کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انشاالله که ضرر زمینتون جور دیگر جبران شود. من هم میخواستم سرمایه زمین را بیاورم در بورس. تقصیر شما نیست. اگر شب خوابیدید صبح دیدید آدرس خونه تون عوض شده تعجب نکنید!!!!!!!!!!!!!
خداوند از راههایی که گمان نمی بریم روزی میرساند. آن هم برای شما و همگی انشاالله l-)روزی فراوان
[CENTER][COLOR="#A52A2A"][SIZE=2][B]با سهامتان ازدواج نكنيدوعاشقشان نشويد. /:.nono.://:.Heart.:/[I][B][SIZE=3][COLOR="#000099"]رفتار بازار [/COLOR][/SIZE][/B][/I]بعضی اوقات از ارزندگی سهام بسیارمهمتراست.[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
انشاالله که ضرر زمینتون جور دیگر جبران شود. من هم میخواستم سرمایه زمین را بیاورم در بورس. تقصیر شما نیست. اگر شب خوابیدید صبح دیدید آدرس خونه تون عوض شده تعجب نکنید!!!!!!!!!!!!!
خداوند از راههایی که گمان نمی بریم روزی میرساند. آن هم برای شما و همگی انشاالله l-)روزی فراوان
سرمایه باید بالانس پخش بشه در زمین وملک سکه و طلا و سهام-سهام خیلی خوب و مطمین خواهد بود واز این به بعد مثل کل جهان سهم بیشتری رو در سبد خانوار ایرانی ها خواهدداشت اونم بخاطر فیزیکی نبودن و امنیت بالاش از بعضی جهات و یه زمان افق رشد سوداوری ملک بخاطر رشد شدید جمعیت بالا بود اما میریم به سالهایی که خرید وفروش ملک وزمین به شدت پایین بیاد واز کالای سرمایه ای خارج بشه مثل همه دنیا(البته اکثر بگیم بهتره)
افق بورس و از زمین وملک بهتر میبینم...........اما با این وجود سبد وبالاس سرمایه عاقلانه ترین کار ممکنه.......
بنده به نوبه خودم از زحمات احسان کمال تشکر رادارم بزودی پی به ای کنور با دیگر سنگ آهنیها نزدیک میشه @@3 @@4 اولین تارگت مهم 3800
جناب papiloo عزيز سلام
ممنون از لطف شما.
به نظرم دير يا زود فرصت خريد كنور زير 3000 تومان تمام خواهد شد.
اوضاع اقتصاد جهاني هم كه رو به بهبود است، به نظرم وقتي در زمستان اين رشد قيمتي سنگ آهن را داشتيم، تابستان امسال قيمتهاي 100 دلاري هر تن سنگ آهن با عيار 60-57 را خواهد ديد.
با اعلام سود 92 كه بالاي حداقل 500 تومان است، قيمت 3500 تومان اول تارگت حداقلي است، كه قبل از سال مشاهده خواهد كرد.
حداقل سود 500 توماني با پيش بيني حداقل هاست:
دلار 2500 توماني
هر تن سنگ آهن 70 دلاري
و توليد ساليانه 1.2 ميليون تن
پرسود باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نیویورک تایمز: مذاکره با تهران به اصرار ایرانیها عقب افتاد
روزنامه امریکایی نیویورک تایمز، از زبان مسئولان امریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، نوشت که ایالات متحده امریکا و ایران توافق کرده اند تا دور نخست مذاکرات دو جانبه با یکدیگر بر سر برنامه هسته ای را انجام دهند.
به گفته آنها این مذاکرات بی سابقه کاملا سری و بسیار مفصل بوده و مسئولان امریکایی و ایرانی با یکدیگر به توافقاتی نیز رسیده اند.
به گزارش نیویورک تایمز این مذاکرات قبل از ریاست جمهوری امریکا آغاز شده بود اما ایرانی ها اصرار کردند که ادامه مذاکرات مستقیم بعد از انتخابات ریاست جمهوری برگزار شود تا ببینند رئیس جمهوری بعدی امریکا کیست تا بتوانند بر روی مذاکراتشان حساب کنند.
------------------------------------------------------------
دوستان مذاكرات رو پيش بيني كرده بودم، شاخص حالا حالا ها مثبت خواهد بود، قله هاي 50 هزار 60 هزار هم يكي پس از ديگري فتح خواهد شد.
پرسود باشيد.
بله كاملا درست مي فرمائيد ولي حكايت آقايون در مملكت داري به مانند داستان مارادونا رو ول كن آقا غض ....بچسبه :d
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
ممنون دکتر جان گوگل سرچ کردم تو فاصله پاسخ دوستان سایت http://www.uploadtak.com رو پیدا کردم الان مقایسه کردم دقیقا تو فرمت سایتی است که شما معرفی کردید اگه مشکل خوردم شیفت میکنم روی معرفی تون.........
من تیر امسال یه فیش زمین گرفتم 12 تومن الان شده 22 تومن. اما الان تو بورس مشغولم. ضمناً همون تیرماه یه سکه گرفتم 758 و دو ماه پیش فروختم 1360 و با اون مبلغ دارم تو بورس کسب تجربه می کنم. تصور می کنم الان خرید سکه یا طلا منفعت چندانی نداره. و بورس بهتره. اگه مبلغ زیاد باشه زمین بهتره
من در عجبم از اون بنده خدايي كه سه ماه پيش با 1 ميليون خريد اونم روي 400-450 تومن اومد و
سهامدار عمده ي 1درصدي شد و دو روز بعد با ضرر 100هزار تاشو فروخت.
تعجب من از اينه كه چرا اين بنده خدا تو اين مدت نيومد پشت سهمو بگيره و 1 ميليون هم
روي 300 تومن اضافه كنه و بعد بكشتش بالا تا لااقل اون زيان عجيب و قريبي كه به خودش زده بود جبران شه! شايد دليلش اين باشه: عدم نقدينگي لازم!
در هر صورت نظر من روي كشرق مثبته. بالا رفتنش زياد بنيادي نيست و بيشتر توسط اشخاص و بازيگران، رشد ميكنه.
اما شما چيكار داريد به اين حرفها؟ شما سواريتونو بگيريد.
بنظر من كشرق رشدش دوباره شروع شده، البته يكشنبه سيگنال ورود قطعيش منتشر ميشه، اگر طرف حمايت كنه و
بقول معروف چپش پر باشه. در اونصورت اولين هدف 450 است و بعدي حدود 600.
براي همه ي سهامداراي كشرق آرزوي موفقيت مي كنم.
سلام.
برخلاف نظر شما، به نظر بنده قسمت عمده رشدي كه كشرق خواهد داشت، ناشي از شرايط بنياديش خواهد بود. تمركز در صنايع بنيادي همچون فولاد در آينده پيش رو، صنايعي همچون معادن سنگ آهن و زغالسنگ را به اوج رونق خواهد رساند.
آزادسازي قيمتها در صنعت زغالسنگ در آينده اي بسيار نزديك (كمتر از چند ماه ديگر) اتفاق خواهد افتاد. و تحولي اساسي در صنعت زغالسنگ بوجود خواهد آورد. به نظرم عرضه و نوسان گيري در سهام اينچنيني كه رشدهاي 2،3،4 برابري را تجربه خواهند كرد، در برابر افزايش ثروت ناشي از آزادسازي قيمتها مقدار ناچيزي خواهد بود......
پرسود باشيد....
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
جناب آذر آبادكان خواستم بگم امضاء رير نوشته ات بي نطيره
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))
شما لطف دارید...این دکتر همه جملاتش اینجوریه، گشتم یکی انتخاب کردم که وصف حال امروز ما باشه'@-@
جمله امضاء شما هم یک واقعیت بی بدیله....ایام خوشی داشته باشید@};-
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر