چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برزیل
    Banned
    • Jul 2025
    • 415

هشدار
    شنيده شده شرکت غپينويک وام 30ميليون يورويي ارزي ازشعبه پرديس بانک رفاه گرفته که درتبديل اين وام به ريالي به مشکل برخورده وتاثيرجدي منفي روي سودشرکت داره دوستان خريدارمواظب باشين
    الان يه مدتيه يه سرمايه ي هنگفتي (کاربری کیمیاگران یاهمان ولیخانی باربدکه توی این سایت قبلا سابقش روشده) هربارميره توي يه سهم وبعدازفروش ديگه ازاون سهم حمايت نميشه قبلارفته بودتوقندالان رفته توغپينو و غاذردارودستن باکمک سایت همسایه که بعدازخريدشروع به تبليغ ميکنن وبعدازچندروزحمايت ميفروشن مباداکه شماآخرين نفرخريدارباشين
    آخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/10/02, 02:20.

نظر

• Merita
      ستاره دار (4)
      • Jun 2012
      • 389

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
      با سلام

پر ریسک جان

با سلام

2 تا سوال داشتم از خدمتتان :

1)نظرت را راجع به گزارش وتوشه ( صورت سود و زیان اعلامی )می خواستم بدونم؟

2)آیا سفارس را در قیمتهای فعلی مناسب میبینی؟ و هدفش چه قیمتی هست؟

با تشکر فراوان
      این هم بیاد اینور
      هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• homework
        عضو فعال
        • May 2012
        • 747

این بازار بهم ریخت
        پر ریسک مارو هم سرد کرد ...
        یادش بخیر قبلا با روحیه دادن اون
        قرمزی سهمامون برامون
        مهم نبود چون دلمون گرم به راهنمایی اون بود
        اما اینبار مثل اینکه آقا سید هم ...
        دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• behnam1480
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 432

در اصل توسط rad پست شده است View Post
          سلام دوستان
          یه حسی بهم میگه بزودی سهام جدید رو عرضه می کنند.
          البته چند تا نماد بسته شده هم داریم کی می خوان بازش کنند معلوم نیست.شاید خوداشون دارند می خواهند تو بازار مثبت باز کنند.
          شخصا اگه فردا و پس فردا بازار بورس مثل امروز منفی بخوره بطور کامل از بورس خارج میشم.
          دوست گرامی.. منفی خوردن رو من و شما تعیین میکنیم اگر تصمیم احساسی بگیریم... در یک روز یک سهم 60 میل صف خریده..فرداش 60 میل صف فروشه... در کجای دنیا چنین بورسی می توان یافت!!!!! !!! !!! ساده ترین و کوچکترین شرکت بورسی رو در نظر بگیرید حالا کل دارییهای شرکت( اعم از زمین و ملک وخودرو و تجهیزات و.... ) اگر به فروش برسه و بدهیها هم پرداخت بشه اگر پول باقی مانده رو بین سهامدارها تقسیم کنید هر سهم بالغ بر 10 برابر ارزش روز هر سهم پول گیرش میاد... این حرف من نیست حرف تمام کارشناسان سهام و بازار هست... این اقتصاد بیمار ماست که باعث چنین نزولی در بازار بورس شده... وعدم آموزش در این بازار..اثر کسانی که وارد بازار می شوند از طریق تجربه فرآیند خرید و فروش حرفه ای را فرا میگیرند نه از طرق علمی..
          به امید روزی که بورس ایران نیز یک بورس حرفه ای بشود

نظر

• mehdi1364
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 41

[quote=دربانی;213566]با سلام

ببینید واقعا" شما فکر کرده اید اینها جام زهر را می نوشند؟؟

ریسک سهامداری در مملکتی که تحریمهای چند جانبه هست بسیار بالاست.

درست است که دلار گران شده و شرکتها بودجه را بر اساس دلار پایین دیده اند ، اگر در سوریه چنگ شود چی؟

شما چرا دید مثبت قضیه را می بینید. بحث احتمالات است.

اگر در سوریه هم جنگ شود ، دلار گران خواهد شد چون خیلی ها خانه و زندگی شون رو می فروشن که بخواهند از ایران بروند و در امان باشند.

