چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
    جناب پر ریسک شاخص گروه کاشی برای پول بک تا چند تا منفی دیگه جا داره؟
    وملت هم نتونست 39روبشکنه حمایت 38 هم شکست درسته؟حمایت بعدی چیه؟
    خسته نباشید
    گروه کاشی شنبه ونهایت یک شنبه باید مثبت بشن وگرنه دوباره میرن تو کما ..مدتی ...

وملت خیر 39 رو نشکست ...فعلا حمایت بعدی 36...زیر 36 بره مجدد میره تو کما ..

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

سلام
      خسته نباشین دوست عزیز
      پر ریسک جان ورود به غمارگ رو روی چه قیمتی مناسب می دونید؟
      و شنبه میشه پایین تر واردش شد یا امکان بالا رفتن و حتی صف شدنش بیشتر هست؟
      مرسی.

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
        جناب پر ریسک شاخص گروه کاشی برای پول بک تا چند تا منفی دیگه جا داره؟
        وملت هم نتونست 39روبشکنه حمایت 38 هم شکست درسته؟حمایت بعدی چیه؟
        خسته نباشید
        با پوزش از پر ریسک
        به نظرم فقط 3 واحد دیگر برای پولبک شاخص کاشی وجود دارد و از 644 باید منتظر فاز بعدی صعود این گروه باشیم (البته نمادهای مستعد صعود)
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
          سلام
          خسته نباشین دوست عزیز
          پر ریسک جان ورود به غمارگ رو روی چه قیمتی مناسب می دونید؟
          و شنبه میشه پایین تر واردش شد یا امکان بالا رفتن و حتی صف شدنش بیشتر هست؟
          مرسی.
          با سلام..

واقعا دوستان از این همه وسال تکراری خسته نیمشن ..از صبح فکر کنم ده بار گفتم خرید کجا خوبه ..

وقتی میگم حد ضرر 240 وبرا غبشهر 890 یعنی همین محدوده خوبه .حالا چند تومن اینور اونور چه فرقی می کنه مهم اهداف بالای این دوتاست ....خواهشا پست ها رو به دقت بخونید ..

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            با سلام..

واقعا دوستان از این همه وسال تکراری خسته نیمشن ..از صبح فکر کنم ده بار گفتم خرید کجا خوبه ..

وقتی میگم حد ضرر 240 وبرا غبشهر 890 یعنی همین محدوده خوبه .حالا چند تومن اینور اونور چه فرقی می کنه مهم اهداف بالای این دوتاست ....خواهشا پست ها رو به دقت بخونید ..
            مرسی از راهنمایی تون برای چندمین بار و تکرار این موضوع.
            ماشالا انقدر سریع به همه کمک میکنید و صفحات زیاد میشه بعضی چیزها از دید میفته.
            باز هم مرسی.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط بنان پست شده است
              حعفرجان پس شما تو غذاییها غبهشر و غمارکو پیشنهاد میدی با توجه به رشدی که امروز بعد از باز کردن داشتند؟
              اگر این رشد غیر منطقی بود در لیست خرید بنده قرار نمی گرفتن ....از نظر شما لیاقت این رشد رو نداشتن ...در ضمن با توجه به شرایطکشور وشرایط ویژه این دو سهم وتحریم واینکه نرخ مرجع میگیرن برا مواد اولیه وبه نرخ ازاد میفروشن وبا توجه به اینکه 9 ماه از سال گذشته باید دمنتظر گزراش نه ماهه باشیم ومجمع هم نرفتن بله در صدر لیست خرید بنده هستن ...

شفارا هم زیر 400 رفت رو 600 والان مجدد صف خرید ..چون رشدی که کرد منطقی بود با رشد سوداوری بود...شیران هم زمانی 600 بود بسته شد 1200 شد وبعد مدتی بسته شد 1700 اینها والان 2000...

به سوداوری توجه کنید نه میزان رشد ...خیلی ها امروز به خاطر همین رشد ذوق زده شدن فروختن ..هفته بعد جواب خود رو میگرن شایدم شنبه همون 20 دقیقه اول بازار جواب خود رو بگیرن وپشیمان بشن...صبر می کنیم ...شاید این دو تا لیدر بشن در گروه غذایی...همون اعتقادی که به قپیرا زیر 900 داشتم بیشتز از اون به این دو تا دارم ..البته حد ضرر هم داریم ..

نظر

• بنان
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 840

دستت درد نکنه جعفرجان چون تو 2 پست قبلیت تقریبا جواب سوالمو گرفتم پستمو حذف کردم بازم ممنون از جواب جامع و دقیقت .

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺑﺪ ﺑﺮای ﺑﻮرس ﺑﺎزان

از ﻣﺜﺒﺖ ﺷﺪه ﺑﺎزار ﺳﮫﺎمو روﻧﻖ ﻣﺠﺪد ﺑﻮرس ﺑﯿﺶاز ﭼﻨﺪ روز ﻧﮕﺬﺷﺘﻪ ا ﺳﺖﮐﻪ ﺧﺒﺮ ﺑﺪ از راه ر ﺳﯿﺪ ﺗﺎﯾﮏ دا ﻧﮓ از
                  ﺷ ﺸﺪاﻧﮓ
                  ﻋ ﻠﺖ ﺑﮫ ﺒﻮد ﺑﺎزار ﺳﺮﻣﺎﯾﻪا ﯾﺮان از د ﺳﺖ ﺑﺮود.

ا ﺟﺮاﯾﯽ ﺷﺪن ﻓﺎز دومآزاد ﺳﺎزی ﯾﺎرا ﻧﻪ ھﺎیا ﻧﺮژی از اﺑ ﺘﺪای ﻧﯿ ﻤﻪ دوم ﺳﺎل، ﺧﺒﺮ ﺑﺪی ﺑﺮای ﺑﺎزارﺳﮫﺎم ا ﯾﺮان ﺑﻮد ﮐﻪ از ﺳﻮی دو ﻟﺖ و وزﯾﺮ ﻣﺤﺘﺮمﻧﯿﺮو اﻧﺘﺸﺎر ﯾﺎﻓﺖ ﺗﺎ از ﻧﯿﺮوو اﯾﻨﺮﺳﯽ ﻗﻮی ﺑﺎزار ﺑﺮایرﺷﺪ، ﻗﺪری ﮐﺎﺳﺘﻪ ﺷﻮد.

ﻣﮫﻨﺪس ﻣﺠﯿﺪ ﻧﺎﻣﺠﻮ وزﯾﺮ ﻣﺤﺘﺮم ﻧﯿﺮو در ﮔﻔﺘﻮﮔﻮ ﺑﺎ ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﯾﺴﻨﺎ - ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ ﺣﻀﻮر ﻓﺮزﻳﻦ، ﺣﺴﯿﻨﻲ و ﭼﻨﺪ ﺗﻦ از ﻣﻌﺎوﻧﺎن رﻳﯿﺲ ﺟﻤﮫﻮر در ﻛﺎرﮔﺮوه ﻣﺸﺘﺮک ﻣﺠﻠﺲ و دوﻟﺖ اﺷﺎره ﮐﺮده اﺳﺖ: در ﺟﻠﺴﻪ اي ﻛﻪ در دوﻟﺖ راﺟﻊ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺤﺚ ﺷﺪ ﻗﺮار اﺳﺖ ﺑﺰودی دوﻟﺖ و ﻣﺠﻠﺲ دﻳﺪﮔﺎھﮫﺎي ﺧﻮد را ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﮔﺎم دوم ھﺪﻓﻤﻨﺪي در ﺳﺎل 91 ﺑﻪ ھﻢ ﻧﺰدﻳﻚ ﻛﻨﻨﺪ و ﺑﻪ ﺗﻔﺎھﻢ ﺑﺮﺳﻨﺪ. ﺑﻪ ﻣﺤﺾ اﻳﻨﻜﻪ ﻛﺎرﮔﺮوه ﺑﯿﻦ دوﻟﺖ و ﻣﺠﻠﺲ ﺑﻪ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪی ﺑﺮﺳﻨﺪ. ﻓﺎز دوم آزادﺳﺎزی ﯾﺎراﻧﻪ ھﺎی اﻧﺮژی اﺟﺮا ﺧﻮاھﺪ ﺷﺪ.

