سلام پر ریسک جان میشه در مورد پتایر نظری بدین نگهداری یا خروج و یا خرید
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
جناب پر ريسك عزيز من تقريبا 50 درصد سرمايه ام را در كالسمين روز 3 شنبه ودر قيمت 6635 وارد كردم ولي گويا حواشي اين سهم دارد زياد ميشود ( افزايش قيمت خاك با نرخ اتاق مبادلات ...عدم اجازه رشد سهم توسط حقوقيهاي سهامدار ....فروش كارگران زنجاني و.....) با توجه به رشد قيمت جهاني روي ولي اين سهم در حالت خنثي متمايل به منفي ميباشد صلاح ميدانيد از اين سهم با ضرر جزيي خارج و به سهام چابكتر وارد شوم يا اينكه فعلا نظاره گر باشم ....شما بوديد چه ميكرديد ...ممنون از وقتي كه ميگذاريد...با تشكر
نظر
-
-
-
جناب پرریسک سایتها رو که یه نگاهی مینداختم از قول شما نوشته بود شدوص امسال به سود صدتومنی خواهد رسید ولی سوالی در اینجا برام پیش اومد که این سود صدتومنی رو چطور حساب کردید؟راهنمایی کنید ممنون میشم
نظر من پوشش سود بالای ۵۰تومنیست و صد تومن را بعید میدانم
درضمن صف فروش سهم این هفته و اوایل هفته جمع خواهد شد
نظر
-
..با سلام...این هفته هم با درس های جدیدی از تاپیک چی..............چرا در خدمت دوستان بزرگوار هستیم. خصوصاً درسی که با 69 تشکر از جناب پرریسک مواجه شده و تا کنون رکورد بیشترین تشکر تاپیک چی ..چرا را به خود اختصاص داده. یا حق
http://forums.boursy.com/showthread....F%D8%9F/page15در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post..با سلام...این هفته هم با درس های جدیدی از تاپیک چی..............چرا در خدمت دوستان بزرگوار هستیم. خصوصاً درسی که با 69 تشکر از جناب پرریسک مواجه شده و تا کنون رکورد بیشترین تشکر تاپیک چی ..چرا را به خود اختصاص داده. یا حق
http://forums.boursy.com/showthread....F%D8%9F/page15سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سلام بر پرریسک گرامی
سئوالی داشتم در مورد قشرین. با فرض قطعی بودن فروش زمین
سود سال 92 را در مجمع رو 300 در نظر بگیریم. تا چه حد توان رشد داره؟
آیا چون سوده غیر عملیاتی به حساب میاد می تونه برای سال بعدش مشکل ساز بشه؟؟ به دید اینکه سال بعد همچین سودی دیگه نسازه؟؟
ممنون میشم صحبتی داشته باشین ازش
تمامی این احتمالات را بزار به حساب اینکه زمین فروش رفته و در مجمع دیماه اعلام میشه.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postجناب پر ريسك عزيز من تقريبا 50 درصد سرمايه ام را در كالسمين روز 3 شنبه ودر قيمت 6635 وارد كردم ولي گويا حواشي اين سهم دارد زياد ميشود ( افزايش قيمت خاك با نرخ اتاق مبادلات ...عدم اجازه رشد سهم توسط حقوقيهاي سهامدار ....فروش كارگران زنجاني و.....) با توجه به رشد قيمت جهاني روي ولي اين سهم در حالت خنثي متمايل به منفي ميباشد صلاح ميدانيد از اين سهم با ضرر جزيي خارج و به سهام چابكتر وارد شوم يا اينكه فعلا نظاره گر باشم ....شما بوديد چه ميكرديد ...ممنون از وقتي كه ميگذاريد...با تشكر
من خودم بار اصلی سهام هام شده گروه سرب و روی بنابراین همش بیام اینجا از فاسمین و فراور و فسرب و .....بنویسم نه کار حرفه ای هست نه کار درستی چون آدم وقتی یه سهم تو سبدش وزنش میره بالا عموما با تعصب ازش حرف میزنه و گاهی کار به احساس و خطا میره ولی چند نکته اشاره میکنم:
1.در رالی سهم ها این گروه خاموش بوده و به زودی روند چرخشی گروهها به سوی سرب و روی میچرخه
2.گوش به شایعات و قیمت خاک و این حرفها نباشه حد ضررهای گروه بارها توسط جعفرپرریسک بیان شده فقط چشم و حواست و بزار برای حد ضرر اگه شکست طلا هم بود خارج شو
3.نوسان غیر منطقی پیش نیومده و قیمت خاک و ......فقط بهانه است که سهم و در نزدیکی گزارش 9 ماهه(احتمالا این گروه بهترین گزارش و داشته باشه) جمع کنن و شما رو خسته کنن اینجاست که ما باید خریدار باشیم نه فروشنده دوست من حجم خربدها بالاست و صف فروشی نداریم شما گزارش بورس نیوز فاسمین و بخون آخرش گفته بئود به هر حال تعدیلات خوبی خواهدداشت و...
