چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

بازار به استقبال گزارشهاي فوق العاده نه ماهه سهام دلاري از معدني گرفته تا پتروشيمي رفته و اين ماه داستان گزارشهاي نه ماهه است....بعد بازار يك استراحت كوتاهي مي كند و مجددا از اسفند ماه به استقبال گزارشهاي پيش بيني باز فوق العاده تر سهام معدني و پتروشيمي مي رود.....بنابراين نبايد از اين گروه خداحافظي كرد و به گروه با بتاي منفي در شرايط فعلي جابجا شويم....

گروه غذايي واقعا مظلومانه بتاي منفي همچون گروه قندي گرفته اند....اما خوب ديگه اين رو بازار تعيين مي كند.....مجددا به گروه غذايي بر مي گردم اما در يكي دو سه هفته آينده.....

دوستان شعار تغيير رو در بازار سرمايه حتي با ضرر اندك مد نظر قرار دهيم....من كه ازش ضرر نكردم....

قوي گام برداريد و با اراده......
    بلند مدت كه بسياري از سهام بنيادي جواب ميدهند، اما وقتي در بازار هستيم تغيير ضرورت است.....
    پرسود باشيد
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      من این سهامداری رو یاد نگرفتم ........وگرنه اول سال خودم گفتم که امسال سال پتروشیمی هاست ........البته اون ها هم نهایتا 100 درصد رشد بیشتر نکردن تا به امروز .....خوب ما هم 100 درصد سود رو کردیم با نوسان گیری و به لطف شب های بندر .........اخرین پتروشیمی هم زاگرس بود گه چند روز پیش قبل از رشد یر به یر فروختم و الان 20 درصد حداقل رشد کرده ........این سهامداری رو من یاد نمیگیرم اخرش و نمیتونم یاد بگیرم ........:((

زاگرسی که روی 1250 به زور میخریدن و سهم پر ریسک پتروشمی ها بود و تحریم تولید شرکت رو نصف کرده و از ایندش نکران بودم ..بدتر داره با کله بالا میره ....البته که اگه تحریم نبود 2500 بود .......
      من همیشه سهم هایی رو که برسی میکنی رو کاملا قبول دارم و ایمان دارم .... سهامداری کنی سوپر میلیونری میثم جان
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

سلام
        جعفر جان :

به نظرت من با این سبد چی کار کنم ؟
        45 درصد غبشهر - 45 درصد آ.س.پ .............یه چند روز از بازار عقب افتادم ..... :d ناک اوت کرد بازار مارو ....:D ما تو بازار منفی سود میکردیم الان تو این بازار هیچی !!!!!!
        چنان جا گذاشت که نفهمیدم چی کلاهی سرم رفته......فقط3 روز ا.س.پ مجمع بسته بود .....و بقیش هم سهامی که در جا میزنه .....
        من که نمیدونم چی کار کنم .صبر هم کنیم فرصت های طلایی بازار از دست میره....

مجبورم برم حق تقدم بازی ......نظرت در مورد وسپه چیه؟ ;)

سایر دوستان دیگه اگه پیشنهادی دارن بدن که من با این سبد چه جوری تو این بازار گل و بلبل سود کنم .........ما بریم یه هوا بخوریم ...تا بعدش بیایم تصمیم بگیریم ..........حیفه این بازار با سهامی که درجا میزنه موند..........;)
        سلام..

میثم جان خود می دونی رو حق تقدم کار نمی کنم چون ریسک بالایی داره ما همیشه کم بخور همیشه بخور شعار ماست .

از اینکه می بینم در این بازار اونم شما جا ماندی ناراحت شدم هر چند می دونم جبران میشه ..

بنده خودم همچنان شاراک شیراز ابادان رو پیشنهاد میدم برا خرید ..

در کنار اون فراور رو پیشنهاد میدم ..البته برا همشون حد ضرر بزار ..امید از گروه معدنی ..در کنار فولای ...

اینها سهامی هستن که 40-50 درصد دیگه جای رشد دارن ..از گروه غذایی هم غبشهر وغمارگ البته این دوتا فعلا روند صعود نگرفتن ...کمی سهامداری لازمه .

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

من این سهامداری رو یاد نگرفتم ........وگرنه اول سال خودم گفتم که امسال سال پتروشیمی هاست ........البته اون ها هم نهایتا 100 درصد رشد بیشتر نکردن تا به امروز .....خوب ما هم 100 درصد سود رو کردیم با نوسان گیری و به لطف شب های بندر .........اخرین پتروشیمی هم زاگرس بود گه چند روز پیش قبل از رشد یر به یر فروختم و الان 20 درصد حداقل رشد کرده ........این سهامداری رو من یاد نمیگیرم اخرش و نمیتونم یاد بگیرم ........:((

زاگرسی که روی 1250 به زور میخریدن و سهم پر ریسک پتروشمی ها بود و تحریم تولید شرکت رو نصف کرده و از ایندش نکران بودم ..بدتر داره با کله بالا میره ....البته که اگه تحریم نبود 2500 بود .......
          دوست خوبم میثم
          ایراد اصلا در سهامداری شما نیست.
          شما صرفا کمی اضطراب دارید, همین....
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            سلام..

