چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • داود
    عضو فعال
    • آذر ۱۳۹۱
    • ۳۷۸

مدیرعامل بورس به فارس خبر داد
    دو هلدینگ خلیجفارس و نفت و گاز تأمین بورسی شدند/ عرضه اولیه در بهمن و اسفند

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت بورس از پذیرفته شدن دو هلدینگ بزرگ پتروشیمی خلیجفارس و نفت و گاز تأمین با سرمایه ۲.۵ و ۴.۳ هزارمیلیارد تومانی خبر داد.

این مقام مسئول ادامه داد: برنامه ما این است که یکی از این دو هلدینگ را در بهمن ماه و دیگری را در اسفند عرضه اولیه کنیم. طبق مقررات مربوط به

شرکتهای مشمول اصل ۴۴، باید ۵ درصد از سهام هلدینگ خلیجفارس در روز اول عرضه شود. درصد عرضه اولیه سهام نفت و گاز تأمین هم با هماهنگی

سهامدار عمده و تعیین حضور آن در یکی از تابلوها مشخص خواهد شد.
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• javad73
      عضو عادی
      • مهر ۱۳۹۱
      • ۱۴۰

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
      کسی نکوبید ..
      گفته شد ما فخوز شاارک شیراز شپدیس وخیلی هسام دیگر رو در این قیمتها ول نمی کنیم بریم پاراسن ۱۴۰۰ بخریم..شما میخری برو بخر ..

بنده وقتی پارسان رو در این قیمت میخرم که خوز بره بالای ۳۵۰۰ تومن ..تازه اون موقع باید مجدد فکر کنم ببینم سهام مفت دیگری موجود نباشه ..

سرکه ۱۳۶۳ تومان ...

دلبر ۳۳۵۰ تومان ...

بارها گفته شد سرکه در حوالی ۱۱۰۰ فرصت خرید هست ...اون موقع یک عده می گفتن دلبر رو در ۲۹۰۰ انداختن به مردم ..چه انداختنی ...۳۳۵۰ رو هم زد..
      دلبر ۳۳۷۵
      سرکه ۱۳۸۵۰۰۰
      البته این قیمت مال الان هست ولی یک ساعته دیگه معلوم نیست

نظر

• تجارت
        عضو جدید
        • آذر ۱۳۹۱
        • ۱۰

در اصل توسط behnam۱۴۸۰ پست شده است مشاهده پست
        اگر قرار باشه طرح افزایش قیمت نرخ ارز مرجع به ۲۵۰۰ تومن تصویب بشه..قیمت گرم طلا رو بالای ۱۸۰ و سکه رو هم ۲۰۰۰.۰۰۰ حساب کنید و البته آن دو ارز دوست داشتنی رو هم ۴۰۰۰ و ۶۰۰۰ حساب کنید...اینو گفتم...انشالله این پست رو بعد عید میارم بالا
        ببخشید نرخ ارز مرجع چه ارتباطی به قیمت طلا و سکه داره؟:-/

همین الام هم داره با نرخ آزاد محاسبه میشه!!

بیخود جو ندید...

نظر

• blue2mans
          عضو عادی
          • مرداد ۱۳۹۱
          • ۳۶

دوست عزیز شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید الان طلا با نرخ آزاد محاسبه میشه و رابطه مستقیم هم با دلبر داره اگر طلا با نرخ ارز مرجع محاسبه بشه کاهش قیمت شدیدی خواهد داشت.

نظر

• behnam1480
            عضو فعال
            • فروردین ۱۳۹۱
            • ۴۳۲

در اصل توسط تجارت پست شده است مشاهده پست
            ببخشید نرخ ارز مرجع چه ارتباطی به قیمت طلا و سکه داره؟:-/

همین الام هم داره با نرخ آزاد محاسبه میشه!!

