دوستان من می خوام تو پارسان سود شناسایی کنم و خارج شم سهم جایگزین چی پیشنهاد دارید؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط NEO پست شده است View Postدوستان من می خوام تو پارسان سود شناسایی کنم و خارج شم سهم جایگزین چی پیشنهاد دارید؟[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشاراک صف خريد.
گروه پترو
فولاد مس
سنگ اهن و ومعادن
و گروه روي مظلوم
امروز فولاد بايد صف خريد بشه.
کیانوشسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
در اصل توسط ali2000 پست شده است View Postسرویس: اقتصادی تاریخ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵ ساعت ۱۶:۰۱ شناسه خبر: ۱۳۹۱۱۰۲۵۰۰۰۲۳۶
معاون عملیات و نظارت بورس کالا در گفتوگو با تسنیم:
فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم تغییر کرد/کاهش 10 درصدی قیمتها از هفته آینده
خبرگزاری تسنیم: معاون عملیات بورس کالا از تصویب تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم از بورس شانگهای به لندن در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: قیمت این دو کالا 10 درصد نسبت به نرخهای فعلی کاهش مییابد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، حدود یک ماه است تقاضای تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم به بورس کالا ارائه شد و بر اساس اطلاعات موجود قرار است این اتفاق از هفته آینده در بورس کالا اعمال شود. بر این اساس در فرمول قیمت گذاری این دو کالا از این پس قیمت بورس لندن جایگزین نرخهای بورس شانگهای می شود.
مهرزاد نامداری در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم در این باره گفت: با توجه به اینکه تغییر فرمول قمیت گذاری مس کاتد و شمش آلومینیوم در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است، فرمول قیمتگذاری مس که در حال حاضر طبق قیمت بورس شانگهای+60 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه میشود به احتمال زیاد از هفته آینده فرمول قیمت گذاری مس به صورت قیمت بورس لندن(lme) +صد دلار ضرب در ارز مبادلاتی تعیین می شود.
معاون عملیات و نظارت بورس کالا با اشاره به اینکه قیمت بورس شانگهای با قیمت بورس لندن حدود 17 درصد اختلاف دارند، بیان کرد: طبق این فرمول و تغییراتی که قرار است ایجاد شود حداقل 10 درصد قیمت مس کاهش خواهد یافت. همچنین فرمول قیمت آلومینیوم نیز بر اساس قیمت بورس لندن +360 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه و تغییر خواهد کرد. البته هنوز دستورالعمل تغییر فرمول قیمتگذاری این دو کالا ابلاغ نشده است ولی طبق شنیدهها به زودی ابلاغ و طی هفته آینده اجرایی می شود.
به گزارش تسنیم،در صورتی که فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم بر اساس بورس لندن تعیین شود قیمت آنها کاهش خواهد یافت به نحوی که اگر نرخ آلومینیوم در حال حاضر 6900 تومان است به حدود 6500 تومان کاهش خواهد یافت. در خصوص مس نیز قیمتها تقریبا به همین میزان افت میکند. همچنین، شاید کاهش قیمت این دو کالا اندک باشد ولی وقتی از دلار به ریال برمیگردد کاهش قیمت آن محسوس خواهد بود.
در حال حاضر قیمت آلومینیوم در بورس کالا برای فروش نقدی 6900 و نسیه حدود 7100 تومان است که این ارقام برای مس در فروش نقدی 22 هزار و 894 تومان است.
یعنی امکان داره روی صنایع دیگه مثل فولاد و روی و پتروشیمی این مصوبه در مرحله بعدی اجرا بشه
نظر
-
امروز آخر وقت و فردا اول وقت بازار شل میشه
بخاطر مجلس احمدی یارانه
ولی بدونید قبل از 22 بهمن اجرای یارانه ها و هیچ چیز دیگری که بخواد موجب گرونی بشه تایید نمی شه
دلارم تا اون موقع پایینه و بعدش میره بسمت6000 تومن[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
-
-
بچه ها بازار رفت روی سیمانی ها و سهم کوچیک مثل کپشیر و کاذر و کهمداو حتی ولساپا به نظرتون موضوع چیه؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
بازار امروز هم حرفی برا گفتن نداشت ..
باز هم در جا زد ..دو هفته قبل قیمت سهام چند بود الان چنده ..باز همون قیمت ..از فولاد گرفته تا فخوز وفامسنی وبهترین سهام بازار ..
چند تا سهم رشد کردن ولی خوب بحث رو اکثر سهام خوب بازار هست ..در بیرون قیمت ها 30 درصد کشیده بالا یعنی فولاد باید 650 بشه تا تازه برابر بشیم ..
تا فولاد بیاد 650 بشه فکگر کنم یک ماهی زمان لازم باشه تا اون موقع خدا می دونه چی میشه ...
نظر
-
خوب الی جون اگه خرید کردی که فرصت هم داد بهت من به دوستان بگم یه حمایتی از زیر مجموعه بکنن؟آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/15, 10:25.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
جناب پرريسك نظرتون راجع به فولاي چيه
تو فولادي ها اصلا رشد نكره و روند نزوليش رو مدتي شكونده
فكر كنم اين عين فولاژ بشه ، ببنده و 400 بازبشه.
در ضمن با توجه به راه اندازي بورس انرژي و همچنين اجراي فاز دوم يارانه ، نظرتون راجع به مپنا چيه.
باتشكر[B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]
نظر
نظر