چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kamei
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 30

با سلام خدمت جناب پر ریسک
    با راهنمایی های جناب عالی سبدم بیشتر رنگ وبوی پتروها وسپس فولادی ها را گرفته نظر شما در باره وساخت چیست جهت تنوع سبد

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

امروز نفت و گاز پارسيان با رشد قيمتي سد قيمتهاي ۱۲۰۰ تومان را هم پشت سر گذاشت با توجه به جو مثبت پتروشيميها و راه افتادن تعديلات مثبت سهام اين گروه انتظار داريم تا پارسان همچنان به روند صعودي خود ادامه دهد پارسان همچنين با پتانسيل تعديل مثبت در گزارش ۱۲ ماهه خود مواجه ميباشد. گفته مي شود خبر بعدي براي سهم اعلام گزارش ۱۲ ماهه پرديس است كه تعديل پارسان را رقم مي زند . در اين سهم زمزمه هايي از برخي جابجايي ها بين غدير ، پارسان و صندوق نفت شنيده مي شود كه در بلوك هاي پتروشيمي است كه مي تواند در سود فروش سرمايه گذاري ها موثر باشد. امروز تايئد شد كه كرمانشاه نيز تعديل مثبت داردو گويا شبريز هم تعديل مي دهد . خبرها از اعلام سود بيش از ۵۰۰ توماني مارون حكايت دارد و اين يعني نوار تعديل هاي پارسان نيز در راه است . در غدير خبر ميرسد كه شركت ۲۰ ميليارد تومان از محل فروش سرمايه گذاري ها بيش از بودجه خود سود محقق كرده و اين يعني بازهم تعديل در سود غدير را خواهيم داشت . برخي معتقدند پس از مجمع پارسان غدير امسال بيش از ۱۰۰۰ ريال سود خواهد داشت . اما خبر ديگر به فروش دو بلوك احتمالي به دو مشتري پرپاقرص شنيده مي شود كه گويا غدير قصد دارد بخشي از سهام فن آوران را خريده و سپس به پارسان داده و از ان سو بخشي از سهام پارسان را به صندوق نفت تهاتر كند كه مي تواند سود خوبي براي غدير شناسايي نمايد . با هر دو سهم به مجمع برويد كه به نظر ميرسد بازدهي خوبي را در اين مدت خواهيد داشت.
      بورکس

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 989

[QUOTE=پرریسک;260683]فعلا در لیست من جایی نداره ..شاراک 900 تومنی رو ول کنم بیام پارسان 1200 تومنی بیارم تو لیست..دوستان بخرن سود کنن ما خوشحال میشمی ..ما به همین شاراک شفن راضی تریم

- - - Updated - - -

سید جون پارسان هم تعدیل داره هم مجمع سود و افزایش سرمایه
        بخرش ضرر نمیکنی;)

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

خرید بهترین سبد پتروشیمی - پالایشگاهی با تخفیف ویژه :
          1- پارسان : یعنی خرید بهترین سبد بورسی شامل (شپدس زاگرس - شراز - شبریز - مارون - شفن - شیراز - کرماشا ) با 30 % تخفیف نسبت به قیمت روز
          آخرین nav : 16,688 ریال قیمت امروز 12,111 ریال

2- وغدیر : یعنی خرید بهترین سبد بورسی (شپدس زاگرس - شراز - شبریز - مارون - شفن - شیراز - کرماشا )
          با 50 % تخفیف و 30 % تخفیف خرید فولاژ
          آخرین nav غدیر بر اساس آخرین قیمت پارسان 12,111 ریال مساوی 7,089 ریال
          در این حالت :
          با خرید وغدیر از دو تخفیف استفاده می کنیم یک تخفیف اینکه غدیر در حدود 70 % nav خود معامله می شه یعنی 30 % تخفیف خرید سبد + 70% از 30 % پارسان

آخرین nav غدیر بر اساس آخرین nav پارسان 16,688 ریال مساوی 8,553 ریال
          در این حالت :
          با خرید وغدیر از دو تخفیف استفاده می کنیم یک تخفیف اینکه غدیر در حدود 60% nav خود معامله می شه یعنی 40% تخفیف خرید سبد + 60% از 30 % پارسان = جمع تخفیف خرید سبد 58%

نظر

• فرید
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 160

شنیده ام گزارش کرمانشاه فردا و یا نهایتا پس فردا به سازمان ارائه خواهدشد و سود اعلامی 9 ماهه بالای 145 و تعدیل سالانه بیش از 40% خواهدبود(چه شود) .
            فراموش نشود در بین شرکتهای حاضر در بورس کرمانشاه جزو معدود شرکتهایی است که کل وام ارزی خود را قبلا تبدیل به بدهی ریالی کرده و از این نطر نیز علاوه بر کلیه مزایایی که قبلا دوستان شمرده اند برتری نسبت به رقبا دارد.
            این سود بر کلیه سهامدارانش مبارک و البته فکر کنم به قول جناب پرریسک تازه رالی این سهم به همراه بقیه پتروها میخواد شروع شه( به قول یکی دیگر از دوستان فروش سهام دلاری فعلا ممنوع)
            اجازه دهید در این ارتباط اولین نفری باشم که ازجناب پرریسک وبقیه فعالان در این تاپیک (از جمله سعید پور احمدی و کهنه سوار)بابت تحلیلها و ارائه نظرات بیطرفانه تشکر میکنم.