اﯾﺸﺎن ﺑﺎ ﺗﺎﻛﯿﺪ ﺑﺮ اﻳﻨﻜﻪ اﺟﺮاي ھﺪﻓﻤﻨﺪي ﻳﺎراﻧﻪ ھﺎ ﺷﺮاﻳﻂ ﺧﺎص ﺧﻮد را دارد و ﺑﺎﻳﺪ ﺷﺮاﻳﻂ ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ، ﺷﺮاﻳﻂ داﺧﻠﻲ ﻛﺸﻮر و ھﻤﭽﻨﯿﻦ آﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﺮدم ﺑﺮاي ﭼﻨﯿﻦ رو ﻳﺪادي ﺳﻨﺠﯿﺪه ﺷﻮد، ﮔ ﻔﺖ: ﺑﺎﻳﺪ ھﻤﺎھﻨﮕﻲ ﺑﺴﯿﺎر ﺧﻮ ﺑﻲ ﺑ ﯿﻦ ﺑﺨ ﺸﮫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ از ﺟﻤﻠﻪ ﻣﺠﻠﺲ، دوﻟﺖ، ﻗﻮه ﻗﻀﺎﻳﯿﻪ و ﺳﺎﯾﺮ ﻧﮫﺎدھﺎ وﺟﻮد داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ .

وزﻳﺮ ﻧﯿﺮو ﺑﺎ ﺗﺎﻛﯿﺪ ﺑﺮ ﻟﺰوم وﺟﻮد ﻋﺰم ﻣﻠﻲ ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﻣﺮﺣﻠﻪ دوم ھﺪﻓﻤﻨﺪي ﻳﺎراﻧﻪ ھﺎ اظﮫﺎر ﻛﺮده اﺳﺖ: ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﻣﺮﺣﻠﻪ دوم ﺑﺎﻳﺪ ﻓﻀﺎي ﺗﻔﺎھﻢ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول اﻳﺠﺎد ﺷﻮد، زﻳﺮا ﺑﺪون ﻓﻀﺎي ﺗﻔﺎھﻢ اﻣﻜﺎن اﺟﺮاي ﮔﺎم دوم ﻧﯿﺴﺖ .

وزﯾﺮ ﻧﯿﺮو دﻟﯿﻞ ﻋﺪم اﺟﺮاي ﮔﺎم دوم ھﺪﻓﻤﻨﺪي ﻳﺎراﻧﻪ ھﺎ از اﺑﺘﺪاي ﺳﺎل ﺟﺎري را ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ در ﻻﻳﺤﻪ دوﻟﺖ ﺧﻮاﻧﺪ و ﮔﻔﺖ: ﻣﺠﻠﺲ ﺗﻤﺎﻳﻞ دارد ﻛﻪ ﮔﺎم ھﺪﻓﻤﻨﺪي در ﺳﺎل ﺟﺎري اﺟﺮا ﺷﻮد اﻣﺎ دوﻟﺖ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﻲ ﻛﻪ در ﻻﻳﺤﻪ ھﻨﮕﺎم ﺗﺼﻮﻳﺐ ﻗﺎﻧﻮن ﭘﯿﺶ آﻣﺪ، ﺑﻪ اﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ رﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮات اﻋﻤﺎل ﺷﺪه اﻣ ﻜﺎن ا ﺟﺮاي ﻓﺎز دوم ﺑﻪ ﺷﻜﻠﻲ ﻛﻪ در ﻣﺠﻠﺲ ﺗﺼﻮﻳﺐ ﺷﺪه – وﺟﻮد ﻧﺪارد. ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ ھﻢ ﻣﺠﻠﺲ و ھﻢ دوﻟﺖ در ﺟﺴﺘﺠﻮی راھﮑﺎرھﺎی ﺟﺪﯾﺪی ﺑﺮای اﺟﺮای آن ھﺴﺘﻨﺪ.

