با سلام به همه دوستان . من يه تعداد سهام تسه ( اوراق مسكن ) دارم . كه تو ضررم مي خواستم بدونم بفروشم يا اينكه نگهدارم بالا ميره .ميتونين راهنماييم كنين؟ ممنون:(
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط aminian پست شده است View Postغبشهر خودمونو عشقه که بی حامی داره قدرتشو نشون میده
جووووونآخرین ویرایش توسط kiana؛ 2012/11/14, 10:22.
نظر
-
در اصل توسط kiana پست شده است View Postقابل توجه غبشهریها وغمارگیها:با اطلاعاتی که امروز گرفتم فهمیدم که مدیران این دوشرکت این بازیو تارسوندن قیمت تا 1100 و300 ادامه میدن .این دوسهم به شدت عطش اینارو برای بدست آوردن سهم بیشتر توقیمت پایینتر بیشترکرده ولی نگران نباشید واز چندروزدیگه شاهد صعود این 2تا باشیم بابازدهی100% پس منم این فرصتو ازدست نمیدمو بزودی 15%غبشهری میشم.#:-s
در اصل توسط kiana پست شده است View Postدوست عزیز این سهم که احتیاج به حامی نداره این چندوقتم مدیرای این دو تا این بازیها رو شروع کردن که سهامارو مفت ازدست سهامدارا دربیارن که هنوزم به هدف نهایی نرسیدن و بازیشون ادامه داره تا 1300 و 300
نظر
-
در اصل توسط kiana پست شده است View Posthome work دوست گرامی این خودش یه فرصت خوبه برای اضافه کردن درکف قیمت تا سودآوری میان مدتتون بیشتر بشه منم خرید غبشهرو بزودی انجام میدم.
نظر
-
در اصل توسط AVIN 5456188 پست شده است View Postاستاد معظم و بي بديل
ممنون هستيم كه به صورت كاملا كيلويي اعداد 1100 و 300 را اعلام كرديد و همه را به فيض رسانديد.
اين دو سهم به صورت كاملا غير طبيعي در حال افت هستند و دلايلي هم دارد اما با تحليل .
لطفا در تاپيك جناب پر ريسك به طرح اين گونه موارد و اعداد بدون پشتوانه و تحليل مطلقا نپردازيد.
ضمنا همچنان در انتظاري طولاني باشيد تا غبشهر را 1100 و غمارگ را 300 به شما تقديم كنند....
خب آخه بعید هم نیست
به قول خودتون به طور غیر عادی دارن افت میکنن
این یعنی که دارن روش بازی در میارن دیگه وگرنه چه دلیلی میتونه داشته باشهآخرین ویرایش توسط bours؛ 2012/11/14, 10:43.
نظر
-
در اصل توسط yahya3004 پست شده است View Postدوست عزیز کف قیمتی رو میشه زمانی پیدا کرد که یک حقوقی نامرد مثل وسپه نباشه که عرضه کنه ... وگرنه سهم با p/e حدود 4 الان دیگه کف کجاست؟؟؟
متاسفانه من با توصیه دوستان در قیمتهای بالا خرید داشتم.
هرچه هم میامد پایین یه کمی اضاف کردم که میانگین بیارم پایین .
حالا هم که فلوس باقی نمانده>:d<
به نظر شما هنوز نگهش دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر
نظر