با این پی بریا ها که من در بزار دارم می بینم بی صبرانه منتظر بازگشایی غبشهر وغمارگ هستم ...50 تا100 درصد بازدهی حداقل از قیمت 400 برا غمارگ واز قیمت 1500 برا غبشهر انتظار دارم ..هر قدر گروه قند وغذایی وبازار مثبت بخوره هدف قیمتی بالاتر خواهد رفت..
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postجعفرجان شیراز رو در حد کرماشا میبینی تو گروه پترو ؟
بنظر اینم پتانسیل ۱۰۰۰تومنی شدن رو داره با توجه به گزارشش
شاید 2000 هم بشه ولی در حد واندازه های کرمانشاه نیست ..
مثل شسینا که انگشت کوچیکه شفارس هم نیتس ..ولی خوب بازار شفارس رو حاضره بفروشه ولی اون رو نه ..از اشتباه بازار استفاده کنید ..گزارش ها در کدال..
نظر
-
-
در اصل توسط javad پست شده است View Postبا درود
پرریسک نظرتون درباره قشکر چیه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
از قندیها قشیر بالای 1055 وقنیشا بالای 1550 برا خرید پیشنهاد شد تکنیکالی وبنیادی فقط قشهد فعلا ..قزوین هم بالای 1140 بره دوام بیاره مجدد در مدار صعود قرار میگیره ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاگر غمارگ بالای 50 اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..
اونهایی که دم از سودهای زیر 30 تومن میزدن واگر بالای 50 اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..
بالای 50 برا غمارگ وبالای 150 برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..
کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postسید جان با این وضعیت اگه غبشهر چند باز شد ما باز هم اضافه کنیم؟
اصلا با توجه به اینکه باید تا یک ماه اینده سهم افزایش سرمایه 70 درصدی از محل سود انباشته بده،کف سهم کجاست؟!
با این پیش بینی اولیه،سود سازی اخر سال رو حدودا چند میدونی؟!
پیش بینیت از وضعیت سهم تا دو ماه اینده چیه؟!
ببخشید خیلی سوال شد!:dتمام سال من بی تو...
نظر
نظر