در اصل توسط ha_mi پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postبچه ها آی دی برزیل
خیلی حامیه خوبیه برا آی دی شفاف سازی
نکنه خدایی نکرده ... زبونم لال:-s
بعدا تر ها مثه چند تا آی دی دیگه که تابلو شد یکی هست
ایناهم خدایی نکرده ...
انشالله که من اشتباه می کنم :-//:)اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
شماره این صفحه منو یاد قیمت ارز مرحوم انداخت! قرار بود به همه وارد کننده ها به هر میزان که می خوان دلار 1226 تومنی بدن! بعد از چند وقت که قیمت همه چیز صد درصد کشید بالا معلوم شد خالی بندی بیش نبوده. به قول این داوود دروغگو زیاد دیدیم ولی اینا پدیدن!
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postچه کرده قیمت جهانی فلزات اساسی فردا معدنی ها دیدنی خواهند بود...
سعید جان من که قیمت های روی رو تو lme چک کردم الان شده 1814 دلار که نسبت به دیروز که 1850 دلار بود کاهشی بوده ! (البته نسبت به هفته گذشته رشد داشته)
حالا میخوام بدونم تو از کجا چک میکنی قیمتا رو....؟وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط aiming پست شده است View Postسلام
سعید جان من که قیمت های روی رو تو lme چک کردم الان شده 1814 دلار که نسبت به دیروز که 1850 دلار بود کاهشی بوده ! (البته نسبت به هفته گذشته رشد داشته)
حالا میخوام بدونم تو از کجا چک میکنی قیمتا رو....؟
آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/11/06, 22:33.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postشماره این صفحه منو یاد قیمت ارز مرحوم انداخت! قرار بود به همه وارد کننده ها به هر میزان که می خوان دلار 1226 تومنی بدن! بعد از چند وقت که قیمت همه چیز صد درصد کشید بالا معلوم شد خالی بندی بیش نبوده. به قول این داوود دروغگو زیاد دیدیم ولی اینا پدیدن!
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postلینک سایت رو لطفا میذاری؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
لینکی که من استفاده میکنم اینه ...
http://www.lme.com/zinc.aspوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postلینکی که من استفاده میکنم اینه ...
http://www.lme.com/zinc.asp
قیمت های سایت lme 1-2 روز با تاخیر وارد میشه و به روز نیستإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ایناهم خدایی نکرده ...
انشالله که من اشتباه می کنم :-//:)
سلام بر دوست عزیز homewoke و سایر دوستان عزیز
خدمتتان چند نکته عرض می کنم امیدوارم سوء تفهمات برطرف شود
1- همه ما اینجا جمع شده ایم تا از اطلاعات همدیگر استفاده کنیم طبیعی است یک نفر به تنهائی نمی تواند از تمامی شرکت ها ی بورس اطلاعات کاملی داشته باشد.
2- همانگونه در تاپیک اول و... غیره عرض کردم شرکت صنعتی بهشهر را سهمی پرقدرت و ارزنده در قیمت های کنونی معرفی کردم و قیمت های بالاتر برای ورودبا توجه به وجود سهام های بسیار با ارزش و رشد نکرده اصلاح ندانستم کجای این حرف من تخریب سهم می باشد که به برخی از دوستان بر خورده است.
متوسط قیمت فاسمین در سال گذشته حدود 600 تومان الان با این همه تعدیلات و با قیمت فروش شمش روی در بورس کالا هر کیلو بالای 6000 تومان و پیش بینی تحلیلی اینجانب سود 207 تومان الان قیمت سهم 640 تومان است رشد کمتر از 10 % نسبت به سال گذشته
متوسط قیمت وغدیر سال گذشته 400 تومان الان 440 تومان رشد حدود 10 % ( در پیش بودن افزایش سرمایه - دست یابی به سود 1500 میلیارد تومانی ( به ازای هر سهم 130 تومان ) خرید پالایشگاه تبریز - خرید شراز با قیمت مفت - خرید در نماد شبریز - افزایش وحشتناک سودآوری هر سه سهم فوق - افزایش ارزش روز و سود سهام شرکت های زیر مجموعه پارسان مثل کرماشا - شپدیس -شیراز و... سرمایه گذاری در صنعت فولاد و.... ) قیمت سهم 440 تومان خوب قیمت سهم به یکباره و غافلگیرانه دو برابر می شود و انوقت ما می اییم تازه شروع می کنیم به تبلیغ و خرید سهم انوقت است که گیر می کنیم
و بسیاری از سهام دیگر که بخواهم نام ببرم وتحلیل کنم در این مقال نمی گنجد.