میثم جان خود می دونی رو حق تقدم کار نمی کنم چون ریسک بالایی داره ما همیشه کم بخور همیشه بخور شعار ماست .

از اینکه می بینم در این بازار اونم شما جا ماندی ناراحت شدم هر چند می دونم جبران میشه ..

بنده خودم همچنان شاراک شیراز ابادان رو پیشنهاد میدم برا خرید ..

در کنار اون فراور رو پیشنهاد میدم ..البته برا همشون حد ضرر بزار ..امید از گروه معدنی ..در کنار فولای ...

اینها سهامی هستن که 40-50 درصد دیگه جای رشد دارن ..از گروه غذایی هم غبشهر وغمارگ البته این دوتا فعلا روند صعود نگرفتن ...کمی سهامداری لازمه .
            ممنون .شاراک که چشمک میزد از وقتی بازش کردن .....

اون دو تا سهم رو چه کنم؟ درصدش رو کم کنم ؟
            از گروه پترو که فک نمیکنم چیزی گیر ما بیاد ....البته شپترو رو میشه خرید فک کنم......تا ببینیم چی میشه .......
            ///

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و احترام

خدمت جناب آقای پر ريسک عزيز و دوست داشتنی

ضمن تشکر بسیار فراوان از زحمات بیدريغ جنابعالی که با دلسوزی هر چه تمام و بدون هیچ چشمداشتی برای اعضاء این سایت زحمت می کشید ،

لطفا" در صورت امکان نظرتان را در خصوص قندیها ( با اینکه فعلا" خريد را صلاح نمی دانيد و هميشه گفتيد که در روند صعودی سهم را بخريد و از فرصتهای ديگر بهره ببریم تا حرکت سهام قندی شروع شود) با قبول ريسک برای فردی که می خواهد از الان خريد نمايد را بفرماييد.

لطفا" بهترين قنديها از ديد شما که بيشترين بازدهی را در گروه پس از حرکت قنديها خواهند داشت را:

به ترتيب اولويت چه از لحاظ تکنيکالی و چه از لحاظ اينکه حجم مبنای آن به راحتی داده شود و سهم حمايت شود و کلا" بيشترين بازدهی کسب شود ، را بفرماييد.

یه جدول هم تهيه کردم برای راحتی کار شما@};-@};-@};-

سوال آخرم هم اینه که اگه شما بخواهید برای خودتان قندی بخرید چه سهامی و با چه درصدی از گروه قند سبدتان اختصاص می دهيد و آیا به نظر شما خرید قشیر با توجه به حجم مبنای يک از بقيه مناسبتر نيست

با سلام..

در مورد قندیها اول قندیها غرب کشور رو انتخاب کنید اونهایی که در جذب چغندر مشکل ندارن ..

بعد سراغ اونهایی برید که سرمایه کمتر دارن ودر کنار اون ظرفیت تولید بالاتر ..هر قدر سرمایه بیشتر باشه رشد سهم با مشکل مواجه میشه مثل قنقش ..

بعد هم به روند سوداوری دقت کنید ..این روند صعودی باشه برید رو اون قندی ودر کنار اون قندی که تکنیال زیباتر داشته باشه ..حالا حامی هم داشت یا نداشت مهم نیست ..سهم خوب حامی لازم نداره ..

من خودم از قندیها قشهد رو برترین می بینم .بعد هم قزوین هگمتان مرودشت رو به دلیل سرمایه کمتر وبنیادی خوب برتر می بینم ..قشیر هم تحت جو خوب میاد بالا ولی خوب این دلیل بر خوب بودنش نیست ولی در روند صعود قندیها چون فرابورسی هست سریع رشد می کنه ...

در اخر هم اینکه چند درصد سبد میشه اگر روند صعود مطمئن باشم شاید تا بالای 50 درصد هم قندی بکنم ولی گفتم در روند صعودی ..یا در قیمتی که احساس کنم واقعا دیگه دارن مفت مفت معامله میشن ..

ولی چون دو سهم غمارگ وغبشهر رو فعلا برترین می بینم گفتم سراغ سهام دیگر از گروه غذایی نمیرم میخواد قندی باشه یا قندی نباشه ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

ممنون .شاراک که چشمک میزد از وقتی بازش کردن .....

اون دو تا سهم رو چه کنم؟ درصدش رو کم کنم ؟
                از گروه پترو که فک نمیکنم چیزی گیر ما بیاد ....البته شپترو رو میشه خرید فک کنم......تا ببینیم چی میشه .......
                میثم جان درصد اون دو سهم رو زیاد کردی در سبد تازه اونم در روند نزول .در روند نزولی سهامداری کردن خیلی سخته ..شاید اونقدر خستت کنه که تازه وقتی بخواد رالی اغاز بشه شما سهم رو بفروشی..

به همین خاطر اصرار بر خرید در روند صعود دارم ..در روند نزولی باید پله ای خرید کرد اونم با صبر وحوصله بسیار ..