بیخود جو ندید...
            شما خبر داری انس طلا چقدر؟؟؟!!!
            میدونی انس طلا چند گرم؟؟؟

خب من برای شما حساب می کنم

وقتی که ارز مرجع بشه ۲۵۰۰$ مطمئنا ارز بازار ازاد به تبع اون رشد خواهد کرد..حال ما میگیم همون ۲۵۰۰ تومن مرجع

انس طلا که برابر با ۲۸.۳۵ گرم طلا برابره با ۱۶۸۴$ و ارز مرجع هم هست ۲۵۰۰ تومن ..خب ۱۶۸۴ *۲۵۰۰ =۴۲۱۰.۰۰۰
            یعنی گرم طلا از قراره ۱۴۸۸۰۰ تومن... میدونیند چرا طلا داره قاچاق میشه؟؟...
            میدونید که قرار برای برابر کردن نرخ طلا در بازار جهانی و داخلی قراره طرحی اجرا بشه تا از خروج طلا جلوگیری بشه؟؟

لطفا دوستان بدون اطلاع نظر دیگران رو نفی نکنند یا لااقل اطلاعات اقتصادی خودشون رو کمی بالا ببرند..

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • فروردین ۱۳۹۱
              • ۴۳۲

در اصل توسط blue۲mans پست شده است مشاهده پست
              دوست عزیز شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید الان طلا با نرخ آزاد محاسبه میشه و رابطه مستقیم هم با دلبر داره اگر طلا با نرخ ارز مرجع محاسبه بشه کاهش قیمت شدیدی خواهد داشت.
              لطفا مراجعه کنید به پستی که در جواب اون دوستمون زدم

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • آذر ۱۳۹۱
                • ۱۹۳

زیمباوه بدون ویزا
                دلبر ۳۴۱۰۰ ریال

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

یک گزارش زیبا از یک خودرویی دیگر ..خمحور بالای ۱۸ تومن زیان نه ماهه ..

اینها با دلبر ازاد هم خودرو بفروشن باز زیان میسازن ...دلر مبادله ای که سهله ..

دلبر بالای ۳۴۰۰..

نظر

• eli77
                    عضو عادی
                    • شهریور ۱۳۹۱
                    • ۲۶۳

پرریسک جان نظرت روی کروی چیه برای نگهداری تا عید؟
                    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• Shivana44
                      عضو عادی
                      • دی ۱۳۹۱
                      • ۱۴۲

گزارش کساوه را دیدین؟! اینا ما رو چی فرض کردن ؟ ۹۰ درصد پوشش داده حالا ۱۰ درصد تعدیل میده

نظر

• جعفری
                        عضو عادی
                        • آذر ۱۳۹۱
                        • ۱۹۳

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
                        یک گزارش زیبا از یک خودرویی دیگر ..خمحور بالای ۱۸ تومن زیان نه ماهه ..

اینها با دلبر ازاد هم خودرو بفروشن باز زیان میسازن ...دلر مبادله ای که سهله ..

دلبر بالای ۳۴۰۰..
                        شاید این گزارشات جواب اه بنده خداهای هست که در طول ۳۰وچند سال داخل خودروهای بی کیفیت جان خود را از دست داده اند
                        وشاید اینبار خودرو سازها با خود هم نمیتوانند رقابت کنند
                        ولی به نظر من وحشتناکترین وضعیت مال سایپا اذین است سایپا اذین در سال ۸۳ با همین سرمایه ۵۰۰ تومان سود توزیع کرد

نظر

• تجارت
                          عضو جدید
                          • آذر ۱۳۹۱
                          • ۱۰

در اصل توسط behnam۱۴۸۰ پست شده است مشاهده پست
                          شما خبر داری انس طلا چقدر؟؟؟!!!
                          میدونی انس طلا چند گرم؟؟؟

خب من برای شما حساب می کنم

وقتی که ارز مرجع بشه ۲۵۰۰$ مطمئنا ارز بازار ازاد به تبع اون رشد خواهد کرد..حال ما میگیم همون ۲۵۰۰ تومن مرجع

