کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام پرریسک گرامی نظرشما درموردشپدیس با p/eزیر5 واینکه تولید اصلی شرکت اوره صنعتی وآمونیاکه که مثل کرمانشاه است وگزینه های 90%صادرات :قیمت فروش محصولات صادراتی اوره30%بالاترازکرمانشاه:تشکیل مجمع سالیانه تاآخراین ماه وتقیسم 95%سوددرمجمع:وافزایش سرمایه 170 تا 200 درصدی که باید تا حداکثر91/12/4 ازمحل سودانباشته انجام گیردونیازی به واریز مبلغ اسمی ندارد ودیگراینکه امکان تعدیل مجدد سودقبل ازمجمع وجودداره چیست؟چون من خودم 1هفته هست که حسابی شپدیسی شدم.
با سلام
خدمت تمامی عزیزان واقای پرریسک
امروز بازار به ناچار یا اجباری تغییر صنعت داد وممکن است چند روزی روی پتروشیمیها اصلاح صورت گیرد
سوال من این است چرا با وجود سهام ساختمانی که با افزایش قیمت ملک همراه بوده ایم واحتمال اینکه بعد از بورس ودر اواخر ریاست جمهوری نقدینگی بسمت مسکن روانه شود زیاد است
این شیفت صنعت به سمت بانکها بوده؟ با تشکر
شرمنده از کدوم قسمت میشه بصورت خصوصی براتون پیغام فرستاد
متشکرم
جسارتا فکر میکنم پیام خصوصی برای جنابعالی هنوز فعال سازی نشده است
ظاهرا سیاست سایت این است که پس از گذشت مدتی از عضویت این امکان فراهم میشود
باز مکاتبه با مسئولین سایت میتونه بهتر راهنماییتون کنه
خدارو شکر شاراک با اون گزارش مسخره ای که داد فعلا باهاش کاری ندارن چون میدونن 60 - 70 درصد از بازار فعلا عقبه .پس اونایی که شاراک دارن خیالشون راحت باشه که عقب موندگیشون از بازار تو این روزها جبران میشه
با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظر شما نمادهایی که امروز بسته شدند چه مدت ممکنه که متوقف بمونند ؟؟
با توجه به اینکه اخباری مثل این نیز در جریان هست......
فراخوان رییس بورس به مجلس رييس سازمان بورس بزودي در كميسيون اقتصادي مجلس درخصوص مشكلات سهاداران خرد پاسخ گو خواهد بود.
به گزارش مشرق، محمد حسن نژاد ناظر مجلس در سازمان بورس كشور در گفت و گو با اقتصاد پرس در خصوص بررسي مشكلات سهامداران خرد گفت: چهارشنبه هفته گذشته جلسه اي با رييس سازمان بورس داشتيم كه طي آن جلسه مقرر شد تا صالح آبادي بزودي در كمیسيون افتصادي مجلس براي پاسخ گويي به مشكلات سهامداران حاضر شود.
وي با اشاره به اينكه برخي مشكلات سهامداران در جلسه با رييس سازمان بورس مطرح شد، گفت: مهمترين مشكلات سهامداران توقف طولاني مدت نمادها و قفل شدن سرمايه هاست.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي معتقد است عملكرد سازمان بورس در جهت شفاف سازي و حمايت از حقوق سهامداران خرد است.
بر اساس اين گزارش در حالي سازمان بورس مهمترين هدف خود را دفاع از حقوق سهامداران خرد مي داند كه اكثر تصميم هاي اين سازمان در نهايت منتهي به ضرر و زيان سهامداران خرد و به خصوص سهامداران غير حرفه اي و تازه وارد بازار سرمايه است، در خصوص اين مدعا مي توان به توقف نماد معاملاتي پالايشگاه تهران تنها 10 روز پس از عرضه اوليه و قفل شدن سرمايه سهامداران اشاره كرد.
در حالي كه مسولان سازمان بورس هر روز يك دليل براي اين توقف طولاني مدت (بيش از دو ماه ) ارائه مي كنند كه منجر به اين سوال مي شود كه ايا مسئولان بازار سرمايه كه اين شركت را در فرابورس پذيرفته اند قبل از عرضه سهام، متوجه مشكلات و ابهامات اين شركت نبوده اند و به عنوان مثال بند حسابرسي كه مربوط به طلب چند صد ميليارد توماني اين شركت بابت يارانه هدفمندي از دولت است اما تعيين تكليف نشده است، قبل از عرضه سهام مورد توجه مسولان قرار نگرفته است؟ تا اين گونه تنها 10 روز پس از عرضه سهام در فرابورس نماد متوقف شده و سهامداران خرد سرگردان شوند. علاوه بر اين آنچه اين روزها مطرح شده است خريد و فروش غير قانوني و كاغذي اين سهام در ميان برخي سهامدارن مستاصل و گروهي از افراد مطلع از اطلاعات نهاني و سوء استفاده گر است كه با قيمت عرضه اوليه سهام را از دست سهامداران بي اطلاع خارجي مي كنند.
