در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post[b]
قشهد!!!!
یعنی ممکن است تا 15در صد اصلاح کند؟
حجم مبنا و شناور کم - امکان افزایش تعرفه و....
امروز اولین پله خریداری گردید.[/:))b]
احتمال زیاد خیلی از دوستان تازه امروز وارد شدن والان شاید کمی نگران باشن ..
هر چند از 1900 همینطور داریم میگیم اقا بخرید ..البته از 1030 گفتیم ولی دفعه دوم 1900بود ..ولی خوب همیشه دوستانی هستن که عقب می مونن ..
حمایت های سهم رو میگم ..2200..اگر منفی شد 2050 واینم شکست 1920 محکمترین حمایت سهم هست ..هدف قیمتی هم همچنان بالای 3000 می بینم ..با افزایش نرخ وافزایش ظرفیت که هردو رخ خواهد داد ..کاملا بنیادی ..
ممنون. البته امروز تعداد کمی خریدم و از شنبه با توجه به شرایط ارزی اضافه یا می فروشمصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام جعفر جان
این دو روزه نبودم مشهد دعاگو بودم
واقعا اونجا دعات کردم که خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده و به مالت هم وسعت و برکت
خوش به حالت که علم و مهارتی که داری رو در راه راهنمایی و کمک به مردم استفاده میکنی و این باعث شده همیشه کلی دعای خیر پشت سرت باشه ، ما که دعاگوتیم...
ممنون بخاطر همه زحمتایی که میکشی
نظر
-
پر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده ظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.
نظر
-
پر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده نظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفقط به میزان تقضا در قزوین قشهد هگمتان توجه کنید ..خصوصا قشهد ..لیدر قندیها قشهد خواهد شد شک نکنید ....در ضمن با 100 تومن بالا پایین شدن دلار سهام خود ر مفت نفروشید ...بارها گفتم جماعت سهامدار زودباوریترین وساده ترین قشر جامعه هستن ....
ولی در جامعه بازاریها حتی حاضر نیستن از یک دلار خود هم بگذرن ....دلیل موفقیت اونها جلو رفتن با واقعیات جامعه بوده ولی سهامدارها با رویا جلو رفتن ...
دلیل موفقیت بازاری ها همینه .... بدون انفعال در برابر هر اتفاقیوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسلام
ببخشید دوستان این سواو اینجا میذارم ..ناظر سایت اگه تاپیک خاصی میدونه اونجا انتقالش بده
راستش از دیشب مرورگر فایر فاکس سایت tsetmc رو برام اینطوری نمیشه
�YP��Wmo�6� ��U�:l)�ؖ��n��&k��`$�R#� E��>lh�b�ؗl� E���!�fGю'�R���"u�{����� �f�¸���f!+����!�T!���b�ѕ��!G�A=Y�4uEk�� ���.n���rZ!υ�����*���Y�}|�E��Ct�?�?�����~�~��/��6���X��yN�h�C�zZ��&a�H ��5��!:N�\������h虪���Ƶ���>���\UP� �rH��euQumO}��hrç��3�$>��@>�^9K]�{5ϓ4Iރ��x@�k��d\���<�Į�$��"Ȼ�m�=��#�}�x�J���� N�����6��3v�bmE������
کل صفحه اینطوری میشه برام.فقط هم همین سایت اینطور میشه .صفحان مفید آنلاین رو هم نشون نمیده .
چند بار نصب و حذف کردم اما فایده نداشت .چیکار کنم؟
مرورگر safari هم نصب کردم اون فقط دیشب کارکرد دیگه اصلا باز نمیشه .چرا؟وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده است View Postسلام پرریسک عزیز، سبد سهام من: فخوز 1850 قشرین 471 قشیر 1170 نفت بهران 1892 وپترو 71 تومان خریده ام، لطف کنید پیگیری کنید من کدام یک از اینها را بفروشم و کدام را نگه دارم، با ضرر حداقلی، اولین باره آمده بورس و پشیمانم، منتظر لطف شما هستم. راهنمایی کنید همان را انجام می دهم.وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز حجم معاملاتی قپیرا خیلی زیاد شده نظرتون چیه ؟ سهامدار بالای 1 درصدم هم که اضافه نشده.
نظر
-
در اصل توسط AAbas پست شده است View Postپرریسک جان با این قضیه ارز 2درصد زیر قیمت بازار هنوز نظری رو پارسان نداری؟
البته پارسان مجمع زودتر میره ولی باز هم کرمانشاه رو برتر می بینم
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postسلام جعفر جان
این دو روزه نبودم مشهد دعاگو بودم
واقعا اونجا دعات کردم که خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده و به مالت هم وسعت و برکت
خوش به حالت که علم و مهارتی که داری رو در راه راهنمایی و کمک به مردم استفاده میکنی و این باعث شده همیشه کلی دعای خیر پشت سرت باشه ، ما که دعاگوتیم...
ممنون بخاطر همه زحمتایی که میکشی
زیارت قبول باشه...همین دعای دوستان برا ما کافیه ...
این ها تحلیل نیست ..چند تا خط خطی می کنیم ..دوستان لطف دارن ..موفق باشید..
نظر
نظر