در هر صورت ریسک نمودن بیشتر و خریدن سهام ، طبعا" سود بیشتری را نصیب خواهد کرد ولی همانطور که گفتم سهامداری شجاعت می خواهد

من خودم سهامدارم ولی همیشه در سبدم 30 درصد دلار بوده است.

حالا دلارم بیشتر سود کرده یا سهامم؟

به نظر من حتی سهامداران هم بهتر است درصدی از سبد خود را به شمش طلا و دلار اختصاص بدهند.

البته استراتژی ها خیلی فرق می کند و سلایق

پر ریسک جان شرمنده که تاپیکتو شلوغ کردیم :">
            [/quo

به نظر من تاقبل از انتخابات رياست جمهوري همين اوضاع مي باشد شما اگه يه فلش بك بزنيد مي بينيد كه تاريخ با ما صحبت مي كند هميشه بازار سهام قبل از انتخابات همين اوضاعي داشته ما بايد الان نظاره گر باشيم ....

نظر

• Merita
              ستاره دار (4)
              • Jun 2012
              • 389

یک دلار ۳۵۰۰ تومان، یک یورو ۴۵۰۰ تومان، یک پوند ۵۵۰۰ تومان، سکه ۱،۳۵۰،۰۰۰ تومان...

ای اٌمت همیشه در صحنه از دم رشید و دلاور،

الان از یک سوئدی بپرسی تورم یعنی چی؟ مثل بـُـز نگات میکنه...

سطح اطلاعاتتون رو دست کم نگیرید!...؟

ضمنا:

ازفوايد تعطيلي مملكت
              ميتونم به اين نكته اشاره كنم كه دلار گرون نميشه،كلن وقتي تعطيله و كسي كار نميكنه و ادارات تعطيله مملكت كمتر ضربه ميبينه =))

هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                دوست گرامی.. منفی خوردن رو من و شما تعیین میکنیم اگر تصمیم احساسی بگیریم... در یک روز یک سهم 60 میل صف خریده..فرداش 60 میل صف فروشه... در کجای دنیا چنین بورسی می توان یافت!!!!! !!! !!! ساده ترین و کوچکترین شرکت بورسی رو در نظر بگیرید حالا کل دارییهای شرکت( اعم از زمین و ملک وخودرو و تجهیزات و.... ) اگر به فروش برسه و بدهیها هم پرداخت بشه اگر پول باقی مانده رو بین سهامدارها تقسیم کنید هر سهم بالغ بر 10 برابر ارزش روز هر سهم پول گیرش میاد... این حرف من نیست حرف تمام کارشناسان سهام و بازار هست... این اقتصاد بیمار ماست که باعث چنین نزولی در بازار بورس شده... وعدم آموزش در این بازار..اثر کسانی که وارد بازار می شوند از طریق تجربه فرآیند خرید و فروش حرفه ای را فرا میگیرند نه از طرق علمی..
                به امید روزی که بورس ایران نیز یک بورس حرفه ای بشود

ما در این بورس روزهای بسیار بدتر هم دید ه ایم ..بورس فقط یک روز منفی شد اون هم بعد این همه رشد اون هم برخلاف روند دلار ...بعد مدتی بازار به اشتباه خود پی می برد ..اگر کسی فکر می کند جنگی در راه است سهام که سهل است کل دارای ملک املاک ومال اموال خود رو به دلار وطلا تبدیل کند که هیچ چیز دیگر ارزش نخواهد داشت ...

اگر هم فکر می کنید جنگی در راه نیست واینها همه ناشی از بی تدبیری اثرات تحریم هاست خوب شما هم با روند دوست شده سهام دلاری رو دریابید وحالشو ببرید ..

بازدهی بازار سهام بیشتر نباشه کمتر نخواهد شد ..در این شک نکنید ..قزوین 300 تومنی شده 1200 تومن یعین بیش از 4 برابر ..سکه 700 تومنی هنوز 1400 هم نشده یعنی بازدهی هنوز به 100 درصد هم نرسیده یا دلار 2000 تومنی هنوز 4000 هم نشده ....

