چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bashash
    كاربر فعال
    • Sep 2012
    • 580

در اصل توسط ron پست شده است View Post
    اول مهر واسه پسره رفتم مداد رنگی گرفتم 20 تومن امروز 56 تومن چند درصد؟ خدارحم کنه
    خدارحم ميكنه من سال 71 ازدانشگاه شيراز فارغ التحصيل شدم كل هزينه مدت تحصيل با كتاب ازخارج وداخل وهزينه جا وخوردو خوراك وهزينه رفت و آمد به تهران وشمال بااتوبوس وهواپيما سيصد هزارتومان نشد البته با دريافت كمك هزينه تحصيلي وكمك هزينه مسكن كه دانشگاه ماهانه 1500 تومان به دانشجو پرداخت مي كرد اينا رو گفتم در تائيد حرف شما دوسال پيش دويست هزارتومان جهت خريد فقط لوازم تحريز به دوتا بچه هام داده بودم كم اومد درسال 1354 نمودونم دوستان كسي يادش هست من حدودا 8سالم بود ازشمال به تهران مي اومديم يادمه دايي من تو ماشين داشت مي گفت خونه شهرك اكباتان باكلي وام وساخته شده توسط آمريكاييها واگذار كردن سيصد هزارتومان حدود 140 تا 170 بنا من امسال 60 كيلو برنج خريدم 360 هزارتومان :d
    .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

در اصل توسط hey پست شده است View Post
      دوستان سایت کدال خرابه؟چرا باز نمیشه؟
      توی گوگل سرچ کنید کدال لینک اونجارو کلیک کنید باز میشه منم همین مشکل رو داشتم
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        ما کنار هم محکم و امیدوارتر از همیشه ایستادهایم:

اول وظیفه خودم میدوتم از دوستانی که زیر مطالب حقیر تشکر کردند و من رو بسیار خوشحال و امیدوار میکنن به نوشتن و ادامه راه تشکر کنم و بگم من دست بوس همه دوستان خوبم هستم و به خدا قسم بهترین سودم توی بورس کنار شما بودن و برای شما بودنه من کنار شما احساس مسولیت عمیقی دارم شما که به من کوچک اعتمادی بزرگ دارید

دوستان همیشه ترس باعث شکسته و تمام تلاشهامون رو نابود میکنه دوستان امشب میخوام بشینم کنار شما شرایط رو مرور کنیم و ببینیم چه اتفاقی افتاده که جو مسموم ناامیدی بین ما داره حاکم میشه!دوستان همیشه امیدوار بودیم و خواهیم بود تحت هر شرایطی و تحت هر حکمی ما هرگز میدون رو خالی نمیکنیم من نمیدونم اگه واقعا 95 درصد اینجا تو ضرر هستن و 5 درصد تو سود خوب چرا ما اون 5 درصد نباشیم؟!!ما اومدیم کنار هم تو این تاپیک تا برنده باشیم ما وایستادیم تحلیل داریم علم روز داریم و میتونیم با بدترین شرایط خودمون رو تطبیق بدیم، ما گاهی بازار منفی رو طلب میکنیم تا در گوشه ای آماده شکار باشیم و در واقع در بازار منفی و ریزشی هیچ گاه نباید ناامید شد و باید بدونیم اینجا یعنی بازار بورس همیشه وهمیشه بهترین فرصت ها خواهدبود اما برای کسانی که میمونن نمیرن و استراتژی دارن و امیدوارن و اما اگه تمام این ها رو داشته باشیم اما ناامید باشیم به هیچ سودی نخواهیم رسید و پیروزی و سود برای امیدوارانه.
        دوستان بازار منفی سال نود مگر ما نرفتیم از بهترین فرصت قندی ها بهره بردیم؟برید تو تاپیک ها ببینید که تو اوج تاریکی بورس وقتی همه دم از فرار میزدن من میگفتم این بورس محکوم به رشده و الان هم میگم ما تازه اول راهیم و تا پایان سال 92 برترین بازدهی ها از آن بورس خواهدبود.دوستان خودتون قضاوت کنید سازمان چندنماد و بست و بیشترین نمادهای حاوی نقدینگی رو از بازار خارج کرد خوب چی شد؟!!همه نگفتن تمامه و ریزش و بعضی افراد دم از حباب ترکیدن و .....نزدن ولی من اون موقع گفتم هیچی نشده به خدا بازار برمیگرده و بازار تنها به دو روز نکشید و برگشت و الان دو روزه که داره جبران میکنه و با بازگشت نمادهایی که بستن غوغایی از بازار مثبت به وجود خواهد آمد و این روند مثبت و رو به جلوی بورس دلیلی مشخص داره و اون اینه که شرکت های لیست خرید ما سودهای خوبی میسازند، شما به میانگین قیمت به درامد بازار توجه کنید میفهمید که حرف زدن از حباب حرفی است کاملا بیهوده
        دوستان این رو بدونید وقتی مبنای افق بلند مدت سیاسی اقتصادی کشور اصل 44 و خصوصی سازیست بورس محکوم به رشده و همه جانبه حمایت میشه و خواهد شد.ما همیشه اصل تقسیم سرمایه داشتیم و داریم و اصلا ربطی نداره یکی رو بخوایم به قصد دیگری ترک کنیم چون اون وقت در مقابل رشدها تنها پشیمانی برامون میمونه و بس.خوب اگه کسی بخواد جلوگیر از روند مثبت بازار کنه و خلل ایجاد کنه که البته دیدیم که روند قدرتمند این روزهای بازار نمیزاره،ما اعتراض میکنیم تا شرایط و برگردونیم.

