چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

سغرب دیگر پایینی ندارد سهم مجددا روند صعودی خود را پیدا خواهد کرد

شنفت را 4شنبه صف خریدش را چیدند بازیه این سهم مجددا شروع شد. فروصت ورود اگر برای یکشنبه فراهم شود را غنیمت باید شمرد

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

اینم یک خبر از ملک در تهران به گزارش فارس
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• bashash
        كاربر فعال
        • Sep 2012
        • 580

جناب پرریسک یک پیشنهاد دارم باتوجه به اینکه رشته شما مهندسی عمران است ودرحال حاضر ملک درارومیه در حال رشده شما بیاید یک شرکت سرمایه گذاری ساختمان احداث کنید درارومیه ماهم بیایم سهام شرکت شمارو بخریم
        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          سلام..

شما رو نمی دانم شهر شما رو هم نمی شناسم...

ولی الان قیمتی میگم فقط مواظب قلبتان باشید ...

دیروز خریدن 30 میل امروز فروختن 70 میل ..

دیروز خریدن 20 میل امروز فروختن 40 میل ..

در ضمن امروز خریدار بود بیان وببین ...باور نمی کنید تشریف بیارید ادرس میدم برید خودتان با چشم خود ببیند ..

در ضمن بنده خودم به اینجا ها نمیرم ولی خوب خبرها میرسه ...از منبع موثق ..
          بعد از چند روز این بحث ها طاقت نیاوردم
          همیشه اول و اخر سالم باشید که درک ان محاله
          درست ما سرمایه گذاریم و سرمایه گذار دنبال سود بیشتره
          ولی برکت از سود خیلی خیلی بهتره.
          ملکی که اینطوری رشد می کند ایا پولش . . .
          اگر دلار خیانته
          زمین و خانه و طلا (کلا بیش از حد نیاز) ایا به صلاح و به نفع مردم است؟!!!؟
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• arashsefid
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 205

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
            سغرب دیگر پایینی ندارد سهم مجددا روند صعودی خود را پیدا خواهد کرد

شنفت را 4شنبه صف خریدش را چیدند بازیه این سهم مجددا شروع شد. فروصت ورود اگر برای یکشنبه فراهم شود را غنیمت باید شمرد
            با سلام خدمت جناب پرریسک خان
            آیا نظروتون درباره ی سغرب ورود در قیمت 400 مثبت است؟ با تشکر

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
              جناب پرریسک درصفحات بعدی دیدم فرموده بودید اگه بتونه رو 2300ریال بمونه صعودی وتا 3000ریال می ره ولی عاملی که باعث این تثبت در230هست چیه با توجه به اینکه مدت زیادی هست به تعداد زیاد درمحدوده 2200 تا 2300خرید میشه آیا این خرید ازطرف همون حقوقی جدید هست که هنوز سیراب نشده وداره درهمین محدوه خرید میکنه واجازه رشد رو نمی ده یا دلایل دیگری داره که میشه به رویکرد فعالان بازار به سهام شرکتهای دلبری ودرالویت قرار گرفتن این سهام هاست یا چیز دیگه ای ممنون می شم راهنمایی بفرمائید@};-
              @};-
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• گلاب خان
                Banned
                • Dec 2012
                • 166

جناب پرریسک سلام.
                احساس میکنم یه شوک قیمتی توی بخش زمین در راهه. معمولا شهرستانهای کوچیک یک سال بعد از شوکهای زمین در شهرهای بزرگ، دچار شوک میشن. احساس میکنم الان وقت خرید زمین توی شهرستانهاست. ای کاش این شصفها باز میشد، ای کاش...
                <):)

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

دوستان یک زحمت دارم اگه ممکنه یا در همینجا یا آدرس بدید که درکجای این سایت یا جاهای دیگه میشه یک برنامه نرم افزاری تحلیل تکنیکال که خوب باشه رو گیر آورد ونحوه کارکردن با اون چطوریه (آموزش تحلیل تکنیکال ازمبتدی تاحرفه ای) برنامه ای که کاربردی باشه ممنون میشم ازراهنمایتون@};-

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    سلام..

شما رو نمی دانم شهر شما رو هم نمی شناسم...

ولی الان قیمتی میگم فقط مواظب قلبتان باشید ...

دیروز خریدن 30 میل امروز فروختن 70 میل ..

دیروز خریدن 20 میل امروز فروختن 40 میل ..

در ضمن امروز خریدار بود بیان وببین ...باور نمی کنید تشریف بیارید ادرس میدم برید خودتان با چشم خود ببیند ..