فعلا از گروه ساختمان بنده چشمم اب نمی خوره ..من باشم با گروه پترو عوض می کنم ..گروه روغن هم اگر در ضرر کمی هستی مقداری کم کن از رالی بازار استفاد کن ودر روند صعود مجدد درصد رو اگر دوست داشتی زیاد کن چون اهداف بالاست ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط Elman پست شده است View Post
                  لطفا کروی و شلعاب رو دوباره بررسی می کنید؟
                  کروی هدفش حوالی 400 هست ..به نظرم فراور رشد سریعتری بکنه ..فعلا فراور اومده در صدر این گروه .

شلعاب هم در روند صعود هست ولی چون سهام کوچکی هست کمی در بازار مثبت سهام کوچک میرن در حاشیه ..هدف این سهم همچنان 600 هست ..فعلا باید بالای 450 بیاد تا روند سرعت بگیره..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط کدبان باستان پست شده است View Post
                    درود بر دوستان گرامی
                    کماکان چشم براه لطف شما هستیم
                    پیروز باشید
                    وملت وارد روند اصلاحی شده ونتونست روند صعود رو حفظ کنه همون زمان اهداف هم گفته شد فقط تکنیکی حد ضرر هم 52 بود فکر کنم ..

بالای 49 با دیتای امروز مجدد در مدار صعود قرار خواهد گرفت ..فعلا همچنان دلیران در حال جمع اوری سهم هست..

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

پرريسك عزيز ممنون بابت راهنمايي هاي ارزنده تون به نظر شما اولين مقاومت مارون چنده؟ ممنون
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
                        با سلام خدمت اقای پرریسک
                        من امروز غبشهر خریدم واز فردا هم در درصدهای منفی قصد خرید دارم
                        اما یک نکته تقسیم سود سهم طی سالهای گذشته بالا نبوده ضمن اینکه افزایش سرمایه هم نداشته اندوخته را زیاد کرده
                        سال 89از 1300 ریال530 ریال
                        سال 90 از 1700 ریال 700 ریال تقسیم کرده
                        در این مورد نظر شما چیست با تشکر
                        با سلام..
                        بله سال قبل از سود 150 این مقدار تقسیم کرده امسال از سود 330 گفته 150 تقسیم می کنه ..دقت کنید سود امسال بیش از دو برابر سال قبل هست ..یعنی کسی 1050 بخره انکاری داره سهم رو 900 میخره با سود مجمع ..تازه سال بعد بالای 400 سود میسازه ..خدایی چرا میفروشن منم نمی دونم ..

هر 10 درصد یک پله بخرید و20 ونهایت 30 درصد سبد بعد هم صبر ..البته در روند نزولی ..یا صبر کنید در روند صعود یکجا خرید کنید وحد ضرر بزارید ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                          پرريسك عزيز ممنون بابت راهنمايي هاي ارزنده تون به نظر شما اولين مقاومت مارون چنده؟ ممنون
                          هدف سهم رو حوالی 3300 می بینم ..مقاومت هم همون حوالی می بینم منظور مقاومتی که دیگه واقعا جلوی رشد سهم رو بگیره نه اینکه سهم چند روز در جا بزنه اونها مقاومت حساب نمیشن..

نظر

• Amirhm
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 140

سید جان بنظر تا روند صعود کروی خیلی مونده نظرت در مورد تعویضش با گروه پترو چیه ؟ خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییهای ارزندت

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط hdbahari پست شده است View Post
                              با سلام
                              جناب پرريسك لطفاًدر خصوص خريد و يا نگهداري سهام بانكها ـ ملت ، پارسيان ،پاسارگاد ـ اظهار نظر بفرماييد
                              با سلام..

بانکها در این بازار حرفی برا گفتن ندارن ..تکنیکالشون هم اهداف بالایی نشون نمیده فوقش 20-30 درصد ..تازه اوم با کلی زور زدن ..

از بین بانکیها سینا تجارت پارسیان میشه گفت در استانه روند صعود هست اگر بتونن اغاز بکنن شاید بشه 15 درصدی گرفت ..

بقیه از نظرم تایید نیستن..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
                                سید جان بنظر تا روند صعود کروی خیلی مونده نظرت در مورد تعویضش با گروه پترو چیه ؟ خیلی خیلی ممنون بابت راهنماییهای ارزندت
                                کروی شرکت سرمایه گذاری هست ..این شرکتها اروم میان بالا ..ده ها بار گفتیم خود سهم رو بخرید ..فاسمین بارها گفته بودم در صدر لیست خرید گروه روی هست والان فامسن کجا میورد ..هر چند کروی هم تکنیکالی عالی بود وهست ..گفتم می تونید با فراور تعویض کنید یا با شاراک ...

چون وقاعا شاراک 1200 زیر 900 باز شده ..خیلی مفته..با توجه به رشد کل بازار میگم این رو وسود خود سهم ..تصمیم باشما..

نظر

در حال کار...
                                X