با این پی بریا ها که من در بزار دارم می بینم بی صبرانه منتظر بازگشایی غبشهر وغمارگ هستم ...۵۰ تا۱۰۰ درصد بازدهی حداقل از قیمت ۴۰۰ برا غمارگ واز قیمت ۱۵۰۰ برا غبشهر انتظار دارم ..هر قدر گروه قند وغذایی وبازار مثبت بخوره هدف قیمتی بالاتر خواهد رفت..
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
چه جور شده /.گفتم ۷۳۰ رو بشکنه ..میره بالا ..شما که کم طاقتی بعد شکست ۷۳۰ وارد می شدی ..الانم وقتی ۷۳۰ رو شکست طوفانش اغاز میشه مشکلی هم نداره ..در اصل توسط homework پست شده است مشاهده پستSeyed jan
Chera kermansha
Injori shode
In manfia
Bara chie???
نظر
-
-
خیر...در اصل توسط saeedte پست شده است مشاهده پستجعفرجان شیراز رو در حد کرماشا میبینی تو گروه پترو ؟
بنظر اینم پتانسیل ۱۰۰۰تومنی شدن رو داره با توجه به گزارشش
شاید ۲۰۰۰ هم بشه ولی در حد واندازه های کرمانشاه نیست ..
مثل شسینا که انگشت کوچیکه شفارس هم نیتس ..ولی خوب بازار شفارس رو حاضره بفروشه ولی اون رو نه ..از اشتباه بازار استفاده کنید ..گزارش ها در کدال..
نظر
-
نظریم ندارم ...برا بنده مهم سود این سهم در ۱۲ ماهه هست بالای ۱۲۰ انتظار سود دارم پی بریا ۴ میشه ۴۸۰ تومن ..حالا هر قدر پی بریا بالاتر قیمت بالاتر ..در اصل توسط Godfathers پست شده است مشاهده پستجعفر جان نظرت در مورد این حجم شفارس چیه هدف در کوتاه مدت چه قیمتی خواهد بود.
نظر
-
از این گروه قشکر مدتهاست از لیست بنده خط خورده ..بنیادی خیلی ضعیف عمل کرده واحتمال گیر افتادن توش زیاده ..در اصل توسط javad پست شده است مشاهده پستبا درود
پرریسک نظرتون درباره قشکر چیه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
از قندیها قشیر بالای ۱۰۵۵ وقنیشا بالای ۱۵۵۰ برا خرید پیشنهاد شد تکنیکالی وبنیادی فقط قشهد فعلا ..قزوین هم بالای ۱۱۴۰ بره دوام بیاره مجدد در مدار صعود قرار میگیره ..
نظر
-
بالای ۵۳ دوام بیاره هدف سهم بالای ۶۵ وحتی ۷۰ فعلا ...در اصل توسط parvaz پست شده است مشاهده پستهیچکس و هیچ چیز جلوداره وملت نیست. پیش به سوی سه رقمی شدن . جعفرخان تشکر
>:d<
این سهم توانایی رسیدن به قیمت های بالای ۱۰۰ داره تکنیکالی...از ۴۵ معرفی شده ..
نظر
-
مقاومت قدری شکسته شد ..حد ضرر ۱۶۶ وهدف سهم ۲۵۰ تا۳۰۰ تومان ...با وجود شیران وصنعت واتی این هدف دست یافتنی هست ..در اصل توسط bari پست شده است مشاهده پستکولاکی در ولصنم در راه است
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستاگر غمارگ بالای ۵۰ اعلام کنه واقعا فراتر از انتظار خود من خواهد بود ..
اونهایی که دم از سودهای زیر ۳۰ تومن میزدن واگر بالای ۵۰ اعلام کنه امیدوارم پیش خود وخدای خود پاسخگو باشن ..
بالای ۵۰ برا غمارگ وبالای ۱۵۰ برا غبشهر اونم در اولین پیش بینی خیلی عالی هست وباید منتظر بمانیم ببینم ایا روز بازگشایی باز هم فرصت خرید در این قیمتها رو میدن ..
کل بازار توان نداره چون لیدر بازار غبشهر وغمارگ اول باید رشد کنن ...???در اصل توسط m.r_moradi پست شده است مشاهده پستسید جان با این وضعیت اگه غبشهر چند باز شد ما باز هم اضافه کنیم؟
اصلا با توجه به اینکه باید تا یک ماه اینده سهم افزایش سرمایه ۷۰ درصدی از محل سود انباشته بده،کف سهم کجاست؟!
با این پیش بینی اولیه،سود سازی اخر سال رو حدودا چند میدونی؟!
پیش بینیت از وضعیت سهم تا دو ماه اینده چیه؟!
ببخشید خیلی سوال شد!:dتمام سال من بی تو...
نظر

نظر