در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
-
سید جان نظرت روی غبشهر 1600 تومنی چیه؟!
با توجه به اینکه سهم پوشش سود عالی داده بازم به نظرتون باید اگه حد ضرر 1500 رو رد کرد خروج کنیم یا سهامداری؟
من چون نقدینگی نداشتم دیر به این سهم وارد شدم...(1600)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط vahid68 پست شده است View Postجناب پر ریسک پایین نگه داشتن غبشهر می تونه به این دلیل باشد که یه عده میخوان غمارگ رو مفت بخرند
وحید جان امروز با یکی از مسئولین شرکت غمارگ(نام نمی برم) صحبت کردم. همون طور که می دونین غمارگ یه زمین توی سه راه ورامین به سمت شهر ری داشته و داره که اگه 3 سال پیش می فروخت به هر سهم معادل 130 تومان سود غیر عملیاتی داده می شد. خود دوستان نظرشون اینه که فروش این زمین 3 برابر مبلغ 3 سال پیش (400 تومان) سود از این طریق به سهامدارا می رسونه و اونوقت چه شود...
...غمارگ اگه تو این قیمتا باز بشه شاید منفی بخوره اما شما ارزش سهمتو بدونی حله...آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/10/23, 17:59.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
جعفر جان خسته نباشي:)
جعفرخان به نظر شما رالي گروه غذايي تمام نشده است؟ به نظر مي رسد گروه غذايي هم به مانند گروه قندي وارد فاز اصلاحي بلند مدت شده اند. درسته؟ غبشهر هم با اين eps و پوشش مناسب متاسفانه با گروه همراه شده است و هنوز نتونسته خودش را از بقيه گروه جدا كنه، البته مساله سفته بازي هم در سهم
كاملاً مشهود است. :x
نظر
-
سلام حعفر جان
گزارش دوم قزوین هم روی کدال اومده فکر کنم تعدیل مثبت داشته بررسی می فرمایید.
p/e سهم هم اصلاح شده دوستان خودتون برید و ببینیدآخرین ویرایش توسط nirvana_00؛ 2012/10/23, 19:46.
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postبا اجازه جناب پرریسک!
وحید جان امروز با یکی از مسئولین شرکت غمارگ(نام نمی برم) صحبت کردم. همون طور که می دونین غمارگ یه زمین توی سه راه ورامین به سمت شهر ری داشته و داره که اگه 3 سال پیش می فروخت به هر سهم معادل 130 تومان سود غیر عملیاتی داده می شد. خود دوستان نظرشون اینه که فروش این زمین 3 برابر مبلغ 3 سال پیش (400 تومان) سود از این طریق به سهامدارا می رسونه و اونوقت چه شود...
...غمارگ اگه تو این قیمتا باز بشه شاید منفی بخوره اما شما ارزش سهمتو بدونی حله...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر