چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

از لطف دوستان تشکر می کنم ..

بزارید قضیه همین جا تموم بشه ..نمیوخام بلایی که سر تاپیک قلی در اراد اومد اینجا هم تکرار بشه ..

بنده دیگه حال وحوصله کل کل وبحث با کسی ندارم ...

اقا ما بیسواد ..بارها گفتم ..اینها هم نظرات منه واز دم همشون اشتباه هست ...پس خواهشا با تخلیل خود برید جلو..اینجا تاپیک باز شده تا بنده نظرات خودم رو توش بزارم وبعد مدتی با یه برگشت ببینم ایا راهی که میرم درست بوده یا باید توش تجدید نظر کنم ...

دوستان هم محبت دارن وگرنه این پستهای بنده اسمش تحلیل نیست ..برا اینکه شرمنده دوستی نشیم برا هر سهمی که گفته میشه حد ضرر گفته میشه تا خدا ناکرده دوستی در ضرر سنگکین فروننره..

ضرر 5 درصد رو میشه جبران کرد ولی ضررهای بیشتر کمی سخته ..تمام سعی هم براینه سهام با بنیادی قوی معرفی بشه...با تشکر..

نظر

• RASTG00
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 45

با عرض سلام و احترام به جناب پرریسک عزیز: آقا به جهنم که من ضرر کردم مگه جناب پرریسک ضامن سود و زیانای منه اگه خودم اورزه دارم با تحلیل خودم خرید و فروش کنم اگه ندارم بیخود میکنم زرت و پرت میکنم زحمات دیگرونو که واقعا وقت میزارن زیر سوال میبرم

نظر

• rahnama
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 770

پرریسک عزیز , همه عزیزان انجمن دوستت دارند و برای نوشته هایت ارزش قائل هستند.موفقتر باشید.
        اینستاگرام من :
        منتظر شما عزیزان هستم.
        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• ابوالفضل رضوي
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 33

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          این قپیرا بنده فکر کردم یک سوم قزوین بار مالی داره که وقتی دقت کردم الان می بینم یک بیستم قزوین بار مالی داره ....ارزشهای قزوین روز به روز داره بیشتر نمایان میشه..

درسته الان دوستان میگن این هزینه مالی یک تهدید هست بله بنده هم می دونم ولی قزوین با این ظرفیت تولید بسیار بالا که حدود 3000 تن در روز هست واگر بخواد تمام ظرفیت کار کنه می تونه تولید عجیب داشته باشه وبا سودهای عجیبتر واین هزینه مالی کنترل بشه که دیگه اونوقت این سهم پدیده خواهد شد...

احتمال اینکه روزی قزوین به قیمتهای بالای 2000 خود برسه زیاده ..فقط باید بتونه خوب مدیریت بشه واین هزینه مالی رو سبک کنه تا سودش رو نخوره...

باسلام جعفرجان عذرخواهی میکنم هزینه مالی که عنوان کردید رقمش به میلیونه یا میلیاردمیشه تقریبا چنددرصدسود یاسرمایه ببخشید جهت بالا بردن اطلاعات خودم سوال کردم

نظر

• به امید رشد
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 106

با سلام
            جناب پرریسک به نظرتان با توجه به تائید وام خودرویی ها، خودرویی ها را برای خرید در روز شنبه چگونه ارزیابی می کنید؟
            با سپاس

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              از لطف دوستان تشکر می کنم ..

بزارید قضیه همین جا تموم بشه ..نمیوخام بلایی که سر تاپیک قلی در اراد اومد اینجا هم تکرار بشه ..

بنده دیگه حال وحوصله کل کل وبحث با کسی ندارم ...

اقا ما بیسواد ..بارها گفتم ..اینها هم نظرات منه واز دم همشون اشتباه هست ...پس خواهشا با تخلیل خود برید جلو..اینجا تاپیک باز شده تا بنده نظرات خودم رو توش بزارم وبعد مدتی با یه برگشت ببینم ایا راهی که میرم درست بوده یا باید توش تجدید نظر کنم ...

دوستان هم محبت دارن وگرنه این پستهای بنده اسمش تحلیل نیست ..برا اینکه شرمنده دوستی نشیم برا هر سهمی که گفته میشه حد ضرر گفته میشه تا خدا ناکرده دوستی در ضرر سنگکین فروننره..

