چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sys144
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 29

سلام
    لطفا نظرتان را در مورد خساپا بفرمایید الان باید گیر داد یا بیرون آمد؟
    همچنین در مورد وپارس نیز اگر بفرمایید ممنون می شوم.

نظر

• بابااتی
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 314

جعفر جان نظرتان در مورد فسرب چیست ؟

حمایت ها و مقاومت های پیش رو سهم و وضعیت بنیادی سهم

نظر

• mane1659
        كاربر فعال
        • Dec 2011
        • 235

پرریسک جان یه مقدار نقدینگی میخوام وارد بازار کنم به نظر شما این هفته برای ورود مناسب هست ؟ در ضمن پیشنهادات خریدتان را اگر لطف کنی ممنون میشم البته مسئولئت همه خرید و فروشهایم بعهده خودم میباشد.

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

استاد سلام و ادینه شما به خیر و خوشی:

بارها اشاره کردید به کم ریسک بودم سهامی که رشد نداشتن و از بازار عقب موندن اگر زحمتی نیست اگر فرصت کردید چند مورد را نام ببرید.استاد بابت راهنمایی سیمان درود هم سپاسگذارم.
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• سعید پور احمدی
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1339

دوستان بافقی و کاما اول اینکه تبریک میگم و خوشحالم که این تعدیل ها رو میبینم و به بازار بورس تهران هم تبریک میگم این تعدیلات رو.

فقط اگه باعث دلخوری نمیشه میخوام بپرسم که مثلا بافق با تعدیل 100درصدی که میده احتمالا و قیمت به درامد 11بازهم مثبت باز میشه؟آیا ملاک برای این سهم قیمت به درامد معقول بازار خواهد بود یا نه با توجه به سابقه تاریخی قیمت به درامد بافق حالا مثلا با 20 درصد مثبت باز میشه؟من خودم روزهای آخر قبل بسته شدن با این تحلیل سهم و نخریدم.

البته در مورد کاما باز شرایط بهتره و البته جای تعدیل بازهم هست البته نیازه گزارش بافق هم بیاد تا ببینیم دلار و چند گرفته و ..........
            سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
              استاد سلام و ادینه شما به خیر و خوشی:

بارها اشاره کردید به کم ریسک بودم سهامی که رشد نداشتن و از بازار عقب موندن اگر زحمتی نیست اگر فرصت کردید چند مورد را نام ببرید.استاد بابت راهنمایی سیمان درود هم سپاسگذارم.
              خواهشا اینقدر استاد استاد نکنید ..برا بار هزارم/..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                پرریسک جان یه مقدار نقدینگی میخوام وارد بازار کنم به نظر شما این هفته برای ورود مناسب هست ؟ در ضمن پیشنهادات خریدتان را اگر لطف کنی ممنون میشم البته مسئولئت همه خرید و فروشهایم بعهده خودم میباشد.
                والا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی 40 درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم 40 درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...

منتظر میشه معما حل بشه بعد ..معما چون حل شود اسان شود ...

اقا بنده غمارگ 260 گفتم غبشهر 1000 گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو 400 سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو 1300...مثل روز برام روشنه ..

الان بنده کرمانشاه با حد ضر 550..بموتو با حد ضرر 280 ..غبشهر با حد ضرر 1250 ..سدرو با حد ضرر415..هگمتان با حد ضرر 277...شراز با حد ضرر 420...شبندر با حد ضر 211...قشیر با حد ضرر 1180 ..قنیشا با حد ضرر 1550 ...کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..

سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و15 تا 20 درصد افت کنن ..

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

جناب پرریسک
                  در تاپیک بموتو سوالی مطرح کردم...متاسفانه حذف شده؟
                  در بودجه خود مبلغ 11 میلیون دلار رو برای خرید و مبلغ 2.5 میلیون دلار رو
                  برای صادرات دیده.....
                  ضمنا با توجه به تساوی موجودی آخر دوره 91 و 92 و اجبار در خرید مواد برای نیاز محصول طی دوره...
                  ....نظرتون در این مورد چیست؟؟

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

یه سوال دارم!

این فسرب با این تکنیکالش و این فروش های توی بورس کالا چطور به این حال و روز افتاده؟!دوستان میشه برا من توجیه کنین؟!

----------
                    یه سوال دیگه هم دارم!:)
                    سید جان برای خرید شنبه چه گروهی رو پیشنهاد میکنین؟!چه سهمایی؟!چه قیمتایی؟!چه حد ضرر هایی؟!و با چه اهدافی؟!

ببخشید که خیلی بیشتر از یه سوال شد...:d
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• ebi1352
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 151

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      یه سوال دارم!

این فسرب با این تکنیکالش و این فروش های توی بورس کالا چطور به این حال و روز افتاده؟!دوستان میشه برا من توجیه کنین؟!