وی در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ اﻳﻦ ﭘﺮﺳﺶ ﻛﻪ در ﺻﻮرت ا ﺟﺮاﻳﻲ ﻧﺸﺪن ﻓﺎز دوم ھﺪﻓﻤﻨﺪي ﻳﺎراﻧﻪ ھﺎ، آﻳﺎ وزارت ﻧﯿﺮو از ﻟﺤﺎظ ﺑﻮد ﺟﻪ ﺑﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻮاﺟﻪ ﻣﯿﺸﻮد، اظﮫﺎر ﻛﺮد: وزارت ﻧﯿﺮو ﻣﻨﺎﺑﻊ درآﻣﺪي را ﺑﺮاﺳﺎس ﺑﺪﺗﺮﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻂ ﺑﺴﺘﻪ اﺳﺖ و ھﻤﯿﺸﻪ ﺑﻮدﺟﻪ ای ﻛﻪ در اﺧﺘﯿﺎر وزارﺗﺨﺎﻧﻪ ھﺎ ﻗﺮار ﻣﯿﮕﯿﺮد دﺳﺘﺨﻮش ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺗﺨﺼﯿﺺ ﺑﻮده و اﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﭼﯿﺰ ﺟﺪﻳﺪي ﻧﯿﺴﺖ .وي در ﭘﺎﻳﺎن ﮔﻔﺖ: ﻳﻚ ﺳﺎل وﺿﻊ دوﻟﺖ ﺧﻮب ﺑﻮده، ﺻﺪ درﺻﺪ ﺑﻮدﺟﻪ ﻣﺼﻮب را ﺗﺨﺼﯿﺺ داده اﻧﺪ ﮔﺎھﻲ ﻧﯿﺰ ﺗﺎ 26 درﺻﺪ ﺑﻮدﺟﻪ ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﺷﺪه ﻟﺬا ﺗﺨﺼﯿﺺ ﺑﻮدﺟﻪ ﺑﻪ وزارﺗﺨﺎﻧﻪ ھﺎ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺑﻪ ﺷﺮاﻳﻂ دارد.

و اﻣﺎ ﺷﻨﯿﺪه ھﺎی ﺗﺄﯾﯿﺪ ﻧﺸﺪه از آﻏﺎز ﻓﺎز دوم آزادﺳﺎزی ﯾﺎراﻧﻪ ھﺎی اﻧﺮژی از اﺑﺘﺪای ﻣﮫﺮ اﺳﺖ اﻣﺮی ﮐﻪ روﻧﻖ ﮐﻨﻮﻧﯽ ﺑﻮرس را ﺑﺎ ﭼﺎﻟﺶ ﺟﺪﯾﺪی ﻣﻮاﺟﻪ ﺳﺎﺧﺘﻪ و ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺳﺮﻋﺖ ﮔﯿﺮ ﺑﺰرگ، ﻣﺎﻧﻊ از ﺗﺪاوم وﺿﻌﯿﺖ ﻣﻄﻠﻮب ﻓﻌﻠﯽ ﺧﻮاھﺪ ﺑﻮد. ﺻﻨﺎﯾﻊ اﻧﺮژی ﺑﺮ،ﻧﻈﯿﺮ ﺻﻨﻌﺖ ﺳﯿﻤﺎن و ﻓﻠﺰات و آﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮم ... ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ آﺳﯿﺐ را از ا ﺟﺮای اﯾﻦ ﻗﺎﻧﻮن ﺧﻮاھﻨﺪ د ﯾﺪ. در ﺣﺎﻟﯿ ﮑﻪ ﮔﺮوه ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﺑﺎ وﺿﻌﯿﺖ ﺑﮫﺘﺮ و ﻣﺘﻌﺎدﻟﺘﺮی ﺑﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺧﻮد اداﻣﻪ ﺧﻮاھﻨﺪ داد.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

فروزنده: فاز دوم هدفمندی قابل اجرا نیست

۱۲:۰۵ (چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۱)
                    اخبار مرتبط

» قانون بودجه سال جاری باید اصلاح شود/ مرحله دوم هدفمندی اجرا شود
                    » وزیر نیرو تاکید کرد: منتفینبودن اجرای گام دوم هدفمندی یارانهها
                    » تولیدکنندگان شمش آلومینیوم برق یارانهای می گیرند

نسخه چاپی نسخه چاپی

معاون پارلمانی رئیسجمهور با بیان اینکه دولت در حال حاضر برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها برنامهای ندارد، گفت: با بودجهای که برای این موضوع پیشبینی شده است، فاز دوم قابل اجرا نخواهد بود.

