چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negar
    ستاره دار(2)
    • Aug 2025
    • 536

در اصل توسط misha پست شده است View Post
    يعني سهام قندي پرپر گفتم كه من نبايدبخرم الان همه اونايي كه من خريدمو امروز صف خريد بود فرداميشه صف فروش عجب گرفتاري شديم ولي خب دلار ارزون بشه همه ايناروقبول دارم من ضرر كنم بهتره تا اينكه همه مردم تو ضرر باشن
    میشا جان حالا کو گفتن غیر ممکنه فردو را ببندیم این بستن مرکز هسته ای جز مفاد غربیها برای اونم نه لغو تحریم همون چند تا لوازم هواپیماووو ایناست الان در این 2 روز امریکا و انگلیس چندتا کشور غربی تصمیم گرفتند تحریمها را افزایش دهند و یک سری صحبتها برای جلوگیری از تحریمهای شدیدتر است و جلوگیری از جنگی که ایران و اسراییل این روزها به هم وعده میدهند
    امریکا هنوز داره بررسی میکنه تحریمهای دوران جنگ سرد روسها را بردارد یا نه

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

سلام
      لطفا متن خبر رو کامل بخونید بعد بگید چی میریزه!!
      زود قضاوت نکنید
      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• سهراب 1
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 159

در اصل توسط misha پست شده است View Post
        يعني سهام قندي پرپر گفتم كه من نبايدبخرم الان همه اونايي كه من خريدمو امروز صف خريد بود فرداميشه صف فروش عجب گرفتاري شديم ولي خب دلار ارزون بشه همه ايناروقبول دارم من ضرر كنم بهتره تا اينكه همه مردم تو ضرر باشن
        شما بابت چي نگراني ؟؟ اگر هم توافقي صورت بگيره و قرار باشه دلار و قيمتها پائين بياد فكر مي كني در يكي دو روز اين اتفاق مي افته ؟؟؟ تو اين مملكت افزايش قيمتها ( دلار - طلا- مواد خوراكي و عيره ) با سرعت نور انجام ميشه و پائين اومدن اونها با سرعت لاك پشت . زياد دربنداين حرفها نباشيد . به قول جعفر خان حد ضرر رو براي همچين روزهايي گذاشتن . فعلا با روند همراه باشيد و لذت ببريد .

نظر

• مسعود
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 128

سلام
          فعلا که دلار اومده پایین

یعنی میشه؟ :)

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Aug 2025
            • 536

در واکنش به اظهارات احمدینژاد در «نیویورک»
            کاخ سفید: تمامی گزینهها در قبال ایران روی میز است
            خبرگزاری فارس: سخنگوی کاخ سفید ضمن تأکید بر اینکه «ایران» یکی از موضوعات مورد سخنرانی رئیسجمهوری آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل است، تأکید کرد تمامی گزینهها در قبال ایران روی میز قرار دارد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه «تایمز» اسرائیل، «جی کارنی» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید در واکنش به اظهارات «محمود احمدینژاد» در نشست «حاکمیت قانون» در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: رئیسجمهور احمدینژاد هرچیز توهینآمیز، احمقانه و برخی اوقات نامفهوم را به صورت یک نظم و ترتیب خاصی مطرح میکند. آنچه که او باید بر آن تمرکز کند عدم پایبندی دولت ایران به تعهدات بینالمللی و قطعنامههای سازمان ملل است.

*فشارها همچنان به ایران ادامه دارد

وی ادامه داد: این عدم پایبندی که به واسطه رهبری رئیسجمهوری ایران بوده، به اعمال فشار بیسابقه به تهران و دولت احمدینژاد منتهی شده است و همچنین به انزوای دیپلماتیکی منجر شده است و پیامدهای بیش از اندازه اقتصادی برای ایران به همراه داشته است و این فشارها همچنان ادامه دارد.
            ......
            .....
            تازه رییس حمهور دارند تو سازمان ملل صحبت میکنند حرفای فرداشم بزنه و....

نظر

• سعید پور احمدی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1339

چه خبره چرا دلار سقوط کرد؟!!!!!!!!!!
              سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Aug 2025
                • 536

مگه چند شده که سقوط کرده صبح که 2550 بود الان چند شده؟مرسی

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                  تا 2650 رفته بود تو نیم ساعت آخر معاملات افتاد تا 2580تومن!!!!باید ببینیم فردا چه میشه نمیشه قضاوت کرد آخه خبری نشده که!!!
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مسعود
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 128

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                    تا 2655 هم رسید
                    ولی الان ... :-/

نظر

• مسعود
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                      تا 2650 رفته بود تو نیم ساعت آخر معاملات افتاد تا 2580تومن!!!!باید ببینیم فردا چه میشه نمیشه قضاوت کرد آخه خبری نشده که!!!
                      ولی توی رسا آخریت قیمت 2545 هست