از یادنبریم سری قبل افزایش سرمایه غدیر قیمت سهم 250 تومان بود و در عرض چند ماه قبل از افزایش سرمایه به حدود 800 تومان رسید
3- نمونه بارز دیگر سهام گروه قند هستند بله قزوین در 400 تومان , فشیر حدود 400 , قپیرا حدود 600و... مفت بود اما ما بیاییم در قیمت 1200 قزوین , قپیرا و... دستور خرید بدهیم با توجه به قیمت های مفت سهام دیگر غیر منطقی به نظر می رسدهمین مفت بودن قزوین 400 و... در مورد این سهم ها هم اتفاق خواهدافتاد خوب یکسری افرادتازه وارد و بی اطلاع و بی تجربه وارد قیمت های بالا می شوند وگیر می کنند یا زیان می کنن و از قیمت های مفت سهام دیگر جا می مانند قزوین در قیمت 1200 بالاپائین می شود فملی با حجم معاملات بالا و قابل دسترسی از 500 می رود به بالای 600 - ومعادن از 300 می رود به بالای 400
4- در پایان عرض می کنم من کوچک همه شما هستم واز تاپیک های شما ودوست بزرگوار پرریسک کمال استفاده را می برم و سهمی را که من خریدم و مورد تایید جناب پرریسک نیز می باشد برای من اطمینان خاطر را فراهم می اورد اما هیچگاه سهم قندی 200% رشدکرده را نخردیم وهمیشه به دنبال سهم رشدنکرده , پر استعداد مثل ومعادن مفت ومجانی 500 قبل از افزایش سرمایه رایگان 220درصدی - سهامدار فملی از دوسال قبل با قیمت خرید 430مفت , مفت قبل از افزایش سرمایه 200 درصدی - خرید حق تقدم کرماشا 320 تومانی و... این سهم ها هستند که جهش سودآوری وحشتناک دارند
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postسلام بر دوست عزیز homewoke و سایر دوستان عزیز
خدمتتان چند نکته عرض می کنم امیدوارم سوء تفهمات برطرف شود
1- همه ما اینجا جمع شده ایم تا از اطلاعات همدیگر استفاده کنیم طبیعی است یک نفر به تنهائی نمی تواند از تمامی شرکت ها ی بورس اطلاعات کاملی داشته باشد.
2- همانگونه در تاپیک اول و... غیره عرض کردم شرکت صنعتی بهشهر را سهمی پرقدرت و ارزنده در قیمت های کنونی معرفی کردم و قیمت های بالاتر برای ورودبا توجه به وجود سهام های بسیار با ارزش و رشد نکرده اصلاح ندانستم کجای این حرف من تخریب سهم می باشد که به برخی از دوستان بر خورده است.
متوسط قیمت فاسمین در سال گذشته حدود 600 تومان الان با این همه تعدیلات و با قیمت فروش شمش روی در بورس کالا هر کیلو بالای 6000 تومان و پیش بینی تحلیلی اینجانب سود 207 تومان الان قیمت سهم 640 تومان است رشد کمتر از 10 % نسبت به سال گذشته
متوسط قیمت وغدیر سال گذشته 400 تومان الان 440 تومان رشد حدود 10 % ( در پیش بودن افزایش سرمایه - دست یابی به سود 1500 میلیارد تومانی ( به ازای هر سهم 130 تومان ) خرید پالایشگاه تبریز - خرید شراز با قیمت مفت - خرید در نماد شبریز - افزایش وحشتناک سودآوری هر سه سهم فوق - افزایش ارزش روز و سود سهام شرکت های زیر مجموعه پارسان مثل کرماشا - شپدیس -شیراز و... سرمایه گذاری در صنعت فولاد و.... ) قیمت سهم 440 تومان خوب قیمت سهم به یکباره و غافلگیرانه دو برابر می شود و انوقت ما می اییم تازه شروع می کنیم به تبلیغ و خرید سهم انوقت است که گیر می کنیم
و بسیاری از سهام دیگر که بخواهم نام ببرم وتحلیل کنم در این مقال نمی گنجد.