به گزارش دنیای صنعت به نقل از فارس، لطفالله فروزنده با اشاره به برنامه دولت برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها اظهار داشت: دولت در حال حاضر برای اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها برنامه ندارد، البته مسائل مربوط به هدفمندی را باید وزیر اقتصاد پاسخ دهد.

وی افزود: به هر حال با بودجهای که برای این موضوع پیشبینی شده است، فاز دوم قابل اجرا نخواهد بود و باید با مجلس جلسهای برگزار کرده و بررسی و تفاهم کنیم که چگونه به راهکارهای اجرایی برسیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به کسری بودجه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بالاخره امسال سالی است که باید منابع و مصارف را با استفاده از منابع موجود و با صرفهجویی حل و فصل کنیم.

فروزنده در ارتباط با ادامه جلسات دولت و مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی گفت: جلسات دولت و مجلس برای بررسی مسائل اقتصادی و رفع موانع در حال حاضر تشکیل میشود.

وی با بیان اینکه لایحه وظایف وزارتخانههای ادغامی در حال حاضر در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است، یادآور شد: لایحه شرح وظایف وزارتخانههای ادغامی که در کمیسیون اجتماعی دولت در حال تدوین است نیاز به کارهای کارشناسی و بررسیهای بیشتر دارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهارداشت: این لایحه پس از ارسال به دولت و تصویب، به مجلس شورای اسلامی ارایه خواهد شد.

فروزنده در خاتمه در پاسخ به گمانهزنیها مبنی بر استیضاح برخی وزرا گفت: استیضاح خاصی نداریم و هیچ استیضاحی در حال حاضر در دستور کار مجلس نیست.

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

به نظرم دوستان اصلا اخبار داخلی رو دنبال نکنن بهتر باشه ...چون اینها هنوز تکلیفشون با خودشون روشن نیست ....

بنیادی رو بچسبید بعد تکنیکال رو ...باقی حرفها باد هواست ..

نظر

• nik
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 207

جعفرآقاسلام
                        من تعدادی خاور از قبل دارم
                        باتوجه به گزارش ارائه شده قیمت بازگشایی راچه پیش بینی میکنید

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                          جعفرآقاسلام
                          من تعدادی خاور از قبل دارم
                          باتوجه به گزارش ارائه شده قیمت بازگشایی راچه پیش بینی میکنید
                          با سلام فکر کنم سودش زیر 30 تومن گفته ..

با پی برای 3 میشه 90 و4 میشه 120 ...حالا گروه خودرو اکثرا چه پی برای دارن ...

نظر

• Aiming
                            ستاره دار(18)
                            • Jul 2012
                            • 2641

پرریسک جان من قپیرا رو نگهش دارم یا نصفشو با غبشهر-عمارگ عوض کنم؟
                            آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2012/09/05, 23:06.
                            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                              پرریسک جان من قپیرا رو نگهش دارم یا نصفشو با غبشهر-عمارگ عوض کنم؟
                              غیر این طلا سهم دیگه ای نداری ....

این لیدر وسرور گروه قند هست ...اونایی که میخوان قند بره بالا باید حتما این رو حمایت کنن ومی کنن ...

نقد بودی یا سهام دیگه داشتی به نظرم مقداری ببر رو غمارگ غبشهر ضرر نمی کنی ...لیدر بعدی این ها هستن ...

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                غیر این طلا سهم دیگه ای نداری ....

این لیدر وسرور گروه قند هست ...اونایی که میخوان قند بره بالا باید حتما این رو حمایت کنن ومی کنن ...

نقد بودی یا سهام دیگه داشتی به نظرم مقداری ببر رو غمارگ غبشهر ضرر نمی کنی ...لیدر بعدی این ها هستن ...
                                پارسان630.... شصفها ...... کساوه 300...... شراز 4440ريال
                                کدومشون؟ :)
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X