ضرر 5 درصد رو میشه جبران کرد ولی ضررهای بیشتر کمی سخته ..تمام سعی هم براینه سهام با بنیادی قوی معرفی بشه...با تشکر..
              دوستت داریم. ازتون ممنونم که منو بعد از 8 سال با بورس آشتی دادین
              در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

جناب پرریسک باسپاس ازمقایسه قزوین وقپیرا.ولی:
                1-سرمایه کنونی قپیرا60درصدبیشترازقزوینه نه دوبرابرتازه افزایش سرمایه اش هم تازه اعمال شده پس اینکه
                قپیرا56هزارتن فروخته وقزوین 28هزارتن چندان هم بی معنی نیست.
                ------------------------------------------------------
                2-قزوین درخوش بینانه ترین حالت واگرجریمه تاخیراقساط روبه حساب نیاریم نزدیک به7میلیون یوروبدهی داره
                که بازپرداخت این بدهی هاچندین سال طول میکشه وهزینه های سنگین مالیش به این زودی هاپاک نمیشه.
                باقیمت فعلی یوروقزوین نزدیک به سه برابرسرمایه خودش بدهی داره.جالبه که این هزینه مالی روچندان مهم ندونسته
                وسعی کنیم جزوپتانسیل های مثبتش بدونیم.آیابده قپیراهزینه مالی نداره؟آیابدهی سنگین داشتن نکته منفی برای یک سهم نیست؟
                -----------------------------------------------------
                3-قزوین در3ماهه اول امسال نزدیک به 13هزارتن ازانبارش روبه قیمت1195تومن فروخته.آیابایدبگیم خوب شد20تومن 3ماهه ساخته؟
                آیافروش13تن شکروهرکیلو155تومن کمترازپیش بینی به معنی احتمال تعدیل منفی یاحداقل سدی برای ایجادتعدیل مثبت نیست؟
                4-قزوین وقپیراپیش بینی قیمت فروش روبه ترتیب1350و1300تومن دیدن.آیااین که قپیرا50تومن کمتردیده باعث امکان تعدیل مثبت
                بیشتربرای قپیرانیست؟همچنین قیمت خریدچغندرکه قزوین 7تومن کمتردیده...
                ----------------------------------------------------
                5-قپیراطوری گزارش داده که امکان تعدیل مثبت براش خیلی زیاده یعنی هم تولیدوهم فروش روکم درنظرگرفته ولی قزوین نه.
                ---------------------------------------------------
                6-جناب پرریسک ممکنه فرض های شماروبرای دست یابی به سود100تومنی قزوین بدونم؟آیااین فرض هاباعث تعدیل برای قپیرانمیشه؟
                بااین هزینه های مالی واین قیمت فروش درنظرگرفته واین فروش13هزاتنی بسیارکمترازپیش بینی چه جوری ممکنه قزوین تعدیل 250درصدی
                بده وسودخودش روبه100تومن برسونه ولی قپیراهیچ چی!
                --------------------------------------------------------------------------

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                  جناب پرریسک باسپاس ازمقایسه قزوین وقپیرا.ولی:
                  1-سرمایه کنونی قپیرا60درصدبیشترازقزوینه نه دوبرابرتازه افزایش سرمایه اش هم تازه اعمال شده پس اینکه
                  قپیرا56هزارتن فروخته وقزوین 28هزارتن چندان هم بی معنی نیست.
                  ------------------------------------------------------
                  2-قزوین درخوش بینانه ترین حالت واگرجریمه تاخیراقساط روبه حساب نیاریم نزدیک به7میلیون یوروبدهی داره
                  که بازپرداخت این بدهی هاچندین سال طول میکشه وهزینه های سنگین مالیش به این زودی هاپاک نمیشه.
                  باقیمت فعلی یوروقزوین نزدیک به سه برابرسرمایه خودش بدهی داره.جالبه که این هزینه مالی روچندان مهم ندونسته
                  وسعی کنیم جزوپتانسیل های مثبتش بدونیم.آیابده قپیراهزینه مالی نداره؟آیابدهی سنگین داشتن نکته منفی برای یک سهم نیست؟
                  3-قزوین در3ماهه اول امسال نزدیک به 13هزارتن ازانبارش روبه قیمت1195تومن فروخته.آیابایدبگیم خوب شد20تومن 3ماهه ساخته؟
                  آیافروش13تن شکروهرکیلو155تومن کمترازپیش بینی به معنی احتمال تعدیل منفی یاحداقل سدی برای ایجادتعدیل مثبت نیست؟
                  4-قزوین وقپیراپیش بینی قیمت فروش روبه ترتیب1350و1300تومن دیدن.آیااین که قپیرا50تومن کمتردیده باعث امکان تعدیل مثبت
                  بیشتربرای قپیرانیست؟همچنین قیمت خریدچغندرکه قزوین 7تومن کمتردیده...
                  ----------------------------------------------------
                  5-قپیراطوری گزارش داده که امکان تعدیل مثبت براش خیلی زیاده یعنی هم تولیدوهم فروش روکم درنظرگرفته ولی قزوین نه.
                  ---------------------------------------------------
                  6-جناب پرریسک ممکنه فرض های شماروبرای دست یابی به سود100تومنی قزوین بدونم؟آیااین فرض هاباعث تعدیل برای قپیرانمیشه؟
                  بااین هزینه های مالی واین قیمت فروش درنظرگرفته واین فروش13هزاتنی بسیارکمترازپیش بینی چه جوری ممکنه قزوین تعدیل 250درصدی
                  بده وسودخودش روبه100تومن برسونه ولی قپیراهیچ چی!
                  --------------------------------------------------------------------------
                  تا گزراش 12 ماهه صبر کنید ....
                  ان وقت سود 100 معلوم خواهد شد ...
                  قزوین با سرمایه 62 میلیون سهمی به اندازه قپیرا فروش داشته حدودا 15 تا 20 درصد کمتر..