----------
                      یه سوال دیگه هم دارم!:)
                      سید جان برای خرید شنبه چه گروهی رو پیشنهاد میکنین؟!چه سهمایی؟!چه قیمتایی؟!چه حد ضرر هایی؟!و با چه اهدافی؟!

ببخشید که خیلی بیشتر از یه سوال شد...:d

سلام دوست عزیز. جعفر جان صفحه قبلی جوابتان را به صورت کلی گفتن. ماشالله به قدری هم سهم معرفی کردن که تا آخر هفته بعد درگیر خریدشان بشی.

نظر

• ebi1352
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 151

جعفر جان سلام.خسته نباشی.واسه فولاژ من فکر کنم موج 5 از 3 اون داره شروع میشه.بنظرت درسته یا اشتباه حساب کردم

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز. جعفر جان صفحه قبلی جوابتان را به صورت کلی گفتن. ماشالله به قدری هم سهم معرفی کردن که تا آخر هفته بعد درگیر خریدشان بشی.
                          بله بله،بعد از زدن پست،پستشون رو دیدم...البته فقط اهداف رو نگفتن...

به نظرم ورود به یه سهم بدون اینکه بدونی کی میخوای ازش خارج بشی اشتباهه...;)

وسوالم در مورد فسرب بی جواب مونده...:(
                          به نظرم حوالی 295 اگه بشه واردش شد خیلی عالی باشه!نمیدونم درست تحلیل کردم یا نه؟!البته این قیمت با این صف فروش خیلی هم دور از دسترس نیست...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ebi1352
                            عضو عادی
                            • Mar 2012
                            • 151

واسه فسرب حقیقتا من اصلن روش زوم نبودم .انشالله جعفر جان اومدن جوابتونو میدن.فقط یک چیز بگم اونم اینه که اگه سهامی رو ته و بالاشو چک کردی و دیدی هیچ ایرادی بهش وارد نیس یک موضوع مهم رو در نظر داشته باش و اونم اینکه این بورس تو ایرانه

پس هر غیر ممکنی ممکنه و بالعکس.

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              والا ما میگیم ولی دوستان اهل خرید نیستن ...منتظر میشن وقتی سهمی 40 درصد رشد کرد بعد تازه یادشون میفته ای بابا عجب سهمی بوده میرن میخرن میگن پرریسک انداخت به ما ..بررید ببیند پرریسک بدبخت کی این سهم رو معرفی کرد شما جیگر خرید نداری منتظری سهم 40 درصد رشد کنه بعد میخری من چه کنم ...

اقا بنده غمارگ 260 گفتم غبشهر 1000 گفتم چند نفر خریدن ..فکر کنم غمارک رو تازه رو 400 سوار شدن دوستان وغبشهر هم رو 1300...مثل روز برام روشنه ..

الان بنده کرمانشاه با حد ضر 550..بموتو با حد ضرر 280 ..غبشهر با حد ضرر 1250 ..سدرو با حد ضرر415..هگمتان با حد ضرر 277...شراز با حد ضرر 420...شبندر با حد ضر 211...قشیر با حد ضرر 1180 ..قنیشا با حد ضرر 1550 ...کاذر با حد ضرر 100 ومیان مدت 90 ...فعلا اینها رو تحت نظر دارم..

سهامی هم هستن که هیچ رشدی نکردن ولساپا وگروه ساختمان ..بقیه بازار فعلا کیچ هست رشد هم کرده ...تا وقتی جهتش مشخص نشه پیشنهاد ندارم چون با توجه به رشد بازار میتونن تغییر جهت داده و15 تا 20 درصد افت کنن ..

خب پرریسکه عزیز تو این مدت مطمئنن بچه ها سهمای دیگه ای داشتن مثلا خوده من سبدم درگیر شبندر بود از 128 تا 220 با شبندر بودم که با اعلام معامله بلوکی خارج شدم، همه بچه هاا قبولتون دارن اساسی واقعا اینکه میگیم تو این بازار چشمه امیدمون به شماس اصلا مبالغه نیس :) فقد غمارگو غبشهر که هنوزم کلی از رشدشون مونده نیس همه پیشناهاداتون و رشداشون تو این مدتو همه تو ذهنمونه، باوور کنید هیشکی نمیگه سهمی به ما انداخته شده و چیز دیگه کسیم بوده الان دیگه نیس :)) البته قرار شد این موضوعو تموم کنیم و کسی پستی راجبه حرفای اون دوستمون نزنه ....
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• mane1659
                                كاربر فعال
                                • Dec 2011
                                • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post

با تشکر از شما بابت راهنمایی تان و اینکه همیشه صادقانه جواب میدهید البته این نکته را من یادآور بشم من با راهنمایی شما غمارگ290 تومانی و کروی 190 تومانی و فسرب280 تومانی دارم و صدرصد سهم هستم این نقدینیگی جدید هست که تازه به دستم رسیده و میخواستم وارد بازار کنم بازه ممنون از شما جعفرجان

نظر

در حال کار...
                                X