کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پتروشیمی کرمانشاه:
عطش حقوقی ها و برخی حقیقی ها برای خرید این سهم هنوز فروکش نکرده است......شرکت های صادر کننده محصولات پتروشیمی ....به زودی گزارش همراه با تعدیل خود را روانه بازار خواهند کرد................
گفتم قندیها شاید به اصلاح نیاز داشته باشن ...فعلا کمی اصلاح ...بعلا از بقیه بازار استفاده کنید از فولاد گرفته تا حتوکا وتوکا توریل وکرمانشاه وکلی سهام دیگر.....گروه سیمان ....
گفتم قندیها شاید به اصلاح نیاز داشته باشن ...فعلا کمی اصلاح ...بعلا از بقیه بازار استفاده کنید از فولاد گرفته تا حتوکا وتوکا توریل وکرمانشاه وکلی سهام دیگر.....گروه سیمان ....
واقعا این صف فروش های قندی ها ، من و به خنده می اندازه بازار این همه بدون تحلیل هم جالبه ، وقتی قنیشا قراره قند رو 1330 بفروشه وقتی قشیر توی بورس کالا قراره قند هاشو بفروشه وقتی قزوین قراره که گزارش تعدیل مثبت بده این صف فروش ها برا چیه من یکی موندم چرا؟ ولی اشکال نداره یکی دوتا منفی لازمه واقعا لازمه که بعضی ها بعد ها حسرت بخورند..... هرچند اصلا دوست ندارم سهامدار جز هیچوقت ضرر کنه.
از ماست که بر ماست
نمابورس یه خبر فوالعاده در مورد قندی ها زده تا جایی که یادم میاد این سایت چندان موافق قندی ها نبود حالا چی شده که به قندی ها پرداخته ... شاید دیگه واقعا به همگان ثابت شده که در شرایط فعلی بهترین گروه همین گروه قنده و روند امروز و روندهایی مثل این همش بازیه که تعداد سهام بیشتری نصیب خودشون کنند .
نمابورس
گفته شده با افزایش شدید نرخ ارز و قطع موقت تخصیص ارز با نرخ مرجع برای واردات شکر ، بزودی بازار شکر در کشور دچار بحران خواهد شد که افزایش شدید قیمت قند و شکر یکی از پیامدهای ان است
پرریسک جان کرماشاه و سغرب رو دارم از بین بقیه کدوم واسه خرید امروز رشد کمتری کرده بخرم.
عذر خواهی میکنم چون فقط وتوکا رو زیر نظر داشتم
فقط فقط وتوکا ...دوست من 240 رو شکست ..حد ضرر 240 ..هدف قیمتی 280 ..در ضمن چند وقت دگه مجمع هست 25 حداقل میده شایدم 40 یا 50 داد ....تا 280 وبعد بالای 320 جا داره ...
باميد خدا امروز از معاملات وتوكا و فولاد و غپينو لذت ميبرم. قشهد هم با ميانگين 2160 دارم . در صورت روون شدن معاملات قنديهاي همچنان اولويتها بترتيب قزوين ، قشهد . قهگمتان و قپيرا هستن؟ ممنونم
همچنين نظرت رو درخصوص وساپا و رايان ميخواستم بدونم. آيا شرايط هر دو با توجه به جو خودروئيها صعودي شده و مقاومتهاي پيش رو هر كدوم چه هستن؟
باميد خدا امروز از معاملات وتوكا و فولاد و غپينو لذت ميبرم. قشهد هم با ميانگين 2160 دارم . در صورت روون شدن معاملات قنديهاي همچنان اولويتها بترتيب قزوين ، قشهد . قهگمتان و قپيرا هستن؟ ممنونم
همچنين نظرت رو درخصوص وساپا و رايان ميخواستم بدونم. آيا شرايط هر دو با توجه به جو خودروئيها صعودي شده و مقاومتهاي پيش رو هر كدوم چه هستن؟
رایان روز اخر خریدش طلا بود ..هر کی خرید برد کرد ..هدف فکر کنم 240 باشه ..
نظر