چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Aug 2025
    • 536

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    قیمت افتابه هم دو برابر شده ..تنها کالایی که رشد نکرده این شکر هست ..

انگاتری مردم غیر شکر هیچ چی نمی خورن شکر 100یا 200 تومن گرون بشه این ملت همه چی رو می ریزن به هم ..بابا قیمت همه چی دو برابر شده ..ما نمی خواهیم شکر دو برابر بشه فقط 200 تومن گرون بشه ..با این تورم خیلی زیاده ..

همچنان صبر می کنیم ..
    این سلطان شکر خیلی مثل اینکه سلطانه

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

با سلام .1920 /.
      [b]
      قشهد!!!!
      یعنی ممکن است تا 15در صد اصلاح کند؟
      حجم مبنا و شناور کم - امکان افزایش تعرفه و....
      امروز اولین پله خریداری گردید.[/:))b]
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
        [b]
        قشهد!!!!
        یعنی ممکن است تا 15در صد اصلاح کند؟
        حجم مبنا و شناور کم - امکان افزایش تعرفه و....
        امروز اولین پله خریداری گردید.[/:))b]

احتمال زیاد خیلی از دوستان تازه امروز وارد شدن والان شاید کمی نگران باشن ..
        هر چند از 1900 همینطور داریم میگیم اقا بخرید ..البته از 1030 گفتیم ولی دفعه دوم 1900بود ..ولی خوب همیشه دوستانی هستن که عقب می مونن ..

حمایت های سهم رو میگم ..2200..اگر منفی شد 2050 واینم شکست 1920 محکمترین حمایت سهم هست ..هدف قیمتی هم همچنان بالای 3000 می بینم ..با افزایش نرخ وافزایش ظرفیت که هردو رخ خواهد داد ..کاملا بنیادی ..

ممنون. البته امروز تعداد کمی خریدم و از شنبه با توجه به شرایط ارزی اضافه یا می فروشم
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

سلام جعفر جان
          این دو روزه نبودم مشهد دعاگو بودم
          واقعا اونجا دعات کردم که خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده و به مالت هم وسعت و برکت
          خوش به حالت که علم و مهارتی که داری رو در راه راهنمایی و کمک به مردم استفاده میکنی و این باعث شده همیشه کلی دعای خیر پشت سرت باشه ، ما که دعاگوتیم...
          ممنون بخاطر همه زحمتایی که میکشی

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

پر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده ظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.

نظر

• hamid_farahy
              عضو فعال
              • May 2012
              • 463

پر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده نظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

فقط به میزان تقضا در قزوین قشهد هگمتان توجه کنید ..خصوصا قشهد ..لیدر قندیها قشهد خواهد شد شک نکنید ....در ضمن با 100 تومن بالا پایین شدن دلار سهام خود ر مفت نفروشید ...بارها گفتم جماعت سهامدار زودباوریترین وساده ترین قشر جامعه هستن ....

ولی در جامعه بازاریها حتی حاضر نیستن از یک دلار خود هم بگذرن ....دلیل موفقیت اونها جلو رفتن با واقعیات جامعه بوده ولی سهامدارها با رویا جلو رفتن ...
                جعفر جان واقعا به این حرفت اعتقاد دارم =d>
                دلیل موفقیت بازاری ها همینه .... بدون انفعال در برابر هر اتفاقی
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                  سلام
                  ببخشید دوستان این سواو اینجا میذارم ..ناظر سایت اگه تاپیک خاصی میدونه اونجا انتقالش بده
                  راستش از دیشب مرورگر فایر فاکس سایت tsetmc رو برام اینطوری نمیشه
                  �YP��Wmo�6� ��U�:l)΋�ؖ�� n��&k��`$�R#� E��>lh�b�ؗl� E ���!�fGю'�R���"u�{����� �f�¸���f!+����!�T!���b�ѕ��!G�A=Y�4uEk⶘�� ���.n���rZ!υ�����*���Y�}|�E��Ct�?�?�����~�~��/��6���X��yN�h�C�zZ��&a�H ��5��!:N�\������h虪���Ƶ���>� ��\UP� �rH��euQumO}��hrç��3�$>��@>�^9K]�{5ϓ4Iރ��x@�k��d\���<�Į�$��"Ȼ�m�=��#�}�x�J���� N��� ��6��3v�bmE����܏��

کل صفحه اینطوری میشه برام.فقط هم همین سایت اینطور میشه .صفحان مفید آنلاین رو هم نشون نمیده .
                  چند بار نصب و حذف کردم اما فایده نداشت .چیکار کنم؟

مرورگر safari هم نصب کردم اون فقط دیشب کارکرد دیگه اصلا باز نمیشه .چرا؟
                  google chrom is ok
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

در اصل توسط ali123456123456 پست شده است View Post
                    سلام پرریسک عزیز، سبد سهام من: فخوز 1850 قشرین 471 قشیر 1170 نفت بهران 1892 وپترو 71 تومان خریده ام، لطف کنید پیگیری کنید من کدام یک از اینها را بفروشم و کدام را نگه دارم، با ضرر حداقلی، اولین باره آمده بورس و پشیمانم، منتظر لطف شما هستم. راهنمایی کنید همان را انجام می دهم.
                    با اجازه پرریسک جان به نظرم فخوز را نگه دارین..... ;)

نظر

• AAbas
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 165

پرریسک جان با این قضیه ارز 2درصد زیر قیمت بازار هنوز نظری رو پارسان نداری؟

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

وزیر اقتصاد در شبکه خبری دو امروز در مورد ارز همه چی رو گفت ..منتظر واکنش بازار ارز به این صحبتها باشیم ..گفته شد ارز 2 درصد زیر قیمت بازار عرضه خواهد شد برا واردکننده ها ....باید دید واکنش بازار چیست...

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                          پر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده نظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.
                          فعلا باید منتظر واکنش بازار ارز باشیم ...باید دید فردا وهفته بعد ارز چه سمتی میره ..کوتاه مدت شاید کمی گروه بره برا اصلاح اکر دلار هم اصلاح بشه به جهت تاثیر روانی ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط AAbas پست شده است View Post
                            پرریسک جان با این قضیه ارز 2درصد زیر قیمت بازار هنوز نظری رو پارسان نداری؟
                            پارسان بنده کی گفتم نطری ندارم .نطرم در تاپیک پارسان بوده ..ولی بنده میگم خرید پارسان با سود 200 رو قیمت 650 بهتره یا خرید کرمانشاه با سود 200 تومن رو 550...شما هر کدوم رو بهتر می دونی اون رو بخر...منطق من میگه کرمانشاه ..

البته پارسان مجمع زودتر میره ولی باز هم کرمانشاه رو برتر می بینم

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                              سلام جعفر جان
                              این دو روزه نبودم مشهد دعاگو بودم
                              واقعا اونجا دعات کردم که خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده و به مالت هم وسعت و برکت
                              خوش به حالت که علم و مهارتی که داری رو در راه راهنمایی و کمک به مردم استفاده میکنی و این باعث شده همیشه کلی دعای خیر پشت سرت باشه ، ما که دعاگوتیم...
                              ممنون بخاطر همه زحمتایی که میکشی
                              سلام..
                              زیارت قبول باشه...همین دعای دوستان برا ما کافیه ...
                              این ها تحلیل نیست ..چند تا خط خطی می کنیم ..دوستان لطف دارن ..موفق باشید..

نظر

• shimab
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 422

جعفر خان خسته نباشي، از صبح با اين همه تحليل و بررسي و وقتي كه مي ذاريد خسته نمي شي، خدا قوت
                                جعفر خان شبندر و شراز را امروز چه طور ديديد؟

نظر

در حال کار...
                                X