دوستان اینجا میانگین بازده همین تاپیک برتر از هر سرمایه گذاری بوده اگرهم جایی اشتباه کردیم باید مشکل و حل کنیم و درسهایی که از شکست ها و اشتباه هامون میگیریم بهترین سوده.باید امیدوار و محکم باشیم و اصلا نترسیم تا پیروز بشیم.

دوستان من به این بورس خیلی خیلی امیدوارم شما هم امیدار باشید و اصلا نترسید تا با هم به بهترین جاها و قله ها برسیم همینطور که تا الان بودیم ما اینجا بزرگترین ضربه ای که خوردیم شاید غمارگ و غبشهر بود خوب اونم مطمین باشیم که به زودی جبران میشه من مطمینم و همین اطمینان هامونه که پل پیروزی میشه.
        یه عده از صلح و افت دلار میترسن خوب تو بورس همه نمادی یه ریسکی داره و نماد بدون ریسک یا اصلا سرمایه گذاری بدون ریسک وجود نداره حتی بانک و سودشم ریسک داره ولی این ریسک کم و زیاد میشه و البته متناسب با اون سود و ضررش هم بالا و پایین میشه پس میشه گفت مبتی بر شجاعت و دقت و صبوری میشه سودهایی بسیار بالاتر از هر سرمایه گذاری رو تو بورس داشت.اما برگشت دلار به قیمت زیر 2500تومان رو از ذهن پاک کردم شما هم تحقیق کنید و ببینید آیا امکان بازگشت هست؟خیر نیست چون کشور برای حذف یارانه ارزی و بی موردی که صرف واردات تجملات بیهوده و یا فراهم آوردن امکانات و خودرو برای مرفه های بی درد میش بسیار هزینه کرد و دیگه حاضر نیست به عقب برگرده و مطمین باشید از حالا هدفش از درامد های دوچندان ارزی حمایت از ضروریاتی چون صنعت دارو و غذا خواهد بود

