چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
    پرریسک جان با وجود رشد 300% برای گروه قندی به نظر شما این گروه را مستعد رشد می دانید؟ من موندم قزوین 300 تومانی را هیچکس نمی خرید ولی قزوین 900 تومانی صف خرید دارد. به نظر شما قزوین، قپیرا و قشهد تا چه قیمت هایی می تونن رشد کنن؟ به هر حال یه روزی باید رشد این گروه متوقف بشه ، به نظر شما زمان آن نرسیده ؟ قزوین 2000 تومانی، قپیرا 2000 تومانی و قشهد 3000 تومانی .... :-/
    بنده به میزان رشد قیمتی توجه نمی کنم به میزان رشد سوداوری واینده سهم وگروه نگاه می کنم وبعد پی بر ای نرم ومعمول بازار رو میدم ...قیمت سهم دستم میاد ...

قزوین قپیرا قشهد سه قندی برتر در جذب چغندر بودن ..هر سه رون رو به رشد داشتن ودارن ...هر سه در منطقه خوش اب وهوا هستن ..در مقطعی افت بیمورد کردن ...چزا شما رشد رو از 300 حساب می کنی ..چرا نمی گید قزوین یک افت کاملا بیمورد اونم تجت جو روانی شدیدا منفی حاکم بر گروه قند رو کرد ..قزوین نرمال زیر 600 نباید می رفت ..ولی خوب بازار ایران هست فرصت خرید رویایی داد استفاده می کردید...

قشهد ظرفیت رو میخواد ببره به 70 هزار تن ..با تولید 70 هزرا تن سودش چند میشه ؟؟؟؟
    قزوین از 7 هزرا تن رسیده به 33 هزراتن ..برشه به 50 هزراتن سودش چقدر میشه ؟؟؟؟
    قپیرا بتونه امسال 65 هزرا تن تولید کنه سودش چقدر میشه ؟؟؟؟

چرا قزوین وقشهد چون اینها به نهایت تولید با حداکثر ظرفیت نرسیدن وتازه میخوان مثل قپیرا با حداکثر ظرفیت تولید کنن ..به همین خاطر جای رشد سود بیشتر دارن چون تعداد سهام قزوین وقشهد کمتر از قپیراست ...

قپیرا سال قبل بالای 50 هزرا تن تولید کرده وامسال هم بالای 65 در نظر می گیرم ..

پس حالا حالا این سه تا جای رشد دارن وقزوین قشهد باید پی بریا بالاتری بگیرن...همچنان صبر می کنیم ...اینها نظر منه ممکنه اشتباه باشه ...در ضمن بنده قندی دیگری رو در این قیمتها پیشنهاد خرید ندادم وندارم ....فقط قلر خوبه اونم فکر نکنم گیر احدی بیاد ..

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

پرریسک جان من می خواستم شنبه وارد گروه بشم، می خواستم بدونم ریسک سرمایه گذاری در گروه چقدره؟ من 3 قندی که شما فرمودید بررسی کردم + قلرست، قاصفهان و قمرو. و این سهام را خیلی خوب دونستم. ورود به این سهام در این قیمت ها را صلاح می دونید یا نه؟ کمااینکه شما از قیمت های پایین نسبت به خرید این سهام اعلام خرید کردید. به نظر شما غبهشهر و مارگارین هم می تونند همچنین بازدهی داشته باشند. ممنون

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

پرریسک جان من می خواستم شنبه وارد گروه بشم، می خواستم بدونم ریسک سرمایه گذاری در گروه چقدره؟ من 3 قندی که شما فرمودید بررسی کردم + قلرست، قاصفهان و قمرو. و این سهام را خیلی خوب دونستم. ورود به این سهام در این قیمت ها را صلاح می دونید یا نه؟ کمااینکه شما از قیمت های پایین نسبت به خرید این سهام اعلام خرید کردید. به نظر شما غبهشهر و مارگارین هم می تونند همچنین بازدهی داشته باشند. ممنون
        دوست عزیز چرا بنده این سه تا رو گفتم واسمی از اصفهان قمرو قلر نمیارم ..واقعا چرا؟؟؟

دوست وقتی می دانم یک سهمبه شما نخواهد رسید وزیر پایتان علف سبز خواهد شد می گویم بروید اصفهان دوم وسوم رو بخرید ....

بازار دارد راه اشتباه می رود بازدهی اصفهان دوم وسوم خیلی بیشتر خواهد بود شک نکیند حتی از خود اصفهان ....دلایلش رو در بالا گفتم ..از این اشتباه بازار نهایت استفاده رو شما بکنید ..

در مورد غبشهر وغمارگ نظرم رو گفتم وبه این دو سهم اعقتاد دارم وحالا بازار میخواهد در مورد این دو هم اشتباه کند بکند ...ما استفاده می کنیم ..