نمونه اين و گونه مشكلات در بازار سرمايه زياد ديده شده است و حسن نژاد به عنوان ناظر مجلس در بازار سرمايه تاكيد دارد به نامه هايي كه سهامداران و مردم درگير در بازار سرمايه در اين خصوص به مجلس ارسال شده است، به طور قطع رسيدگي مي شود و رييس سازمان بورس نيز مثل وزيران ،بايد در خصوص اين مشكلات در صحن مجلس و در ميان نمايندگان مردم پاسخ گو باشد.
وي در پاسخ به سوال ديگر خبرنگار ما درباره زمان احضار صالح ابادي به مجلس گفت: با توجه به حجم كاري كميسيون اقتصادي، هنوز زمان اين موضوع مشخص نشده است اما در اسرع وقت انجام خواهد شد.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
سید جوون هنوز بنظر من شیران جا رشد داره
خیلی هم
پی به یی 4.5 که دیگه هیچی نیست برا این سهم
امسال سال مالیشو عوض کرده وایت یی پی اس فعلی اون برا 9 ماهست
اگه همین رشدش باشه
برا سال اینده یس پی اس اوون خیلی باید بالا بره
سید من دارم خودمو میخورم
با سلام
امروز بازار به ناچار یا اجباری تغییر صنعت داد وممکن است چند روزی روی پتروشیمیها اصلاح صورت گیرد
سوال من این است چرا با وجود سهام ساختمانی که با افزایش قیمت ملک همراه بوده ایم واحتمال اینکه بعد از بورس ودر اواخر ریاست جمهوری نقدینگی بسمت مسکن روانه شود زیاد است
با سلام..
دفعه پیشم دلبر کمی افت کرد خیلی ها مدعی شدن بازار داره صنعت عوش می کنه رفتن تو تجهیزاتیها گیر افتادن بعد اون رشد بازار رخ داد ..تجهزاتیها هم یک 15-20 درصدی بالا اومدن با هزار تا زور ومکافات ..
بعد دوستان مجبور شدن برگردن رو سهام دلبری ولی خوب 15-20 درصد بالاتر ...
هیچ اتفاقی رخ نداده ..امروز هم لیدر بازار گروه پترو بود ..
ولی به زور میخوان برید بانکی خودرو وهزار تا سهم کوفت دیگه بخرید ...
ولی خوب چطوری سهام خوب رو ول گنیم بریم بدا رو بخریم ..
در کت من نمیهر ..
هنوزم اون بلایی که سر خردیارن سهام خودرو چند وقت قبل اومد یادمون نرفته ..به هوای نوسان وارد شدن چنان گیر افتادن که خودشون هم موندن توش...
گیر افتادن تو سهام دلبری خیلی بهتر از گیر افتادن در سهام در پیت هست ..
سید جوون هنوز بنظر من شیران جا رشد داره
خیلی هم
پی به یی 4.5 که دیگه هیچی نیست برا این سهم
امسال سال مالیشو عوض کرده وایت یی پی اس فعلی اون برا 9 ماهست
اگه همین رشدش باشه
برا سال اینده یس پی اس اوون خیلی باید بالا بره
سید من دارم خودمو میخورم
میخام بخرم تک سهم
جان من یه راهنمایی کن که دارم تب شیران میگیرم
بنده توصیه تک سهمی ندارم ..
می توانید بخرید ولی یادتان باشه از 700 تومن شده 5000 تومان ...
پرريسك عزيز فكر كنم مشكل اين بوده كه از شركت ها گزارش شفاف سازي خواستند هر كي نداده بستن نمادشو.
مثلاً كگل و كچاد و فولاد و فخوز گزارش دادن رو كدال. كرمانشاه و شيراز فكر نكنم مشكلي باشه و باز مي شوند ولي پالايشگاه ها نگران كننده شده چون الان همه نمادهاي پالايشگاهي بسته هستند.
الان یعنی پارسان سفا سازی داده
خوب از فردا باید از کل بازار شفاف سازی بخوان ..خیلی از سهام در پیت تر از شیراز کرمانشاه دارن مثبت میخورن کافیه نگاه کنید می بیند ..
باز هم صبر می کنیم تا روسیاهی برا این مسئولین خاک بر سر باقی بمونه..
نقل قول نوشته اصلی توسط پرریسک نمایش ارسال ها
خدایی اد م می مونه چی بگه ..
میگه رشد هیجانی ..
اخه مرد ناحسابی ..شما از کجا تشخیص دادی رشد شیراز کرمانشاه درست نبوده ..اینها که 200 تومن رو هوا میسازن .با پی برای 5 هنوزم جای رشد دارن ..