انس طلا که برابر با ۲۸.۳۵ گرم طلا برابره با ۱۶۸۴$ و ارز مرجع هم هست ۲۵۰۰ تومن ..خب ۱۶۸۴ *۲۵۰۰ =۴۲۱۰.۰۰۰
                          یعنی گرم طلا از قراره ۱۴۸۸۰۰ تومن... میدونیند چرا طلا داره قاچاق میشه؟؟...
                          میدونید که قرار برای برابر کردن نرخ طلا در بازار جهانی و داخلی قراره طرحی اجرا بشه تا از خروج طلا جلوگیری بشه؟؟

لطفا دوستان بدون اطلاع نظر دیگران رو نفی نکنند یا لااقل اطلاعات اقتصادی خودشون رو کمی بالا ببرند..
                          من هیچ ادعایی ندارم =; من اینجا از همه درس یاد میگیرم ولی برای اینکه بقیه دوستان اشتباه نکنند:

فرمول محاسبه نرخ سکه = قیمت هر انس طلا * دلار* ۰.۲۳۵۳۳۴ *۱.۰۵

دوست عزیز صحبتی از نرخ ارز مرجع نیست، تمام نرخ ها با ارز آزاد حساب میشه

فعلا هم قیمت سکه و طلا هیچ حباب مثبت یا منفی نداره. . .

فقط آرزو میکنم قیمت ارز بیشتر از این بالاتر نره. . .

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۰
                            • ۶۷۹۷

غچین سهمی که در ۳۳۰ معرفی شد ..گزارش ۶ ماههرو ببیند ۱۳۴ تومن پوشش داده اونم از سود ۴۰ تومنی ..

فک خود من اومد پایین ..انتظار سود تا ۸۰ داشتم ولی ۶ ماهه بیاد ۱۳۴ تومن پوشش بده ...دوستان می گفتن زیان دارن اله بله جیمبله ...باز هم روسفید کرد ..منتظر غمارگ وغبشهر هستم ..

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۷۰۴

باسلام

پرریسک خان بنا به توصیه شما در خرید فعلا کمی صبر می کنیم تا بلکه شاراک - شراز - شیراز - شبندر و.... بازگشایی شوند و با توجه به اطلاعات مالی و
                              شرایط روز بازگشایی اضافه و یا کسر و یا جابجا شوند.

آث برنده دیگری هم دارید غیر از کهرام - فخوز -شفن - فلامی - غمارگ و غبشهر......( همیشه ۲ گل هم به بازار آوانس داده اید)

قندی ها چطور؟؟؟؟

قبلا راحت تر خرید می کردم ولی متاسفانه عملکرد نا مناسب مدیران بورسی به مانند ترمز در اتوبان عمل کرده و....

البته با وجود شما همه دوستان می توانند همواره در بازار سرمایه خوب عمل کنند و....

راجع به فولاد و فملی و قیمتی که روند صعودی شان را تایید می کند - زحمت می کشید؟

ممنون
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۰
                                • ۶۷۹۷

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست
                                باسلام

پرریسک خان بنا به توصیه شما در خرید فعلا کمی صبر می کنیم تا بلکه شاراک - شراز - شیراز - شبندر و.... بازگشایی شوند و با توجه به اطلاعات مالی و
                                شرایط روز بازگشایی اضافه و یا کسر و یا جابجا شوند.

آث برنده دیگری هم دارید غیر از کهرام - فخوز -شفن - فلامی - غمارگ و غبشهر......( همیشه ۲ گل هم به بازار آوانس داده اید)

قندی ها چطور؟؟؟؟

قبلا راحت تر خرید می کردم ولی متاسفانه عملکرد نا مناسب مدیران بورسی به مانند ترمز در اتوبان عمل کرده و....

البته با وجود شما همه دوستان می توانند همواره در بازار سرمایه خوب عمل کنند و....

راجع به فولاد و فملی و قیمتی که روند صعودی شان را تایید می کند - زحمت می کشید؟

ممنون
                                با سلام..

شما صد بار هم بری برگردی بنده سهامم همون لیست ۲۰ تایی هست که قبلا معرفی کردم ..اگر کسی با اون سهام بمونه سود میکنه نمونه هم بخودش مربوطه .

چه اسی ..بهترین سهام بازار هنوز در جا میزننن..

نظر

در حال کار...