من هم شاراک دارم و منتظر خبر هستم برسر دو راهی بفروشم یا اضافه کنم؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2012/12/31, 11:24.تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمهم:دوستان خبر دارم که قیمت خوراک از اول سال محاسبه نخواهد شد ومنتفی است و بنابراین وضعیت مثبت گروه پتروه هم بخاطر این خبره البته همین الان این خبر و به من دادن و توصیه به ورود مجددم به شاراک و پارسان داشتن دوستان زودتر این خبر رو بررسی و اطلاع رسانی کنید که مهمه........البته عدم صف فروش گروه پترو هم نشون از یه خبرایی داشت.
سید نظرت چیه؟؟؟؟
نظر خودم:اگه تا ساعت 11.15تقاضا افزایشی شد و روند صعودی دیدم ورود میکنم......
نمادهای مهم که باید زیر نظر بگیریم حرکتشون رو:پارسان و وغدیر و شاراک و شپترو هستن حرکت شروع شد نباید تعلل کرد......بسم اله یا علی مد گفت و .....فعلا تا 11.15 منتظر میمونیم....
نظر
-
-
این کارگزاری پاسارگاد ، هر موقعه بازار تکون می خوره بصورت مثبت از هم می پوکه واقعا" کلافم کرده و کلی ضرر زده به من
نظر
-
-
نقل قولی کاملا صحیح.....همانطور که پیشبینی میشد بانک ها اصلا نتوانستند حتی برای چند روز لیدر باشند ...
صنعت بانکداری به شدت زیر بار رکود اقتصادی و کاهش گردش مالی و تخلف ارزی و... گرفتار هست ...
خارک 9 ماهه 93% پوشش داد 6% هم تعدیل مثبت ... استارت دلاری ها زده شد ...
نظر
-
-
شخارک گزارش 9 ماهه خود را منتشر کرده است.شرکت سود هر سهم سال جاری خود را در این دوره از مبلغ 4786 ریال به 5198 ریال افزایش داده است و با تعدیل مثبت 8.5 درصدی روبرو شده است.در نه ماهه واقعی نیز 4541 ریال و معادل 87 درصد آن را پوشش داده است
افزايش پيش بيني سود هر سهم عمدتا ناشي از افزايش فروش، افزايش خالص ساير درآمدهاي عملياتي و افزايش درآمد حاصل از سرمايه گذاري ها مي باشد
در ارتباط با پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1391 علاوه بر موارد فوق، ذکر موارد زير نيز حايز اهميت است
- شرکت براي تسعير ارز حاصل از فروش هاي صادراتي و هزينه هاي ارزي سه ماهه آخر سال از نرخ ارز مبادلاتي استفاده نموده است.
- شرکت هزينه خوراک (گاز ترش) را براي 6 ماهه ابتداي سال 1391، مطابق با صورتحساب هزينه گاز مصرفي که بصورت علي الحساب از شرکت ملي نفت ايران دريافت نموده است به ازاي هر متر مکعب 9.5 سنت با نرخ ارز مرجع بانک مرکزي (هر دلار 260ر12 ريال) محاسبه نموده است، لکن نرخ ارز مبناي محاسبه خوراک براي 6 ماهه دوم سال مالي 1391، نرخ مرکز مبادلات ارزي مي باشد.
شرکت در 9 ماهه بیش از 225.6 میلیون دلار صادرات داشته که با نرخ دلار 2914 تومان تسعیر شده است
نظر
-
نظر