اگر دوستان از بورس رضایت ندارن و شکست خوردن نباید بزارن وبرن من وقتی که با 20 م سرمایه اومدم تو بورس و پولم شده بود 4م ناامید نشدم خیلی از دوستانی که تو همین سایت هم مینویسن شاهد بود که اومدم گفتم خوب من 16 م یعنی 80 درصد سرمایه گذاری بورسیم از بین رفت خوب اول اومدم دلیل ها رو بررسی کردم و تمام نمادهایی که خریده بودم رو آوردم روی ورق و اشکالات کار رو نوشتم متوجه شدم که در کل من باید این هزینه ها رو سوای اشتباهاتی که داشتم میدادم تا این همه چیزهای ضرروری و مفید یاد بگیرم و پیش خودم گفتم که من اگه میخواستم کلاس برم و این اشتباهات و نکنم با توجه به این که از کارم هم میموندم کمتر از این مقدار هزینه نباید میشد و اون و زدم پای هزینه آموختن همون موقع از 10 نفری که با هم پا به این عرصه گذاشته بودیم 8 نفر کامل خارج شدن و موندیم 2 نفر که رفتیم و وام گرفتیم و برگشتیم و الان بسیار موفق تر از اون فراری ها هستیم و از کاری که کردیم خوشحالیم و اما تعدادی از اشتباهاتی که اون زمان روی ورق نوشته بودم و برطرف کردم اینها بود:

1.حد ضرر نداشتم و حد ضررها رو اصلا اهمیت نمیدادم
        2.هیچ گاه بعد از خرید نمادم مطمین نبودم که قراره رشد کنه یا افت کنه و به ایمان قلبی نرسیده بودم
        3.به اخبار و شایعات خیلی بها میدادم
        4.فکر میکردم هر کاری دیگران و گروهای بیشتر بورس انجام میدن درسته
        5.به جای ضمیر ناخوداگاهم بر من احساس حاکم بود
        6.فکر میکردم ممکنه بازار از دست بره و دیگه فرصت خرید نباشه
        7.طمع داشتم

و اما تمام اون کارهایی که کردم و موفق شدم رو هم باهاتون شریک میشم:

1.تمرکزم رو به چند سهم با بنیاد قویی گذاشتم و اوردم لیست خرید درست کردم و هر از چند گاهی تغییراتی توش میدادم
        2.خد ضرر برای من شد مهمترین اصل
        3.قبل از خرید تمام ریز و بم گزارشات شرکت رو چندین و چند بار مرور میکردم و اگر به نتیجه مثبت میرسیدم بی توج به اخبار اون سهم رو تو لیست خریدم قرار میدادم و هرگز بدون بررسی برای خرید عجله ای نداشتم
        4.به شایعات بهایی ندادم و تنها ملاک خروجم از سهم حد ضرر بود و بس
        5.سبدم رو محدود به تنها چند سهم خوب کردم تا فرصت کنم همه جانبه سهام سبدم رو بررسی کامل کنم و از گزارشات و موارد جدید جا نمونم
        6.اگه یه گروهی زشد میکرد و یه سهمه تو اون گروه رشد نمیکرد سریع بررسی میکردم و میاوردم تو لیست خریدم
        7.با افقبلند مدت سرمایه گذاری کردم و فکر میکردم قرار چندین سال برم مجمع و سود بگیرم
        8.به موقع و بدون طمع در اولین اصلاح سهم خروج میکردم و منتظز حمایت میموندم و اصلا عجله ای نداشتم
        9.و مهمترین دلیل پیروزی بعد از اون شکست بزرگم این بود که همیشه تنها و تنها به برو وپیروزی اندیشیدم و هرگز فکر شکست و باخت نبودم