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
              پر ریسک گرامی خرید غمارگ برای فردا روی 340 مناسب میباشد؟
              چوب حراج زدي رفت ديگه
              يعني فردا هم منفي عمرا :d
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

یک رالی یک ماهه برای پرتاب پترو به رسیدن به قله های موفقیت :
                گزارش های 9 ماهه پترو ها یکی پس از دیگری خواهد آمد و بازار را درصف های سنگین خرید فرو خواهد برد
                از شاراک - پارسان - شفن - شپدیس - شیران - وغدیر - واتی و....
                و از گروه فلزات : فولاد - فملی - فخوز - کنور - فاسمین - فرآور - کروی - فولاژ و ... غافل نمانید
                شاراک به دو سوت صف خرید سنگین به خود خواهد دید فقط کافی گزارش های 9ماهه یکی پس ازدیگری برند روی کدال
                کسی دیگر در آنروز ها به فکر قیمت خوراک نخواهد بود هر چه هست پوشش عالی 9 ماهه
                هر چه هست بحث روانی و احساسی سهامداران
                سهامدار پوشش حدود 200 تومان 9 ماهه شاراک را خواهد دید و بس به چیزی دیگری فکر نخواهد کرددر یک چشم به هم زدن شاراک 1200-1300و...
                البته در این میان ترو خشک باهم خواهند سوخت و سهام های بدرد نخور نیز مورد هجوم جا مانده ها خواهد بود
                پش از همین الان سهم خوب را انتخاب کنید و فقط این یک ماهه را نظاره گر باشید و بس

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 463

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                  چوب حراج زدي رفت ديگه
                  دوست عزیز منم دوست ندارم اصلا منفی بشه . ببخشید اگه ناراحت شدین .

گفتم اگه منفی بشه .
                  آخرین ویرایش توسط hamid_farahy؛ 2012/12/31, 21:53.

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

چوب حراج زدي رفت ديگه

اگه منفی باشه .... 2 بلوک 50تایی اش را من از همین الآن زنبیل خرید گذاشته ام.
                    فرداقطعا!!!! غمارگ مثبت معامله می شود.
                    با افزایش نرخ دلار در بودجه 92 - اقبال به سمت پالایشگاهی ها - قندی و روغنی ها افزایش می یابد.
                    اخیرا روغن خریده اید؟
                    حجم معاملات امروز و روزهای اخیر در غمارگ - بیانگر چیست؟
                    بزودی غمارگ هم حرکت شارپش را شروع می کند.
                    غمارگ.... شایسته سروری است.
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

در اصل توسط ata007 پست شده است
                      با دلار آزاد 3000 توماني و توليد 2000 تن براي سال آينده سود هر سهم سال آينده ناقابل 1500 تومان در مياد @@8
                      عطا جان سلام

استراتژي شركت حتي با توجه به اينكه بالاي 60 ميليون تن ذخيره قطعي سنگ آهن دارد، خام فروشي نيست. بنابراين اگرچه عملا مي تواند افزايش استخراج سنگ آهن را انجام دهد، اين امر را محقق نمي سازد. شركت در نظر دارد، افزايش توليد رو زماني عملي سازد، كه توانايي كنستانتره سازي 1.8 ميليون تن در طرحهاي توسعه اش محقق شده باشد. در واقع با يك تير دو هدف را بزند......

با طمانينه به 4000 تومان در كنور خواهيم رسيد. سهم با رشد سود هر سهم رشد خواهد كرد. نه شايعه و خيالات و هزار اما و اگر ديگر..

پرسود باشيد
                      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                        دوست عزیز منم دوست ندارم اصلا منفی بشه . ببخشید اگه ناراحت شدین .

گفتم اگه منفی بشه .
                        مخلص همه ي بروبچ اين تاپيك هستم شوخي كردم :d فقط پرريسك نفهمه اينو گفتي خيلي ناراحت ميشه :d
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

روند صعودی قیمت فلزات در بورس کالا مورخ 91/10/11:

آخرین قیمت شمش روی 99,99 درصد 67000 ریال هرکیلو (دو برابر بودجه )
                          بودجه 6 ماهه دوم فاسمین و فرآور 34000 ریال هرکیلو

ورق گرم مبارکه 14,461 ریال هر کیلو - بودجه شرکت 13,443
                          ورق سرد مبارکه 17,633 ریال هر کیلو - بودجه 15000 ریال

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

اگه منفی باشه .... 2 بلوک 50تایی اش را من از همین الآن زنبیل خرید گذاشته ام.
                            فرداقطعا!!!! غمارگ مثبت معامله می شود.
                            با افزایش نرخ دلار در بودجه 92 - اقبال به سمت پالایشگاهی ها - قندی و روغنی ها افزایش می یابد.
                            اخیرا روغن خریده اید؟
                            حجم معاملات امروز و روزهای اخیر در غمارگ - بیانگر چیست؟
                            بزودی غمارگ هم حرکت شارپش را شروع می کند.
                            غمارگ.... شایسته سروری است.
                            بيانگر رشدي توپ اگه غير اين باشه بابام منو ميكشه چون يه جايي طلب داشت رفتم گرفتم بدون اينگه بهش بگم رفتم واسش غمارگ خريدم :d

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

بيانگر رشدي توپ اگه غير اين باشه بابام منو ميكشه چون يه جايي طلب داشت رفتم گرفتم بدون اينگه بهش بگم رفتم واسش غمارگ خريدم :d
                              @};-
                              خيلي ازنوشته ام حال كردم به خودم گل دادم يهو فكر نكنيد خود شيفته ام :d نه نيستم :d

نظر

• farhad894
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 251

سلام
                                پریسک عزیز لطفا در مورد کاما بنده را راهنمایی کنید وضعیت چجوره بفروشم یا اضافه کنم ؟

نظر

در حال کار...
                                X