چرا شما پارسان رو متوقف نکردی..رو چه حسابی اینها رو بستی ..چرا ککگل وکچاد این همه بالا اومدن متوفق نکردی ...زورت فقط به پتروها میرسه ..چرا فولاد رو متوقف نکردی ..
خوب شبندر ذوب شبریز بله اینها درست ولی شیراز کرمانشاه رو چرا بستی ....
اصلا چه کاره ای که سهم رو متوقف می کنی ..موقع افت سهم چرا سهام رو نمی بندی فقط موقع رشد میایی سهم رو می بندی ...
لعن ونفرین خدا بر شما ...
راست میگی. چرا وقتی داره با کله میاد پایین خفه خون می گیرن ؟؟؟؟؟ لعنت خداوند بر اینها.
جناب پر ریسک اگر چه جای اولاد من هستید اما بهتون افتخار می کنم وحقیقتا گفته هاتون را باید با طلا نوشت
به جرات می تونم بگم با اینکه شاخص از 27000 تا بالای 37000 رسیده خدایش من هنوز تو ضرر هستم و سهمهای
من به قیمت خرید چند ماه پیش هنوز نرسیده و یا مجبور شدم باضرر کلان سهمی را بفروشم که بتوانم خودم با سهمهای
شاخص ساز همراه کنم که این هم از بساطی که امروز در آوردند .امیدوارم دو باره برای شاراک مشکل ایجاد نکنند خدا را شکر
تازه امروز سهمهای من همشون سبز بود ند(شاراک -غمارگ- شبهرن- کاذر-قشکر-وبشهرو....) امید همیشه سلامت و شاد باشید @};-@};-@};-@};-@};-
خوشم میاد دیگه شرکتها هم این مالگیر و دوستاشو هیچی حساب نمیکنن و به عبارت دیگه دست به سرشون میکنن
شخارک هم شفاف سازی داد
مثل فولاد و فملی و فخوز و ..... اینم گفته حالا متعاقبا اگه تعدیل داشته باشیم میگیم
آخه من نمیفهمم این مسخره بازیا چیه
بابا خب حداکثر ۳هفته دیگه صبر میکردین تا گزارشای ۹ ماهه بیاد به جای اینکه به شرکتا التماس کنین و اینجوری ضایع بشین که یا جوابتونو ندن مث کرماشا یا مث بقیه دست به سرتون کنن بگن اگه خبری بود به وقتش خودمون میگیم
جناب پرريسك عزيز و ديگر دوستان سلام
واقعا بايد از اين كار سازمان بورس تاسف خورد، با اينكه سهم پالايشگاهي ندارم، اما بدترين كار ممكن را انجام داده اند. مگر شركتها بيكارند براي آقايون علاوه بر گزارش 3 6 9 ماهه شفاف سازي ها رو هم جواب بدن......خوب دو هفته بشينين گزارش 9 ماهه رو ميدن، اگر 9 ماهه رو ندادن متوقف كنيد....
شورشو درآوردن....
بازار مثبت و دوست دارد پي بر اي 10 رو (با توجه افزايش قيمت دلار) به پتروشيمي و معدني ها بدهد.....
چرا اون موقعي كه سهمها در حال سقوط اند سهم رو نمي بنديد، شفاف سازي نمي خواهيد....
دو گروه پتروشيمي و معدني جز سودآورترين و استراتژيك ترين شركتها در ايران هستند.....
حق دارند با پي بر اي بالايي 10 معامله شوند....
جمع كنيد اين كارها رو........نمي دونم گوش شنوايي هست.....
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
اخه ادم به اونا چی بگه هرکاری بخوان میکنن
اگه این سهام سقوط میکردن نمادش رو میبستن که جلو ضرر مردم گرفته شه؟؟ ذوب شراز شبندر و کمی ساروم دارم اخه این انصافه اگه فردا پول لازم شم خدارو خوش میاد که برم وام بگیرم.
با سلام
دوست عزیز اشتباه نکن اتفاقا از فردا بسیاری از خریداران سهمهای که امروز برای شفاف سازی بسته شدن فردا میان سراغ شاراکی که با اون گزارش مسخره حداقل 50 - 60 درصد از بازار عقبه حیف نیست تو این بازار سهمی که بعد از گزارش 9 ماهه که بزودی اعلام میکنه و شک نکن یه تعدیل 70 80 درصدی در انتظارشه بری سراغ سهمهایی که به زور یک روز مثبت میشن 3 روز منفی بقول جناب پرریسک فعلا نوبت سهمهای دلبریه من فکر کنم فردا شاراک 10000 رو با توجه به تقاضای زیاد براحتی رد کنه تا فردا....
نظر