دوستان بیاید از امروز تا یکشنبه که وقت زیاد و خوبی دارید شرایط رو مرور کنید اگر شکست داشتید روی ورق بیارید و از یکشنبه به اصلاح اون اشتباهات بشینید تا کنار هم و با لیست های خریدی که اینجا ارائه میشه سودهایی خیره کننده به دست بیاریم و موفق باشیم و از امروز فقط و فقط به پیروزی فکر کنید و بس ،ما هم کنار شما هستیم تا بیاموزیم و بیاموزانیم و دست همدیگرو بگیریم من روزهایی بسیار درخشانی برای بورس میبینم افق بلند مدتی بسیار سودآور، ما نباید فرصت طلایی بورس و خصوصی سازی رو به راحتی از دست بدیم ما باید بمونیم و ببریم و افتخار کنیم....
        مثل همیشه امیدوار و زیبا سخن راندید .لی دکر چند نکته
        اول من فک نمی کنم اینجا کسی ناامید باشه
        دوم این که بی تارف باید عرض کرد واقعا بورس در محموع در مقایسه با بازار های رقیب حداقل امسال و سال اتی از شانس رقابت بالایی برخوردارنیست
        سوم این که عمده شرکت هایی که امسال رشد کردن تنها به یک دلیل بوده افزایش قیمت دلبر و و کاهش قیمت دلیر!!!!(ریال)
        چهارم هدف اول همه ما سود کردنه ولی خوب بعضا پرتفوی خدمونو باید کمی تعییر بدیم مثلا وزن برخی چیزها در زمان هایی بیشتر و برخی زمان ها کمتر بشه.
        پنجم شرایط سیاسی فعلا در امسال و سال اتی به علت انتخابات به نظرنم رسه بسیار طلوب باشه
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bashash
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 580

جناب پرريسك شرمنده از سوال تكراري ^:)^
          واقعا در ارزنده بودن وتوكا با توجه به اينكه نصف nav اصلي خودش داره معامله ميشه شكي نيست ولي باتوجه به تحليلا تون كه سهامهايي كه چنددرصد رشد كردن شما معتقديد نسبت به تورم وساير بازارها (بخصوص زمين هاي اروميه ) در جا مي زنند كه صد البته درست است اين وتوكا به نظر شما كي حركت ميكنه البته نا گفته نمونه من پسرخاله ايوبم :D
          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• صداقت2
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 704

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
            خدارحم ميكنه من سال 71 ازدانشگاه شيراز فارغ التحصيل شدم كل هزينه مدت تحصيل با كتاب ازخارج وداخل وهزينه جا وخوردو خوراك وهزينه رفت و آمد به تهران وشمال بااتوبوس وهواپيما سيصد هزارتومان نشد البته با دريافت كمك هزينه تحصيلي وكمك هزينه مسكن كه دانشگاه ماهانه 1500 تومان به دانشجو پرداخت مي كرد اينا رو گفتم در تائيد حرف شما دوسال پيش دويست هزارتومان جهت خريد فقط لوازم تحريز به دوتا بچه هام داده بودم كم اومد درسال 1354 نمودونم دوستان كسي يادش هست من حدودا 8سالم بود ازشمال به تهران مي اومديم يادمه دايي من تو ماشين داشت مي گفت خونه شهرك اكباتان باكلي وام وساخته شده توسط آمريكاييها واگذار كردن سيصد هزارتومان حدود 140 تا 170 بنا من امسال 60 كيلو برنج خريدم 360 هزارتومان :d
            بزودی هم می گوییم

یادش به خیر چند روز !!! پیش شاراک بود زیر 900 تومان - غمارگ زیر 370 تومان - شلعاب زیر 440 تومان و....

مثل عابدزاده روحیه داشته باشید - از استرلیا 2 گل عقب بودیم برای تقویت روحیه تیم پشتک می زد.

هنوز هم اعتقاد به پر پازده بودن بازار سرمایه نسبت به بازار های موازی هستم.

این نیز بگذرد.....

عروج پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) را تسلیت عرض می کنم.

خدایا آخر عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما
            آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/01/11, 00:34.
            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• safaei
              عضو عادی
              • May 2012
              • 93

اطلاعیه فروش بلوک وغدیر از طرف بانک صادرات روی کدال امد . صف خرید وبصادر در روز یکشنبه

نظر

• Hamidkhann
                Banned
                • Dec 2012
                • 476

تو این پست روی سخنم با افراد نسبتاً تازه کاره چرا که اساتید خودشون ماشالا آخر خطن.
                چند تا از سهامی رو که این روزها بیشتر سر زبونن نوع مالکیتشون و اینکه سهم هر شرکت چند درصدش دست یه شرکت دیگس استخراج کردم.
                مثلا مشاهده میشه که 5.5% از سهام فملی متعلق به ومعادنه، یا 78% زنگان مال کروی هستش.

