چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داود
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 378

مدیرعامل بورس به فارس خبر داد
    دو هلدینگ خلیجفارس و نفت و گاز تأمین بورسی شدند/ عرضه اولیه در بهمن و اسفند

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت بورس از پذیرفته شدن دو هلدینگ بزرگ پتروشیمی خلیجفارس و نفت و گاز تأمین با سرمایه 2.5 و 4.3 هزارمیلیارد تومانی خبر داد.

این مقام مسئول ادامه داد: برنامه ما این است که یکی از این دو هلدینگ را در بهمن ماه و دیگری را در اسفند عرضه اولیه کنیم. طبق مقررات مربوط به

شرکتهای مشمول اصل 44، باید 5 درصد از سهام هلدینگ خلیجفارس در روز اول عرضه شود. درصد عرضه اولیه سهام نفت و گاز تأمین هم با هماهنگی

سهامدار عمده و تعیین حضور آن در یکی از تابلوها مشخص خواهد شد.
    شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• javad73
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 140

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      کسی نکوبید ..
      گفته شد ما فخوز شاارک شیراز شپدیس وخیلی هسام دیگر رو در این قیمتها ول نمی کنیم بریم پاراسن 1400 بخریم..شما میخری برو بخر ..

بنده وقتی پارسان رو در این قیمت میخرم که خوز بره بالای 3500 تومن ..تازه اون موقع باید مجدد فکر کنم ببینم سهام مفت دیگری موجود نباشه ..

سرکه 1363 تومان ...

دلبر 3350 تومان ...

بارها گفته شد سرکه در حوالی 1100 فرصت خرید هست ...اون موقع یک عده می گفتن دلبر رو در 2900 انداختن به مردم ..چه انداختنی ...3350 رو هم زد..
      دلبر 3375
      سرکه 1385000
      البته این قیمت مال الان هست ولی یک ساعته دیگه معلوم نیست

نظر

• تجارت
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 10

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
        اگر قرار باشه طرح افزایش قیمت نرخ ارز مرجع به 2500 تومن تصویب بشه..قیمت گرم طلا رو بالای 180 و سکه رو هم 2000.000 حساب کنید و البته آن دو ارز دوست داشتنی رو هم 4000 و 6000 حساب کنید...اینو گفتم...انشالله این پست رو بعد عید میارم بالا
        ببخشید نرخ ارز مرجع چه ارتباطی به قیمت طلا و سکه داره؟:-/

همین الام هم داره با نرخ آزاد محاسبه میشه!!

بیخود جو ندید...

نظر

• blue2mans
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 36

دوست عزیز شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید الان طلا با نرخ آزاد محاسبه میشه و رابطه مستقیم هم با دلبر داره اگر طلا با نرخ ارز مرجع محاسبه بشه کاهش قیمت شدیدی خواهد داشت.

نظر

• behnam1480
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 432

در اصل توسط تجارت پست شده است View Post
            ببخشید نرخ ارز مرجع چه ارتباطی به قیمت طلا و سکه داره؟:-/

همین الام هم داره با نرخ آزاد محاسبه میشه!!

بیخود جو ندید...
            شما خبر داری انس طلا چقدر؟؟؟!!!
            میدونی انس طلا چند گرم؟؟؟

خب من برای شما حساب می کنم

وقتی که ارز مرجع بشه 2500$ مطمئنا ارز بازار ازاد به تبع اون رشد خواهد کرد..حال ما میگیم همون 2500 تومن مرجع

انس طلا که برابر با 28.35 گرم طلا برابره با 1684$ و ارز مرجع هم هست 2500 تومن ..خب 1684 *2500 =4210.000
            یعنی گرم طلا از قراره 148800 تومن... میدونیند چرا طلا داره قاچاق میشه؟؟...
            میدونید که قرار برای برابر کردن نرخ طلا در بازار جهانی و داخلی قراره طرحی اجرا بشه تا از خروج طلا جلوگیری بشه؟؟

لطفا دوستان بدون اطلاع نظر دیگران رو نفی نکنند یا لااقل اطلاعات اقتصادی خودشون رو کمی بالا ببرند..

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

در اصل توسط blue2mans پست شده است View Post
              دوست عزیز شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید الان طلا با نرخ آزاد محاسبه میشه و رابطه مستقیم هم با دلبر داره اگر طلا با نرخ ارز مرجع محاسبه بشه کاهش قیمت شدیدی خواهد داشت.
              لطفا مراجعه کنید به پستی که در جواب اون دوستمون زدم

نظر

• جعفری
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 193

زیمباوه بدون ویزا
                دلبر 34100 ریال

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

یک گزارش زیبا از یک خودرویی دیگر ..خمحور بالای 18 تومن زیان نه ماهه ..

اینها با دلبر ازاد هم خودرو بفروشن باز زیان میسازن ...دلر مبادله ای که سهله ..

دلبر بالای 3400..

نظر

• eli77
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 263

پرریسک جان نظرت روی کروی چیه برای نگهداری تا عید؟
                    [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• Shivana44
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 142

گزارش کساوه را دیدین؟! اینا ما رو چی فرض کردن ؟ ۹۰ درصد پوشش داده حالا ۱۰ درصد تعدیل میده

نظر

• جعفری
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 193

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        یک گزارش زیبا از یک خودرویی دیگر ..خمحور بالای 18 تومن زیان نه ماهه ..