افرادی که اشتباه می کنند باید ضرر کنند تا ما سود کنیم ..اگر تحلیل اشتباه نبود کسی نمی امد کرمانشاه رو در 420 دو دستی به من وشما تقدیم کند ..یا کسی سیمان غرب رو در 260 نمی فروخت ..یا کسی شفارس رو در 250 نیم فروخت ...یا کسی قزوین رو در زیر 600 چوب حراج نمی زد ...وخیلی موارد دیگر ..همین الان هم خیلی سهام خوب رو دارن مفت می فروشن...

سعی کنید از اشتباهات بازار شما استفاده خود رو ببرید ...نه اینکه شما هم مثل بازار اشتباه کنید ..به جای خرید قزوین 350 تومنی بروید قثابت 350 تومنی بخرید ؟؟؟؟چرا چون قثابت حامی داره به اسم فدک قزوین نداره ...حامی کیلویی چنده ..سهام خوب حامی رو میخواد چیکار..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در ضمن ما هم انسانیم وما هم اشتباه می کنیم ..

ولی خوب برا اینکه این اشتباه هات ما برایمان گران تمام نشود ...

اولا سبد داریم ...دو ما حد ضرر داریم ..سوما با بنیادی جلو میریم واز خرید سهام با بنیادی ضعیف دوری می کنیم حتی اگر 10 برابر هم بشه ...چهارما هر سهمی رو در هر قیمتی خرید نمی کینم بلکه تا یک قیمتی در لیست خریدمان هست خطری شد از لیستمان خارج میشود ...

نظر

• taze vared
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 173

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دوست عزیز چرا بنده این سه تا رو گفتم واسمی از اصفهان قمرو قلر نمیارم ..واقعا چرا؟؟؟

دوست وقتی می دانم یک سهمبه شما نخواهد رسید وزیر پایتان علف سبز خواهد شد می گویم بروید اصفهان دوم وسوم رو بخرید ....

بازار دارد راه اشتباه می رود بازدهی اصفهان دوم وسوم خیلی بیشتر خواهد بود شک نکیند حتی از خود اصفهان ....دلایلش رو در بالا گفتم ..از این اشتباه بازار نهایت استفاده رو شما بکنید ..

در مورد غبشهر وغمارگ نظرم رو گفتم وبه این دو سهم اعقتاد دارم وحالا بازار میخواهد در مورد این دو هم اشتباه کند بکند ...ما استفاده می کنیم ..

افرادی که اشتباه می کنند باید ضرر کنند تا ما سود کنیم ..اگر تحلیل اشتباه نبود کسی نمی امد کرمانشاه رو در 420 دو دستی به من وشما تقدیم کند ..یا کسی سیمان غرب رو در 260 نمی فروخت ..یا کسی شفارس رو در 250 نیم فروخت ...یا کسی قزوین رو در زیر 600 چوب حراج نمی زد ...وخیلی موارد دیگر ..همین الان هم خیلی سهام خوب رو دارن مفت می فروشن...

سعی کنید از اشتباهات بازار شما استفاده خود رو ببرید ...نه اینکه شما هم مثل بازار اشتباه کنید ..به جای خرید قزوین 350 تومنی بروید قثابت 350 تومنی بخرید ؟؟؟؟چرا چون قثابت حامی داره به اسم فدک قزوین نداره ...حامی کیلویی چنده ..سهام خوب حامی رو میخواد چیکار..
            سلام جعفر جان
            آقا ما استفاده میکنیم یعنی هر چه پایینتر بیاد باز هم بخریم یا نه حد ضرر بزاریم
            اینکه میگی حد ضرر دوم فعال میشه باز چیه؟!
            الان حد ضرر غبشهر چنده؟

راستی تایرا رو چطور میبینی؟

نظر

• shimab
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 422

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              در ضمن ما هم انسانیم وما هم اشتباه می کنیم ..

ولی خوب برا اینکه این اشتباه هات ما برایمان گران تمام نشود ...

اولا سبد داریم ...دو ما حد ضرر داریم ..سوما با بنیادی جلو میریم واز خرید سهام با بنیادی ضعیف دوری می کنیم حتی اگر 10 برابر هم بشه ...چهارما هر سهمی رو در هر قیمتی خرید نمی کینم بلکه تا یک قیمتی در لیست خریدمان هست خطری شد از لیستمان خارج میشود ...
              جعفر خان الان 3 قندی که فرمودید در این قیمت ها در لیست خرید شما است؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

جعفر خان الان 3 قندی که فرمودید در این قیمت ها در لیست خرید شما است؟
                اگر امروز قصد خری قندی داشته باشم ..اگر قندیها رشدی براشون باشه ..

بنده کمریسک ترین وپر بازده ترین رو اینها می بینم ...هر چند قزوین الان چندین چند بار فرصت خرید داده براها گفیتم بخرید ..قشهد از 1030 گفتیم بخرید رو 1900 هم گفتیم خرید خوبه ..قپیرا هم از 820 داریم می گیم...