قزوین با همین قیمت شکر بنده سود 100 می بینم وبا بالا رفتن 100 تومن شکر سود 150 وبرا قپیرت هم سود 200..نگفتیم قپیرا جای تعدیل نداره داره 114 تومن سودش تا 200 میره بالا ..نزدیک دو برابر..

در ضمن قزوین تعدیل 250 درصدی رو شما به این دلیل میفرمایید که قزوین به یکباره اومد سود رو از 66 به 40 کاهش داده وگرنه اگر همون 66 بگریم زیر 100 درصد تعدیل مثبت میشه ...

در اخر گفتم قیمت قپیرا 900 هست با سود 200 وپی بریا 5 قیمت 1000 وقزوین قیمت 500 با سود 150 وپی بریا 5 قیمت 750 ..تصمیم با دوستان...البته این سود به شرط رشد 100 تومنی نرخ شکر هست ..

وگرنه با این قیمت همان سودهای قبلی هم برا قپیرا هم برا قزوین سرجاش هست ...

باز هم تا 12 ماهه صبر کنید ...در ضمن بله قپیرا وام ارزش نداره حسن هست براش ولی خوب قزوین با داشتن همین بار مالی شدید سال قبل 66 سود ساخت وامسال هم تا اینجا با همین بار مالی 20 تومن ساخته ..

این بار مالی 40 تومن از سود قزوین رو میخوره ..این بار مالی هست ولی دیگه به اون حدی که دوستان دارن بزرگش می کنن نباشه 40 تومن رو سود قزوین میاد...

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

جعفر جون شپمچا رو نمیشه سهم زیر خاکی نام برد؟
                    گزارشش که می خوندم خوب بود نظر تو چیه؟
                    یاشا

نظر

• eiman
                      عضو عادی
                      • Jan 2011
                      • 144

سلام دوستان
                      من پارسال تو نیمه اول و اوایل نیمه دوم تو ضرر سنگینی بودم اما یاری خدا و استفاده از تحلیلهای جناب پرریسک در سهم قندی و وبیمه و ثاباد باعث معکوس شدن روند ضرر به سود آوری عالی گردید . جعفر عزیز زحمت تحلیل رو میکشن اما شرایط سیاسی و اقتصادی که دست ایشون نیست . الان هم از 460 تا 418 کرماشا خریدم البته از رو تحلیل جعفر خان ولی با مسئولیت خودم . خدا خیرش بده . الان تو ضررم اما مطمئنم صبر نتیجه میده . دوستان این گفته جعفر خان رو مد نظر داشته باشن و حتما اگه ریسک پذیری زیادی ندارن از حد ضرر استفاده کنن . نمیشه با روند جنگید ............
                      طاعات و عبادات دوستان مورد قبول حق باشه .
                      التماس دعا

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                        اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای9 ماهه "شپارس "منتهی به1391/03/31(حسابرسی نشده)
                        بر روی کدال
                        http://www.codal.ir/Reports/InterimS...F%2b1BjA%3d%3d
                        جعفر جان و دوستان یه نیگا می ندازین. نظرتون چیه؟
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• yahya3004
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 60

جعفر خان اگه میشه وملت رو هم بررسی می کنی؟؟؟ برا هفته بعد اگه امکان داره سهمی رو مد نظر دارید؟؟
                          باتشکر

نظر

• به امید رشد
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 106

با سلام

جناب پرریسک خودرویی ها با توجه به وام تائید شده برای همفته آینده چگونه ارزیابی می شوند؟

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

با سلام و احترام خدمت جعفر عزیز و دوست داشتنی

می خواستم یه زحمت بکشی و نظرت رو راجه به وامید با توجه به زیر مجموعه های بسیار عالیش بفرمایید

74% وسپه داره

72% کمرجان داره که کمرجان تعدیل مثبت داره

68% پکویر داره

37% کگل و کچاد داره

با توجه به احتمال رشد کگل و کچاد ، رشد وامید را چه جوری میبینی؟

فقط خیلی سنگینه و حجم مبنای بالایی داره
                              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مدیر نظارت
                                ناظر کل سایت
                                • Feb 2011
                                • 159

درود

دسترسی کاربر *arioman* بدلیل طرح منازعات و اصرار جهت برهم زدن آرامش و متشنج نمودن جو تاپیک محدود می شود.

ضمنا

انجمن بورسی یک انجمن تخصصی است که رفتار های کودکانه، کل کل و بحث و جدل های بی منطق در آن جایی ندارد و در صورت مشاهده پستهای توهین آمیز از بحث کردن و پاسخ مستقیم جدا خودداری کرده و مطلب مورد نظر را از طریق امکان "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد جهت رسیدگی به مدیران انجمن ارجاع نمایید.

ساعات خوشی را برای شما بازدید کننده محترم آرزومندیم.
                                با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

در حال کار...
                                X