اینها با دلبر ازاد هم خودرو بفروشن باز زیان میسازن ...دلر مبادله ای که سهله ..

دلبر بالای 3400..
                        شاید این گزارشات جواب اه بنده خداهای هست که در طول 30وچند سال داخل خودروهای بی کیفیت جان خود را از دست داده اند
                        وشاید اینبار خودرو سازها با خود هم نمیتوانند رقابت کنند
                        ولی به نظر من وحشتناکترین وضعیت مال سایپا اذین است سایپا اذین در سال 83 با همین سرمایه 500 تومان سود توزیع کرد

نظر

• تجارت
                          عضو جدید
                          • Dec 2012
                          • 10

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                          شما خبر داری انس طلا چقدر؟؟؟!!!
                          میدونی انس طلا چند گرم؟؟؟

خب من برای شما حساب می کنم

وقتی که ارز مرجع بشه 2500$ مطمئنا ارز بازار ازاد به تبع اون رشد خواهد کرد..حال ما میگیم همون 2500 تومن مرجع

انس طلا که برابر با 28.35 گرم طلا برابره با 1684$ و ارز مرجع هم هست 2500 تومن ..خب 1684 *2500 =4210.000
                          یعنی گرم طلا از قراره 148800 تومن... میدونیند چرا طلا داره قاچاق میشه؟؟...
                          میدونید که قرار برای برابر کردن نرخ طلا در بازار جهانی و داخلی قراره طرحی اجرا بشه تا از خروج طلا جلوگیری بشه؟؟

لطفا دوستان بدون اطلاع نظر دیگران رو نفی نکنند یا لااقل اطلاعات اقتصادی خودشون رو کمی بالا ببرند..
                          من هیچ ادعایی ندارم =; من اینجا از همه درس یاد میگیرم ولی برای اینکه بقیه دوستان اشتباه نکنند:

فرمول محاسبه نرخ سکه = قیمت هر انس طلا * دلار* 0.235334 *1.05

دوست عزیز صحبتی از نرخ ارز مرجع نیست، تمام نرخ ها با ارز آزاد حساب میشه

فعلا هم قیمت سکه و طلا هیچ حباب مثبت یا منفی نداره. . .

فقط آرزو میکنم قیمت ارز بیشتر از این بالاتر نره. . .

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

غچین سهمی که در 330 معرفی شد ..گزارش 6 ماههرو ببیند 134 تومن پوشش داده اونم از سود 40 تومنی ..

فک خود من اومد پایین ..انتظار سود تا 80 داشتم ولی 6 ماهه بیاد 134 تومن پوشش بده ...دوستان می گفتن زیان دارن اله بله جیمبله ...باز هم روسفید کرد ..منتظر غمارگ وغبشهر هستم ..

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

باسلام

پرریسک خان بنا به توصیه شما در خرید فعلا کمی صبر می کنیم تا بلکه شاراک - شراز - شیراز - شبندر و.... بازگشایی شوند و با توجه به اطلاعات مالی و
                              شرایط روز بازگشایی اضافه و یا کسر و یا جابجا شوند.

آث برنده دیگری هم دارید غیر از کهرام - فخوز -شفن - فلامی - غمارگ و غبشهر......( همیشه 2 گل هم به بازار آوانس داده اید)

قندی ها چطور؟؟؟؟

قبلا راحت تر خرید می کردم ولی متاسفانه عملکرد نا مناسب مدیران بورسی به مانند ترمز در اتوبان عمل کرده و....

البته با وجود شما همه دوستان می توانند همواره در بازار سرمایه خوب عمل کنند و....

راجع به فولاد و فملی و قیمتی که روند صعودی شان را تایید می کند - زحمت می کشید؟

ممنون
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                                باسلام

پرریسک خان بنا به توصیه شما در خرید فعلا کمی صبر می کنیم تا بلکه شاراک - شراز - شیراز - شبندر و.... بازگشایی شوند و با توجه به اطلاعات مالی و
                                شرایط روز بازگشایی اضافه و یا کسر و یا جابجا شوند.

آث برنده دیگری هم دارید غیر از کهرام - فخوز -شفن - فلامی - غمارگ و غبشهر......( همیشه 2 گل هم به بازار آوانس داده اید)

قندی ها چطور؟؟؟؟

قبلا راحت تر خرید می کردم ولی متاسفانه عملکرد نا مناسب مدیران بورسی به مانند ترمز در اتوبان عمل کرده و....

البته با وجود شما همه دوستان می توانند همواره در بازار سرمایه خوب عمل کنند و....

راجع به فولاد و فملی و قیمتی که روند صعودی شان را تایید می کند - زحمت می کشید؟

ممنون
                                با سلام..

شما صد بار هم بری برگردی بنده سهامم همون لیست 20 تایی هست که قبلا معرفی کردم ..اگر کسی با اون سهام بمونه سود میکنه نمونه هم بخودش مربوطه .

چه اسی ..بهترین سهام بازار هنوز در جا میزننن..

نظر

در حال کار...
                                X