باز هم برا امروز با این قیمت قندیها این سه تا رو میخرم ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post

سلام جعفر جان
                  آقا ما استفاده میکنیم یعنی هر چه پایینتر بیاد باز هم بخریم یا نه حد ضرر بزاریم
                  اینکه میگی حد ضرر دوم فعال میشه باز چیه؟!
                  الان حد ضرر غبشهر چنده؟

راستی تایرا رو چطور میبینی؟
                  سلام..
                  دوست من حد ضرر بستکی به قیمت خرید شما دارد ..دیروز گفتم بالای 300 رفت با حد ضرر 290 ...سهم نتونست تثبیت بشه ..حد ضرر معمولا 5 تا 6 درصد میشه ..

بار اول کجا گفتیم بخرید ..روز بازگشایی گفتیم ..غمارگ زیر 260 بود حد ضرر گفتیم 240 ..برا غبشهر هم 890 ...برا خریدارهای اون روز هم این حد ضررها رو گفتیم ..

برا غبشهر هم برا خریداران بالای 1000 حد ضرر 1000 گفتیم ..

حالا قیمت خرید شما کجاست ..معمولا چند درصد حد ضرر می زارید ..اگر هم میان مدتی هستید که هیچ تا حد ضرر دوم صبر می کنید ومیانگین رو پایین میارید ..کوتاه مدتی باشید ونوسانگیر با شکست همون حد ضرر اول خارج میشید ...همین ..

نظر

• alirezasa
                    عضو فعال
                    • Jun 2012
                    • 508

اگه گروه قند برگرده چه حجم شناوری داره این قپیرا کی میتونه جمعش کنه؟

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                      دفعه قبلی رو 820 کی جمعش کرد ...

در ضمن ترس از مرگ بدتر از خود مرگ هست ...

برا سود کردن باید ریسک کرد اونم ریسک معقول ......

قپیرا با این بنیاد بخوادزمین بخوره به نظرتون اونوقت قندیها بی بنیاد چی میشن اونم بدون هیچ شناوری؟؟؟؟

سهم ارزنده هست ولی خوب هیچ سهمی یک شبه نه رشد می کند یک شبه هم سقوط نمی کند اونم سهمی با بنیادی قوی ....

دفعه فبل اکثر قندهای با بنیادی قوی فرصت خروج دادن اونهایی هم که فرصت خروج ندادن با سهامداری وپایین اوردن میانگین مجدد برگشتن به همون قیمتهای قبلی ..ولی سهام در پیت هنوز به قیمتهای قبلی نرسیدن ..ایا قشرین مجدد 1000 رو می بیند ...شیاد ببیند وشایدم نبیند ...

در ضمن شرایط امرزو کشور با شرایط اون موقع خیلی فرق کرده ..از تورم گرفته تا دلار وتا تحریمها ......

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

علیرضا خان 80000تاست حجم مبناش الان بازار دیگه به چشم یک سهم به اینها نگاه میکند نه اینکه چون بقیه سهمها ریختند اینا رشد میکنند یا فله ای صعود و سقوط کنند دیگه شما هم به چشم سهم نگاه کنید همون طور که سهمهای دیگر گروههای دیگر برگردندجمع میشوند یا نمیشوند اینا هم همینطور امیدوارم تونسته باشم ادای مطلب کنم

نظر

• alirezasa
                          عضو فعال
                          • Jun 2012
                          • 508

میدونی جعفر خان منم خودم دارم از قندیها سود میبرم ولی خدایش تو کتم نمیره که حجم مبنای 28000تایی 1500000تا صف خرید داشته باشه .البته شاید این جوری هم خوب نباشه .یاد شرکتهای هرمی میفتم و میگم اخرین نفری که میخره کیه ؟

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

میدونی جعفر خان منم خودم دارم از قندیها سود میبرم ولی خدایش تو کتم نمیره که حجم مبنای 28000تایی 1500000تا صف خرید داشته باشه .البته شاید این جوری هم خوب نباشه .یاد شرکتهای هرمی میفتم و میگم اخرین نفری که میخره کیه ؟
                            خوب دلیل سود سازی بالای گروه قند همین سرمایه کم هست ..وگرنه از رشدهای اینچنین خبری نبود ..100 تومن این اونور شدن شکر 30-40 درصد سود قندیها رو بالا پایین می کنه ...یا تولیدشون 30-40 درصد بالا پایین میشه سودشون 70-80 درصد بالا پایین میشه ..کدوم صنعتی اینطوریه ..

نظر شما در مورد فایرا چیه ..اینم مثل قندیها سرمایه کم داره ..برید تو بورس کالا ببیند بالا رفتن محصولات این سهم باهاش چه کرد از زیان 100 تومن رسیده به بالای 120 تومن سود در سه ماهه ..تازه این اولشه ...

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

استاد خسته نباشید در صورت امکان یک پیش بینی از وضعیت شیران بعد از مجمع هم ارائه بدید سپاسگزارم
                              [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                                جناب پر ریسک با توجه به سه روز تعطیلی (چنانچه فرصت داشتید) این مقایسه گزارش های شراز را توضیح دهید تا دوستان همگی استفاده کنند. قبلا گفته بودید که بر اساس روش خودتون به عدد 120 رسیده بودید.
                                ممنون
                                . . . ؟
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X