در ضمن بنده خودم به اینجا ها نمیرم ولی خوب خبرها میرسه ...از منبع موثق ..
                    با سلام
                    یک سوال داشتم در مورد این نرخ ملکی که در یک روز 2 برابر می شود چه اتفاقی رخ داده که در یک روز قیمت زمین و ملک 2 برابر شده پول های سرگران وارد بازار مسکن شده و آیا قیمت مسکن و ملک فعلا پایین می باشد و به همین خاطر می باشد که در حال رشد چنین قیمتهای می باشد که شما ذکر می کند و آن خریدار هم باید قیمتی که 70 میلیون خریده به قیمت کم کم 100 میلیون بعد یک ماه باید به فروش برساند حه رخ داد مهمی در حال اتفاق می باشد که ما بی خیر می باشیم تا ما هم اگر ملکی داشته باشیم آن را مفت نفروشیم با تشکر از خواب شما
                    آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ 2013/01/11, 20:50.
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                      بعد از چند روز این بحث ها طاقت نیاوردم
                      همیشه اول و اخر سالم باشید که درک ان محاله
                      درست ما سرمایه گذاریم و سرمایه گذار دنبال سود بیشتره
                      ولی برکت از سود خیلی خیلی بهتره.
                      ملکی که اینطوری رشد می کند ایا پولش . . .
                      اگر دلار خیانته
                      زمین و خانه و طلا (کلا بیش از حد نیاز) ایا به صلاح و به نفع مردم است؟!!!؟

با سلام
                      حقیقتا حرف دل ما را زدید.

کسب پول به چه قیمتی؟؟؟؟

خداوند انشا ا... همه ما را هدایت کند.مسوولین بورس قدری عاقلانه عمل کنند و نقدینگی جامعه به بخش های مولد و شرکت های بورسی تزریق شود دیگه خبری از تورم و افزایش قیمتی بی رویه مسکن و رونق دلال بازی نیست.
                      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                        ممنون
                        من بیشتر دوست دارم بدونم که چند درصد از کل سبد ومعادن (و بقیه شرکت های هلدینگی که ذکر کردید) به هر کدوم از این سهامها تعلق داره.. فکر کنم اینجوری بهتر بتونم تاثیر افزایش ارزش هرکدوم از این سهامها رو بر شرکت هلدینگی بررسی کنم.
                        بازم ممنون.. اگه بتونید اینم بگید عالی میشه
                        این اطلاعات تا جایی که من میدونم جنبه محرمانه داره. چرا که به عقیده بزرگان حقیقیها دست حقوقیها رو میخونن و این امر تکمیل پورتفوی حقوقیها رو مشکل میکنه. اما پورتفوی بازه های زمانی گذشته در قالب اطلاعیه های کدال اعلام میشه. مثل این یکی:

https://www.tsetmc.com/tsev2/data/Co...px?t=p&i=65236
                        آخرین ویرایش توسط Hamidkhann؛ 2013/01/11, 22:09.

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                          دوستان یک زحمت دارم اگه ممکنه یا در همینجا یا آدرس بدید که درکجای این سایت یا جاهای دیگه میشه یک برنامه نرم افزاری تحلیل تکنیکال که خوب باشه رو گیر آورد ونحوه کارکردن با اون چطوریه (آموزش تحلیل تکنیکال ازمبتدی تاحرفه ای) برنامه ای که کاربردی باشه ممنون میشم ازراهنمایتون@};-

نرم افزار مفید تریدر5 یا همون تدبیر تریدر تو لینک بالا قابل دانلود و نصبه، حجمشم کمه.
                          انتهای صفحه هم 10 تا ویدیوی آموزشی داره.
                          کارکردن باهاش راحت و سرراسته

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                            http://www.emofid.com/MofidTrader5

نرم افزار مفید تریدر5 یا همون تدبیر تریدر تو لینک بالا قابل دانلود و نصبه، حجمشم کمه.
                            انتهای صفحه هم 10 تا ویدیوی آموزشی داره.
                            کارکردن باهاش راحت و سرراسته
                            بسیار لطف کردید همیشه فکر می کردم باید متخصص قلب باشی تا ازاین نوار قلب بورس سر در بیاری:D

نظر

• زيمنس
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 147

در اصل توسط زيمنس پست شده است View Post
                              با سلام به جناب پرريسك عزيز
                              ميخواستم نظرتون رو در مورد فسرب بدونم . چن وقتيه خريدم نگه دارم يا با كنور عوضش كنم

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام
                                حقیقتا حرف دل ما را زدید.

کسب پول به چه قیمتی؟؟؟؟

خداوند انشا ا... همه ما را هدایت کند.مسوولین بورس قدری عاقلانه عمل کنند و نقدینگی جامعه به بخش های مولد و شرکت های بورسی تزریق شود دیگه خبری از تورم و افزایش قیمتی بی رویه مسکن و رونق دلال بازی نیست.
                                دائی من یک روز یکی از دوستاش بهش زنگ می زند که در بیمارستانی در تهرانم پول لازم دارم. دایی هم زنگ می زند به یکی در تهران و می گوید پول ببر فلان بیمارستان. پول چند برابرنیاز برده می شود بیمارستان و با احترام تقدیم ان نیازمند می شود. بعد از 2 سال همون پول توسط اشنا به دائی من باز گردانده می شود. دائی ما هم همون پول را می برد زمین می خرد و بعد از مدتی زمین را 20 برابر ازش می خرند.
                                شنیده بودیم خدا گفته بود اگر قرض بدهی 10 برابرش را بهت می دهم ولی نمی دانم چرا اینجا 20 برابر داد!

سلامتی - روزی حلال و با برکت ارزویم برای همه دوستان
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X