شاراک . شراز .شپنا
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان با توجه به موقعیت حساس امروز بورس و اهمیت انتخاب نمادها و اینکه دوستان این تاپیک به مدیریت جعفرپرریسک از حرفه های بازار هستن از نتیجه این نظر سنجی ساده میشه به عنوان یک تحلیل همه جانبه استفاده کرد بنابراین خواهش دارم در صورت امکان در نظر سنجی شرکت کنید و تا شب با هم نتایج و رصد کنیم(12شب) و اما تا این لحظه:
1.غبشهر= 11رای
2.شاراک= 11رای
3.غمارگ=10رای
4.شپنا=4رای
5.شفن=3رای
6کرمانشا=2 رای
7.شخارک=2رای
8.شپدیس=2رای
9.فولاد=1رای
10.شیراز=1رای
11.شراز=1رای
تعداد شرکت کننده:20نفر نفر آخرین شرکت کننده جناب کاربر بنانآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 14:10.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پارسه پست شده است View Postسلام عرض میکنم حضور دوستان به خصوص اقای سعید پور احمدی ..میخواستم نظرتون را در مورد خرید سهام همراه اول و شبهرن برای میان مدت و پارسان و کرماشا برای کوتاه مدت بدانم
همراه اول سهم بنیادی خوبیه اما نوسانات بزرگ هم نداره و توقع رشدی بزرگ نمیشه داشت و پیش بینیم رشد سوداوری مستمر اما نه چندان بالا است بنابراین برای سهامداران بلندمدتی که به دنبال رفتن مجمع و گرفتن سود ب حاشیه های پایین و نسبتا مطمین و کم ریسک هستن سهم خوبیه ولی توجه کنید که در لیست پرریسک نیست
نفت بهران در روند صعودی قویی است و نشون داده حرفهای زیادی احتمالا داره و خبرهای خوبی در سهم هست مد نظر خودم هم هست ولی این هم تو لیست پرریسک فکر کنم نیست ولی با حد ضرربخرید به نظرم چندان بد نیست و رشد شارپ خوبی احتمالا خواهدداشت...
تو پتروها شاراک و بعد کرمانشا در صدر لیست هستن وبه نظرم از پارسان که تقریبا اشباع رشد قیمتی است بهتر جواب بدن.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدوستان با توجه به موقعیت حساس امروز بورس و اهمیت انتخاب نمادها و اینکه دوستان این تاپیک به مدیریت جعفرپرریسک از حرفه های بازار هستن از نتیجه این نظر سنجی ساده میشه به عنوان یک تحلیل همه جانبه استفاده کرد بنابراین خواهش دارم در صورت امکان در نظر سنجی شرکت کنید و تا شب با هم نتایج و رصد کنیم(12شب) و اما تا این لحظه:
1.غبشهر= 11رای
2.شاراک= 11رای
3.غمارگ=10رای
4.شپنا=4رای
5.شفن=3رای
6کرمانشا=2 رای
7.شخارک=2رای
8.شپدیس=2رای
9.فولاد=1رای
10.شیراز=1رای
11.شراز=1رای
تعداد شرکت کننده:20نفر نفر آخرین شرکت کننده جناب کاربر بنان
نظر
-
در اصل توسط پارسه پست شده است View Postاز شما سپاسگزارم ..به جای همراه در میان مدت چه سهمی بخرم و حد ضرر شبهرن چندهآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 14:47.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
دوستان با توجه به موقعیت حساس امروز بورس و اهمیت انتخاب نمادها و اینکه دوستان این تاپیک به مدیریت جعفرپرریسک از حرفه های بازار هستن از نتیجه این نظر سنجی ساده میشه به عنوان یک تحلیل همه جانبه استفاده کرد بنابراین خواهش دارم در صورت امکان در نظر سنجی شرکت کنید و تا شب با هم نتایج و رصد کنیم(12شب) و اما تا این لحظه:
1.شاراک= 16رای
2.غبشهر= 14رای
3.غمارگ=10رای
4.کرمانشا=5رای
5.شفن=4رای
6.شپنا=4 رای
7.شخارک=2رای
8.شپدیس=2رای
9.شراز=2رای
10.شیراز=1رای
11.فولاد=1رای
تعداد شرکت کننده:25نفر نفر آخرین شرکت کننده جناب کاربر atashgah
برای شرکت در نظر سنجی اینجا کلیلک کنیدآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/25, 15:17.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postیک نظر سنجی برای آدینه:
دوستان با توجه به گزارش های فصلی و جمیع شرایط و به ویژه تمرکز بر دو فاکتور قیمت به درامد کنونی و رشد سوداوری و در واقع برتری نسبی در تعدیل آتی قیمت به درامد و عدد محض نهایی قیمت به درامد در افق زمانی حداقل تا پایان سال 92 کدام یک از سهم های زیر را برتر میدانید؟
(لطفا بدون تعصب به سبد کنونی خودتون پاسخ بدید و حداکثر 3 سهم نام ببرید)
1.شاراک 8.فاسمین 15.فولاد
2.شفن 9.غبشهر 16.شبهرن
3.شپن 10.غمارگ 17.وپاسار
4.کرمانشا 11.کچاد 18.شپدیش
5.شیراز 12.کگل 19.شفارس
6.شبریز 13.شدوص 20.شخارک
7.فرآور 14.کپشیر 21.شراز
نظر
نظر