در اصل توسط parastom پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[b]پر ریسک خان
ممنون از این همه لطفی که دارید.
اگه ممکنه مداران را هم اورِِژانسی جواب دهید آیا وقت خریدش رسیده؟؟؟
هر موقع اوکی شد بسم ا...[/b]
البته بنیادی فعلا خبر خاصی ندارد و سهامدار حقوقی ... فعلا مانع رشد است.
تکنیکالی با شما!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post[b]پر ریسک خان
ممنون از این همه لطفی که دارید.
اگه ممکنه مداران را هم اورِِژانسی جواب دهید آیا وقت خریدش رسیده؟؟؟
هر موقع اوکی شد بسم ا...[/b]
البته بنیادی فعلا خبر خاصی ندارد و سهامدار حقوقی ... فعلا مانع رشد است.
تکنیکالی با شما!!!
بالای 198 روند صعود میگیره با هدف 240 .............
نظر
-
ﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ.ﻳﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﯽ.ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﻣﻦ ﺍﻼﻥ ﺳﻬﻢ ﺳﻐﺮﺏ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻣﮕﺮ ﭘﺮ ﺷﺪﻥ ﺣﺠﻤﺶ ﮐﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﺳﻬﻤﺎﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺻﻌﻮﺩ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﺜﺒﺘﺶ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﻳﮑﯽ ﺩﻭ ﺩﺭﺻﺪﻩ.ﺗﻮ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺍﮔﻪ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻧﻘﺪﻳﻨﮕﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺳﻬﺎﻣﻬﺎﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺻﻌﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﺑﻤﻮﺗﻮ ﺑﺎﺷﻪ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺳﻬﻤﺎ ﺻﺤﻴﺤﻪ ﻳﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﮕﻬﺸﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postﺟﻌﻔﺮ ﺟﺎﻥ ﺳﻼﻡ.ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ.ﻳﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﻓﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﯽ.ﺑﺮ ﻓﺮﺽ ﻣﻦ ﺍﻼﻥ ﺳﻬﻢ ﺳﻐﺮﺏ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻣﮕﺮ ﭘﺮ ﺷﺪﻥ ﺣﺠﻤﺶ ﮐﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﺳﻬﻤﺎﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺻﻌﻮﺩ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﺜﺒﺘﺶ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﻳﮑﯽ ﺩﻭ ﺩﺭﺻﺪﻩ.ﺗﻮ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺍﮔﻪ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﻧﻘﺪﻳﻨﮕﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﺮﻳﺪ ﺳﻬﺎﻣﻬﺎﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺻﻌﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﺑﻤﻮﺗﻮ ﺑﺎﺷﻪ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻳﻨﺠﻮﺭ ﺳﻬﻤﺎ ﺻﺤﻴﺤﻪ ﻳﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﮕﻬﺸﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ
بازار همیشه اینگونه نیست ..الان سهام افتابه سازی هم مثبت شده ولی دو روز دیگه که بازار منفی شد اونوقت شما حسرت همین سهامی که فروختی رو خواهی خورد ...
در ضمن بستگی به هدف قیمتی داره سیمان غرب هدف بالای 550 داره بموتو بالای 450 ..تقریبا هر دو یک هدف رو دارن فروش وتعویض توجیه نداره از نظر من ..این سهام برا دوستانی گفته میشه که نقد هستن ..
وگرنه الان غگل معامله نمیشه بفروشم بیام بموتو بخرم ..اینکار رو نمی کنم غگل در 6 ماه اینده به بنده 50 درصد هم بده راضی هستم ..هر چند شاید بموتو همین سود رو در یک ماه اینده بده ..ولی خوب ما به سود کم راضی هستیم ..
نظر
-
-
با سلام خدمت آقای پر ریسک
با توجه به اینکه مجمع فوق العاده خبهمن روز 15/7/ بابت افزایش سرمایه (44 درصد از محل آورده نقدی ) میباشد و بنده 330هزار سهم دارم سوالم از جنابعالی این است که حق تقدم هایم را بفروشم یا تبدیل به سهم کنم ممنون میشم جواب بدهید؟سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
نظر
-
سلام سيد جان
خوبي ؟
دوشنبه با جناب بارفروش درباره شماو آراد صحبت مي كردم .
ايشون هم مي گفتن ياد آراد بخير
ببخشيد اگه دير به دير سر مي زنم *خاطرت هميشه برا من عزيزه
اين سهمهائي هم كه مي گي هيچكدوم رو تو سبد ندارم. البت من از 2شنبه به بعد رو خوندم
ماشاا... تاپيكت رونق خوبي گرفته
سبد
ونوين -- 285
سشرق --90
ونيكي - 50درصد سبد -- 135
قپيرا 1100
بشهاب 260
فباهنر - 103
شبندر 207
كشرق 290
كطبس 340
مداران 220
سعي مي كنم شنبه وتوكا رو به ياد حتوكاي آراد بگيرم تا ببينم باز هم قسمت ميشه هم سهم بشيم يا نه ... اگه فخوز هم گير بياد كه فبه المراد
موفق كه هستي عزيز
سلامت و سرزنده باشي>:d<
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهمچنان بمانید ..چی میخواهی بخرید تازه میخوام کرمانشاه رو معرفی مجدد کنم ...سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر