چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط jeneral35 پست شده است View Post
    سلام پر ریسک جان
    به دلیل بسیار مهمی قشهدم را باید تا 10 روز آینده بفروشم هر چند که خیلی از این بابت نا راحتم ولی به خاطر اجناسم که در گمرک گیر کرده پول لازم هستم
    تا 10 روز اتی قیمت رو چند میبینی حدودی؟
    اگه میشه خصوصی بگید ممنون میشم
    سلام..

پیشگو نیستم ..نوستراداموس هم نیستم ..

تا 10 روز اینده ..بنده از یک دقیقه بعد خود بی خبرم ..10 روز ..

دوست من بارها گفتم با روند همراه بشید همین ..سهمی بنیاید تایید بشه از نظر تکنیکال هم روند صعود بگیره در همون ابتدای روند خرید میشه بعد حد ضرر تا زمانی که روند سهم نزولی بشه یا سهامداری می کنیم یا نوسان میگیرم ....

روند نوزل تایید شد سهم از لیست خارج میشه ...

قشهد روند صعود داره ..افراد کوتاه مدت حد ضرر ببرن رو 2200..هدف همچنان بالای 3000..

میان مدتیها تاوقتی قشهد زیر 2118 تومن تثبیت نشه همچنان روند سهم صعودی هست ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
      سلام پرریسک عزیز

به نظر شما بین قشهد و قپیرا با توجه به قیمت های فعلی و معاملاتی که در این دو انجام می شود بازدهی کدام را بیشتر می دانید؟

با تشکر
      سلام ..بنده قشهد رو کمریسک تر ودارای بازدهی بیشتر می بینم ..

دلیل هم قشهد با سرمایه 33 میلیون سهمی دار توان تولید رو به 70 هزار تن میرسونه ..قپیرا با سرمایه 100 میل سهم توان تولید 70 هزرا تن داره ..یعنی قپیرا حدودا 3 برابر قشهدسهم داره والان داره رو قیمت 3600 معامله میشه اگر با قشهد قیاس کنیم ولی قشهد رو 2200...در ضمن قشهد سهامدار قند ارومیه هست شکر رو 1170 دیده ...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
        از پرریسک عزیز تشکر میکنم ببخشید زیاد مزاحمت شدم مرسی عزیز
        دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه برای منم دیتا نمیگیره بعضی وقت ها دیتا رو میگیره ولی توی امی بروکر اطلاعات اپدیت نمیشن
        ببخشید باعث شلوغی تاپیک شد
        من موفق به دریافت داده شدم ..
        بر روی ایجاد فایل های معاملات در تی ای کلاینت کلیک کنید تا مجدد کل داده ها بیاد ..برا بنده مشکل رفع شد ..

نظر

• saeedte
          عضو فعال
          • May 2012
          • 478

جعفر جان اگه قپیرا 1265 رو رد کنه تغییری تو اولویت خرید قندیها ایجاد میشه ؟
          یعنی مثلا میاد تو اولویت سوم ؟ یا همون پنجمه کلا ؟

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
            جعفر جان اگه قپیرا 1265 رو رد کنه تغییری تو اولویت خرید قندیها ایجاد میشه ؟
            یعنی مثلا میاد تو اولویت سوم ؟ یا همون پنجمه کلا ؟
            اولویت قندیها همچنان قزوین قشهدهگمتان قمرو قپیرا ...

هر قدر قپیرا بره بالاتر این چهار تا بیشتر در صدر قرار میگیرن وگفتم شاید قشهد بیاد در صدر لیست خرید گروه قند ..البته بازار دلایلی خاص خودش رو داره وبه پی برای اینها توجه می کنه ما ه دلایل خود رو ...برا شخص من سرمایه کمتر وتوان تولید بالا در کنار اون قرار گرفتن در منطقه خوش اب وهوا ملاک هست ..

قزوین قشهد این دوامیتاز رو دارن ودر سالهای قبل در صدر 4 قندی برتر در جذب چغندر بودن ..توان تولید هم بالاست ویا دارن افزایش میدن ..