مواقعی پیش میاد که خبر خوبی از یه سهم اعلام میشه و این باعث میشه که برای اون سهم صف خرید تشکیل بشه و خیلیامون تو صف خرید موفق به خریدش نمیشیم. خب تو این مواقع بهتره سرگروه اون سهم روخرید کنیم. مثلاً حدود 3 هفته پیش خبر تعدیل مثبت پارسان و افزایش سرمایش پیچید و به سرعت صف سنگینی براش تشکیل شد. تو این حالت به جای نشستن تو صفی که معلوم نیست سهمی نصیبمون بشه بهتره بریم سراغ غدیر که 85% پارسان دستشه. البته غدیر هم صف شده بود اما با شدت خیلی کمتر. ضمن اینکه هر روز پا به پای پارسان +3.99% میخورد.
                نکته مهم اینکه باید به اندازه و حجم شرکت هم توجه بشه. مثلاً شرکت فسقلی کنور هرچقدر سودش بیشتر بشه تاثیر چندانی روی ومعادن نخواهد داشت چون ومعادن حدود 27 برابر کنوره.
                امیدوارم این پست به درد دوستان تازه کار بخوره و توی سودهامون باهم شریک بشیم

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سرمايه گذاري توسعه و عمران كرمان

سهم ناشناخته بازار سرمايه

در ابتدا لينك بسيار مفيدي رو از جناب amirfarahani رو در بررسي اين سهم مشاهده فرماييد.

در پي آن بودم تا تحليل بنيادي جامعه اي از اين سهم بگذارم، اما با توجه به اين تاپيك كه بصورت مبسوط به اين سهم پرداخته است، تنها به چند نكته در مورد قيمت اين سهم اشاره مي كنم:

1- به نظر ميرسد، قيمت معاملاتي اين سهم در زير قيمت اسمي 100 تومان به دليل عدم حمايت از سهم و دارا بودن سهامدار خرد با كمتر از 1000 سهم بوده است.

2- اين روند قيمتي دير يا زود به پايان خواهد رسيد، و به نظر مي رسد با جلب نظر بازار به اين سهم، در قيمتهاي 120 الي 140 تومان متعادل شود.

3- پدر اين شركت وساخت است، و به نظر مي رسد مي تواند از اين زير مجموعه خود جهت رشد سهم حمايت به عمل آورد.

4- لينك زير اطلاعاتي در مورد نيروگاه رودشور است،

كه زير مجموعه شركت آرين ماهتاب گستر است. شركت توسعه عمران كرمان 22% سهام شركت ماهتاب گستر در اختيار دارد.

5- اين سهم در مجموع يك شركت نيروگاهي، معدني و ساختماني است، همانطور كه در سايت بورس در گروه ساختماني قرار گرفته است! اما مي توان به ديد يك شركت معدني سرب و روي و شركت مديريت پروژه هاي نيروگاهي نيز به آن نگاه كرد.

پرسود باشيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2122

سلام دوست عزیز جناب پوراحمدی : فرمایشات شما متین است و راهگشا . دوستی که همه درامدبورس را از بالارفتن دلاردانسته و تصورکرده که باکاهش دلار سود تقلیل میکند یک نکته حساب نکرده که درصورت کاهش دلار انهم باتوافق تحریم ها کاهش و صادرات افزایش و جبران خواهدشد که همه منتظر هستند !! مظلب راباید دوباره خواند

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

خوب دوستان خوبم این همه اومدیم و گفتیم بورس خوبه و فرصت هست و...خوب اگه واقعا فرصت هست و میشه استفاده کرد باید دست به کارشد دیگه حرف و حرف که فایده نداره درسته؟ سبد استادم جعفرپرریسک عالیه وسبد خودم هم برای بلند مدت همین هاست اما اگه بازارکمی کسالت آورباشه یه سری فرصت خوب هست که من بجای غرغر کردن ازشون بهره میبرم خوب با دقت درحال بررسی هستم و تا شنبه شب به امید خدا چند سهم خوب با حد ضرر معرفی خواهم کرد تا نظراستادم پرریسک رو هم درمورداین استراتژی جویا بشیم
                      سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ناظم
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 508

