیت دوری می کنم..الان گروه سیمان پترو قند فلزات (مس روی فولاد)وگروه ای تی در لیست هستن ...چند تا تک سهم از بعضی گروهها برا نوسان مثل گروه تجهیزات یا گروه حمل ونقل......هر سهم 20 درصد ...........در مورد نقد موندن بیرون از بورس نقدینگی هست ودر صورت لزوم ونیاز وصلاحدید وارد بورس میشود...

در اخر از بین گروهها اشاره شده بهترین سهام اونها گلچین شده واز بین اونها هم اونهایی خرید میشن که زودتر سیگنال خرید داده وارد روند صعود شده باشن ..
                                بقیه شو هم محض اطلاع اونایی که تهمت کپی برداری رو به کاربرای این تاپیک می زنن بزارم؟
                                آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/08/09, 10:08.

نظر

در حال کار...
                                X