در اصل توسط آواچی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postعزیزان از یکشنبه بازار باز میشه و فرصت برای سود همیشه هست اونم با راهنماییهای پرریسک عزیز:x
ثاباد تقریبا در کف قیمت پنج سال اخیر قرار دارد. ممنون میشم یه تحلیل از ثاباد و سغرب بگذارید. باتشکر
نظر
-
در اصل توسط saheb پست شده است View Postسلام بر دوستان بزرگوار::
در مورد سود سال 90 فولاژ .
آیا تا حالا کسی این سود را گرفته؟
از چه طریقی؟
متشکرم=D>
بعد ارسالش کنی به این شماره : 0351-7254680
موفق باشیدسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط emran پست شده است View Postسلام دوستان
کسی اطلاع داره مجمع ومعادن کی برگزار میشه و اینکه اگر شرکت بخواد سودی به سهامداراش تخصیص بده کی هست؟ کلا اینجور اطلاعات رو از کجا میشه بدست آورد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرماییدآخرین ویرایش توسط bashash؛ 2013/01/12, 14:24........خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبنده تهران نیستم ..
دوستان تهرانی می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ..
در ضمن در تهران هم سرمایه گذاری نمی کنم چون تهران رو مثل سهامی می بینم که در اخریا رشد هست وریسک بالایی داره ..
در شهرستان های اتیه دار واینده دار سعی می کنم سرمایه گذاری کنم ..بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postبعد از چند روز این بحث ها طاقت نیاوردم
همیشه اول و اخر سالم باشید که درک ان محاله
درست ما سرمایه گذاریم و سرمایه گذار دنبال سود بیشتره
ولی برکت از سود خیلی خیلی بهتره.
ملکی که اینطوری رشد می کند ایا پولش . . .
اگر دلار خیانته
زمین و خانه و طلا (کلا بیش از حد نیاز) ایا به صلاح و به نفع مردم است؟!!!؟در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
با سلام
حقیقتا حرف دل ما را زدید.
کسب پول به چه قیمتی؟؟؟؟
خداوند انشا ا... همه ما را هدایت کند.مسوولین بورس قدری عاقلانه عمل کنند و نقدینگی جامعه به بخش های مولد و شرکت های بورسی تزریق شود دیگه خبری از تورم و افزایش قیمتی بی رویه مسکن و رونق دلال بازی نیست.در اصل توسط alijon پست شده است View Postدائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!
سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستاندر اصل توسط yosef پست شده است View Postاگر معاملاتی را که جناب پرریسک گرامی مثال زدن واقعیت داشته باشه که حتماً داره . باید به حال خودمون افسوس بخوریم و از خدا طلب بخشش کنیم .
چرا که در عرض یک روز چه اتفاقی افتاده که قیمت خونه به این اندازه رشد کرده ، از دو حال خارج نیست :
1- خونه رو از یه بنده خدایی مفت خریدن و به عبارتی سرش کلاه گذاشتن ، که میشه کلاه برداری
2- خونه رو به یک بنده خدایی گرون فروختن ، که میشه کلاه گذاشتن
اینجور کارها رو دیگه نمیشه اسمشو گذاشت تجارت و کسب مال حلال ، یه اسم دیگه داره .
شاید این گرفتاریهای که در این مملکت برای همه ما پیش اومده تاوان اینگونه کارها و گناهانی باشه که همه ما در اون سهیم هستیم .
بقول دکتر حسابی : جهان سوم جایی است که اگر کسی بخواهد مملکتش رو آباد کنه باید خونش خراب بشه و اگر خواست خونش آباد بشه باید مملکتش رو خراب کنه .
مطلب رو کلی بیان کردم و اشاره من به شخص خاصی نیست.
یکی میگه حرامه ..یکی میگه برکت نداره ..یکی میگه خوردن نداره ..عجب..
پس این سهامدار ها پولو سرمایشون بی پرکت ترین پول در کشور هست که در این دوسال 90 درصدشون به خاک سیاه نشستن ..عجب ....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبنده تهران نیستم ..
دوستان تهرانی می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ..
در ضمن در تهران هم سرمایه گذاری نمی کنم چون تهران رو مثل سهامی می بینم که در اخریا رشد هست وریسک بالایی داره ..
در شهرستان های اتیه دار واینده دار سعی می کنم سرمایه گذاری کنم ..بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post:)]اَلو.. اَلو.. جناب پرریسک.. فردا بازار باز میشه... هوای ما تازه واردها را داشته باشید
ثاباد تقریبا در کف قیمت پنج سال اخیر قرار دارد. ممنون میشم یه تحلیل از ثاباد و سغرب بگذارید. باتشکر
فعلا ببینم چهارشنبه چه خوابی برامون دیدن در مجلس ...منتظر اجرای فاز دوم هدفمندی هستم ..
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postاگر معاملاتی را که جناب پرریسک گرامی مثال زدن واقعیت داشته باشه که حتماً داره . باید به حال خودمون افسوس بخوریم و از خدا طلب بخشش کنیم .
چرا که در عرض یک روز چه اتفاقی افتاده که قیمت خونه به این اندازه رشد کرده ، از دو حال خارج نیست :
1- خونه رو از یه بنده خدایی مفت خریدن و به عبارتی سرش کلاه گذاشتن ، که میشه کلاه برداری
2- خونه رو به یک بنده خدایی گرون فروختن ، که میشه کلاه گذاشتن
اینجور کارها رو دیگه نمیشه اسمشو گذاشت تجارت و کسب مال حلال ، یه اسم دیگه داره .
شاید این گرفتاریهای که در این مملکت برای همه ما پیش اومده تاوان اینگونه کارها و گناهانی باشه که همه ما در اون سهیم هستیم .
بقول دکتر حسابی : جهان سوم جایی است که اگر کسی بخواهد مملکتش رو آباد کنه باید خونش خراب بشه و اگر خواست خونش آباد بشه باید مملکتش رو خراب کنه .
مطلب رو کلی بیان کردم و اشاره من به شخص خاصی نیست.
نه ارزان خریدن ونه گران فروختن ..
کشور داره میشه زیمباوه ..کم کم باید به این نوع افت وخیزها عادت کنید ...
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postدائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!
سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستان
والان بالای دو برابر شده ..
با تحلیل شما پس برکت داشته ..هر چند بنده این رشد ملک وسرکه رو سود نمی دانم واسم این رو می زارم تورم ..
مشکل اینجاست بورس از تورم عقب مانده همین ..
وگرنه بورسی که شرکتهاش نه تولید بالا رفته نه طرحی افتتاح شده نه صادراتی رشد کرده بلکه به عکس فروش کاهش داشته تولید کاهش داشته چرا باید رشد کنه ..تنها دلیلیش تورم هست وبس..
خوراک رو با دلبر مفت 1225 میگیرن وبا دلبر 3300 میفروشن به مردم بدخت وما هم میگیم عجب سود حلالی...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postما هوای دوستان رو داریم ..برید یقه سازمان رو بچسبید با مسئولان ..
فعلا ببینم چهارشنبه چه خوابی برامون دیدن در مجلس ...منتظر اجرای فاز دوم هدفمندی هستم ..///
نظر
-
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
مدتی است که دورادور شاهد نوشته های دوستان در خصوص زمین و ملک و ... هستم...در این خصوص لازم دونستم تا دو نکته رو عاجزانه از دوستان خواهش کنم:
1- بسیاری از دوستان در این تاپیک سرمایه آنچنانی برای خرید زمین ندارند و ما خواسته یا ناخواسته با صحبت از اینگونه مسائل به دلسردی و ناامیدی این دوستان دامن خواهیم زد چرا که از قدیم گفته اند که با حلوا حلوا دهن شیرین نمی شه...
2- بورس جای مناسبی برای سرمایه گذاری است؛ اگر که دوستان، سود حاصل از سرمایه گذاری در بورس را به مرور خارج و در پروژه های قانونی پیش فروش مسکن، خرید طلا و ... سرمایه گذاری کنند. بدین صورت بورس می تونه معدن طلایی باشه که از اونجا طلا استخراج و در جای دیگه سرمایه گذاری بشه...
3- کاش برای این موضوع هم تاپیک جداگانه ای ایجاد می شد...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط bashash پست شده است View Postجناب پرریسک یک پیشنهاد دارم باتوجه به اینکه رشته شما مهندسی عمران است ودرحال حاضر ملک درارومیه در حال رشده شما بیاید یک شرکت سرمایه گذاری ساختمان احداث کنید درارومیه ماهم بیایم سهام شرکت شمارو بخریم.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
نظر