جناب سعید پور احمدی یکی دو سهم که جا برای رشد داشته باشند و بنیادی قوی داشته باسند وبرای کوتاه مدت ومیانمدت و بلند مدت خوب باشند خواهشا معرفی کنید

نظر

• صداقت2
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                          با سلام
                          پرریسک خان

شلعاب 9 ماهه با فروش حدود 33 میلیاردی (یک میلیارد بیشتر از 12 ماهه 90) با احتیاط حدود 77 تومان 9 ماهه پوشش داده

به نظرتان در 3 ماهه چهارم می تواند تا 125 تومان پر کند با این توضیح که با فروش 32 میلیاردی 90 حدود 100 تومان پارسال سود

ساخت و 90 تومان تقسیم کرد.

روند معاملات سال گذشته اش نشان می دهد در اغلب روزهای معاملاتی حجم معاملات نا چیز است و...

با افزایش دلار قیمت تمام شده محصول بالا رفته - آیا این گروه هم احتمال افزایش نرخ فروش محصولات را دارند؟
                          435 تومان تثبیت شد صلاح به خرید می دانید؟ از لحاظ خواب سرمایه

به نظر خودم با سایز کوچکی که شرکت از لحاظ سرمایه دارد - تا آخر سال 120 تا 130 تومان را پر می کند و تا مجمع خرداد ماهش توانایی رسیدن به محدوده 550 تا 600 تومان را دارد.

تا نظر شما چه باشد؟ ( تکنیکالی و فاندی و روانشناسی سهم و حقوقی هایش و...)
                          ممنون
                          در پیش بینی 12 ماهه - شلعاب با افزایش حدود 70 در صدی قیمت تمام شده - سود 102 تومانی را اعلام کرده و بنظرم در پایان سال مالی با اعمال افزایش قیمت فروش

محصولات - سودش را تا 120- 130 تومان برساند.

میزان فروش هم نسبت به سال قبلی بیش از 50 درصد افزایش داشته ولی سودش حدود 4 در صد !!!! در پیش بینی رشد داشته که بیانگر توانایی رشد تا گزارش 12 ماهه را دارد.

البته بنظرم با توجه به حجم معاملات کمش و ریسک نقد شوندگی و رفتار سهامدار عمده اش - فرصت خرید در قیمت های مناسب را می دهد و رشد اصلی اش را از ابتدای سال 92 آغاز می کند.http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...wHE%2bkQ%3d%3d
                          آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/01/11, 11:34.
                          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ron
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 243

جناب پور احمدی عزیز درود یکی از سهم هایی که با دید مجمع به شدت روی آن مثبت هستم با توجه به رشد پارسان و شپدیس و همچنینی واگذاری بلوک
                            وغدیر هست در این رابطه توصیه ای به ذهن شما میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• yosef
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 440

