در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من به وقتش میاد .
این دو سهم بازدهی 100 درصد رو میدن ..از همین قیمتها حداقل وشاید 200 درصد ..
حالا در سهم دیگر دوستان می تونن بیشتر از این در بیارن برید اونها رو بخرید اصراری نیست ..
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من به وقتش میاد .
این دو سهم بازدهی 100 درصد رو میدن ..از همین قیمتها حداقل وشاید 200 درصد ..
حالا در سهم دیگر دوستان می تونن بیشتر از این در بیارن برید اونها رو بخرید اصراری نیست ..
کاملا با شما موافقم من طی روزهای گذشته حدود 30% از سبدم رو به این گروه اختصاص دادم و انشالله ایم مقدار رو یکشنبه به 45% از سبدم میرسونم البته بقیه رو فقط غبشهر میخرم از لحاظ تکنیکالی شاخص گروهش یه 5 موجی تمام کرده و آماده یه حرکت اساسی شده
من روی غبشهر بیشتر نظر دارم و احساس میکنم در کوتاه مدت از غمارگ بیشتر سود میرسونه انشالله روزهای خوبی پیش روی این گروه خواهد بود
از گزارش 12 ماهه این دوتا هم خبرهای خوبی میاد و حتی انتظار میره تعدیل مثبت برای سال 92 از اردیبهشت شروع بشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز حرفای شما باعث دل گرمی ماست هر چی از خدا میخواهی بهت بده دوست عزیز .
ما که بخیلی نیستم بفروشن برن بخرن حتما در سایر سهام سود همینطور ریخته ..
یا اونهایی که غبشهر میفروشن نمی دانم چی مخرن ..بخرن ما که بخیل نیستمی بخرن سود کنن نوش جانشان ..صبر میکنیم همچنان..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر موقع دیدی بالای 740 داره صف خرید میشه خرید کن با حد ضرر 740 ...البته اگر نوسان گیر هستی ..
تا وقتی صف نشده گیج میزنه فقط نگاش کن ..
البته با دیتای امروز..
نظر
-
یک باکس کوچک و هزار راز درونی:
روزهای اولی که بورس رو شناختم یادمه میشتم پای بازار و یه نماد رو به عنوان نمونه انتخاب میکردم و از اول بازار تا آخر با دقت تمام نگاهم و به این باکس کوچک مینداختم و همین کوچولوی پر راز بود که هزاران چیز به من آموخت
خوب از کودکی به علم اقتصاد و معامله شدیدا علاقه داشتم یادمه که با برادرم فرفره درست میکردم زمانی که 7 ساله بودم و برای فروش با یک جعبه که از بقالی میگرفتیم توی کوچه به فرفره فروشی مشغول میشدیم همیشه موقع فروش با بچه ها مشکل داشتیم سر قیمت ولی بعد یه مدت همه چی روی روال افتاد فرفره سفید 1 تومان و اگه با کاغذ رنگی درست شده بود 5/1 تومان(یک تومان و پنج زار یادش بخیر پنج زاری)
اینجا بود که فهمیدم مردم برای هر چیز به اندازه تقریبی ارزشش پول میدن و مکانیزم بازار معامله اینو از روی هزینه تولید و میزان هزینه مواد اولیه و افق ارزش درآینده قیمت میده خوب تو عالم کودکی و یه جعبه کوچک فرفره چندان هم نمیتونست بازار رو برام توجیه و تشریح کنه.....
اما این باکس کوچک بورس بود که همه این مفاهیم رو به من شناختوند و من میتونم بگم برای همه نیازه روزها با صبر بشینن مثل یک فیلم با دقت بهش خیره بشن و رازهای این جعبه کوچک رو دریابند من تجربی گاهی با تماشای دقایقی از این فیلم گویا به خرید و فروش هم اقدام میکنم البته خوب داشته های بنیادی که حتما اصل کاره و در واقع کلید ورود.....
در این جعبه کوچک رازهایی بزرک نهفته است این جعبه کوچک بورس رو معنی میکنه و اون چیزی نیست مگر صورت گرفتن یک معامله در صورت به وقوع پیوستن توافق فروشنده و خریدار.این باکس کوچک ترجمه اقتصادی آزاد و بازار آزاد هم هست جایی که شما مختاری داشته خود رو به معرض حراج به قیمت دلخواه بگذاری و خریدار هم مختاره قیمت دلخواه خودش رو پیشنهاد بده که البته برایند برخورد این دو میتونه تعیین کننده ارزش واقعی سهم با در نظر گرفتن افق سودسازی آتی باشه.
