در اصل توسط زاپاتا پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب اعتصاب بکنن ..چی میشه ..من فکر کردم نکنه هواپیماهای دشمن حمله کردن زدن فولاد مبارکه رفته رو هوا که این صف 20 میل رو دادن ...
نکنه قراره هفته دیگه محصولات مبارکه 50 درصد افت قیمت داشته باشه ..نکنه دلار شده 1500 تومن ما بیخبریم ..
دوست من جو گیری بود ...اعتصاب کیویلیی چنده این چیزها مسخره چه ربطی به امار تولید فروش وقیمت محصوئلا شرکتها داره ..یک عده سهامدار احساسی فروختن ..هفته بعد ببینم فولاد رو چند میتونن بخرن...پول کارمزد هم درنمیاد مجدد میرن ته صف خرید ..گفتم هم از دلار ضرر می کنن هم از بورس..حالی میده که نگو ..خبری نیست شهر در امن وامان است وتنها راه مجاز برا کسب سود فعلا بورس هست ..
در همه بازار ها رو دارن تخته می کنن...
راااسی پترو امرو نشوون میداد میتونه لیدر بااشه :دی هرچن ده دیقه اخر بهم ریخ تا حدودی، منتظر شیم ابادان ببینیم با چن باز میشه و منتظر لیدری پترو بااشیم:دی
در اصل توسط همراهان پست شده است View Postدوست عزيز لطفا قبل از ارسال مطالب خود ، يکبار آن را مطالعه و پس از ويرايش ارسال نمائيد( اين همه تايپ حروف اضافه)اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
رااسی بچه هاا زاگرس از دیداا دور مونده هاا انگار، کرماشارو جعفر خان چنبار پیشنهادشو داد چون شپترو که وا شه احتماله لیدریه پترو هااا خیلی زیاد میشه (با توجه به صادراتی بودن این گروه) و زاگرسم جزه سهامای رشد نکرده گروهه، یهوو دیدی عینه مارون چار پنج روز 5اِشو خورد شد 1500 با توجه به اینکه وصعیت سوددهی نسبت به سرمایشون خیلی بهم نزدیکه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبادرود ....
کسی از دوستان اطلاع داره که صادرات شکر به کشورهای همسایه آزاده؟........
اگه صادرات آزاده ، تعرفه گمرکی هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صادرات دو میلیون و پانصد هزار دلار شکر به تاجیکستان
شرکت قند اصفهان در ادامه اتخاذ سیاست توسعه تجارت به عنوان یکی از شاخصه های مهم استراتژیک فعالیت خود موفق شد در 4 ماهه اول سال جاری بیش از دو میلیون و پانصد هزار دلار شکر به کشور تاجیکستان صادر نماید.
به گزارش روابط عمومي شركت مادر تخصصي سرمايه گذاري پانيذ پارس : این مقدار شکر توسط ناوگان ریلی کشور به تعداد 42 واگن باری از گمرک اصفهان و مرز سرخس به کشور مذکور صادر شده است.
اين گزارش مي افزايد: محموله های ارسالی برای رسیدن به مقصد از دو کشور ترکمنستان و ازبکستان عبور مي كنند .
من اینو میذارم شاید به دردتون خورد
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postرااسی بچه هاا زاگرس از دیداا دور مونده هاا انگار، کرماشارو جعفر خان چنبار پیشنهادشو داد چون شپترو که وا شه احتماله لیدریه پترو هااا خیلی زیاد میشه (با توجه به صادراتی بودن این گروه) و زاگرسم جزه سهامای رشد نکرده گروهه، یهوو دیدی عینه مارون چار پنج روز 5اِشو خورد شد 1500 با توجه به اینکه وصعیت سوددهی نسبت به سرمایشون خیلی بهم نزدیکه ...
دور نمونده داداش !
