پرریسک قارداش درباره کروی تحلیلت چیه ؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
سید جان فنورد و بررسی می کنی تو این صعود فولاد و آهن زیاد منفی خورده آخرین گزارشش هم یجورایی خبر مثبت 9 ماهه و 12 ماهه می ده
نظر
-
سید جان خسته نباشید و ممنون از صعه صدر و وقتی که برای راهنمائی دوستان میذارید...اگه ممکنه یه نظری در مورد سبد من بدید...کدومو نگهدارم و کدوم رو بفروشم بهتره؟
(کهمدا2388-فاذر2191-غبشهر10279-کروی3218-پکویر2787-شپارس1775-ولصنم1764-قشیر9566-غمارگ3519-شاراک8934-فخوز27836)
ببخشید که یه کم طولانی شد ممنون میشم راهنمائی فرمائید باز هم از فرصتی که به بنده میدهید سپاسگزارم:x[B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]
نظر
-
-
سلام
دیروز مجمع فلامی رفته بودم
سه ماهه به ازای هر سهم بین15 تا 20 تومن ساخته و بنظر میاد حداقل100 تومان برای سال مالی جاری سود داشته باشه و اینک مجمع بعدی تقسیم سود دارن و دیگه از زیان خبری نیست. و از اول دی ماه تغییر نرخ فروش داشته که احتمالا باید بابتش تعدیل بده و با قیمتهای محصولات رقیب باز هم امکان داره افزایش نرخ داشته باشه و همچنین کارخانه به قزوین منتقل شده و محل قبلی کارخانه فعلا بصورت انبار اجاره داده شده که زمینی به مساحت حدود 15000 متر در داخل بافت شهری می باشد که اگه بفروشند که دیگه خودتون حساب کنید چقدر میشه
در ضمن امسال افزایش سرمایه 100 درصدی از اورده داره
در مجموع میشه گفت اوضاعشون خیلی خوبه و اگه کسی سهامداری کنه سود عالی رو میتونه ازش بگیره
نظر
-
معاون صنایع وزیر صنعت خبر داد
موافقت رئیس جمهور با محاسبه قیمت خودروهای داخلی بر اساس ارز مبادلهایدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post...سید جان، سعید پوراحمدی عزیز، بابت شدوص تشکر...
...شدوص برای من همیشه یادآور مقاومت در برابر گرگ های گرسنه ی بازار است...تشکر از مجید شمسعلی، مرادی، خودشکوفایی و خیلیهای دیگه که کمک کردن تا در مقابل پیشنهادهای بی شرمانه ی عده ای که قصد تخریب سهم رو داشتن مقاومت کنیم...من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postحقوقي ها رفتن روي قندي ها!!!!! دارن آروم آروم قندي ميخرن!.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postمعاون صنایع وزیر صنعت خبر داد
موافقت رئیس جمهور با محاسبه قیمت خودروهای داخلی بر اساس ارز مبادلهای
قیمتگذاری با ارزمبادلهای/
دستور جدید احمدینژاد برای قیمتگذاری خودرو/ خودرو دوباره گران میشود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از دستور رئیس جمهور برای مبنا قرار گرفتن ارز مبادلهای در قیمتگذاری خودرو خبر داد و گفت: درصد تغییرات قیمتی برای خودروهای مختلف متفاوت خواهد بود و قیمتهای جدید براساس نظر سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان انجام خواهد شد
................................................
البته اين خبر زياد تازه اي هم نيست.
چون ال نود و پژو206 و خيلي از محصولات نزذيک به اين نرخ 2450تومان دارند معامله ميشند.
ال 90 -15ميليون توماني شنيدم 29ميليون تومان شده است.شايد 1ميليون تومان ديگه بالا بره.
.................................................
پس تا اينجاي کار
کل محصولات پتروشيمي
کل محصولات پالايشگاه(ديروز وکيوم باتوم و امروز قير به قيمت 2450تومان معامله شدند)
کل محصول ذوب اهن و فولاد مبارکه و فملي يعني صنايع فلزي
کل محصول روي و سرب
کل محصول روغن نباتي و پودر
تا کنون به ارز مبادلاتي معامله شده اند الا سيمان
من پيش بيني مي کنم بزودي قيمت سيمان هم به نرخ مبادلاتي معامله خواهد شد.
از شنبه کمي ديگر سهام سيماني خواهم خريد.
...................................
در ضمن امروز در مجلس اجراي فاز دوم هدفمندي انرژي تا اطلاع ثانوي بتعويق افتاد.از شنبه اکثر صنايع
فلزي معدني سيمان و.......در بورس صف خريد خواهد شد.
نظر
نظر