در اصل توسط mane1659 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postبله دوست من
ما از این فیلمای کمدی از 1000 تومن تا حالا رو این سهم زیاد دیدیم
رو 1000 کسی نمیخرید رو 1600 تو صف بودن 4شنبه
حالام همینه ، شاید تکنیکالی تا 1520 هم بیاد (جعفر جان بهتر بلدن)
اما همونطور که ایشون هم فرمودن 2000 کف سهم خواهد شد اگه روند گروه غذایی همین بمونه
شک نکنین نفسای آخر غپینوه(مصرف کننده روغن) و شروعی تازه برای غبشهر(تولید کننده روغن).در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفردا وپس فردا مثبت بمونن رالی اغاز شده وگرنه مجدد افت خواهند کرد ..باید ببینم قشیر بالی 1132 میاد ویا قشهد بالیا 2012...
فعلا لیدر بزاار گروه پالایشگاه وپترو وروی هستن ...
حواستون به گروه پالایشگاه باشه وگروه پترو که بدجور میخوان پرواز کنن..کل بازرا 30-40 درصد مثبت خورده شراز هنوز رو 450 وشبندر رو 220 وشبریز رو 430 هست ...حیف رو این قیمتها باشن ..
شتران-شبندر-شراز-شبريز اخر وقت همه صف خريد بودند.و همه فردا از مقاومتهاي خودشان بسلامت عبور خواهند کرد و رالي جديدي را اغاز مي کنند.
...................
در اصل گرد باد پالايشگاه به طوفان روي رسيد.
از فردا با گروه پالايشگاه و روي و پترو و معادن از بازار لذت خواهيم برد.
شاراک هم از مقاوکت 840خود عبور کرده است و ميره واسه 1200تومان .کرمانشاه هم رفت برا 700 و بعد.....
درود بر جناب پر ريسک
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتارگت 700 تو بازار منفی بود چند وقت قبل با این بازار تارگت رفت رو 1000 وبرا شپترو رو 1500 ..
مابرک دوستان باشه ..
شايد ما دوباره در بورس پي به اي هاي بيش از 10را براي گروه روي و پالايشگاه و پتروشيمي و فلزات و معادن و......را شاهد باشيم.
در حال حاضر بيش از 400هزار ميليارد تومان حجم نقدينگي تو کشور هست که ماهي 20هزار ميليارد تومان(يارانه ها) به اين حجم داره اضافه ميشه.
در 1 سال اينده شايد قيمت 2000توماني شپترو -1700توماني کرمانشا-2000توماني شاراک-2000توماني کالسمين و فراوري-1500توماني شراز-1000توماني شبندر و........اتفاق بيفته.
يادمون باشه با حجم نقدينگي 400هزار ميليارد توماني وقتي سکه 300هزارتوماني بشه 1500000تومان اين قيمتهايي که عرض کردم براي سهام چيزي نخواهد بود.
فروشنده سهام ارزشمند نباشيم.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدر قزوین rsiوقتی 90 بود قیمت سهم 800 بود ولی سهم تا حدود 1400 رفت ..روند صعود هیچی حالیش نیست ...مخصوصا در سهام با بنیادی قدر وکوچک...
حد ضرر بره رو 1600 تا دوستان استرش بیخود بهشون وارد نشه..هر چند بازم میگم سهام با این قیمت وسود استرس نداره...من دارم به غدام 2000 فکر می کنم برا غبشهر هنوز موندم تا کجا میره کفش میشه 2000 احتمال زیاد وبعد هدف 3000..باید صبر کرد...اینجا بورس ایران هست وهر چیزی امکان داره ..ولی خوب همیشه از اشتباه بازار استفاده کنید ..
همین بازار غبشهر 1000 رو نیمخرید ولی اصفهان رو بالای 3500 تو صف می نشست ...حالا برید بازدهی رو مقایسه کنید ..بازار بدون تحلیل یعنی این ..در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postحدضرر غبشهر چنده؟
نظر
نظر