از یادنبریم سری قبل افزایش سرمایه غدیر قیمت سهم 250 تومان بود و در عرض چند ماه قبل از افزایش سرمایه به حدود 800 تومان رسید
3- نمونه بارز دیگر سهام گروه قند هستند بله قزوین در 400 تومان , فشیر حدود 400 , قپیرا حدود 600و... مفت بود اما ما بیاییم در قیمت 1200 قزوین , قپیرا و... دستور خرید بدهیم با توجه به قیمت های مفت سهام دیگر غیر منطقی به نظر می رسدهمین مفت بودن قزوین 400 و... در مورد این سهم ها هم اتفاق خواهدافتاد خوب یکسری افرادتازه وارد و بی اطلاع و بی تجربه وارد قیمت های بالا می شوند وگیر می کنند یا زیان می کنن و از قیمت های مفت سهام دیگر جا می مانند قزوین در قیمت 1200 بالاپائین می شود فملی با حجم معاملات بالا و قابل دسترسی از 500 می رود به بالای 600 - ومعادن از 300 می رود به بالای 400
4- در پایان عرض می کنم من کوچک همه شما هستم واز تاپیک های شما ودوست بزرگوار پرریسک کمال استفاده را می برم و سهمی را که من خریدم و مورد تایید جناب پرریسک نیز می باشد برای من اطمینان خاطر را فراهم می اورد اما هیچگاه سهم قندی 200% رشدکرده را نخردیم وهمیشه به دنبال سهم رشدنکرده , پر استعداد مثل ومعادن مفت ومجانی 500 قبل از افزایش سرمایه رایگان 220درصدی - سهامدار فملی از دوسال قبل با قیمت خرید 430مفت , مفت قبل از افزایش سرمایه 200 درصدی - خرید حق تقدم کرماشا 320 تومانی و... این سهم ها هستند که جهش سودآوری وحشتناک دارند
اول اینکه تشکر دارم که گفتی که بحثت سازنده است و سوء تفاهم ها رو شفاف کردی اما در کل شاید بچه ها بیشتر مشکلشون این بود ه شما با تعدادی پست اندک اومدی دست گذاشتی رو سهمی که جعفر لیدر میدونه و دوستان بزرگواری اینجا این سهم رو دارن وپیشنهاد میدن حالا به شخصه من بی سواد بودم رفتم این دو سهم وخریدم ولی دوستان چی؟؟؟دوست عزیز ماها هم شعور داریم میریم سهم وانقدر گاهی بالا پایین میکنیم که قاط میزنیم ما که الکی نمیریم بگیم سهم خوبه یا مریض نیستیم که فکر کنیم بریم سهمی رو شانسی بخریم بیایم اینجا تعریف کنیم که شاید اون سهم بره بالا!!
اما در مورد پاسخ امروز شما به عنوان یه دوست کوچیک میخوام وارد بحث بشم که حتما انتظار پاسخ منطقی دارم و اصلا فکر نمیکنم افکار من درسته وشاید هم من اشتباه میکنم:
من فکر میکنم که استراتژی معاملاتی شما از پایه خراب واشتباه است چرا که به ساده لوحانه ترین راه برای انتخاب سهم که همانا نگاه به قیمت است متوصل میشوید.دوست من قیمت زیاد وکم به واقع چه معنی دارد؟در بازار سهمی 10000تومانی با قیمت به درامد 3بسی ارزان تر است از سهمی با قیمت 50تومن و قیمت به درامد 4.این یکی از ابتدایی ترین وساده ترین اصوله بورسه بنابراین چرا من باید غبشهر را بگذارم برم فاسمین را بخرم شما بگو؟؟؟؟؟؟اگر رشد سودآوری ملاک است که تا فاسمین قیمت به درامد 3 بگیرد غبشهر قیمت به درامد 1.5 خواهدداشت تازه با ریسک کمتر چراکه از لحاظ سیاسی فاسمین صادراتی بسیار پرریسک ارزیابی میشه اما غمارگ چی و یا غبشهر؟؟
میگی روغنی هم ریسک هایی که تو شفاف سازی گفتن رو دارن؟من میگم عزیز دلم اگه روغن نیاد که مملکت تعطیله و تمام فست فودها و اغذیه ها ورستورانهای شهری وشرکتی و آشپزخونه های خانگی وصنعتی باید ببندن!!! شاید هم پیشنهاد آب کردن دنبه داری که اون موقع نسل گاو وگوشفند از بین میره و روغن که نداریم هیچ گوشت وشیر ودوغ وماست هم نخواهیم داشت....