پس بر احساسات خود غلبه کنید واز ترس یک عده سهامدار ترسو نهایت استفاده رو کنید که ضرر کردن حق خیلی هاست در این بازار سهام ....تمام...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط دربانی پست شده است View Post
                  یک دلار ۳۵۰۰ تومان، یک یورو ۴۵۰۰ تومان، یک پوند ۵۵۰۰ تومان، سکه ۱،۳۵۰،۰۰۰ تومان...

ای اٌمت همیشه در صحنه از دم رشید و دلاور،

الان از یک سوئدی بپرسی تورم یعنی چی؟ مثل بـُـز نگات میکنه...

سطح اطلاعاتتون رو دست کم نگیرید!...؟

ضمنا:

ازفوايد تعطيلي مملكت
                  ميتونم به اين نكته اشاره كنم كه دلار گرون نميشه،كلن وقتي تعطيله و كسي كار نميكنه و ادارات تعطيله مملكت كمتر ضربه ميبينه =))

اگر مملکت تعطیل نبود دلار روزی 2 درصد 2 درصد بالا می اومد ولی حالا برا جبران اون تعطیلات یک روزه 17 درصد میاد بالا ..اینم از مضرات تعطیلات هست ..

ما به نوسان 2 تا 4 درصد دلار عادت کردیم ولی دیگه 17 درصد همه رو شوکه کرد ...

نظر

• mogh
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 30

دمت گرم اقاجعفر ازاین حرفای دلگرم کننده بزن تا استاد مایی ما بعداز خدا به امید تو سهم میخریم

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط mogh پست شده است View Post
                      دمت گرم اقاجعفر ازاین حرفای دلگرم کننده بزن تا استاد مایی ما بعداز خدا به امید تو سهم میخریم
                      امیدتون به خدا باشه ...من دلم فقط به حال مردم کشورم میسوزه وگرنه دوستان ما در بورس بلد هستن چطوری از دلار وسکه عقب نمونن..نمونش رو هم بالا گفتم ..

نمونه خیلی زیاده اگر بکم...سیمان غرب 250 تومنی بالای 400 صف خرید بود یا ذوب 130 تومنی بالای 240 یا کلی سهام دیگر که اینجا معرفی شد ....

اونهایی که به بازار سهام اعتقاد ندارن خواشها هر چه زدوتر خروج کنند بزارن اونهایی که باقی موندن سودش وضررشو رو ببرن...در بورس ایران 20 درصد افراد سود می کنن 80 درصد ضرر...سعی کنید در لیست اون 20 درصد باشید ..

سبد داشته حد ضرر رعایت کنید هر سهمی نخرید به وقتش ورود کنید طمع نکنید ...در ضمن سودهاتون رو از بورس خارج کنید ...در این شرایط سعی کنید سرمایتون در بورس بیشتر نکنید فقط ثابت نگه دارید ...

نظر

• جواد مهرابی
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 543

بادرود خدمت دوستان

من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه

با قیمت فعلی 2280تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............

تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......

اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......

با تشکر
                        بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• rasam
                          ستاره دار(1)
                          • May 2012
                          • 481

قند جهانی 10/21$

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                            بادرود خدمت دوستان

من صورتهای مالی قشهد را بررسی کردم با فرض تولید 30000تن درسال 92 و فروش کل شکر باقیمت 1475تومن بابت هرسهم تقریبا 450تومن میسازه

با قیمت فعلی 2150تومن ، یعنی این سهم حباب دارد............

تاکید میکنم با تجزیه و تحلیل اینجانب (کارشناس ارشد حسابداری هستم ) ......

اگر کسی فکر میکنه من اشتباه کردم خوشحال میشم تجزیه و تحلیلش رو بذاره تا ببینیم چطور به سودهای بالاتر رسیدن......

با تشکر
                            ظرفیت تولید رو میخواد بکنه 70 هزار تن ...حالا چند سود میسازه ؟؟؟؟با داین تورم شکر چند ...در منطقه اذربایجان هم کشاورزی توپ ومشکل چغندر نیست ....

این سهم ارزنده ترین سهام گروه هست ...ولی خوب بازار همیشه عقب هست ...بازار هنوز با این تورم در بالا رفتن شکر شک داره ؟؟؟در حالی باید در این امر به یقیین برسه که شکر زیر 1500 نخواهد بود بعد مدتی ...صبر می کنیم ..