نظر

• Fundamental
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 697

در اصل توسط مسعود پست شده است View Post
                        ولی توی رسا آخریت قیمت 2545 هست

ایران پیشنهاد داد: توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد در ازای لغو تحریمها

با این خبر بازار دلار و سکه ملتهب شده همه فروشنده هستند زنگ زدم به یکی از دلال های افشار گفت همین الان دلار رو 2400 بهت میدم.دلار از 2650 رسیده به 2550 نرخ رسمی که اعلام شده.
                        تو بازار کامپیوتر و موبایل همه فروشنده هستند دارن جنساشون رو با ضرر رد میکنند.وحشتناک ملتهب شده بازار ... همه فروشنده.

نظر

• سهراب 1
                          عضو عادی
                          • Jun 2012
                          • 159

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                          چه خبره چرا دلار سقوط کرد؟!!!!!!!!!!
                          دوست عزيز كاهش 100 تومني قيمت دلار رو كه بهش سقوط نمي گن . هر وقت اومد زير 2000 اون وقت ميگيم سقوط كرد .

نظر

• سهراب 1
                            عضو عادی
                            • Jun 2012
                            • 159

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post

با این خبر بازار دلار و سکه ملتهب شده همه فروشنده هستند زنگ زدم به یکی از دلال های افشار گفت همین الان دلار رو 2400 بهت میدم.دلار از 2650 رسیده به 2550 نرخ رسمی که اعلام شده.
                            تو بازار کامپیوتر و موبایل همه فروشنده هستند دارن جنساشون رو با ضرر رد میکنند.وحشتناک ملتهب شده بازار ... همه فروشنده.
                            سعي نكنيد جو سازي كنيد . بنده خودم در بازار كامپيوتر فعاليت دارم و اصلا اين حرفهايي كه مي زنيد صحت نداره . همين امروز قيمت مانيتور و پرينتر و برخي اقلام ديگه افزايش داشت . تعدادي از اعضاي اين سايت دوستاني هستند كه تازه وارد بورس شدن و با اين حرف شما جز استرس و دلشوره چيزي نصيبشون نميشه . كمي منصف باشيد .

نظر

• Fundamental
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 697

در اصل توسط سهراب 1 پست شده است View Post
                              سعي نكنيد جو سازي كنيد . بنده خودم در بازار كامپيوتر فعاليت دارم و اصلا اين حرفهايي كه مي زنيد صحت نداره . همين امروز قيمت مانيتور و پرينتر و برخي اقلام ديگه افزايش قيمت داشت . تعدادي از اعضاي اين سايت دوستاني هستند كه تازه وارد بورس شدن و با اين حرف شما جز استرس و دلشوره چيزي نصيبشون نميشه . كمي منصف باشيد .
                              شما کدوم بازار کامپیوتر هستید ؟
                              ایران ؟ پارسیان ؟ پایتخت ؟
                              جو سازی چیه ؟؟؟ چه دلیلی داره من این کار رو انجام بدم ؟ اگر دلار ریزشی باشه به نفع همه ما هست.تو این بازار رو به بالا چه دلیلی داره دقیقا 10 دقیقه بعد از منتشر شدن این خبر دلار 100 ریزش داشته باشه !!!!... . شما میتونی از دلال های کنار خیابان الان دلار را زیر 2400 تهیه کنید. سایتها قیمت ها را نهایتا تا ساعت 7 شب اپدیت میکنند.اگر هم قیمت به شما اینطوری میدن میخوان درز نکنه چون اولین نفری که ضرر میکنه خودش هست.فردا این ریزش قیمت ادامه دار خواهد بود.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post

یعنی فردا حجم مبنای قندیها رو میدن ..

در ضمن این خبر تازه نیست ..ایران خیلی وقته داره این امتیاز رو میده ولی اون وری ها دست برتر رو دارن فعلا وبا این خبر راضی نمیشن ..

بنده هم می گم توافق ولی نگفتم خاله بازی ..چند روز دیگه تحرمیها برداشته شد وایران خزانه رو پر کرد از دلار دوباره هوش کرد غنی سازی 20 درصد بکنه اونوقت دوباره بیا کل دنیا رو قانع کن که ایران باید تحریم بشه ..

توافق یعنی تمام تجهیزات بار هواپیما روانه اونور ..غیر این همهی اینها خاله بازی هست واونری ها الان که می بینن فشارها داره اثر می کنه به این چیزها راضی نمیشن ..پس خودتون رو گول نزنید ...ولی خوب این خبر نشون میده فشار ها جواب داده خوبیم جواب حالا هی بگن تحریم اثر نداره ...تازه اولشه کجاش رو دیدن..

نظر

در حال کار...
                                X