دوست من اگر بخواهم برم محاسبه فاندامنتال از روی صورت مالی و ترازنامه برات بکنم و تک تک سهم های بورس و با هم مقایسه کنم که برات ثابت بشه که چرا پرریسک این سهم وبرترین ها میدونه اینجا جاش نیست ولی ما این کاررو کردیم.
ببین دوست من محاسبات فاندانتالی اینقدر پیچیده است که اینجا جاش نیست که برای شما اثبات کنم که قپیرا و قزوین در همین قیمت های کنونی برای بلند مدت از ارزنده ترین ها هستن حالا شما بگو 100برابر هم شدن که شده باشن.بطور خلاصه بگم که شما باید بیای محاسبه کنی که ارزش کنونی حقوق صاحبان سهام چقدره و بعد پیش خود پیش بینی کنی که epsشرکت کی ارزش بازاررو به 80 درصد ارزش بازار میرسونه بعد بیا بگی خوب حالا حاشیه سود شرکت چقدره و بنابراین با افزایش سرمایه(در واقع افزایش حجمی حاشیه سود) این همگرایی چقدر شیبش تغییر میکنه و.....
کسی قزوین و قلرست و قپیرا رو بخاطر قیمت نخریده که حالا بگه فلان سهم دیگه جای رشد بیشتری داره اونم بخاطر نگاه محض به قیمت کنونی به تاریخچه بره بخره و.......خیر این سهم ها با افق سرمایه کم و افزایش سرمایه های چندصددرصدی و دگرگونی epsداره خرید میشه.دوست من کسانی که میلیاردها تومن سرمایه اوردن تو قندی ها که باعث ازدحام تقاضا و رسیدن قیمت سهم به اینجا شد هم از کارشناس و مشاوره وشعوربرخوردارن........آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/11/07, 00:55.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
ایناهم خدایی نکرده ...
انشالله که من اشتباه می کنم :-//:)
شفاف سازی
زمدیریت سایت خواهشمندم ipاین دوکاربری راکه جناب هوم ورک به آن مشکوک هستندچک کنندتاهرگونه سوئ تفاهم یاسوئ برداشتی رفع شود
آدموتوبه کارمیکنین اگه درموردشرکتی خبری رسیدتوجمع مطرح کنه اما الان مطرح میکنم ودیگه هم تاازدستم برمیادنمیزارم چون متاسفانه همیشه اینجوربرخوردهاپیش میاد
بعدازبسته شدن غمارگ بشدت نگران موضوع بودم باوجوداینکه میدانستم تعدیل مثبت داره ولی ازینکه 455نفروخته بودمش ناراحت بودم
باجناب حامد(کاربر ha_mi) مشورت کردیم دلداری میدادنگران نباش
براش توجیه کردم که حامدچون داریم به پایان سال مالی غمارگ نزدیک میشیم من نگران اینم سهم روتااعلام سودسال بعدبازنکنن پایان سال میشدحدوددوماه
هرروزپیگیری میکردم باکارشناس 84083315 وامورمالیش 63969010 و63967290
نگرانیم کاملابجاودرست بودمن تجربه کمنگنزروداشتم
پارسال کمنگنزصف فروش بود فکرکنم حدودای 1340بوددیدم صف روجمع کردن وبشدت مثبت رنج کشیده میشه آقامنم پریدم توسهم وفرداش سهم براتعدیل مثبت بسته شدوسهم سه ماه تمام بانشدتازمانیکه بورس قانع شدکه کمنگنزسودسال بعدرواعلام کنه
کلا سازمان به سهمهایی که توی یکسال بارشدسودآوری مواجه میشه آخرای سال بشدت به سودسال بعدگیرمیده
بگذریم پس ازچندبارصحبت باامورمالی به این نتیجه رسیدم که سازمان بامدیروچندتن ازعوامل شرکت جلسه داشتندوخواستارارائه سودسال بعدشدن وتهدیدکردن نمادروبازنمیکنن
که اینادرجواب گفتن سودسال بعدکمه اماگزارش بودجه آماده نیست سازمان هم گفته بشرطی نمادروبازمیکنیم که دراین موردشفاف سازی کنید
امورمالی میگفت بودجه سال بعددرحدود20تومانه که روزیکه نمادمیخواست بازبشه یکیشون گفت یه کم بیشتره
منم به این نتیجه رسیدم ماندن به صلاح نیست به حامدهم گفتم بفروش
امااون گول صحبتهای چندنفرروخوردوخلاصه نفروخت...
