در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postباتوجه به پيگيري از امور سهام شركت وتوكا اين شركت شروع به پرداخت سود سهام سال مالي منتهي به شهريور 91 نموده براساس جدول اعلامي شركت جناب پرريسك عزيز لطفا نظر تون رو مجددا راجب وتوكا مي فرمائيد ممنون ميشم طبق شنيدها بزودي دو سهم از زير مجموعه وتوكا به بورس عرضه مي شه باتشكر مجدد ارادتمند @};-@};
همچنان زیر 220 رو فرصت خرید می بینم برا دوستانی که میانگین بالا دارن ..توریل داره میره برا 400...وتوکا هم میره .فولاد هم که با سود حدود 80 فعلا هیچ افتی در کار نیست پس لیدر بازار اینها هستن شک نکنید ..
نظر
-
در اصل توسط اسیر بورس پست شده است View Postسید جان من مقداری وملت توی 510 وصنا توی 1501 و کرماشا توی 7359 و شفارس توی 4111 به پیشنهاد شما خریدم در مورد کرماشا و وصنا نظرت چیه؟
فعلا سهامداری کنید هیچ اتفاقی رخ نداده همه جا امن وامان هست وقیمت دلبر بالای 2400 هست وسهام دلبری هنوز جا برای رشد دارن رو رشد نکرده ها مترکز بشید ..
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postامروز اين پست رو آوردم بالا كه بگم آقا آنچه كه آقا بابك ميگفت درست درومد.اون روز منم حرفشونو تأييد كردم. در ارزندگي شدوص شكي نيست و همه اينو قبول دارن. ولي يه كم زود برگشت! حالا هم نگران نباشيد برميگرده. سهمي كه سيد جان معرفي ميكنه، مياد بالا ولي يكم دير و زود داره ولي مطمئن باشد سوخت وسوز نداره.
ممنون از همه دوستان.
در ضمن کسی نگران نیست چون سهم خوب نگرانی نداره از این صف خرید فروش ها خیلی دیدیم ..
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسعید جان باهات موافقم. و باید به دوستان رک و صریح بگم که کسانی که استراتژی معاملاتیشون فقط 4 درصد سود کردنه، بهتره به جای بورس بازی بره غاز بچرونن.ما به کمتر از 30 درصد سود در هر سهم اگه قانع باشیم، خداوند هم به همون میزان نصیب ما خواهد نمود.
گرچه گردآلود فقرم شرم باد از همتم
گر به آب چشمه خورشید دامن تر کنم
سهامی که اینجا معرفی میشه کف سود 50 درصد هست از قیمت گفته شده ..میتوانید از اول تاپیک بررسی کیند ..
منتظر باشید تا در انیده ای نزدیک شاهد هنر نمایی فلامی باشید ...مارون باشید ..شلعاب باشید ...کرمانشاه ..
سهام مفت در بازار داره کم میشه اینها چند نمونه از اون مفت ها بود ..ارام ارام سهام جامانده معرفی خواهد شد سهامی که شاید اولین بار اسمش به گوشتان خورده باشه ...
صبور باشید چند وقت دیگر بازدهی رو مقایسه خواهیم کرد با کل بازار ...
نظر
-
در اصل توسط اشراق پست شده است View Postسلام
جعفر خان حد ضرر فلامی رو هم لطف میکنید ؟؟؟....
ممنون از شما ...
سهام مفت چه حد ضرری براش بگم دوست من ..
یادمه دوستی پرسید سفارس حد ضررش چند 260 بود گفتیم اخه اینکه مفته مفته حد ضرر رو کجاش بزارم
فلامی از 217 مثبت بشه بهتره نشه هم مهم نیست با 60 تومن سود سال 92 بهش 4 هم بدیم میشه 240 تومن ..تعدیل هم پیش کش ..حالا 5 6 7 بدیم چه شود ..
نظر
-
شنیده ها از گروه سرب و روی:
گفته شده نماد فاسمین 8 ماهه موفق شده کل سود پیش بینی شده امسال معادل 1266ریال را پوشش دهد همچنین دیگر هم گروهی این نماد فراور هم گفته میشود در 8 ماه سال 91 موفق به پوشش 1400ریال سود شده که در واقع 43 درصد بیشتر از آخرین پیش بینی را 9 ماهه پوشش داده است.
شنیده ها از گروه پتروشیمی:
گفته میشود نمادهای شخارک و زاگرس با افزایش فروش نسبت به نیمه نخست سال مواجه شده اند و در مورد نماد کرمانشاه زمزمه هایی از اعلام سود 200 تومانی با پوشش 75 ذرصدی برای گزارش 9 ماهه فصلی به گوش میرسد.
شنیده ها همچنین از پوشش مناسب نماد رمپنا در گزارش 9 ماهه حکایت دارد
اینها تماما شنیده های در گوشی است و به هیچ وجه به تنهایی نباید ملاک تصمیم گیری باشدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان من تمام مطالب رو تو این تاپیک مینوشتم که مدیریت سایت ازم خواسته که مطالب مربوط به هر مورد در تاپیک خودش نوشته بشه بنابراین اجبارا از این به بعد تنها سوالات از استاد پرریسک رو در این تاپیک مطرح خواهم کرد یا مواردی که به سهم های جعفر پرریسک مربوط میباشد
پرسود و سربلند باشید.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
جعفر آقا
مقداري ثباغ دارم اما نميخوام مجمع برم ترجيح ميدم تو اين بازار پولم دستم باشه (براي خريد كرماشا لازم دارم) .
با توجه بهاينكه مجمعش چهارشنبه ديگه هست و روز دو شنبه روز آخر معاملاتشه ، روندشو تا مجمعش چطوري ميبيني؟ ممنونم
(از نظر قيمتي هم درحال حاضر اگر بفروشم ير به ير ميشم)
نظر
-
نظر