سلام آقا جعفر با خريد وسينا موافقيد
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
ایول به پرریسک و بقیه دوستان ! حجم امروز قپیرا خودش گویای همه چی هستتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر 400 هست ..بشکنه 370 حمایت بعدی هست
بنده به 600 فکر می کنم ...نه به نوسان چند درصدی.....دو روزه هم حرفم عوض نمیشه مطمئن باش
فعلا 400 ببینم چه می کنه ...
ایشالا همه سود کنیم منم با هدف 520 به بالا وارد شدم.:)
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام داداش پر ریسک، یه 15000 تایی فباهنر دارم حوصله مو سر برده تو این 2 ماهه به نظرت تعویضش کنم؟ پیشنهادت چیه سید بزرگوار!
دوست من با وجود این همه سهام خوب با تعدیل های پشت سسر هم مثل کرمانشاه مثل شپترو مثل قندیها مثل این غمارگ غبشهر ایا بهنظرتون کسی میاد فباهنر بخره ...
فباهنر رو زمانی میخرن که کل بازار از مثبت منغجر بشه وسهام افتابه سازی هم گیر نیاد ...
از یان سهام دوری کنید فعلا وقتی این سهمه سهام خوب مفت تو بازار هست ..امروز خرید قزوین قپیرا قشهد بهترنی خرید ها بود ..
در کنار خرید غبشهر وغمارگ هر کی خرید برد کرد ..
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postیعنی فردا اگه حده ضرر 400 تومنو بشکنه شما باهاش هستین تا 370؟ یا فروشنده هستین؟
ایشالا همه سود کنیم منم با هدف 520 به بالا وارد شدم.:)
برا دوستانی که کوتاه مدتی وبالای 400 وارد شدن حد ضرر 400 بود تا خواب سرمایه نباشه ..وگرنه سهم همون سهم هست وهنوز که هنوز خوبه ..
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسلام..
دوست من با وجود این همه سهام خوب با تعدیل های پشت سسر هم مثل کرمانشاه مثل شپترو مثل قندیها مثل این غمارگ غبشهر ایا بهنظرتون کسی میاد فباهنر بخره ...
فباهنر رو زمانی میخرن که کل بازار از مثبت منغجر بشه وسهام افتابه سازی هم گیر نیاد ...
از یان سهام دوری کنید فعلا وقتی این سهمه سهام خوب مفت تو بازار هست ..امروز خرید قزوین قپیرا قشهد بهترنی خرید ها بود ..
در کنار خرید غبشهر وغمارگ هر کی خرید برد کرد ..
نظر
نظر