نظر

• e.hamedi
              ستاره دار(13)
              • Jun 2012
              • 379

پرریسک نظرتان راجب ولساپا ، کمنگنز و چکاوه برای هفته آتی چیست؟

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

درود بر پرریسک گرامی و سایر دوستان
                تقاضا دارم بفرمایید اینکه سیلام اعلام کرده علی رغم افزایش قیمت سیمان تمایلی به تعدیل نداره باعث ریزش سهامدارانش و عرضه صف فروش آن در شنبه خواهد شد؟؟ کلا نگهداری این سهم رو به صلاح می دانید یا خیر؟
                بدرود
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• Fundamental
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 697

در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Post
                  درود بر پرریسک گرامی و سایر دوستان
                  تقاضا دارم بفرمایید اینکه سیلام اعلام کرده علی رغم افزایش قیمت سیمان تمایلی به تعدیل نداره باعث ریزش سهامدارانش و عرضه صف فروش آن در شنبه خواهد شد؟؟ کلا نگهداری این سهم رو به صلاح می دانید یا خیر؟
                  بدرود
                  سلام دوست عزیز سیمان ایلام فقط صادرات داره بخاطر همین افزایش تعدیل شاملش نمیشه و باید بزودی افزایش نرخ دلار ازاد بر بودجه ش تغییر بده که حتما میده و این سهم حداقل با این نرخ دلار شایسته قیمت بالای 400 تومان رو داره و اصلا توصیه به فروش ندارم و مطمئعنا این سهم بزودی شکوفا میشه و صف خرید میلیونی تشکیل میده.

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                    سلام دوست عزیز سیمان ایلام فقط صادرات داره بخاطر همین افزایش تعدیل شاملش نمیشه و باید بزودی افزایش نرخ دلار ازاد بر بودجه ش تغییر بده که حتما میده و این سهم حداقل با این نرخ دلار شایسته قیمت بالای 400 تومان رو داره و اصلا توصیه به فروش ندارم و مطمئعنا این سهم بزودی شکوفا میشه و صف خرید میلیونی تشکیل میده.
                    سپاس از تحلیل مفید و گویای شما. با رعایت اختصار جواب دلخواهم رو دادین. :x
                    حال اگه دوستان در مورد حفاری شمال هم پرسش های مرا پاسخ دهند محبت می کنند.
                    1- "سود انباشته هر سهم" در گزارش 3 ماهه سال مالی 91 به بالاترین عدد سال های اخیر خود رسید. می توان تحریم ها را بر عملکرد آن بی اثر دانست یا دلیل دیگری مانند رشد قیمت ارز وجود دارد ؟2 - با توجه به اینکه زمان اعلام گزارش 6ماهه معمولا اوایل دی ماه است سهم قابلیت صبر و سهامداری دارد؟:-/ یا بهتر است چه زمان خروج نهایی از آن صورت گیرد؟
                    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/09/28, 04:48.
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

سلام پرريسك عزيز نظرتون در مورد خريد بانك پاسارگاد چيه؟ ممنون
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• شطرنج باز
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 169

با سلام خدمت آقای پر ریسک
                        با توجه به اینکه مجمع فوق العاده خبهمن روز 15/7/ بابت افزایش سرمایه (44 درصد از محل آورده نقدی ) میباشد و بنده 330هزار سهم دارم سوالم از جنابعالی این است که حق تقدم هایم را بفروشم یا تبدیل به سهم کنم ممنون میشم جواب بدهید؟
                        سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط e.hamedi پست شده است View Post
                          پرریسک نظرتان راجب ولساپا ، کمنگنز و چکاوه برای هفته آتی چیست؟
                          ولساپا کمریسک تر ومطمئن تر هست ..
                          اون دوتا هم فعلا روند صعو دارن ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Post
                            با سلام خدمت آقای پر ریسک
                            با توجه به اینکه مجمع فوق العاده خبهمن روز 15/7/ بابت افزایش سرمایه (44 درصد از محل آورده نقدی ) میباشد و بنده 330هزار سهم دارم سوالم از جنابعالی این است که حق تقدم هایم را بفروشم یا تبدیل به سهم کنم ممنون میشم جواب بدهید؟
                            با سلام..
                            تا این بیاد افزایش سرمایه بده حق ها بیاد باز بشه قیمت بخوره کلی زمان هست ..از حالا بنده چی بگم ..باید قیمت بخوره ..باید شرایط بزارا رو بسنجیم بعد ..فعلا نظری ندارم خود سهم هم که فعلا روند صعود داره ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              سلام پرريسك عزيز نظرتون در مورد خريد بانك پاسارگاد چيه؟ ممنون
                              سلام..

بالای 143 روند صعود مگیره ..با هدف 160 ولی سهم سنگینی هست اینم لحاظ کنید ..من ولساپا رو بیشتر می پسندم ..

نظر

• خوشبخت
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 5464

سلام جعفر جان
                                کبافق هم فکر کنم با این اوضاع ارز و قیمتهای جهانی فلزات بررسیش خالی از لطف نباشه!>:d<
                                زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

در حال کار...
                                X