4.این گروه برای جلوگیری از رشد احساسی اومد تعدیل اخیر و بسیار کم و ملایم ارائه داد ولی 9 ماهه جای گریزی نیست و باید تعدیلات ئ بدن
5.خود شرکت هم قیمت روی 2012 تومن رو به این زودی باور نداشت اما شرایط و تکنیکال این و تایید میکرد در ضمن نمادی مثل فراور این روزها علاوه بر حجم رویایی معاملات(با توجه به حجم مبنا) داره توسط حقوقی جمع میشه
6.با قیمت های معامله بورس کالا و دلار اتاق مبادله و قیمت جهانی روی قیمت خاک چندین برابر هم بشه این گروه تعدیلاتش جوری هست که داره با قیمت به درامد بین 2تا 4معامله میشه پس همه جور برترین گروههای حال حاضر بورسه
امروز و فردا با قیمت های جهانی روی و قیمت های بورس کالا برای فروش داخلی به بررسی سود سازی فسرب و فاسمین و فراور و مقایسه میپردازیم.....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
تا الان افزایش چشمگیری رو تو قیمت های جهانی شاهد بودیم به طوری که قیمت سرب و بخصوص روی داره ثبت رکوردهای ماههای اخیر رو میکنه دوستان با اعلام این قیمت ها بازهم تاکیددارم بیخود نیاید سهم های ارزنده معدنی و بخصوص سرب و روی رو با یه شایعه الکی و یا چون خسته شدید و گروههای دیگه رشدداشتن بدید بره اولا اگه سبدداشته باشیم از گروههای دیگه هم داریم نفع میبریم دوما همیشه در بورس تهران چرخش گروههی داریم حتی گروههایی که دچار مشکلات بنیادی شدن مثل خودرو و پیمانکاری ها هم چند روزی میان تو چشم و نوسان میدن چه برسه به این گروههای دلبری که محکوم به رشد هستند.........
Aluminium 2.036 $ +1,39%
Blei 2.213 $ +1,05%
Kupfer 7.822 $ +0,90%
Nickel 17.152 $ +1,03%
Zink 2.022 $ +1,60%
Zinn 21.496 $ +0,48%
به قیمت های جهانی توجه زیادی داشته باشید چون این روزها شدیدا در حال رشده...سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postشرمنده با اجازه پرریسک جان:
من خودم بار اصلی سهام هام شده گروه سرب و روی بنابراین همش بیام اینجا از فاسمین و فراور و فسرب و .....بنویسم نه کار حرفه ای هست نه کار درستی چون آدم وقتی یه سهم تو سبدش وزنش میره بالا عموما با تعصب ازش حرف میزنه و گاهی کار به احساس و خطا میره ولی چند نکته اشاره میکنم:
1.در رالی سهم ها این گروه خاموش بوده و به زودی روند چرخشی گروهها به سوی سرب و روی میچرخه
2.گوش به شایعات و قیمت خاک و این حرفها نباشه حد ضررهای گروه بارها توسط جعفرپرریسک بیان شده فقط چشم و حواست و بزار برای حد ضرر اگه شکست طلا هم بود خارج شو
3.نوسان غیر منطقی پیش نیومده و قیمت خاک و ......فقط بهانه است که سهم و در نزدیکی گزارش 9 ماهه(احتمالا این گروه بهترین گزارش و داشته باشه) جمع کنن و شما رو خسته کنن اینجاست که ما باید خریدار باشیم نه فروشنده دوست من حجم خربدها بالاست و صف فروشی نداریم شما گزارش بورس نیوز فاسمین و بخون آخرش گفته بئود به هر حال تعدیلات خوبی خواهدداشت و...
4.این گروه برای جلوگیری از رشد احساسی اومد تعدیل اخیر و بسیار کم و ملایم ارائه داد ولی 9 ماهه جای گریزی نیست و باید تعدیلات ئ بدن
5.خود شرکت هم قیمت روی 2012 تومن رو به این زودی باور نداشت اما شرایط و تکنیکال این و تایید میکرد در ضمن نمادی مثل فراور این روزها علاوه بر حجم رویایی معاملات(با توجه به حجم مبنا) داره توسط حقوقی جمع میشه
6.با قیمت های معامله بورس کالا و دلار اتاق مبادله و قیمت جهانی روی قیمت خاک چندین برابر هم بشه این گروه تعدیلاتش جوری هست که داره با قیمت به درامد بین 2تا 4معامله میشه پس همه جور برترین گروههای حال حاضر بورسه
امروز و فردا با قیمت های جهانی روی و قیمت های بورس کالا برای فروش داخلی به بررسی سود سازی فسرب و فاسمین و فراور و مقایسه میپردازیم.....
با سلام خدمت جناب پور احمدی
گروه روی امسال و سال آینده از دو محل می توانند تعدیل عایدی داشته باشند:
1- نرخ تسعیر ارز را 1800 تومان گرفته اند در حالیکه الان نرخ تسعیر ارز 2500 تومان می باشد این مساله بارها توسط اساتید محترم اشاره شده است.
2- افزایش قیمت جهانی روی و سرب :
گروه روی قیمت فروش جهانی روی را 1900 دلار و سرب را 2000 دلار پیشبینی کرده اند
حالا هر 100 دلار افزایش قیمت روی با فرض دلار 2500 تومان سود سالانه فرآور را حدود 38 تومان و سود فاسمین را حدود 20 تومان افزایش می دهد.
این افزایش سود فقط مربوط به فروش شمش روی می باشد.
در خصوص فاسمین می بایستی قیمت جدیدفروش کنستانتره سرب و روی موجود باشد.
لذا 2 عامل بسیار مهم در افزایش سود آوری گروه روی تحقق یافته است حال با فرض افزایش قیمت خوراک باز هم این گروه توانائی تعدیل خواهند داشت
موفق باشید.
نظر
نظر