نظر

• تاران
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 958

هر روز امیدوار تر میشیم به اینکه از امروز گروه قندی سبز باشند ولی نمیشه
                              به نظر من باید یکسری از واقعیتها رو قبول کرد
                              یکی از اونها رشد چند صد درصدی بعضی از سهام قندی به زور پول و سرمایه اونهایی بود که الان اعلام میکنن به طور کوتاه مدت یا سهام قندی رو در سبدشون " سبک " کرده اند و یا کلا خروج کرده و در" آینده نزدیک " بازهم ورود میکنند
                              اما در این میان بعضی از سهام قندی هم مظلوم واقع شدن و به معنی واقعی کلمه " تر وخشک با هم میسوزند"
                              ولی من به یک چیز باور دارم
                              سهام رو نمیشه زورکی سرپا نگه داشت و این عرضه و تقاضاست که تعیین کننده است
                              به نظرم هروقت خبر افزایش تعرفه شکر حتی به قیمت 1330 تومن قطعی بشه (حالا اعلام هم نشه مهم نیست ) اون وقت روزهای خوبی در انتظار ماست
                              نمونه اش گروه سیمان خبر افزایش قیمت 22 درصدی قطعی شد بعدش تماما صف خرید بعدش هم بستن برای تعدیل و..
                              موقعی این خبر قطعی میشه که تو سایتها (نه تو تالارها) این خبر اعلام میشه
                              به یک چیز باید باور داشت و اون اینه که اونایی که خرید و فروش سهام میکنن همه اونها که عضو این تالار نیستن در خوش بینانه ترین حالت شاید 5 درصد و این به بازار خط نمیده روند رو تعیین نمیکنه
                              درسته حقوقیها شروع کردن به خرید ولی بیشترین تاثیر رو حقیقی های خرد خواهند داشت
                              مطمئن هستم به محض اطلاع " بازار" از افزایش " قطعی " تعرفه شکر تحویل درب کاخانه،هجوم خریداران به گروه قند رو شاهد خواهیم بود

با اندکی تلخیص از تالار همسایه نوشته خودم!

نظر

• جواد مهرابی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 543

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                                هر روز امیدوار تر میشیم به اینکه از امروز گروه قندی سبز باشند ولی نمیشه
                                به نظر من باید یکسری از واقعیتها رو قبول کرد
                                یکی از اونها رشد چند صد درصدی بعضی از سهام قندی به زور پول و سرمایه اونهایی بود که الان اعلام میکنن به طور کوتاه مدت یا سهام قندی رو در سبدشون " سبک " کرده اند و یا کلا خروج کرده و در" آینده نزدیک " بازهم ورود میکنند
                                اما در این میان بعضی از سهام قندی هم مظلوم واقع شدن و به معنی واقعی کلمه " تر وخشک با هم میسوزند"
                                ولی من به یک چیز باور دارم
                                سهام رو نمیشه زورکی سرپا نگه داشت و این عرضه و تقاضاست که تعیین کننده است
                                به نظرم هروقت خبر افزایش تعرفه شکر حتی به قیمت 1330 تومن قطعی بشه (حالا اعلام هم نشه مهم نیست ) اون وقت روزهای خوبی در انتظار ماست
                                نمونه اش گروه سیمان خبر افزایش قیمت 22 درصدی قطعی شد بعدش تماما صف خرید بعدش هم بستن برای تعدیل و..
                                موقعی این خبر قطعی میشه که تو سایتها (نه تو تالارها) این خبر اعلام میشه
                                به یک چیز باید باور داشت و اون اینه که اونایی که خرید و فروش سهام میکنن همه اونها که عضو این تالار نیستن در خوش بینانه ترین حالت شاید 5 درصد و این به بازار خط نمیده روند رو تعیین نمیکنه
                                درسته حقوقیها شروع کردن به خرید ولی بیشترین تاثیر رو حقیقی های خرد خواهند داشت
                                مطمئن هستم به محض اطلاع " بازار" از افزایش " قطعی " تعرفه شکر تحویل درب کاخانه،هجوم خریداران به گروه قند رو شاهد خواهیم بود

با اندکی تلخیص از تالار همسایه نوشته خودم!
                                تو بورس کالا با نرخ 1330تومن خرید وفروش شد .
                                بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

در حال کار...
                                X