با سلام به همقطاران بورسی
                              برخی از دوستان در این اوضاع و احوال بورس ، ضمضمه خروج سرمایه از بورس را دارند و وارد شدن به طلا و ملک و املاک رو مطرح میکنند . سوال اینکه چرا ؟
                              جوابها :
                              1- اوضاع نابسامان بورس
                              2- بخاطر کاهش ارزش پول ملی در برابر دلار که باعث افزایش قیمت املاک و اجناس شده و میشود .
                              توضیح :
                              در خصوص مورد 1 من توصیه ای ندارم و این یک مسله شخصی است که هر کس به صلاح دید خود عمل کند .
                              اما در خصوص مورد 2 ، باید دید که چه عواملی باعث کاهش ارزش ریال در برابر دلار شده . بنطر من دلیل اصلی کاهش ارزش پول ملی ، نابسامانی اقتصادی ، ناشی از تنشهای سیاسی است .
                              اگر تنشهای سیاسی کم شود اوضاع اقتصادی بهبود میابد و به طبع آن ارزش ریال بالا میرود. در نتیجه قیمت اجناس و املاک کاهش میابد . نومنه آن را در عراق و افقانستان میتوانید ببینید (افزایش ارزش دینار و افقانی) بعد از کاهش تنشهای سیاسی.
                              در شرایط کنونی که بحثهای جدی مذاکره و احتمال توافق مطرح هست و نشانه های آنهم در حال نمایان شدن است که آخرین آن ، انتصاب وزیر دفاع آمریکا و موضع گیری مثبت آن در قبال ایران میباشد .
                              به احتمال خیلی کم اگر این توافقات صورت گیرد و تنشهای سیاسی کاسته شود ، آنوقت ارزش پول ملی بالا رفته و قیمت اجناس و املاک کاهش میابد.
                              صرفاً جهت اطلاع : اعلام آمادگي اوباما براي سفر به ايران http://www.shahrekhabar.com/news/pol...B1%D8%A7%D9%86
                              نتیجه گیری را بعهده سروران گرامی واگذار میکنم . خوشبخت باشید.
                              آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/01/11, 11:51.
                              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                                با سلام به همقطاران بورسی
                                برخی از دوستان در این اوضاع و احوال بورس ، ضمضمه خروج سرمایه از بورس را دارند و وارد شدن به طلا و ملک و املاک رو مطرح میکنند . سوال اینکه چرا ؟
                                جوابها :
                                1- اوضاع نابسامان بورس
                                2- بخاطر کاهش ارزش پول ملی در برابر دلار که باعث افزایش قیمت املاک و اجناس شده و میشود .
                                توضیح :
                                در خصوص مورد 1 من توصیه ای ندارم و این یک مسله شخصی است که هر کس به صلاح دید خود عمل کند .
                                اما در خصوص مورد 2 ، باید دید که چه عواملی باعث کاهش ارزش ریال در برابر دلار شده . بنطر من دلیل اصلی کاهش ارزش پول ملی ، نابسامانی اقتصادی ، ناشی از تنشهای سیاسی است .
                                اگر تنشهای سیاسی کم شود اوضاع اقتصادی بهبود میابد و به طبع آن ارزش ریال بالا میرود. در نتیجه قیمت اجناس و املاک کاهش میابد . نومنه آن را در عراق و افقانستان میتوانید ببینید (افزایش ارزش دینار و افقانی) بعد از کاهش تنشهای سیاسی.
                                در شرایط کنونی که بحثهای جدی مذاکره و احتمال توافق مطرح هست و نشانه های آنهم در حال نمایان شدن است که آخرین آن ، انتصاب وزیر دفاع آمریکا و موضع گیری مثبت آن در قبال ایران میباشد .
                                به احتمال خیلی کم اگر این توافقات صورت گیرد و تنشهای سیاسی کاسته شود ، آنوقت ارزش پول ملی بالا رفته و قیمت اجناس و املاک کاهش میابد.
                                نتیجه گیری را بعهده سروران گرامی واگذار میکنم . خوشبخت باشید.
                                با سلام..

در همون عراق برید ببیند قیمت ملک چند برابر شده؟؟؟

کی گفته ارزش پول ملی بالا بیاد قیمت ملک کاهش پیدا می کنه ...؟؟

بالا رفتن ارزش پول میلی یعنی ثبات یعنی امنیت یعنی پیشرفت اقتصادی یعنی رفاه واینها خود یعنی افزایش قیمت ملک در اون کشور ..

برید ببیند در کشور عراق در کرکوک وسایر شهرهاش قیمت ها چند برابر شده بیش از 10 برابر وهمچنان در حال صعود شدید.دلیل هم رشد اقتصادی بالای 15 درصد بالا رفتن سطخ رفاه مردم ..سرمایه یگذاری های شدید ...

در مورد بورس هم سرمایه ها خیلی وقته خروج کرده ولی خوب اگر سازمان سر عقل نیاد همین مقدار کم باقی مانده هم به مرابت کمتر خواهد شد چون کسی عاشق چشم ابروی این سازمان درپیت نیست ...

نظر

در حال کار...
                                X