این جعبه هزاران راز داره که باید با دقت بشینی و ببینی تا به همه چیز حتی روند آتی سهم پی ببری
خلاصه چیزهایی که من از این جعبه آموختم:
1.در بیشتر مواقع فروشنده وجود دارد و خریدار همیشه نایاب تر از فروشنده است
2.در قسمت فروش نسبت اخساس به عقل چربش داره و برعکس در قسمت خرید عقل حاکمه
3.همیشه فروشنده ها عجول تر از خریدارها هستن و خریداران هم صبور تر از فروشنده ها
4.معمولا فروشنده ها بیشتر دچار اشتباه میشن و این فرصت خرید برای خریدار ایجاد میکنه
و....................آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/09, 20:59.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postتورم نقطهای به 37 درصد رسید
ملت رو ... فرض کردن. همه میدونن که تورم شاخص قدرت خریده. به عبارت دیگه میزان افت ارزش پول به ازای مدت زمانی معین. به تعبیری میزان افزایش نسبت به دوره قبل. طلا نون برنج گوشت روغن شیر و مواد شوینده رو در نظر بگیرید. کدوم یک از این هفت قلم کالای اساسی به نسبت دی پارسال 37 درصد رشد کرده؟! هیچکدوم. هرکدوم حداقل 70 80% رشد کردن.
اگه به جای 37% ، 137% اعلام میکردن اونوقت شاید باورمون میشد
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postیک باکس کوچک و هزار راز درونی:
روزهای اولی که بورس رو شناختم یادمه میشتم پای بازار و یه نماد رو به عنوان نمونه انتخاب میکردم و از اول بازار تا آخر با دقت تمام نگاهم و به این باکس کوچک مینداختم و همین کوچولوی پر راز بود که هزاران چیز به من آموخت
خوب از کودکی به علم اقتصاد و معامله شدیدا علاقه داشتم یادمه که با برادرم فرفره درست میکردم زمانی که 7 ساله بودم و برای فروش با یک جعبه که از بقالی میگرفتیم توی کوچه به فرفره فروشی مشغول میشدیم همیشه موقع فروش با بچه ها مشکل داشتیم سر قیمت ولی بعد یه مدت همه چی روی روال افتاد فرفره سفید 1 تومان و اگه با کاغذ رنگی درست شده بود 5/1 تومان(یک تومان و پنج زار یادش بخیر پنج زاری)
اینجا بود که فهمیدم مردم برای هر چیز به اندازه تقریبی ارزشش پول میدن و مکانیزم بازار معامله اینو از روی هزینه تولید و میزان هزینه مواد اولیه و افق ارزش درآینده قیمت میده خوب تو عالم کودکی و یه جعبه کوچک فرفره چندان هم نمیتونست بازار رو برام توجیه و تشریح کنه.....
اما این باکس کوچک بورس بود که همه این مفاهیم رو به من شناختوند و من میتونم بگم برای همه نیازه روزها با صبر بشینن مثل یک فیلم با دقت بهش خیره بشن و رازهای این جعبه کوچک رو دریابند من تجربی گاهی با تماشای دقایقی از این فیلم گویا به خرید و فروش هم اقدام میکنم البته خوب داشته های بنیادی که حتما اصل کاره و در واقع کلید ورود.....
در این جعبه کوچک رازهایی بزرک نهفته است این جعبه کوچک بورس رو معنی میکنه و اون چیزی نیست مگر صورت گرفتن یک معامله در صورت به وقوع پیوستن توافق فروشنده و خریدار.این باکس کوچک ترجمه اقتصادی آزاد و بازار آزاد هم هست جایی که شما مختاری داشته خود رو به معرض حراج به قیمت دلخواه بگذاری و خریدار هم مختاره قیمت دلخواه خودش رو پیشنهاد بده که البته برایند برخورد این دو میتونه تعیین کننده ارزش واقعی سهم با در نظر گرفتن افق سودسازی آتی باشه.
این جعبه هزاران راز داره که باید با دقت بشینی و ببینی تا به همه چیز حتی روند آتی سهم پی ببری
خلاصه چیزهایی که من از این جعبه آموختم:
1.در بیشتر مواقع فروشنده وجود دارد و خریدار همیشه نایاب تر از فروشنده است
2.در قسمت فروش نسبت اخساس به عقل چربش داره و برعکس در قسمت خرید عقل حاکمه
3.همیشه فروشنده ها عجول تر از خریدارها هستن و خریداران هم صبور تر از فروشنده ها
4.معمولا فروشنده ها بیشتر دچار اشتباه میشن و این فرصت خرید برای خریدار ایجاد میکنه
و....................بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
آی گؤزلری جیران ، سن چوخلی بلاسان
کونلومده کی عشقه ، الحق کی سزاسان
گؤرجاخ سنی جانا ، دردیم داحا قالمیر
بولمم نه سن آنجاق ، دردیمه شفاسان
تانری دئماق اولماز ، دوکتور ده دئیل سن
پس سن نجور آخر ، هر درده دواسان ؟
روحوم دیریلیر یار ، سندن دولاناندا
باشدان آیاغا جان ، عشقیله صفاسان
یوخودور سنین عیبین ، تکجه بو دور ایراد
اؤز عاشیقیوه سن ، بیر بوللی جفاسان
هر نه دئسم آزدی ، سن تک گؤزه له من
تورکون قیزی سان سن ، الگوی وفاسان
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postبچه ها معاملات ددد مخفف چیه؟
مخفف دادن درخواست دسته جمعیسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر