چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داود
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 378

امروز بعد از حدود یک ماه وکیوم باتوم پالایش نفت بندر عباس و شیراز در بورس کالا عرضه شد پالایشگاه نفت بندر عباس و پالایش نفت شیراز امروز اقدام به عرضه کیوم باتوم به قیمت پایه 10535 ریال در بورس کالا کردند در حالیکه قیمت این محصول در آذرماه در بورس کالا ، حدود 5922 ریال ثبت شده بود .

شایان ذکر است وکیوم باتوم شبندر با تقاضای خوبی روبرو شد به طوری که 22 هزار تن تقاضا در برابر عرضه 17 هزار تنی برای آن تشکیل شد و باعث شد قیمت آن به 1063 تومان نیز افزایش پیدا کند.قیمت میانگین نیز 1056 تومان بود.

10 هزار تن وکیوم باتوم شراز نیز عرضه شد که با همین مقدار تقاضا روبرو شد ونرخ پایه عرضه 1053 تومان بود که با همین نرخ نیز معامله شد.

1500 تن وکیوم باتوم پالایشگاه تهران نیز عرضه شد که با تقاضای 1500 تنی روبرو شد و همین مقدار نیز معامله شد.نرخ پایه عرضه 1003 تومان بود که با همین نرخ معامله شد

پرشین تحلیل
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• bashash
      كاربر فعال
      • Sep 2012
      • 580

قابل توجه سهامداران وتوكا
      شركت وتوكا سود سهام تا 20.000 سهم را به حساب اعلام شده سهامداران واريز نموده باتوجه به پيگيري تلفني از امور سهام شركت :D
      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

بابک جان فدات
        چند روزی نبودی دلمون واست تنگ شده بود:x
        ارادتمند
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

با عرض سلام خدمت دوستان خوبم الگوی دو هفته پیش فراور فیل شد! اون موقع تشکیل یه مثلث صعودی را برای سهم انتظار داشتم. در ادامه حمایت های مههم سهم را خدمتتان معرفی می کنم.
          اولین حمایت براساس الگوی برگشتی و کلاسیک v می باشد. و دومین حمایت نیز با توجه به مقاومت های قبلی سهم تعریف شده است. بر ایت اساس خرید سهم در منفی فردا همزمان با اولین حمایت سهم در حوالی 700 می باشد.

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• msa407
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 133

در اصل توسط حميد كيا پست شده است View Post
            سيد بزرگوار من حدود 25 درصد سبدم غبشهر و تو 18 درصد ضررم ، انگاري آب از سرم خيلي گذشته ، يه خطي به ما ميدي كه با اين سهم چه كنم . ممنونت با جدت محشور بشي
            درود
            دوستان کم لطفی میکنن!!....
            یه نفر اینجا بی مزد و منت داشته هاشو در اختیارمون قرار میده معلوماتشو بهمون انتقال میده کلی فضای دوستی و صمیمیت ایجاد میکنه واقعا چند نفر اینجا دور هم جمع شدیم؟.. همش از لطف جناب پرریسک هست
            من که واقعا سپاسگزارم از ایشون و سایر دوستان مثل سعید خان پور احمدی و کهنه سوار عزیز و شفاف سازی و احسان خان و.... همممه ی بچه های با مرام این تاپیک -در ضمن خودم هم غبشهر دارم 1500 تومنی البته یه پله دیگه هم خریدم که میانگینم بیاد پایین، 37 درصد سبدم هم غبشهره-
            روزی نیست که جناب پرریسک نگن که چجوری بخرید و چکار بکنید ولی ما باز میپرسیم حالا چکارکنیم
            من در حیرتم از حوصله ی جناب پرریسک که به این دقت بارها و بارها یک چیز رو پاسخ میدهند واقعا من سپاسگزارم >:D<
            از دوستان هم خواهش میکنم قدری هم خودشون فشار ها رو تحمل کنند و کاسه ی چه کنم دست نگیرند

قصد جسارت نبود بهانه ای بود برای سپاسگزاری
            [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• alipour477
              عضو عادی
              • May 2012
              • 31

دوستان از مجمع فلامی اطلاعی ندارن.

نظر

• arashsefid
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 205

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
                درود
                دوستان کم لطفی میکنن!!....
                یه نفر اینجا بی مزد و منت داشته هاشو در اختیارمون قرار میده معلوماتشو بهمون انتقال میده کلی فضای دوستی و صمیمیت ایجاد میکنه واقعا چند نفر اینجا دور هم جمع شدیم؟.. همش از لطف جناب پرریسک هست
                من که واقعا سپاسگزارم از ایشون و سایر دوستان مثل سعید خان پور احمدی و کهنه سوار عزیز و شفاف سازی و احسان خان و.... همممه ی بچه های با مرام این تاپیک -در ضمن خودم هم غبشهر دارم 1500 تومنی البته یه پله دیگه هم خریدم که میانگینم بیاد پایین، 37 درصد سبدم هم غبشهره-
                روزی نیست که جناب پرریسک نگن که چجوری بخرید و چکار بکنید ولی ما باز میپرسیم حالا چکارکنیم
                من در حیرتم از حوصله ی جناب پرریسک که به این دقت بارها و بارها یک چیز رو پاسخ میدهند واقعا من سپاسگزارم >:D<
                از دوستان هم خواهش میکنم قدری هم خودشون فشار ها رو تحمل کنند و کاسه ی چه کنم دست نگیرند

قصد جسارت نبود بهانه ای بود برای سپاسگزاری
                زکات علم، نشر آن است
                حقا جناب پرریسک برادرانه و دلسوزانه اطلاعات خود را در اختیاردیگران قرار می دهند. خدا خیرشان دهد.

نظر

• داود
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 378

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
                  دوستان از مجمع فلامی اطلاعی ندارن.

تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه:

1) صورتهای مالی سالیانه منتهی به 31/06/91 شرکت مورد تصویب قرار گرفت.
                  2) در خصوص انتخاب بازرس قانونی و حسابرس شرکت، تنفس اعلام گردید و تعیین مورد مذکور به تشکیل مجمع مورخ 9/11/91 ساعت 10 صبح موکول گردید.
                  3) روزنامه اطلاعات بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال مالی 92 انتخاب گردید.
                  4) حق حضور اعضای غیر موظف هیئتمدیره ماهیانه مبلغ 000ر050ر4 ریال
                  تصویب گردید.
                  5) با توجه به (زیان) انباشته سودی نقدی تقسیم نگردید.
                  شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• javad73
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 140

بزرگترین قطب تولید بنزین کشور بزودی راه اندازی می شود
                    مجری طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده های پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اراک از راه اندازی طرح توسعه این پالایشگاه در بهمن ماه سال جاری خبر داد.
                    به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، رشید سیدیان تولید کنونی بنزین پالایشگاه شازند را حدود 8 میلیون لیتر در روز عنوان کرد و افزود: با راه اندازی کامل طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، تولید بنزین در این مجتمع به 16 میلیون لیتر در روز افزایش خواهد یافت.

سیدیان ادامه داد: علاوه بر آن واحدهای جانبی نظیر آب و برق، بخار ، هیدروژن و آمین در لیست واحدهای آماده بهره برداری قرار گرفت.واحد تصفیه باقی مانده تقطیر نفت خام (RCD) با ظرفیت 58 هزار بشکه در روز نیز، هم اکنون به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد : خروجی واحد تصفیه باقی مانده تقطیر نفت خام به واحد شکننده کاتالیستی (RFCC) انتقال داده می شود.

مجری طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده های پالایشگاه امام خمینی (ره) افزود:به این صورت روزانه 8.3 میلیون لیتر بنزین به تولید پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اضافه می شود و تولید بنزین پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند به ظرفیت نهایی یعنی روزانه 16 میلیون لیتر می رسد.

در این مرحله از راه اندازی، واحد تصفیه نفت گاز نیز که به دلیل عدم همکاری سازنده کمپرسورهای رفت و برگشتی با مشکلاتی در راه اندازی مواجه شده بود، به همت متخصصان داخلی با ظرفیت 8 میلیون لیتر در روز به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: در سالهای 1389 و 1390 ، عملیات احداث 20 واحد از مجموع 30 واحد طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده های پالایشگاه امام خمینی (ره) به اتمام رسید. در این راستا عملیات اجرایی واحدهای تصفیه نفتا و اکتانایزر با ظرفیت سه میلیون و 300 هزار لیتر بنزین در روز با اکتان بالای 98 و واحد ایزومریزاسیون با ظرفیت 1.2 میلیون لیتر بنزین با اکتان 87 در شهریورماه سال گذشته به پایان رسید./ر

نظر

• other
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 54

درود بر همگی.جناب پرریسک، میخواستم به نوبه خودم از شما بابت مطالبی که می نویسید تشکر کنم.در روانشناسی بازار و پیدا کردن سهم های زیر خاکی حرف نداری.مرسی

نظر

• داود
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 378

در اصل توسط داود پست شده است View Post
                        باسلام
                        پیش بینی سود هر سهم شاراک برای سال مالی منتهی به 91/12/29مبلغ 1254ریال برآورد شده

وسود سه ماهه اول (حسابرسی نشده )معادل 361ریال بوده

وسود 6ماهه (حسابرسی شده ) معادل 1189ریال

[B] حال بدون در نظر گرفتن افزایش قیمت فروش محصولات وهمچنین نرخ تسعیر ارز که قطعا تاثیر بسزائی روی سود هر سهم خواهد گذاشت (افزایشی ):

بافرض مساوی بودن میزان تولید ومبلغ تولید وفروش وبهای تمام شده سه ماهه سوم وچهارم با سه ماهه سوم ،باشد سود هر سهم 2845ریال بدست میاد

که مبلغ فوق حداقل سود 91شاراک میباشد

دوستان توجه داشته باشند که مبلغ فوق بدون افزایش تولید ،افزایش مبلغ فروش ونرخ تسعیر ارز محاسبه گردیده است

موفق باشید
                        با سلام

شاراک امروز همه محصولاتش را در بورس کالا بالای 70%نسبت به 6ماهه اول سال فروخته

که ازاین محل نیز انتظار یه تعدیل 60ـ70%دور از انتظار نیست وبه راحتی میتواند 350تومن سود بسازد

پرسود باشید

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

بازهم پیش به سوی سهام دلاری
                          گزارشات 9 ماهه سهام دلاری دیدنی خواهد بود

این هم یکی از اون ها:
                          پیش بینی سود 5,144 ریالی زاگرس
                          زاگرس که پیش بینی سود 91 خود را براساس عمکلرد واقعی شش ماهه به مبلغ 3192 ریال اعلام نموده بود براساس پیش بینی حسابرسی شده پارسان به عنوان سهامدار عمده سود 91 زاگرس 514 تومان و سود تقسیمی 412 تومان اعلام شده است.
                          لذا زاگرس برای 9 ماهه 61 % تعدیل مثبت اعلام خواهد نمود

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

پوشش بلای 100 % سود ساروم در 9 ماهه
                            ساروم پیش بینی eps هر سهم را براساس واقعی 6 ماهه 72 تومان اعلام نموده بود موفق شد در 9 ماهه 75 تومان به ازای هر سهم کنار بگذارد.

سیمان بهبهان و تعدیل 17 درصدی

ساروم پیش بینی eps هر سهم را براساس واقعی 6 ماهه 435 تومان اعلام نموده بود موفق به پوشش 430 تومان به ازای هر سهم معادل 99% گردید همچنین پیش بینی سود 91 را تا 511 تومان افزایش داد.

کطبس و گزارش ضعیف 9 ماهه

پیش بینی سود براساس عملکرد واقعی 9 ماهه = 227 ریال
                            پوشش 9 ماهه = 133 ریال

نظر

• Godfathers
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 256

بورس 24 زده
                              خبر های مهم قندی در راه است.

امروز در مجمع شکر شاهرود از احتمال واردات شکر برای سال آینده با ارز مبادلاتی صحبت هایی شده و گفته در صورت بروز این اتفاق در سال آینده قیمت هر کیلو شکر قابلیت افزایش تا 2000 تومان را دارد.

در مجمع 240 ریال سود تقسیم شد.

نظر

• bolinger
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 459

شرکت: دوده صنعتي پارس
                                به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت دوده صنعتي پارس طی نامه شماره مورخ 1391/10/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1391/12/30 با سرمایه 60,000 میلیون ریال مبلغ 686 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
                                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

در حال کار...
                                X