نظر
-
من از ami broker برا نمودار
و
tse client برا گرفتن داده ها استفاده میکنم
نماد سهامی ذوب آهن هم انتخاب کردم
اما از 25-5-91 داده ها نمیاد
چه کنم ؟ -------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر ممکنه به ایمیلم dowpal@yahoo.com جواب بدین ممنون میشم. چون چند روز نیسم و پستها رو نمیبینم
-
جعفر جان عزیز با سلام و خسته نباشید از آنجا که بنده به تازگی با تحلیل تکنیکال آشنا شده ام و این را مدیون تحلیل های زیبای شما سهتم در مورد 2 سهم از شما راهنمایی می خواهم :
1- سرمایه گذاری سپه : آیا سهم مقاومت 140 تومان را که 3 بار با آن برخورد کرده در معاملات 2 روز گذشته شکسته است ؟ در صورت شکستن آیا هدف سهم 175 تومان است ؟
2- قند هگمتان : آیا این حرکت برگشتی سهم در یک هفته اخیر بعد از فتح هدف 2400 تومان را می توان در قالب یک پول بک عنوان کرد و آیا خرید سهم در محدوده 2030 تومان که مقاومت شکسته شده قبلی هست را صحیح می دانید ؟
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postجعفر جان عزیز با سلام و خسته نباشید از آنجا که بنده به تازگی با تحلیل تکنیکال آشنا شده ام و این را مدیون تحلیل های زیبای شما سهتم در مورد 2 سهم از شما راهنمایی می خواهم :
1- سرمایه گذاری سپه : آیا سهم مقاومت 140 تومان را که 3 بار با آن برخورد کرده در معاملات 2 روز گذشته شکسته است ؟ در صورت شکستن آیا هدف سهم 175 تومان است ؟
2- قند هگمتان : آیا این حرکت برگشتی سهم در یک هفته اخیر بعد از فتح هدف 2400 تومان را می توان در قالب یک پول بک عنوان کرد و آیا خرید سهم در محدوده 2030 تومان که مقاومت شکسته شده قبلی هست را صحیح می دانید ؟
وسپه مقاومت 150 هست نشکسته ..در ضمن رالی اصلی رو اومده ..در ضمن از سهمی که این همه حجم معامله وعرضه روش باشه دوری کنید بهتره چون اینجور سهام موقع بالا اومدن اونقدر شدید عرضه روشون صورت میگیره که جون میکنه تا 10 درصد بیاد بالا..
در مورد قندیها هم فعلا بازار روی قندیها زیر 1500 نظر بیشتر ومثبت تری داره ..هگمتان با قشهد بالا میره در قشهد هم یک حقیقی با سه میل سهم نشسته نمیزاره بره بالا ..باید منتظر موند شر این بابا کنده بشه ..یا معلوم بشه برنامش چیه بعد ...
فعلا قندی میخرید قشیر بهتره با حد ضرر 1180 چون میتونه راحش رو جدا کنه وقشیر با جو قزوین بالا میره .قزوین هم که داره می تازه وقزوین بالا بره قشیر نره نمیشه ..
نظر
-
کلینتون: امکان «سبک شدن» تحریم های ایران وجود دارد
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه از امکان سبک شدن تحریم های ایران خبر داد و گفت در صورت تمایل ایران به همکاری با گروه ۵+۱ و پاسخگویی به ابهامات موجود در برنامه اتمی اش، امکان آن هست که از تحریم ها فورا کاسته شود.
خانم کلینتون روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اعتراض های اخیر در تهران به نوسانات بازار ارز گفت: «این تصمیمات دولت ایران است که بر وضعیت اقتصادی داخل آن کشور موثر است. البته تحریم ها نیز بر این وضع تاثیر دارد اما اگر دولت ایران در مقابل گروه ۵+۱ و بقیه جامعه جهانی با رفتاری مناسب تمایل به همکاری نشان دهد امکان تسهیل بی درنگ تحریم ها وجود دارد.»
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر زیر دوستان نمودار بکام رو می بینن..........سهم در تایم هفتکی نشون داده شده......در ار اس ای روند نزولی شکسته شده .در مکدی در تلاش برا شکست .........واگرایی مثبت هم تابلو داره داد می زنه سهم میخواد رشد کنه..
مقاتومت سهم 180 در صورت شکست هدف اول 200............خرید در محدوده 160-165 برا یک بازدهی 10 تا 20 درصد خوبه فعلا..........
پست فوق مربوط به تاریخ 26 اسفند 90 هست بکام اولین سهمیه که تو این تاپیک معرفی شده میخواستم نظر پرریسک را الان بدانم
نظر
نظر