شب شفاف سازیش باخانم پرستومشورت کردم وگفتم اگه سهم منفی بازشدمن تعجب نمیکنم
گفتم نامردیه اگه بخوام توتاپیک خبرای بدبزنم چیزی نگفتم دیروز بایکی ازبچه های تاپیک که شایددوست نداشته باشن اسمشوبیارم واگه خودشون خواستن تاییدمیکنن مشورت کردیم نظرمن برفروش بودکه متاسفانه ایشون هم نفروخت
بگذریم کل جریان این بود ایشاله فرداصف جمع میشه ودوستان ازنگرانی درمیان
اماشنیدم گزارش سودسال بعد22یا23 آبان به بورس داده میشه تانهایتا30آبان امورمالی 22رومیگفت که چون سال بعدبیشتراز20درصدکمترازسود100تومانی الان هست سهم بازهم بسته میشه ویه منفی دیگه اونجامیخوره
کل شنیده هاوجریان ازین قراره
نه شفاف سازی رومیشناسم نه میدونم کیه وامیدوارم مدیرسایت لطف کنن وباگذاشتن ipشفاف سازی کنن
اگه باخبرهام کسی رورنجوندم معذرت میخوام اما حتما سهامدارانی هستندکه نسبت به خبرهای منفی شرکت واکنش درستی نشون میدن
کنم
نظر
-
با سلام به دوست عزیزم جناب پور احمدی
من کی گفتم قیمت سهام 50 تومانی مفت است من سال پیش شپدیس در 2700 تومان مفت دیدم و خریدم و با احتساب سود مجمع دریافتی هفته پیش در 4500 فروختم
من قیمت ومعادن 850 تومانی قبل از افزایش سرمایه مفت دیدم و به خیلی ها توصیه به خرید کردم من ترانسفوقبل از افزایش سرمایه 400 درصدی روی قیمت های 1200 تا 2000 مفت دیدم و خریدم و بلافاصله بعد ازبازگشائی افزایش سرمایه به خاطر ریسک تحریم در قیمت های رویائی فروختم
آیا من به زیادی و کمی قیمت متوسل هستم آیا من می گویم سهم 50 تومانی بدون استعداد مفت است و شپدس 5000 تومانی یا شتران 20000 تومانی گران
دوست من اصلا اینگونه نیست من می گویم ومعادن 300 تومانی در حکم مفت است وغدیر با آن سرمایه گذاری فوق تصور 400 مفت مفت است.
خوب سهام قندی با ان اندازه سرمایه کوچک خوب است به همان اندازه که هر افزایش 100 تومانی قیمت قند و شکر موجب جهش 50 % سودآوری شرکت می شود به همان اندازه افزایش قیمت چقندر و .. نیز موجب کاهش سود شرکت می شود.
خوب قیمت شیر , پنیر , بستنی , وسایر مواد غذائی در همین مدت کوتاه چند برابر شده پس باید غپاک و غپینو و ... سود نجومی اعلام نمایند در حالی غپاک با افزایش چند برابری قیمت شیر به علت گرانی شیر دریافتی از دامداران از بابت فروش محصول شیر زیانده است.سود سال پیش غپاک از 80 تومان به زیان تبدیل شد.
فرآوری مواد معدنی با آن سرمایه کوچک با قیمت های فروش بورس کالا که در صورت پایداری عوامل سال بعد 400 - 500 سود خواهد داشت با قیمت 670 تومان معامله می شود
با این تفسیر شما هیچکس نباید به دنبال فولاد با ان سرمایه عظیم , اخابر , فملی , کچاد , کگل و... بروند وباید دنبال سهام با سرمایه کوچک بروند
موفق باشید
نظر
نظر